Προσφορά NOVA

Δεν ειναι απολυτο, δυστυχως ομως ειναι απολυτα τυχαιο. Κοντινος φιλος σε παρομοια κατασταση (νομιζω ηταν στην HOL) πηρε το full 40 , με δεσμευση ομως 2 χρονων...

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Θα προσπαθήσω και αν τα καταφέρω, θα σας ενημερώσω.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

soccermania Αν νομίζεις ότι εδώ μέσα είναι παιδική χαρά είσαι γελασμένος. Εξακολουθείς και ειρωνεύεσαι συνομιλητές σου, για πολλοστή φορά.
jimmy0077 Όταν σβήνονται μηνύματα είναι λογικό να φεύγουν και κάποια που είναι "απαντήσεις" στα μηνύματα που διεγράφησαν.

Τα "παιδική χαρά" και "γελασμένος" αλλού μεγάλε.Δεν σου έχω απευθυνθεί ποτέ έτσι.Μετά από τόσα χρόνια έχω αποδείξει ότι σέβομαι το παρόν φόρουμ.Όποιος θέλει να χαλάσει ένα φόρουμ το ξέρεις ότι είναι πανεύκολο,εγώ δεν το θέλω αυτό.
Και η ειρωνία μου δεν είναι προς άλλους συνομιλητές αλλά προς την τακτική συγκεκριμένης εταιρίας όπου οι υπάλληλοι της (ή οι εξωτ.συνεργάτες της) ψεύδονται συνεχώς στα τηλέφωνα.
Άλλα ούτε αυτό δε μπορούμε να σχολιάσουμε εδώ ε;;;
Όταν όμως άλλοι ειρωνεύονται και προσβάλλουν (π.χ.φερέφωνα κτλ.δε βλέπω την ίδια ευαισθησία)

Καλησπέρα,

είχα μια μακρά συνομιλία με κυρία από τα "κεντρικά της Nova" η οποία αρνούνταν πεισματικά ότι υπήρξε ποτέ προσφορά 25 μόνο για τη Νόβα χωρίς φορθνετ. Επίσης, στα 49,90 που ήταν η προσφορά της είχε τα HD + Multiview και δώρο την εγκατάσταση και το πιάτο. Ούτε κινητά (αστική χρέωση), κανονικά τα 34,90 για φορητότητα (ξέρω προσωπικά φίλους που το έκαναν δωρεάν), κανονικά πληρωμή και για τον αποκωδικοποιητή. Δέχτηκε εάν γίνεται πάγια εξόφληση με πιστωτική να μην πληρωθεί ο αποκωδικοποιητής και μετά από πολλές πιέσεις ο 13 μήνας δωρεάν. Δέσμευση 18 μήνες αν θυμάμαι καλά.

Λέω να περιμένω κατά το καλοκαίρι πιθανότατα...Μου έκανε όμως άσχημη εντύπωση η συμπεριφορά και ότι σε βγάζουν τρελό.

καλησπερα οι προσφορες δεν την κανουν τα κεντρικα της νοβας παντα αλλα απο εξωτερικους συνεργατες που βαζει η νοβα και σε μενα απο εξωτεριους συνεργατες κανουν τα 25 ευρω χωρις Hd σκετο νοβα απο τα κεντρικα δεν το ξερουν αυτο .

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Όχι δεν είμαι συνδρομητής, φορητότητα θέλω να κάνω

Παιδιά τα 49.90 δεν τα έδιναν/δίνουν μόνο οι συνεργάτες. Τον Νοέμβρη που έκανα την ανανέωση μίλησα με το τμήμα προσφορών και μετά απο 3-4 λεπτά καταλήξαμε στα 49.90 full και με κινητα.

Ναι αλλά μέση Νοέμβρη εμένα το 49,90 για full pack με κινητά και HD δεν το έδιναν με τίποτα. Οι προσφορές έχουν να κάνουν με την εποχή που τις ζητάς και τις ιδιαιτερότητες του κάθε συνδρομητή - λήξη κλπ.

