Έπειτα από αρκετές κλήσεις στο 18345 και στο 2102323680 (τμήμα προσφορών nova/triple play)
το μόνο που κατάφερα να πάρω ως προσφορές είναι
α) Ανανέωση στα 54,90ευρώ με 3play,full pack,hd,απεριοριστα αστικα/υπεραστικα,απεριοριστα κινητά(όχι τα 720λεπτά) με 24μηνη δεσμευση
β) Ανανέωση στα 49,80ευρώ με 3play,novasports all(18 μηνες),novacinema all(12 μήνες μόνο!),hd,απεριοριστα αστικα/υπεραστικά με 18μηνη δέσμευση
ΔΕΝ αποδέχτηκα καμία από τις δυο.
Το πακέτο που έχω τώρα είναι 54,90ευρώ είναι 3play,full pack,hd,απεριοριστα αστικα/υπεραστικα και είχε 18μηνη δεσμευση (είχε γίνει τα Χριστούγεννα 2014) που λήγει σε δύο μήνες (Ιούνιος 2016), αλλα η τιμή του παραμένει στα 54,90ευρω ακόμα και όταν λήξει το συμβολαίο (δεν επιστρεφει σε αρχικες τιμες καταλογου)
Ζητήσα να πάρω ότι έχω τώρα αλλά στα 49,90ευρώ (καθώς δεν με ενδιαφέρουν οι δωρεάν ώρες προς κινητά), αλλά δεν μου το κάνανε! (ακόμα και που ζήτησα για 24μηνη δεσμευση!)
Τους είπα ότι πάρα πολλοί το έχουν πάρει στα 49,90ευρώ από το καλοκαίρι του 2014 και μέχρι σήμερα, και μου είπαν έχετε δίκιο αλλα δεν μπορούμε να σας κάνουμε αυτήν την προσφορά.
Είναι εκνευριστικό να υπάρχουν μάλιστα άνρθωποι που πήρανε τα παραπάνω και με 39,90ευρώ (διάβασα για τα παιδιά που το διεκδίκησαν μέσω αίτησης διακοπής/φοροτητας) και να μην σου κάνουν μια καλύτερη τιμή στα 49,90ευρω τουλάχιστον.
Προς το παρών δεν ανανέωνω ακόμα, παρότι με ενδιαφέρει να μείνω στην nova και όχι να παω στον OTE TV
Περιμενω για καλύτερο deal
Θα δοκιμασω όταν λήγει το συμβολαιο και μέσω μηνυματος facebook.
Θέλω να παίξω και το χαρτί της αίτησης διακοπής/φοροτητας με τον ΟΤΕ, απλά για καλυτερη τιμή.
Όλα αυτά ενώ από τον ΟΤΕ μεχρι πριν δυο εβδομάδες από το τμήμα φοροτητας (2106295102) μου δίνανε
OTE TV full pack 19,90 και double play με 24.90ευρώ με απεριοριστα αστικα/υπεραστικά + 30λεπτά δωρέαν κινητά ,δωρεαν εγκατασταση και κεραία, 24μηνη δεσεμεση
(δηλαδή σύνολο triple play ΟΤΕ 44,80ευρω που όπως είπα δεν με ενδιαφέρει να φύγω από την nova)
Σχόλιο: Η κοπέλα στο 2102323680 (τμήμα προσφορών nova/triple play) μου είπε ότι η α) προσφορά που μου κάνανε θα ισχύει μέχρι το σάββατο
δηλαδή για συνδρομήτες να προσθέσουν τα απεριοριστά κινητα δωρέαν ανανέωντας για 24μηνες! και ότι από το σάββατο και μέτα θα υπάρξει νέος κύκλων προσφορών
που θα αφορά υφιστάμενους συνδρομήτες που δεν έχουν το full pack και θέλουν να το αποκτησουν με καλύτερη τιμή. Το αναφέρω για εκείνους που τυχόν θα ενδιαφέρονται.