Προσφορά NOVA

Ενημέρωσε μας αν σε πάρουν τηλεφωνο,τι θα σου προσφέρουν, και μη βιαστείς να τους ζητήσεις εσυ πράγματα που θέλεις άσε να δεις πρώτα την προσφορά τους.

Φιλε cmoustakas πραγματικα τα ατομα την αξιζουν την φορητοτητα...μιλησα μαζι τους και δεν εγινε η παραμικρη προσφορα (3 φορα)...ενα μυνημα του τυπου οτι ειχαμε πει το ιδιο ισχυει και τωρα και αν σας ενδιαφερει βαλτε το super play που βαζουν ολοι δηλαδη...ουτε τηλεφωνο δεν πηραν για το γαμωτο.

Για μενα πλεον οποιος κανει φορητοτητα πρεπει να ειναι προετοιμασμενος και για την στραβη...

Το θεμα ειναι και πως καλύπτει ο νόμος τον κάθε ενα απο εμάς. Η 14 μέρες που λέμε εδώ προθεσμία για υπαναχώρηση απο την δέσμευση αυτο αφορά μόνο δέσμευση μεσω τηλεφώνου η και για υπογεγραμμένο συμβόλαιο;

Το θεμα ειναι και πως καλύπτει ο νόμος τον κάθε ενα απο εμάς. Η 14 μέρες που λέμε εδώ προθεσμία για υπαναχώρηση απο την δέσμευση αυτο αφορά μόνο δέσμευση μεσω τηλεφώνου η και για υπογεγραμμένο συμβόλαιο;

Δεν υπαρχει καμια δεσμευση μεσω τηλεφωνου. Υπαρχει δικαιωμα υπαναχωρησης απο υπογεγραμμενο συμβολαιο εντος 14 ημερων.

Σε γνωστό μου που τον φόρτωσαν 18μηνο γιατί πάτησε το γνωστό δώρο στο my account με τα hd που δεν τα θέλει κιόλας(έχει crt tv) μπορεί να βγάλει άκρη?

Δεν υπαρχει καμια δεσμευση μεσω τηλεφωνου. Υπαρχει δικαιωμα υπαναχωρησης απο υπογεγραμμενο συμβολαιο εντος 14 ημερων.
Υπάρχει σε κάποιο site επίσημο έγγραφο σε σχέση με αυτο να μπορώ να το τυπώσω;

Σε γνωστό μου που τον φόρτωσαν 18μηνο γιατί πάτησε το γνωστό δώρο στο my account με τα hd που δεν τα θέλει κιόλας(έχει crt tv) μπορεί να βγάλει άκρη?

Από τη στιγμη που αναφέρεται ξεκάθαρα ότι υπαρχει δεσμευση για 18 μηνες δεν νομιζω ότι μπορει να βγαλει ακρη

Υπάρχει σε κάποιο site επίσημο έγγραφο σε σχέση με αυτο να μπορώ να το τυπώσω;
Φυσικά και υπάρχει, αφού πρόκειται για υφιστάμενο νόμο.
Δηλαδή, αν την αίτηση την έκανες τηλεφωνικώς ή online εκτός από το δικαίωμα ακύρωσης φορητότητας έχεις και το δικαίωμα υπαναχώρησης χωρίς αιτιολογία εντός 14 ημερών από την παραλαβή του συμβολαίου, σύμφωνα με το άρθρο 4 παράγραφος 10 του Ν. 2251/1994.
Μπορείς να διαβάσεις όλο το Νόμο ή τουλάχιστον το επίμαχο άρθρο 4 από τη σελίδα του Συνηγόρου του Καταναλωτή και πιο συγκεκριμένα εδώ.
Είναι σε μορφή .pdf, οπότε μπορείς να το κατεβάσεις και να το εκτυπώσεις, αν το επιθυμείς.
Επίσης, μπορείς να διαβάσεις τον επίσημο "Οδηγό του Ενημερωμένου Καταναλωτή" από το site της ΕΕΕΤ εδώ, για να ξέρεις ακριβώς τι ισχύει σε τέτοιου είδους συναλλαγές και όχι μόνο. Αν δεν κάνω λάθος, το επίμαχο σημείο αναφέρεται στην 26η σελίδα.

Επειδή έχω σαν πάροχο για σταθερή και internet την WIND και πληρώνω περίπου 20 ευρώ/μήνα έχοντας μόνο 2 ώρες αστικά/υπεραστικά, σκέφτομαι να πάω σε triple play forthnet με start pack στα 29,9 ευρώ/μήνα. Τα κανάλια με ντοκιμαντέρ με ενδιαφέρουν. Παίζει καμμιά προσφορά από εξωτερικό συνεργάτη αυτήν την εποχή(HD, nova cinema 1, nova sports 1 ?? (αν ναι δώστε κανένα τηλέφωνο). Τέλος ενεργοποίησης υφιστάμενης γραμμής, δέκτη θα πληρώσω ?? (δορυφορική εγκατάσταση έχω).

