Προσφορά NOVA

Παιδιά επειδή έχω χάσει λίγο την μπάλα. Έχω 24αρι internet με δωρεάν αστικά υπεραστικά και Full Pack με Multiview στα 55 . Τώρα για τους υπόλοιπους 6 μήνες μέχρι Ιούλιο ή τιμή πήγε 65 . Αλλιώς πρέπει να κόψω το Multiview. Τι μου προτείνετε να κανω? Παίζει κάτι και στον ΟΤΕ διότι δεν έχω και πρόβλημα να πάω εκεί? Απλώς δεν ξέρω την διαδικασία για να πάρω καλύτερη προσφορά ή εδώ ή στον ΟΤΕ. Ευχαριστώ παιδιά.

Η το πρόβλημα είναι η αύξηση του της τιμής του multiview . Γιατί αν πας ΟΤΕ για αυτό το λόγο ακόμα δεν παρέχει αυτή την υπηρεσία.

@pankostas να υποθέσω ότι έχεις, από τα συμφραζόμενα, άλλους 6 μήνες δέσμευση ή μπορείς να φύγεις αμέσως; στην πρώτη περίπτωση πόσο είναι το πρόστιμο αποχώρησης; σε συμφέρει; Αν είσαι ελεύθερος δοκίμασε μέσω των παιδιών από την υποστήριξη της ΝΟΒΑ εδώ να επικοινωνήσουν για τυχόν προσφορά.

Last edited:
Νικό είχε το multiview δωρεάν για κάποιο χρόνο, αυτό τώρα έληξε και συνεχίζει για τους υπόλοιπους 6 μήνες που έχει δέσμευση με χρέωση του multiview.
Ελεύθερος δεν είναι.

Αυτό λέω και εγώ Νικόλα! αν θέλει να φύγει τώρα τον συμφέρει; λόγω του πέναλτι. Αν δεν είναι τόσο αποφασισμένος να το πληρώσει τότε αναγκαστικά συνέχεια χωρίς Multiview.

Λοιπόν παιδιά έχετε απόλυτα δίκιο σε αυτά που συμπερανατε. Λοιπόν η αλήθεια είναι ότι είχα και ΟΤΕ και Νόβα. Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη προτίμηση γιατί τα καναλια που βλέπω συνήθως τα έχουν και τα δύο. Όταν είχα ΟΤΕ έβλεπα άνετα τις ταινίες που είχε όπως και τα αθλητικά και τώρα βλέπω άνετα πάλι ταινίες και αθλητικά ( διαφορετικό περιεχόμενο βεβαια). Το κυριότερο είναι τα παιδικά και ντοκιμαντέρ . Για τον φίλο σε αυτό που είπε για παροχή υπηρεσιων, για μένα είναι το ίδιο.Οπότε στόχος είναι η καλύτερη τιμή.Το πέναλτι είναι 50 αν διακόψω τώρα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι 65 το μήνα μου φαίνονται πολλά.Και χωρίς κινητά. Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση ότι μπορώ να διακόψω το Multiview.Οπότε πέφτω στα 55 . Είναι καλά? Ευχαριστώ για τον χρόνο και τις απόψεις σας.

διαβασε προσεκτικα το 5722-εκει ειναι ολο το νοημα
οσον αφορα την αποψη μου δεν εχουν νοημα τα +-5ευρω αν εισαι ικανοποιημενος απο την φορτνετ
οσον αφορα δε τον οτε ειναι ακριβος και πιστευω συντομα θα αυξησει ξανα τις τιμες του
να παρακαλαμε να αντεξει η φορτνετ και η νοβα γιατι ο οτε τβ χανει τρελα λεφτα για να γινει μονοπωλιο

Σίγουρα έχεις δίκιο σε αυτό. Απλώς με 55 που δίνω τώρα χωρίς multiview - HD και χωρίς κινητά είναι τουλάχιστον ηλιθιότητα όταν για να πετύχω καλύτερες υπηρεσίες με την ίδια τιμή και χαμηλότερη που έχουν πολλοί εδώ μεσα,θα πρέπει να κάνω αίτηση φορητότητας .

