Προσφορά NOVA

Μου τηλεφώνησαν το πρωί για προσφορά 45 ευρώ full pack για ένα χρόνο. Ως πριν 1 μήνα ήμουν σε sport pack. Πολλά μου φαίνονται. Άλλωστε κάθε καλοκαίρι το εκοβα . Τι λέτε;

Aν δεν καίγεσαι διαπραγματεύσου το όσο μπορείς. Άλλωστε Καλοκαιράκι έρχεται………..

Aν δεν καίγεσαι διαπραγματεύσου το όσο μπορείς. Άλλωστε Καλοκαιράκι έρχεται………..

Ευχαριστώ όλους για τις απόψεις. Θα έκανα παζάρι για το sport στα μίσα λεφτά αλλά δεν καιγομαι τώρα... Από σεπτέμβριο βλέπουμε

Για μια ακομα φορα φαινεται ποσο πολυ η νοβα "κλεβει" τους συνδρομητες της στο θεμα της απαραδεκτης τιμολογησης των υπηρεσιων της! Δινει στην νοβα επιγεια
19,90 (με προσφορα forthnet) ενα και μονο ενα καναλι! το novasports1 !! οταν ολο το φουλ πακετο του οτε (με προσφορα connex) με 30-40 καναλια
κανει ακριβως το ιδιο ποσο!

Για μια ακομα φορα φαινεται ποσο πολυ η νοβα "κλεβει" τους συνδρομητες της στο θεμα της απαραδεκτης τιμολογησης των υπηρεσιων της! Δινει στην νοβα επιγεια
19,90 (με προσφορα forthnet) ενα και μονο ενα καναλι! το novasports1 !! οταν ολο το φουλ πακετο του οτε (με προσφορα connex) με 30-40 καναλια
κανει ακριβως το ιδιο ποσο!

ναι αλλα με 19 ευρω δινει και το sports+value. 53.9-34.9dpeco=19

ναι αλλα με 19 ευρω δινει και το sports+value. 53.9-34.9dpeco=19
εγω που ειμαι σε αυτη την προσφορα 37.20 μου ερχετε η nova πως τα υπολογισες εσυ 19 ευρω

εγω που ειμαι σε αυτη την προσφορα 37.20 μου ερχετε η nova πως τα υπολογισες εσυ 19 ευρω

στους λογαριασμους το χωριζουν το ποσο αλλιως. το dpeco σου ερχεται ομως 20.

η κανονικη τιμη του dpeco ειναι 34,9. αν τα αφερεις απο τα 53,9 ειναι 19. απλα στους λογαριασμους γινεται αλλιως η μιρασια.α

Ενσωματωνοντας ολη την εκπτωση στην τιμη της νοβα σου βγαινει 19 το sports pack.

Η αλλιως αν εχεις forthnet dp eco με 19 παραπανω σου δινει το sports+value.

Last edited:
στους λογαριασμους το χωριζουν το ποσο αλλιως. το dpeco σου ερχεται ομως 20.

η κανονικη τιμη του dpeco ειναι 34,9. αν τα αφερεις απο τα 53,9 ειναι 19. απλα στους λογαριασμους γινεται αλλιως η μιρασια.
ναι ετσι συμφωνώ ερχετε 45 το 2μηνο η forthnet 37 η νοβα αλλα και το dpeco μονο για σταθερα ειναι κινητα χρεωνει σιγα την προσφορα

ναι ετσι συμφωνώ ερχετε 45 το 2μηνο η forthnet 37 η νοβα αλλα και το dpeco μονο για σταθερα ειναι κινητα χρεωνει σιγα την προσφορα

μηπως δεν εχεις την προσφορα 53,9? με βαση τις τιμες που λες βγαινει 22,5+37=59,5/μηνα.

ε οχι και σιγα την προσφορα...

