Προσφορά NOVA

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Σωστό αυτό. Το διαβάζουμε πολλές φορές και δεν καταλαβαίνω και το λόγο να το "κυνηγάμε" πριν την ώρα του.
Πάντως ο φίλος lak θα ήθελα να μας πει αν τον κάλεσαν για την νέα ανανέωση 2 σχεδόν μήνες πριν την λήξη του συμβολαίου.
καλεσα για διερευνητικη επαφη να δω τι θα προτεινουν ετσι κανω με ολα τα συμβολαια μου για ξερω που κινουνται τα πραγματα

Νέα πασχαλινη προσφορά 3play
Σταθερά, 12 ώρες κινητά, 24αρι Internet και Σίνεμα pack και HD με 34,90 για 24 μήνες

Αν σκεφτούμε οτι το συγκεκριμένο πακέτο πριν την προσφορά το έδιναν 39.90 ειναι πολυ καλή η τιμή στα 34.90

Ευχαριστώ.
Πάντως δεν νομίζω πως είναι και ο ενδεδειγμένος τρόπος. Και είναι γενικό αυτό όχι απαραίτητα για Forthnet :smile:
λες να παιρνω απευθειας στην ληξη?

Παιδιά καλησπέρα,

είχα κάνει τα Χριστούγεννα του 2014* την προσφορά με 54,90ευρώ , triple play , με απεριοριστα αστικα υπεραστικα, και full pack στην nova
Με πήραν σήμερα τηλέφωνο, για να με ρωτήσουν αν θέλω προσθέσω δωρέαν τις 12ωρες προς κινητά κρατώντας την ίδια τιμή στα 54,90ευρώ

Αξίζει? Μπορώ να ρίξω την τιμή αυτή?
Υπάρχει κάποιος που να το χει παρει με λιγότερα χρηματα, και αν ναι πως? καλεσε εκεινος?

Δεν με ενδιαφέρουν τόσο οι κλήσεις στα κινητά όσο το να γλιτώνα κάποια χρήματα, (ή στα ίδια χρήματα προσθήκη vdsl).
Γιατί 54.90ευρώ μου φαίνεται υψηλό στις μέρες μας, από την στιγμή που χαθηκαν τα ευρωπαικά στην nova

*Το συμβολαιο ήταν 18μηνο και λήγει τον Ιούνιο του 2016

EDIT: Τι ισχύει στην nova με τα παζάρια και την αιτηση διακοπής? Πιάνει εδώ? Γιατί έχω εμπειρία από vodafone cosmote
που δίνουν πολύ χαμηλότερες τιμές μόλις κάνεις αίτηση διακοπής/φορητότητας.

Last edited:

@potteroulis

Έκλεισα την νέα συμφωνία μου με 24μηνη δέσμευση.
Nova full pack, vdsl 50, απεριοριστα κινητα, hd, nova εξοχικό για πάντα 54,90. Ηδη απο σήμερα τρέχει το vdsl στα 49,9 mbps.
Πριν πλήρωνα 49,90 χωρίς vdsl.

Από την στιγμή που έδωσαν σε συμφορουμίτη το vdsl με 54,9 δες αν σε ενδιαφέρει και χτύπα το. Πες τους ότι έχεις χρόνο από κινητό για να πέρνεις σε κινητά και δεν σε ενδιαφέρει τίποτα άλλο εκτός από το vdsl σε αυτή την τιμή (54.90) . Αλλιώς βλέπεις ότι έδωσαν πολύ καλύτερο πακέτο από το τωρινό δικό σου για 49,90 και ζήτα το.

Συνήθως απειλή διακοπής/φορητότητας πιάνει αλλά μπορεί να την πατήσεις και να σου τραβήξει γρήγορα ο ΟΤΕ την γραμμή και να μην μείνεις στην forthnet ενώ μπορεί να πάρεις καλή προσφορά.