12 χρονια πελατης με 60αρι το μηνα τοτε χωρις ιντερνετ και τηλεφωνα
+1 χρονο τωρα στο sports pack,με δωρεαν HD για παντα, με 24αρι ιντερνετ και απεριοριστα σταθερα στα 50euro το μηνα..
εχει ληξει εδω και 4 μηνες το συμβολαιο μου και εχει περιπου 1 μηνα παιρνουν και μου κανουν συνεχως την ιδια προσφορα ειτε να παω στα 45ευρω με το προγραμμα ως εχει, ειτε να γινει full pack με 55 ευρω το μηνα.
σημερα με ξαναπηραν τηλεφωνο να μου προτεινουν και παλι το ιδιο και ειχα 10 λεπτα να "κραζω" οτι αυτο δεν ονομαζεται προσφορα κι οτι πλεον δεν εχω καμια εμπιστοσυνη στη νοβα ωστε να κανω 2ετες.. τους ειπα και τη δινει ο οτε και ο υπαλληλος συνεχιζε το τροπαριο του ντε κ καλα να με πεισει οτι ειναι καλη η προσφορα στα 55 ευρω ολα!!! τη στιγμη που δωσανε 55 ευρω σε φιλο μου το φουλ πακ και ειναι ολοκαινουργιος πελατης. Τους ειπα οτι αυτο ειναι κοροιδια και οχι προσφορα και να με ξανακαλεσουν μονο αν προκειται για καλη τιμη.

οποτε μενω ως εχει χωρις ανανεωση ελπιζοντας να μου το ριξουν εστω 40 το μηνα... τι λετε? να κανω φορητοτητα η τζαμπα κοπος?

Από την εμπειρία που έχουμε από άλλους στο forum είναι γεγονός ότι η φορητότητα στις περισσότερες τον περιπτώσεων αποδίδει καλύτερες τιμές. Σε περίπτωση φορητοτητας προς τον ΟΤΕ προκειμένου να μην φύγεις από την Forthnet ίσως σου δοθούν στα 39,90 τα πάντα, fullPack nova τηλεφωνια με κινητα , και 24 ιντερνετ. Βέβαια λέω ίσως γιατί έχεις ήδη SportPack και όχι FullPack οπότε δεν ξέρω αν η προσφορά τους επικεντρωθεί σε ότι έχεις τώρα η πάει και σε κάτι παραπάνω. Τώρα το βασικό επειδή με μια φορητοτητα δεν ξέρεις πως θα μπλέξεις και ίσως προλάβει και περάσει στον ΟΤΕ η γραμμή σου πριν προλάβουν να γίνουν διαδικασίες προσφοράς πρέπει να έχεις επιλέξει και στον ΟΤΕ ένα καλό πακέτο από άποψη οικονομική και παροχών έτσι ώστε αν βρεθείς στην απέναντι πλευρά πάλι να είσαι κερδισμένος και όχι χαμένος.

Σημερα σε νεα επικοινωνια με την εκπροσωπο της nova μου αντιπροτεινουν nova3play 24adsl με απεριοριστα αστικα,12 ωρες κινητα,διεθνη και sports pack με HD για παντα στα 51,90.Εχω απογοητευτει μαζι τους.Οδευω μαλλον στην φορηττητα και οτι ηθελε προκυψει

12 χρονια πελατης με 60αρι το μηνα τοτε χωρις ιντερνετ και τηλεφωνα
+1 χρονο τωρα στο sports pack,με δωρεαν HD για παντα, με 24αρι ιντερνετ και απεριοριστα σταθερα στα 50euro το μηνα..
εχει ληξει εδω και 4 μηνες το συμβολαιο μου και εχει περιπου 1 μηνα παιρνουν και μου κανουν συνεχως την ιδια προσφορα ειτε να παω στα 45ευρω με το προγραμμα ως εχει, ειτε να γινει full pack με 55 ευρω το μηνα.
σημερα με ξαναπηραν τηλεφωνο να μου προτεινουν και παλι το ιδιο και ειχα 10 λεπτα να "κραζω" οτι αυτο δεν ονομαζεται προσφορα κι οτι πλεον δεν εχω καμια εμπιστοσυνη στη νοβα ωστε να κανω 2ετες.. τους ειπα και τη δινει ο οτε και ο υπαλληλος συνεχιζε το τροπαριο του ντε κ καλα να με πεισει οτι ειναι καλη η προσφορα στα 55 ευρω ολα!!! τη στιγμη που δωσανε 55 ευρω σε φιλο μου το φουλ πακ και ειναι ολοκαινουργιος πελατης. Τους ειπα οτι αυτο ειναι κοροιδια και οχι προσφορα και να με ξανακαλεσουν μονο αν προκειται για καλη τιμη.

