Προσφορά NOVA

και τα κινητα ειναι απεριοριστα.

αν πήρες και τα κινητά απεριόριστα τότε έχεις το πιό συμφέρον 3play της αγοράς αυτή τη στιγμή.εγώ που διέκοψα και κράτησα μόνο forthnet λες να μου το δώσουν

Αυτή η Χριστουγεννιάτικη super προσφορά Nova, είναι κατά τη γνώμη μου μακράν η χειρότερη. Γιατί?
Πρώτον: το να ζητάς από κάποιον να δίνει 60 ευρώ τον μήνα, 720 τον χρόνο, για το συγκεκριμένο που προσφέρεις, από μόνο του αναιρεί την έννοια της λέξης προσφορά.
Δεύτερον: όπως έχει ήδη αναφερθεί, απευθύνεται σε πολύ λίγους. Γιατί λίγοι είναι αυτοί που δεν μπορούν να ζήσουν με 24άρες ταχύτητες και ακόμα λιγότεροι αυτοί που μιλάνε πάνω από 720 λεπτά τον μήνα με κινητά κινητό.
Και μια απορία. Οι "ειδικοί" αριθμοί (π.χ. αυτοί που αρχίζουν από 800, κ.λπ.) έχουν επιπλέον χρέωση με την "σούπερ" προσφορά? Αν ναι, τότε ακόμα χειρότερα...

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Αυτή η Χριστουγεννιάτικη super προσφορά Nova, είναι κατά τη γνώμη μου μακράν η χειρότερη. Γιατί?
Πρώτον: το να ζητάς από κάποιον να δίνει 60 ευρώ τον μήνα, 720 τον χρόνο, για το συγκεκριμένο που προσφέρεις, από μόνο του αναιρεί την έννοια της λέξης προσφορά.
Δεύτερον: όπως έχει ήδη αναφερθεί, απευθύνεται σε πολύ λίγους. Γιατί λίγοι είναι αυτοί που δεν μπορούν να ζήσουν με 24άρες ταχύτητες και ακόμα λιγότεροι αυτοί που μιλάνε πάνω από 720 λεπτά τον μήνα με κινητά κινητό.
Και μια απορία. Οι "ειδικοί" αριθμοί (π.χ. αυτοί που αρχίζουν από 800, κ.λπ.) έχουν επιπλέον χρέωση με την "σούπερ" προσφορά? Αν ναι, τότε ακόμα χειρότερα...

Αν πας συγκριτικά με άλλους παρόχους, ε ναι είναι προσφορά .

εγω περιμενω να με παρουν τηλ για ανανεωση,εως τωρα εχω το startpack ΜΕ 24 ιντερνετ,δωεαν αστικα υπεραστικα,720 λεπτα κινιτα και μου ειχαν κανει δωρο το nova sport 1..με 29,90 ευρω..
ε τωρα βασικα με ενδιαφερει εαν παιξει προσφορα τα αθλητικα καναλια μονο, και αν ναι σε τι τιμη λετε να αξιζει?

Προσφορά απο εξωτερικό συνεργάτη Νοβα..
Μόνο ΤΒ .. αθλητικα + HD 25 Ε και δώρο ασύρματο τηλέφωνο, φουλ+HD+Multiview 35 Ε και δώρο ταπλετ..
Δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική και τον δέκτη PVR στα 50 Ευρω

Οι αριθμοί αυτοί έχουν επιπλέον χρέωση παντού και πάντα.

Όχι αυτοί που ξεκινάνε από 800. Αυτοί είναι δωρεάν ανεξάρτητα τι πακέτο ομιλίας έχει ο κάθε ένας μας! Αυτοί που ξεκινάνε από 801 έχουν αστική χρέωση πάλι ανεξάρτητα τι πακέτο ομιλίας έχει ο κάθε ένας μας, δηλαδή χρεώνονται με αστική χρέωση παρ' όλο που έχεις πακέτο με δωρεάν χρόνο ομιλίας προς τα σταθερά ή κινητά! Το ίδιο ισχύει και για τους 5ψήφιους ή 4ψήφιους "ειδικής χρέωσης" αριθμούς εκτός κι αν ο πάροχός σου, σου παρέχει κάποιους από αυτούς δωρεάν. Αυτοί που ξεκινάνε από 90 είναι οι αριθμοί "υψηλής χρέωσης".

Μετά από επικοινωνία με εκπρόσωπο μου δόθηκε για ανανέωση 3play με απεριόριστα κινητά , novacinema1 , hd με 29.90. Μάλλον αν κατάλαβα σωστά θα παίξει σαν πακέτο προσφοράς για ανανεώσεις

Παντως εχει παιξει και σε απλο πακετο το Σπορτ 1 + Σινεμα 1 στα 29,90 απλα δεν θυμαμαι αν ειχε και τα κινητα μεσα...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ειναι προφορα οτι και να λεμε απλα ειναι πολλα τα λεφτα και δεν μπορουν οι περισσοτεροι να τα διαθεσουν...