Δυστυχώς έχεις την δέσμευση ακόμα, αυτή είναι αποτρεπτικός παράγοντας και δεν ξέρω αν η ΝΟΒΑ θα σου κάνει καλύτερη τιμή εφόσον ακόμα σε έχει δέσμιο. Τώρα αν πληρώσεις το πέναλτι και κάνεις αίτηση φορητότητας δεν ξέρω αν πάρεις καλύτερη προσφορά αλλά δεν χάνεις να δοκιμάσεις. Αν φύγεις τώρα στον ΟΤΕ να υπολογίζεις για 6 μήνες λίγο ακριβότερο έμμεσα το πάγιο - λόγω πέναλτι ΝΟΒΑ. Τώρα θα έχεις για 6 μήνες επιπλέον 60 Ευρώ ενώ αν φύγεις σε ΟΤΕ θα πληρώσεις 50 ευρώ πέναλτι άρα κέρδος 10 ευρώ, έτσι αξίζει να πας στον ΟΤΕ μόνο αν πάρεις προσφορά στα 55 ευρώ (που θα πληρώνεις τώρα χωρίς multiview) -10 (που εξοικονομείς) = 45 ευρώ περίπου, πιστεύω ότι θα την πάρεις. Στα ντοκιμαντέρ είναι καλύτερος ο ΟΤΕ ενώ έχει και το Disney Junior ενώ η ΝΟΒΑ έχει διαφορετικό το Boomerang.

υ.γ. εγώ έχω το δικό σου πακέτο χωρίς multiview και τα HD για πάντα με 39.90, βλέπεις και κάνεις.

Last edited:
Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Σίγουρα έχεις δίκιο σε αυτό. Απλώς με 55 που δίνω τώρα χωρίς multiview - HD και χωρίς κινητά είναι τουλάχιστον ηλιθιότητα όταν για να πετύχω καλύτερες υπηρεσίες με την ίδια τιμή και χαμηλότερη που έχουν πολλοί εδώ μεσα,θα πρέπει να κάνω αίτηση φορητότητας .
Εφόσον σ´ενδιαφέρει,μπορείς και να ζητήσεις από τώρα ανανέωση.Αν στην κάνουν,θα πάρεις και πάλι δωρεάν το multiview.

Το Multiview έχει μέσα και τα HD. Δεν ξέρω αν τα έχω για πάντα.
Αλάνια πραγματικά σας ευχαριστώ και ειδικά τον algedan που κάθισε και έκανε υπολογισμούς. Οπότε ζητάω από τωρα ανανέωση και αν δω ότι μου αρέσει κάθομαι. Αν οχι όπως είπε και ο φίλος πάω για ΟΤΕ. Θα σας ενημερώσω για το τι θα καταφέρω.

Μόλις μίλησα με Νόβα. Καλά ειναι απαράδεκτοι. Τους ζήτησα προσφορά και μου απάντησαν ότι μετά τον Μάρτιο θα μου κάνουν. Λες και έχω ανάγκη τα 50 της διακοπής ! Οπότε ζήτησα διακοπή Multiview και από βδομάδα επικοινωνία με ΟΤΕ που είδα ότι έχουν έκπτωση 20%. Επειδή δεν μ ενδιαφέρουν αστικά υπεραστικά κινητα το full πακέτο μου βγαίνει 51 .

Ερώτηση:
Αν θέλω να έχω μόνο τα novasports και τίποτα άλλο ούτε HD, ούτε τηλεφωνία ούτε τίποτα άλλο,
υπάρχει τέτοιο πακέτο και πόσο θα μου έρχεται το μήνα?

Ευχαριστώ

Ερώτηση:
Αν θέλω να έχω μόνο τα novasports και τίποτα άλλο ούτε HD, ούτε τηλεφωνία ούτε τίποτα άλλο,
υπάρχει τέτοιο πακέτο και πόσο θα μου έρχεται το μήνα?

Ευχαριστώ

Γραψε στα παιδια του support για προσφορα
Θασαι πολυ τυχερος αν παρεις στα 25ευ
Για 15 δεν ισχυει