Προσφορά NOVA

σκέτο full pack nova: η προσφορά 30,96 καταργήθηκε δεν υπάρχει. η καλύτερη προσφορά που υπάρχει τώρα είναι (35,00 για πάντα, HD για πάντα, adult pack 3μήνες δωρεάν με 18μηνη δέσμευση), αυτό μου ειπαν από την nova.

εγω ειχα για 2 χρόνια 30,96 τους είπα να κάνουν ανανέωση μου είπαν δεν γείνεται γιατι καταργήθηκε. άλλη προσφορά πιο κάτω από τα 35 δεν υπάρχει

Αν η προσφορά σου είχε δωθεί για πάντα δεν χρειάζεται να ανανεώσεις τίποτα παραμένει η ίδια τιμή. Αν δεν ειναι για πάντα τότε μόλις τελειώσει η περίοδος προσφοράς γυρνάς στην τιμή καταλόγου της υπηρεσίας.

Δηλαδη εγω που εχω 30,96 τον ιουνιο αν ανανεωσω θα το παρω πιο ακριβο;
30,96 δεν είναι για παντα, θα σου πουν να παρεις την προσφορα 35,00 που είναι για παντα. να ξερεις μολις λήξη η προσφορα 30,96 που εχεις μετα παει στα 61,92

Πάντως αυτή την περίοδο δινουν και το vdsl στους παλιούς συνδρομητές με 5 επιπλέον. .....με δωρο το νεο ρουτερ και χωρις εξοδα μετατροπής της γραμμής σε vdsl με 24μηνη ανανέωση

Επίσημα απο forthnet η προσφορά για vdsl με 5ευρώ;

Το θεωρώ πολύ καλή προσφορά και αυριο θα περάσω απο κατάστημα να ρωτησω.

Μίλησα με forthnet τηλεφωνικά και δεν ισχύει το 5ευρώ...., 10 είναι η επιπλέον διαφορά.

Δεν μίλησα για προσφορά σε κατάστημα, μίλησα για τηλεφωνική προσφορά που μου έγινε. Ειχα το φουλ πακέτο με 49,90 και μου προσφεραν το vdsl με 5 ευρώ επιπλεον ....

Καλησπέρα,
σήμερα το πρωί βρήκα στο δρόμο φυλλάδιο της nova που έλεγε για την εξής προσφορά: 25 το Sport ή το Cinema pack και 35 το full pack, με δωρεάν εγκατάσταση, εξοπλισμό, nova hd για παντα και 1 μηνα adult pack. Έλεγε επίσης πως η προσφορά είναι μόνο για την περιοχή και για λίγες ημέρες (Αγρίνιο είμαι). Ξέρουμε μήπως αν ισχύει ακόμα; Μήπως εννοούν με nova 3play; Δεν αναφέρει κάτι τέτοιο, αλλά ικανούς τους έχω.

Last edited:
Με πήραν για προσφορά με 49,9 όλο τα πακέτο (3play,12 ώρες κινητά ,foul pack,24αρη ίντερνετ)ενώ έχω το πακέτο αυτό αλλά μόνο τα αθλητικά με 39,9.Τους απάντησα ότι με 45 το κάνω αλλιώς δεν θα πάρω. Θα με ξανά καλέσουν στις 14:00.Τι λέτε; Το τηλ. που με πηραν ειναι το 2130393180

Νομίζω ότι αυτή η προσφορά του 2014 (49,90), με επιπλέον τις δωρεάν κλήσεις στο εξωτερικό, τα HD και το multiview για 1 χρόνο, ήταν η καλλίτερη που έχει κάνει η Nova.

Με τα σημερινά δεδομένα, αυτή που σου πρότειναν θα γίνει εξίσου καλή αν προσθέσεις, τουλάχιστον, τα HD και κάποια από τις άλλες υπηρεσίες, αν σ' ενδιαφέρουν, φυσικά.

Με πήραν για προσφορά με 49,9 όλο τα πακέτο (3play,12 ώρες κινητά ,foul pack,24αρη ίντερνετ)ενώ έχω το πακέτο αυτό αλλά μόνο τα αθλητικά με 39,9.Τους απάντησα ότι με 45 το κάνω αλλιώς δεν θα πάρω. Θα με ξανά καλέσουν στις 14:00.Τι λέτε; Το τηλ. που με πηραν ειναι το 2130393180

Αν στο δώσουν με 45 ευρώ παρτο με κλειστά μάτια. Αν επιμένουν στα 49,90 δες μήπως σου δώσουν και το multiview μαζί σε αυτή την τιμή.

Αν στο δώσουν με 45 και θέλεις τα κινητά πάρτο, είναι πολύ καλό πακέτο. Έχω το ίδιο χωρίς τα κινητά με 39,90 για πάντα, είχα το αντίστοιχο δικό σου με τα novacinema και "θυσίασα" τα κινητά γιατί δεν μου χρειαζόταν - είχα πολύ χρόνο μέσω wind f2g - έτσι πήρα και όλα τα novasports.
Α! και να τους ρωτήσεις αν είναι μέσα τα HD για πάντα, ρώτα το οπωσδήποτε! εγώ το ρώτησα και μόνο εφόσον το ζήτησα μου το έβαλαν. Φυσικά να περιμένεις δέσμευση για 18μηνο ή 24μηνο.
Επίσης πολύ καλό διαπραγματευτικό χαρτί είναι και η πληρωμή με χρέωση πιστωτικής κάρτας, τόνισε το αυτό και δεν χάνεις τίποτα αν σκοπεύεις να την χρησιμοποιήσεις, αντίθετα θα πάρεις 1 μήνα δώρο μετά την συμπλήρωση 12μηνης πληρωμής με κάρτα - επιπλέον κέρδος δεν είναι;

Last edited:
Τελικά δεν μου το έδωσαν στα 45 αλλά ούτε και δέχτηκα στα 49.9

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να πω και εγώ μια προσφορά που πήρα, όντας συνδρομητής, με 6 μήνες ακόμα δέσμευση στο συμβόλαιο. Πρίν την ανανέωση πλήρωνα 59,90 με 24αρι Internet, αστικά-υπεραστικά, 12 ώρες κινητά, HD, multiview, και Nova Full Pack. Το multiview έληγε οπότε ρώτησα τί μπορούμε να κάνουμε ώστε να το κρατήσουμε δωρεάν για ένα χρόνο ακόμα και να ρίξουμε και την τιμή. Μου πρότειναν 24αρι Internet, αστικά-υπεραστικά, απεριόριστα κινητά, HD, multiview, και Nova Full Pack στα 54,90 για πάντα. Το θεώρησα αρκετά δίκαιο και ανανέωσα. Η ανανέωση 24μηνη και μπορώ να διαπραγματευτώ νέα τιμή μετά τον 13ο μήνα μου είπαν.