Ακριβώς. Το timing είναι το παν. Παραδοσιακά, το καλοκαίρι έκαναν προσφορές, οπότε λογικά, το καλοκαίρι θα λήγουν και πολλές δεσμεύσεις ενεργών συνδρομητών. Αυτό, σε συνδυασμό με το φτωχό, πλέον, αθλητικό περιεχόμενο θα προκαλέσει σημαντική μετακίνηση συνδρομητών. Τότε προφανώς και θα μπορέσεις να πιέσεις για κάτι περισσότερο. Προσωπικά και εγώ το καλοκαίρι περιμένω.

καλυτερες προσφορες γινετε οταν φευγεις απο την νοβα περνουν τηλεφωνο συνεχως μπας και κατσεις .... :)

αυτο για μενα ειναι κοροιδια των εταιριων....οταν κανεις φορητοτητα μετα σε παρακαλανε .........εαν η νοβα δεν ξεκαθαρυση το αθλητικο πακετο τη θα βλεπουμε
βλεπω δυσκολα πραγματα ......πολλοι θα την κανουν........

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Εγώ μόλις έκλεισα την προσφορά που έχουν για μη πελάτες ΟΤΕ στο full πακέτο (δορυφόρο) με PVR δέκτη στα 32 για 1 έτος.
Μιας και δε θα πληρώσω λογαριασμό μέχρι και τον Ιούλιο πιστεύω πως είναι καλή προσφορά (εκτός και αν τον Ιούλιο βγουν με μισή τιμή, αλλά δε το νομίζω)

Οπότε θεωρώ πως με 50 για NOVA (full pack, pvr, multiview) και 32 για ΟΤΕ TV (full pack, pvr), σύνολο 82 και με Internet, απεριόριστες κλήσεις σταθερό και κινητά 12μήνες, θεωρώ πως είναι πολύ καλή τιμή.

Κάποτε πληρώναμε μόνο για NOVA full pack αυτά τα χρήματα, χωρίς Internet, χωρίς κλήσεις σταθερά, χωρίς κινητά, χωρίς Internet και φυσικά "γκρινιάζαμε". Θα μου πείτε βέβαια άλλα χρήματα παίρναμε τότε, θα συμφωνήσω, απλά πιστεύω πως τώρα παίρνουμε πιο πολλά σε σχέση με τα χρήματα που πληρωνόμαστε τώρα. (μη πέσετε να με "φάτε", προσωπική άποψη).

Πιθανών αν άρχιζα τις διαπραγματεύσεις να κέρδιζα 5 -10 μείωση ανά μήνα (στο σύνολο των 2 πακέτων) αλλά δε μπορώ να μπαίνω στην διαδικασία.
Απλά τα αναφέρω όλα τα παραπάνω για να δούμε λίγο το τι είναι εφικτό πολλές φορές σε σχέση με το τι μας πρόσφεραν κατά καιρούς και τι μας προσφέρουν τώρα.

Υ.Γ. Γήπεδο το κόψαμε, για καφέ για να δούμε μπάλα, μπάσκετ κτλ. το κόψαμε. Οπότε βλέπω με λιγότερα χρήματα όλα αυτά που κόψαμε και μάλλον πληρώνω λιγότερα. Βέβαια δεν είναι το ίδιο το γήπεδο με την TV, αλλά στην προκειμένη για TV μιλάμε. :-)

Καλή συνέχεια σε όλους

6/μ μπορούσες να γλιτώσεις βάζοντας το OTETV σε κάποιο άλλο τηλέφωνο ΟΤΕ (εξοχικό, "ασχετος με αυτά" συγγενής, κλπ)

Έχεις κάποιο δίκιο στο σκεπτικό αλλά δίνεις ένα χιλιάρικο το χρόνο σε τηλεφωνία, ίντερνετ και τηλεόραση. Είναι μεγάλη η επένδυση και ο χρόνος που τελικά θα πρέπει να περάσεις μπροστά από την τηλεόραση για να κάνεις απόσβεση...