Α! και καλώς ήρθες φίλε -bye-

Last edited:
Αυτο παντως με τις διαφορες τιμες και τα παζαρια ειναι απαραδεκτο
Εγω εχω το πακετο με τα αθλητικα στα 39ε και ακουω αλλους που εχουν στην ιδια τιμη το full απλα επειδη τους απειλησαν
Δηλ πρεπει να περιμενω να ληξει και να το παιξω μπραβος για να το παρω κι εγω ?

Δεν ειναι θέμα μπράβου απλά ειναι αυτή η πολιτική της εταιρεία σε περίπτωση φορητότητας να κάνουν καλύτερες τιμές. Μην φανταστείς κάτι εξωπραγματικό όμως, η διαφορά ειναι όταν μπήκες και έκανες συμβόλαιο πήρες τα 39,90 με τα αθλητικά και οτι άλλο έχεις, προκειμένου να μην σε χάσουν σου προσθέτουν και τα cinema στην ίδια τιμή. Αυτή ειναι η διαφορά.

Δεν ειναι θέμα μπράβου απλά ειναι αυτή η πολιτική της εταιρεία σε περίπτωση φορητότητας να κάνουν καλύτερες τιμές. Μην φανταστείς κάτι εξωπραγματικό όμως, η διαφορά ειναι όταν μπήκες και έκανες συμβόλαιο πήρες τα 39,90 με τα αθλητικά και οτι άλλο έχεις, προκειμένου να μην σε χάσουν σου προσθέτουν και τα cinema στην ίδια τιμή. Αυτή ειναι η διαφορά.

Αυτη τη στιγμη εχω 3play, sport pack + multiviewer στα 49,80 .
Στο καταστημα μου προτειναν με αλλα 10 ευρω VDSL + novacinema + αλλες 12 ωρες στα κινητα

Δηλαδη, Full pack + VDSL + multiviewer+ 24 ωρες στα κινητα στα 59,80. Τι λετε, ειναι καλη τιμη?

προσπαθησε για 54.90 χωρις τα κινητα
αλλοιως αν σε ενδιαφερουν παρτην γρηγορα την προσφορα
και πες τους και ευχαριστω πολυ

Στο καταστημα μου προτειναν με αλλα 10 ευρω VDSL + novacinema + αλλες 12 ωρες στα κινητα

Δηλαδη, Full pack + VDSL + multiviewer+ 24 ωρες στα κινητα στα 59,80. Τι λετε, ειναι καλη τιμη?
Για το συγκεκριμένο πακέτο αυτή ειναι η τιμή που προσφέρουν και κατα τι γνώμη μου πάντα ειναι καλη. Αν αφαιρέσεις τα κινητά η δεν βαλεις τους διεθνείς προορισμούς μπορει να το πάρεις και στα 54,90.

Τώρα το καλοκαίρι που δεν θα και πλούσιο αθλητικό πρόγραμμα πιστεύω θα κάνει καλύτερες προσφορές

Πραγματικά αυτή την τιμή δίνουν σε αυτό το πακέτο , απλά σε σένα αφήνουν στην ίδια τιμή το multi. Δεν βλέπω κάτι το ιδιαίτερο. Ας πουν και τα παιδιά . Πιστέυω ότι αν πας στα 54,90 είναι καλή τιμή.

να πω καιγω αν και δεν ειμαι παιδι
οτι 10ευρω που σου κοβουν για το multi εφοσον εξυπηρετει καποιον δεν ειναι
καθολου ευκαταφρονητο.μην τα απλοποιουμε και τα υποβαθμιζουμε ολα

Έπειτα από αρκετές κλήσεις στο 18345 και στο 2102323680 (τμήμα προσφορών nova/triple play)
το μόνο που κατάφερα να πάρω ως προσφορές είναι

α) Ανανέωση στα 54,90ευρώ με 3play,full pack,hd,απεριοριστα αστικα/υπεραστικα,απεριοριστα κινητά(όχι τα 720λεπτά) με 24μηνη δεσμευση
β) Ανανέωση στα 49,80ευρώ με 3play,novasports all(18 μηνες),novacinema all(12 μήνες μόνο!),hd,απεριοριστα αστικα/υπεραστικά με 18μηνη δέσμευση

ΔΕΝ αποδέχτηκα καμία από τις δυο.

