Προσφορά NOVA

Άν ήταν Linux ο pace δεν θα είχα προσωπικά κανένα πρόβλημα να ανοίγει και σε 10 λεπτά.
Ωστόσο ακόμη και η αδρανοποίηση δεν κάνει απολύτως τίποτα.

Καλησπέρα,
δεν ξέρω αν το έχει πεί κάποιος ήδη αλλά βγήκε προφορά απο τη Nova, αν προτείνεις σε κάποιο φίλο σου να βάλει Nova ή να κάνει επανασύνδεση, μισή τιμή και για τους 2 για 3 μήνες. Ισχύει μέχρι 31/5.

http://www.forthnetgroup.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=3857

Καλησπέρα,
δεν ξέρω αν το έχει πεί κάποιος ήδη αλλά βγήκε προφορά απο τη Nova, αν προτείνεις σε κάποιο φίλο σου να βάλει Nova ή να κάνει επανασύνδεση, μισή τιμή και για τους 2 για 3 μήνες. Ισχύει μέχρι 31/5.

http://www.forthnetgroup.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=3857

Κατσε τωρα που βγαινει ο ΟΤΕ με 9,99 για βασικο πακετο και θα σου πω εγω ποια Νοβα.

Κατσε τωρα που βγαινει ο ΟΤΕ με 9,99 για βασικο πακετο και θα σου πω εγω ποια Νοβα.

Ναι δεν αντιλέγω, απλά μιας και το thread έχει τίτλο Προσφορά NOVA, είπε να το γράψω μήπως ενδιαφέρει κάποιους.

αυτό είναι μια φήμη που έχει κυκλοφορήσει απο τότε που ο ΟΤΕ πήρε και τα ελέυθερα αλλά από τότε κανείς δεν την έχει επιβεβαιώσει. Κάτσε να δούμε τις συμφωνίες θα γίνουν το καλοκαίρι για τα ευρωπαικά πρωταθλήματα και βλέπουμε αν θα γίνει το βασικό πακέτο.

Όσον αφορά την προσφορά της νοβα με το φίλο για 3 μήνες.
Την ενεργοποίησα για τον πατέρα μου και έχω να τονίσω τα εξής.
1. Δεν έχει τέλος επανασύνδεσης
2. Δεν έχει δέσμευση
3. Στους 2 φίλους που προτείνεις παίρνεις το προνόμιο για 6 μήνες αν οι φίλοι σου το κρατήσουν ενεργό για τουλάχιστον 3 μήνες.
4. Τα hd είναι 5 ευρώ και δεν επιδέχονται έκπτωσης
5. Τους 3 μήνες της προσφοράς δεν μπορείς να αλλάξεις πακέτο.

@tiniakos: Συνδυάζεται με άλλες προσφορές; Πχ εγώ που έχω έκπτωση 20% (από συνδυαστικό με internet), θα πάρω κι άλλη έκπτωση 50% αν επανασυνδεθεί κάποιος φίλος μου;

Στις προϋποθέσεις λέει:

- Η μισή συνδρομή υπολογίζεται πάνω στην τιμή τιμοκαταλόγου, εκτός από την περίπτωση που η συνδρομή συνδυάζεται και με υπηρεσία Forthnet.
- Συνδρομητής που επωφελείται ήδη άλλης προσφοράς πέραν αυτής του Προνομίου, δεν μπορεί να επωφεληθεί παράλληλα και από την παρούσα, ήτοι θα πρέπει να επιλέξει αν επιθυμεί να συνεχίσει να επωφελείται από την προσφορά που ήδη έχει ή από την παρούσα προσφορά (μισή συνδρομή)

Άρα το προνόμιο του 20% μάλλον παραμένει. Θα πάω σε ένα Forthnet shop να μάθω.

Σε φίλο μου που το είχε ρωτήσει του είχαν πει τον Ιανουάριο ότι δεν μπορεί να συνδυαστεί καμιά προσφορά μεταξύ τους. Δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις όμως γιατί μπορεί να έχει αλλάξει η πολιτική από τότε...

Ειχα παρει την προσφορα με τα 49,90 της νοβα. Ξερετε ποσο πρεπει να πληρωσω για να φυγω πριν τους 18 μηνες ?

Καλησπερα,

Value for money προσφορα για ελληνικο πρωταθλημα κ internet? double play economy απο forthnet και sports pack + value απο nova?

Ειχα παρει την προσφορα με τα 49,90 της νοβα. Ξερετε ποσο πρεπει να πληρωσω για να φυγω πριν τους 18 μηνες ?

............πριν το πέρας της λήξης του συμβολαίου θα υπάρχει τέλος διακοπής συνδυαστικών υπηρεσιών ίσο με 100 ........!!!!!!!!!!!!

παίζει κι άλλη προσφορά:
Πρότεινε σε ένα φίλο σου τη Νοva και κέρδισε:
3 μήνες μισή συνδρομή ο φίλος σου και εσύ!

Η προσφορά ισχύει:
εάν προτείνεις ένα φίλο σου και γίνει συνδρομητής στη Νova μέχρι και τις 31/5/2012
εάν προτείνεις ένα φίλο σου και επανασυνδεθεί στη nova μέχρι και τις 31/5/2012 (ο οποίος έχει διακόψει πριν τις 20/4/2012).

Η διαδικασία είναι απλή:
1. Ενημερώνεις το φίλο σου
2. Ο φίλος σου θα πρέπει να επικοινωνήσει με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Συνδρομητών για να ενεργοποιήσει την καινούρια του συνδρομή nova ή να επανασυνδεθεί στην υπάρχουσα συνδρομή του, σε όποια υπηρεσία θέλει, έως και τις 31/5/2012
3.Κατά την ενεργοποίηση/επανασύνδεση, θα πρέπει ο φίλος σου να μας δώσει τον προσωπικό σου Κωδικό Συνδρομητή καθώς και τα πλήρη στοιχεία σου, προκειμένου να ενεργοποιήσουμε την προσφορά (3 μήνες μισή συνδρομή στην υπηρεσία που έχεις)
πηγή: http://www.forthnetgroup.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=3824

Με μισή τιμή και προβολή euro σίγουρα θα βρεις εύκολα 3 φίλους για να κερδίσεις την προσφορά...

πήρα τηλ να ρωτήσω περισσότερα για την προσφορά και μου είπαν ότι ισχύει μέχρι τις 30/6 και όχι τις 31/5 που λέει στο site.

Όποιος θέλει να επαναενεργοποιήσει τη νοβα του ή να κάνει νέα σύνδεση ας μου στείλει p.m. να του δώσω το κωδικό συνδρομητή μου να εκμεταλλευτούμε και οι δύο τη προσφορά για μισή τιμή τους 3 μήνες.