Τα 800 - 801 παντου χρεωνονται επιπλεον... Απλα σχεδον ολα τα εχουν και ενα σταθερο για χρηση απο κινητα σε 210 211 που αυτο δεν χρεωνεται...

Καλημέρα,

Τα 800 - 801 παντου χρεωνονται επιπλεον... Απλα σχεδον ολα τα εχουν και ενα σταθερο για χρηση απο κινητα σε 210 211 που αυτο δεν χρεωνεται...

Τα 800 πουθενά δεν χρεώνονται. Ο κόσμος τείνει να τα μπερδεύει με τα 801 κάτι που δεν ισχύει (και αυτή ήταν, είναι και θα είναι η διαφορά τους).

Καλημέρα,

Τα 800 πουθενά δεν χρεώνονται. Ο κόσμος τείνει να τα μπερδεύει με τα 801 κάτι που δεν ισχύει (και αυτή ήταν, είναι και θα είναι η διαφορά τους).

Οντως το 800 δεν το χρεωνει το 801 με αστικη χρεωση, ισωε δεν το θυμομουν καλα...

Χρόνια Πολλά σε όλους! Σε φίλο μετά απο αίτηση γαι φορητοτητα πήρε όλο το πακετο ιντερνετ και τv με 39,90. Για τα κινητά δεν θυμόταν να μου πει.

Σήμερα μου ήρθε σμς TΩPA OΛH H OIKOΓENEIA AΠOΛAMBANEI ΘEAMA AΠO THN NOVA ENTEΛΩΣ ΔΩPEAN EΩΣ 15/01/16. MHN TO XAΣEIΣ! ΣYNTONIΣOY ΣTH ΘEΣH 202 KAI ZHΣE THN EMΠEIPIA. KAΛH XPONIA!εχει έρθει και σε άλλους ; Να πω πως έχω διακόψει νόβα κανα 6μηνο

Εμένα εχει 3 μηνες που έληξε το 12 μονο κ η μονη προσφορα που εκαναν (τους πηρα εγω και οχι αυτοι) ειναι οτι μου δίνουν φουλ πακετο με HD 55 . Τωρα εχω το σπορ πακετο με HD για παντα στα 50 . Και μου ειπαν η να παρω το φουλ με 55 η να ρίξουν το σπορ στα 45 κ γω ζητηςα να μείνω στα 50 κ να προσθέσουν τα cinema και δεν ήθελαν... Οτι να ναι..

Χρόνια πολλά παίδες και καλη χρόνια πολλά !!!
Λοιπόν πήρα τηλ 44 ευρώ με sport pack
50 ευρώ full pack
.. Εσείς ξέρετε αν κάνουν καλύτερη προσφορά .. Τώρα κλείνω 1 Χρόνο με start pack με Ίντερνετ τηλ και κινητά και το nova sport 1 ...

@ sopranos
να σου πω την αλήθεια στην θέση σου θα πίεζα στην ίδια τιμή (μάλλον 29,90 έτσι δεν είναι; ) να σου βάλουν και το novacinema1 +HD για πάντα και είσαι άρχοντας! Την έχουν πάρει άτομα μέσα από εδώ αλλά με πληρωμή μέσω πιστωτικής . Βλέπεις τώρα πια το αθλητικό έχει πέσει τόσο πολύ που τα ντέρμπι και οι μεγαλύτερες ομάδες καλύπτονται (σε μεγάλο βαθμό) πια μόνο από το Novasports1 και δεν βλέπω για καμιά αλλαγή ( σε σχέση με αυτά που έχει ο ΟΤΕ) μέχρι το 2019. Επίσης με το novacinema1 έχεις το μεγαλύτερο ποσοστό των novacinema (να μην πω το 80% ) μια που όλες οι πρεμιέρες και οι σειρές παίζουν σε αυτό πρώτα. Βλέπεις ότι αν τα χτυπήσεις αυτά με 29,90 έχεις ένα φοβερό deal;
Για την ιστορία εγώ είχα novacinema all+novasports1+κινητά με 39,90 και θυσίασα τα κινητά (που δεν χρειαζόμουν) και πήρα 3play novacinema all+novasports all + hd για πάντα με 39,90! βλέπεις και κάνεις λοιπόν.

Δεν την δινουν πλεον αυτη την προσφορα... Μου την εδιναν παλια χωρις τα HD και την αρνηθηκα γιατι ειναι κοροιδια... Πηρα τηλεφωνο αν ισχυει ακομα (και να ενεργοποιουσα τα HD μεσω myaccount) και δεν ισχυει. Εχουν δωσει ολη την προσοχη τους στο vdsl πακ... Εγω παντως περαμενω αοριστου μεχρι να βγει το πακετο του algedan ή κατι εξαιρετικο, γιατι να πληρωσεις για κατι 49,90 οταν υπαρχουν παρα πολλοι που το εχουν παρει 39,90?

Τους ξανακαλεσα τλκ δεν κανουν τπτ καλη προσφορα..Δεν μου δινουν το novacinema 1 στην τιμη 29,90,,μονο τα hd αλλα με 18 μηνες συνδεση!!