οποτε μενω ως εχει χωρις ανανεωση ελπιζοντας να μου το ριξουν εστω 40 το μηνα... τι λετε? να κανω φορητοτητα η τζαμπα κοπος?

Καταρχας αξιολογησε αν σε ενδιαφερει πιο πολυ η νοβα απο το οτε τβ
αν σε ενδιαφερει το σπορτ πακ η το φουλ πακ της νοβα
επειτα γραψε στα παιδια της νοβα του φορουμ και ζητα καλυτερη τιμη
Κανα 40αρι με σπορτ η 50αρι με φουλ ειναι καλη τιμη αν θελεις την νοβα
το 40αρι με φουλ που εχουν παρει μερικοι θαταν τελεια τιμη αλλα δεν την
πετυχαινεις παντα
Αν δεν ικααοποιηθεις και απο τις απαντησεις των παιδιων τοτε κρινε μονος σου
για την αιτηση φορητοτητας

Πρώτα απ' όλα θεωρώ ότι το σκεπτικό ενώ είμαστε απογοητευμένοι συνδρομητές στην υπηρεσία συγκεκριμένης εταιρίας να πηγαίνουμε στον αντίπαλο σαν τιμωρία είναι λάθος.
Εγώ προσωπικά, δεν καλύπτομαι από τον OTE TV - δεν με ενδιαφέρουν οι αγώνες που δείχνει και οι ταινίες είναι λίγες - και στην τηλεφωνία δεν μου προσφέρει όσα η Forthnet σε κοντινή τιμή.
Επομένως δεν θα πήγαινα ποτέ σε αυτήν την εταιρία. Αν έφευγα θα πήγαινα σε μια εταιρία double play και θα εξοικονομούσα 300 ευρώ το χρόνο.
Και τα γράφω ενώ είμαι απογοητευμένος αφού 12 μήνες μετά την συμφωνία μου με το τμήμα προσφορών μου την έφεραν

Στο δικό μου θέμα η συμφωνία της τότε προσφοράς ήταν να μείνω 18 μήνες στην υπηρεσία για να πάρω τα HD για πάντα. Ε λοιπόν 12 μήνες μετά τα χρέωσαν και δεν έχω δέσμευση. Έχω επικοινωνήσει ήδη μαζί τους να ελέγξουν τι συμφωνήσαμε που για εμένα είναι απολύτως σαφές. Θα βρουν τι έγινε γιατί είναι σοβαρή εταιρία, ε και αν δεν το βρουν δεν θα χαλάσουμε τις καρδιές μας. Κερδισμένος θα βγω όπως έγραψα παραπάνω.

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας, θελω να μεινω στη νοβα καθαρα και μονο για το ελληνικο πρωταθλημα οι ταινιες δε με ενδιαφερουν καν οποτε αν μου προτεινουν 40 ευρω full pack η εστω sports pack ειμαι ικανοποιημενος! με ξαναπηραν σημερα παλι και παλι τους ειπα τα ιδια να μου το δωσουν στα 40 ευρω και δεν εκαναν πισω.
σε ποιο τοπικ να απευθυνθω στα παιδια εδω μεσα που μου ειπατε? στο official support?

Last edited:
Ναι. Κάνε μία προσπάθεια και εκεί, δεν χάνεις τπτ. Εγώ πάντως θα είχα κάνει ήδη αίτηση φορητότητας με τις τιμές που ακούω. Εγώ πελάτης ΟΤΕ και πήρα Nova 3 play sports pack + σταθερά + 12 ώρες προς κινητά + 8δεύτερο εξοπλισμό για την υπηρεσία Nova Εξοχικό με 40 !

gog7 μονο με φορητοτητα φυλε τοτε μονο θα παρεις μη .....το ιδιο εγυνε και σε μενα πληρωνα 39,90 με σπορ 1 + συνεμα 1 και οταν εκανα αιτηση
στον οτε τα ιδια χρημματα μου προσφεραν φουλ πακετο ....εκανα αιτηση απογεμα και απο την αλλη μερα το μεσημερι με τρελανανε στα τηλεφωνα....

για να πετυχης καλητερη προσφορα μονο οταν δουν φορητοτητα .....γιανα μην λεμε τα ιδια...