Προσφορά NOVA

Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς αν η προσφορά της μισής τιμής για το full pack (31 περίπου) ήταν μόνο για τον Φεβρουάριο? Υπάρχει κανείς που του την πρότειναν μετέπειτα?

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς αν η προσφορά της μισής τιμής για το full pack (31 περίπου) ήταν μόνο για τον Φεβρουάριο? Υπάρχει κανείς που του την πρότειναν μετέπειτα?

Όπως είπαν στον κουνιάδο μου προχθές, η προσφορά έληξε αλλά του πρότειναν άλλες λύσεις.

Όπως είπαν στον κουνιάδο μου προχθές, η προσφορά έληξε αλλά του πρότειναν άλλες λύσεις.

Δηλαδή ? γιατι ενδιαφέρομαι και εγω

Ο κουνιάδος μου είχε το full pack για πολλά χρόνια και, στα τελευταία 3, με το προνόμιο (-20%) της Forthnet.
Τον τελευταίο καιρό ήθελε να διακόψει τη Nova αλλά προσπάθησα να τον μεταπείσω, μετά την προσφορά που μου έκαναν για μειωμένη συνδρομή για το 2012. Πριν από 15 μέρες ο (παλιός) δέκτης του τα έφτυσε και του πρότεινα να στείλει μήνυμα ζητώντας μείωση συνδρομής στα 35 και δωρεάν αντικατάσταση του δέκτη με HD (δηλαδή τον 831)

Του είπαν ότι η προσφορά των 35 ευρώ έληξε και του πρότειναν τον 831 δωρεάν και 1 μήνα δωρεάν συνδρομή και τα δέχτηκε.
Πιστεύω ότι μπορούσε να παζαρέψει τους δωρεάν μήνες, αλλά δεν το έκανε.

Και να συμπληρωσω οτι περιμενουν στην γωνια ολους τους χρηστες με παλια ελευθερη καρτα το καλοκαιρι οπου πολυς κοσμος το εκοβε απο τελος μαιου μεχρι μεσα αυγουστου.Οποιος Παιδια το διακοψει μην περιμενει να τον ενεργοποιησουν με τον ιδιο εξοπλισμο.
gab
Δηλαδή ακόμα και αν η επανενεργοποίηση και πληρωμή γίνουν μέσω του mynova, θα πάρουν τα λεφτά και μετά θα σου πουν: sorry αλλά χρειάζεσαι και "παντρεμένο" δέκτη;

Καλημέρα,

Είχα το προπληρωμένο πακέτο της Nova από τον Μάρτιο του 2011 έως και τον Φεβρουάριο του 2012 οπότε και ζήτησα διακοπή, καθώς τα 51 (Cinema Pack) + 5 (HD) ήταν πολλά. Μου πρότειναν πακέτο με Forthnet, αλλά λόγω κάκιστης εμπειρίας με την τηλεφωνία της Forthnet, αρνήθηκα.

Προχθές με κάλεσαν και μου προσέφεραν το full πακέτο με 30,56 μέχρι και τον Αύγουστο.

Θεωρώ ότι η τιμή είναι καλή, (ευτυχώς) με παίρνει οικονομικά ακόμα, και την πήρα.

Οχι φιλε μου θα σου απενεργοποιησουν την δυνατοτητα πληρωμης μεσα απο το mynova οποτε οταν παρεις τηλ θα σου σκασουν το παραμυθι.Καλυτερα να κρατησεις την καρτα σε start pack για 3μηνες και μετα την κανεις full.
gab

Δηλαδή ακόμα και αν η επανενεργοποίηση και πληρωμή γίνουν μέσω του mynova, θα πάρουν τα λεφτά και μετά θα σου πουν: sorry αλλά χρειάζεσαι και "παντρεμένο" δέκτη;

Καλημέρα,

Είχα το προπληρωμένο πακέτο της Nova από τον Μάρτιο του 2011 έως και τον Φεβρουάριο του 2012 οπότε και ζήτησα διακοπή, καθώς τα 51 (Cinema Pack) + 5 (HD) ήταν πολλά. Μου πρότειναν πακέτο με Forthnet, αλλά λόγω κάκιστης εμπειρίας με την τηλεφωνία της Forthnet, αρνήθηκα.

Προχθές με κάλεσαν και μου προσέφεραν το full πακέτο με 30,56 μέχρι και τον Αύγουστο.

Θεωρώ ότι η τιμή είναι καλή, (ευτυχώς) με παίρνει οικονομικά ακόμα, και την πήρα.

μια χαρά σου έκατσε.

μια χαρά σου έκατσε.
Ίσως ακόμη περισσότερο στη nova γιατί το καλοκαίρι είναι η δύσκολη περίοδός της με πολλές διακοπές συνδρομών (είτε προσωρινές είτε όχι).

Και να συμπληρωσω οτι περιμενουν στην γωνια ολους τους χρηστες με παλια ελευθερη καρτα το καλοκαιρι οπου πολυς κοσμος το εκοβε απο τελος μαιου μεχρι μεσα αυγουστου.Οποιος Παιδια το διακοψει μην περιμενει να τον ενεργοποιησουν με τον ιδιο εξοπλισμο.
gab
Όχι δεν θα πουν έτσι. Ποιος τα λέει αυτά ???
Οχι φιλε μου θα σου απενεργοποιησουν την δυνατοτητα πληρωμης μεσα απο το mynova οποτε οταν παρεις τηλ θα σου σκασουν το παραμυθι.Καλυτερα να κρατησεις την καρτα σε start pack για 3μηνες και μετα την κανεις full.
gab

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αλλά τώρα δεν ξέρω τι να πιστέψω...

Last edited:

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αλλά τώρα δεν ξέρω τι να πιστέψω...
Εγώ φίλε μου το τελευταίο και πολύ πρόσφατο τηλ. Που μου έκαναν για ενεργοποίηση, με προσφορά……….. τους ρώτησα αν θα χρειαστεί να αλλάξω κάτι στον εξοπλισμό μου, απάντησαν ΟΧΙ εκτός αν θέλω και τα HD, οπότε πρέπει να πάω σε άλλο δέκτη.
Και μια δύο περιπτώσεις παιδιών εδώ στο φόρουμ, που ξέρω ενεργοποιήθηκαν ξανά και μάλιστα με μη ιδιοκτησιακό δέκτη.
Εσύ πίστεψε όποιον θέλεις.
Διαφορετικά με ένα τηλ στην νόβα θα σου λυθούν όλες οι απορίες σου.

Το έκανα χθες πριν μου απαντήσεις και σε επιβεβαιώνω. Σ'ευχαριστώ

Μην το πάρετε στα σοβαρά!!!! Το μόνο μειονέκτημα του μηχανήματος είναι ότι δεν δουλεύει 2 ή παραπάνω δορυφόρους!

Ξέχασες τις συχνές επανεκκινήσεις , τα κολλήματα (ακούγεται ήχος και δεν δείχνει εικόνα) και ότι για να ανοίξει κάνει 1 λεπτό.

Το λεπτό της εκκίνησης δεν θεωρείται πρόβλημα Γιάννη, οι linux δορυφορικοί δέκτες τόσο κάνουν για να εκκινήσουν...