και τα κινητα ειναι απεριοριστα.
Αυτή η Χριστουγεννιάτικη super προσφορά Nova, είναι κατά τη γνώμη μου μακράν η χειρότερη. Γιατί?
Πρώτον: το να ζητάς από κάποιον να δίνει 60 ευρώ τον μήνα, 720 τον χρόνο, για το συγκεκριμένο που προσφέρεις, από μόνο του αναιρεί την έννοια της λέξης προσφορά.
Δεύτερον: όπως έχει ήδη αναφερθεί, απευθύνεται σε πολύ λίγους. Γιατί λίγοι είναι αυτοί που δεν μπορούν να ζήσουν με 24άρες ταχύτητες και ακόμα λιγότεροι αυτοί που μιλάνε πάνω από 720 λεπτά τον μήνα με κινητά κινητό.
Και μια απορία. Οι "ειδικοί" αριθμοί (π.χ. αυτοί που αρχίζουν από 800, κ.λπ.) έχουν επιπλέον χρέωση με την "σούπερ" προσφορά? Αν ναι, τότε ακόμα χειρότερα...
Οι αριθμοί αυτοί έχουν επιπλέον χρέωση παντού και πάντα.Και μια απορία. Οι "ειδικοί" αριθμοί (π.χ. αυτοί που αρχίζουν από 800, κ.λπ.) έχουν επιπλέον χρέωση με την "σούπερ" προσφορά? Αν ναι, τότε ακόμα χειρότερα...
Μετά από επικοινωνία με εκπρόσωπο μου δόθηκε για ανανέωση 3play με απεριόριστα κινητά , novacinema1 , hd με 29.90. Μάλλον αν κατάλαβα σωστά θα παίξει σαν πακέτο προσφοράς για ανανεώσεις
Αυτή η Χριστουγεννιάτικη super προσφορά Nova, είναι κατά τη γνώμη μου μακράν η χειρότερη. Γιατί?
Πρώτον: το να ζητάς από κάποιον να δίνει 60 ευρώ τον μήνα, 720 τον χρόνο, για το συγκεκριμένο που προσφέρεις, από μόνο του αναιρεί την έννοια της λέξης προσφορά.
Δεύτερον: όπως έχει ήδη αναφερθεί, απευθύνεται σε πολύ λίγους. Γιατί λίγοι είναι αυτοί που δεν μπορούν να ζήσουν με 24άρες ταχύτητες και ακόμα λιγότεροι αυτοί που μιλάνε πάνω από 720 λεπτά τον μήνα με κινητά κινητό.
Και μια απορία. Οι "ειδικοί" αριθμοί (π.χ. αυτοί που αρχίζουν από 800, κ.λπ.) έχουν επιπλέον χρέωση με την "σούπερ" προσφορά? Αν ναι, τότε ακόμα χειρότερα...
Τα 800 - 801 παντου χρεωνονται επιπλεον... Απλα σχεδον ολα τα εχουν και ενα σταθερο για χρηση απο κινητα σε 210 211 που αυτο δεν χρεωνεται...
Καλημέρα,
Τα 800 πουθενά δεν χρεώνονται. Ο κόσμος τείνει να τα μπερδεύει με τα 801 κάτι που δεν ισχύει (και αυτή ήταν, είναι και θα είναι η διαφορά τους).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.