αυτη εχω απλα χρεωθηκα 2ε κινητα παραπανω και 5ε HD το οποιο το ειχα απο πριν και δε μου το κλεισανε απλα με ανεβασαν 5ε.....λεω σιγα την προσφορα γιατι πληρωνω πεσ 55ε το μηνα αλλα χωρις να εχω κινηματογραφικα καναλια και κινητα στην τηλεφωνια και για τισ μερες μας τα θεωρω υπερβολικα χρηματα

αυτη εχω απλα χρεωθηκα 2ε κινητα παραπανω και 5ε HD το οποιο το ειχα απο πριν και δε μου το κλεισανε απλα με ανεβασαν 5ε.....λεω σιγα την προσφορα γιατι πληρωνω πεσ 55ε το μηνα αλλα χωρις να εχω κινηματογραφικα καναλια και κινητα στην τηλεφωνια και για τισ μερες μας τα θεωρω υπερβολικα χρηματα

θα συμφωνησω οτι σε αυτη την τιμη θα πρεπει να ηταν το full pack. τα κινητα ειναι αδιαφορο καθως κυριως κλησεις γινονται απο το κινητο αρα καλυτερα να ψαξει κανεις φθηνα πακετα απο τις εταιριες κινητης. (wu πχ..)

πιστεύω οι περισσότεροι που ειμαστε ακομα στη nova ειναι η αγαπη μας για την ομαδα μας και τιποτα αλλο... πειτε μας χαζους αλλα ετσι ειναι

Παιδιά ήρθε η ώρα να αποχωρήσω και εγώ από την Nova...Βέβαια με μια προσφορά στα 30 euro που βλέπω ότι έχουν κάνει σε μερικούς δεν θα με χάλαγε...Αύριο θα πάω σε ένα κατάστημα να δω τι θα μου πουν...

Παιδιά ήρθε η ώρα να αποχωρήσω και εγώ από την Nova...Βέβαια με μια προσφορά στα 30 euro που βλέπω ότι έχουν κάνει σε μερικούς δεν θα με χάλαγε...Αύριο θα πάω σε ένα κατάστημα να δω τι θα μου πουν...

παρε τηλεφωνο καλυτερα πες οτι κοβεις λογω υπερβολικα υψηλης συνδρομης κλπ..... στο καταστημα μονο τις επισημες προσφορες αναφερουν.

και εγω που το εχω κοψει εδω και 2 μηνες δεν μου εχουν κανει καμια προσφορα οπως αυτη με τα 30 ευρω που εχουν κανει σε μερικους εδω μεσα.....κ ειμουν 10 χρονια συνδρομητης στο ψηφιακο και αλλα 3 4 στο αναλογικο και το εκλεινα μονο το καλοκαιρι....τωρα ουτε το σεπτεμβριο δεν θα με δουν!!

Τελικά και εγώ τζίφος...Βάλαμε την προσφορά με 53,9 για το double play economy + το αθλητικό...Ναι μεν θα θέλαμε κάτι καλύτερο αλλά γλιτώσαμε 70 euro το δίμηνο...(είχαμε multiview)

και εγω που το εχω κοψει εδω και 2 μηνες δεν μου εχουν κανει καμια προσφορα οπως αυτη με τα 30 ευρω που εχουν κανει σε μερικους εδω μεσα.....κ ειμουν 10 χρονια συνδρομητης στο ψηφιακο και αλλα 3 4 στο αναλογικο και το εκλεινα μονο το καλοκαιρι....τωρα ουτε το σεπτεμβριο δεν θα με δουν!!

Τότε σκάνε οι μεγάλες προσφορές…………… ΟΧΙ το καλοκαίρι!!!

έκανα και εγω χθες αίτηση διακοπής . για να δούμε .υπομονη δεν τρελαίνομαι κιόλας

Ξέρει κανείς αν η προσφορά με την επίγεια, ισχυει και για τους τωρινούς συνδρομητές nova και forthnet; Γιατί είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή.

Ξέρει κανείς αν η προσφορά με την επίγεια, ισχυει και για τους τωρινούς συνδρομητές nova και forthnet; Γιατί είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή.

ισχυει,αρκει να μην εχεις ηδη συνδυασει nova-forthnet -20%.