Το πακέτο που έχω τώρα είναι 54,90ευρώ είναι 3play,full pack,hd,απεριοριστα αστικα/υπεραστικα και είχε 18μηνη δεσμευση (είχε γίνει τα Χριστούγεννα 2014) που λήγει σε δύο μήνες (Ιούνιος 2016), αλλα η τιμή του παραμένει στα 54,90ευρω ακόμα και όταν λήξει το συμβολαίο (δεν επιστρεφει σε αρχικες τιμες καταλογου)

Ζητήσα να πάρω ότι έχω τώρα αλλά στα 49,90ευρώ (καθώς δεν με ενδιαφέρουν οι δωρεάν ώρες προς κινητά), αλλά δεν μου το κάνανε! (ακόμα και που ζήτησα για 24μηνη δεσμευση!)
Τους είπα ότι πάρα πολλοί το έχουν πάρει στα 49,90ευρώ από το καλοκαίρι του 2014 και μέχρι σήμερα, και μου είπαν έχετε δίκιο αλλα δεν μπορούμε να σας κάνουμε αυτήν την προσφορά.

Είναι εκνευριστικό να υπάρχουν μάλιστα άνρθωποι που πήρανε τα παραπάνω και με 39,90ευρώ (διάβασα για τα παιδιά που το διεκδίκησαν μέσω αίτησης διακοπής/φοροτητας) και να μην σου κάνουν μια καλύτερη τιμή στα 49,90ευρω τουλάχιστον.

Προς το παρών δεν ανανέωνω ακόμα, παρότι με ενδιαφέρει να μείνω στην nova και όχι να παω στον OTE TV
Περιμενω για καλύτερο deal
Θα δοκιμασω όταν λήγει το συμβολαιο και μέσω μηνυματος facebook.
Θέλω να παίξω και το χαρτί της αίτησης διακοπής/φοροτητας με τον ΟΤΕ, απλά για καλυτερη τιμή.

Όλα αυτά ενώ από τον ΟΤΕ μεχρι πριν δυο εβδομάδες από το τμήμα φοροτητας (2106295102) μου δίνανε
OTE TV full pack 19,90 και double play με 24.90ευρώ με απεριοριστα αστικα/υπεραστικά + 30λεπτά δωρέαν κινητά ,δωρεαν εγκατασταση και κεραία, 24μηνη δεσεμεση
(δηλαδή σύνολο triple play ΟΤΕ 44,80ευρω που όπως είπα δεν με ενδιαφέρει να φύγω από την nova)

Σχόλιο: Η κοπέλα στο 2102323680 (τμήμα προσφορών nova/triple play) μου είπε ότι η α) προσφορά που μου κάνανε θα ισχύει μέχρι το σάββατο
δηλαδή για συνδρομήτες να προσθέσουν τα απεριοριστά κινητα δωρέαν ανανέωντας για 24μηνες! και ότι από το σάββατο και μέτα θα υπάρξει νέος κύκλων προσφορών
που θα αφορά υφιστάμενους συνδρομήτες που δεν έχουν το full pack και θέλουν να το αποκτησουν με καλύτερη τιμή. Το αναφέρω για εκείνους που τυχόν θα ενδιαφέρονται.

Last edited:

Το ίδιο έχω κι εγώ , δεν είναι κακή τιμή , αν και δεν ξέρω αν έχουν νόημα οι κλήσεις προς κινητά. Εξαρτάται από την χρήση , εγώ δεν τα εξαντλώ πάντως.
Θα συμφωνήσω βέβαια με τον φίλο παραπάνω για το multiview .