Προσφορά NOVA

Πάντως ο ΟΤΕ το ίδιο πακέτο μου το έδωσε 66(full pack,απερ σταθερα,360 κινητα, και 50vdsl) είναι σε άλλο νήμα το ξέρω απλά το αναφέρω ως σύγκριση στο αντίστοιχο πακέτο της νόβα στα 64 ευρώ.

Μου ήρθε σήμερα το πρωί μήνυμα από τον ΟΤΕ ότι έχει δρομολογηθεί το αίτημα για μεταφορά της γραμμής από τη Forthnet.

Πριν 2 ώρες με πήραν από τη Forthnet, πιθανότατα για αντιπροσφορά, αλλά δεν το άκουσα (ήμουν πάνω στη μηχανή)

Πριν 5 λεπτά μου ήρθε μήνυμα από τον ΟΤΕ εκ νέου ότι η αίτηση μεταφοράς έγινε δεκτή από τον προηγούμενο πάροχο και βρίσκεται σε εξέλιξη.

Αυτό τι σημαίνει πρακτικά, ότι η Forthnet έδωσε το Ok για να μεταφερθεί η γραμμή μου στον ΟΤΕ χωρίς καν να ολοκληρώσει τη διαδικασία αντιπρότασης ή είναι κάτι τυπικό και να περιμένω εκ νέου τηλέφωνο?

Με πήραν πριν από 10 λεπτά. Ζήτησα απλά το full πακέτο της Nova και μου έδωσαν +2 μήνες δώρο, με την προϋπόθεση όμως να μην προλάβει ο ΟΤΕ να τραβήξει τη γραμμή μου. Αν συμβεί αυτό, μου δίνουν ένα μήνα δώρο.

Η αίτηση είχε υπογραφεί από εμένα την Τετάρτη και δρομολογήθηκε σήμερα.

η νοβα απο ποιο τηλεφωνο σε πηρε?

επισης μηπως ειχες λαβει μηνυμα με ημερομηνια ενεργοποιησης στον οτε?σε ρωταω γιατι εγω οταν εκανα το αιτημα μεταφορας καταλαβα οτι 3 μερες μετα την υπογραφη της αιτησης θα γινει η ενεργοποιηση (ετσι μου ειπε η κοπελα του οτε)

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

σε τι τιμη ;

Στα 42,73. Είναι η τιμή που πλήρωνα μέχρι τώρα. Υπενθυμίζω ότι είχα 24αρι internet, αστικά, υπεραστικά, 720 ώρες προς κινητά + sports pack.

Σε αυτά προστέθηκε το Full pack + 2 πάγια δώρο.

η νοβα απο ποιο τηλεφωνο σε πηρε?

επισης μηπως ειχες λαβει μηνυμα με ημερομηνια ενεργοποιησης στον οτε?σε ρωταω γιατι εγω οταν εκανα το αιτημα μεταφορας καταλαβα οτι 3 μερες μετα την υπογραφη της αιτησης θα γινει η ενεργοποιηση (ετσι μου ειπε η κοπελα του οτε)

Το πρώτο τηλεφώνημα ήταν από το 2119552000 και το δεύτερο ήταν από το 13831.

Για την αίτηση συνοψίζω: Πήρα προσφορά από ΟΤΕ την 1/12 και υπέγραψα σε κούριερ στις 8/12. Το αίτημά μου δρομολογήθηκε σήμερα το πρωί, όπως με ενημέρωσε ο ΟΤΕ μέσω μηνύματος στο κινητό μου. Συνεπώς περίπου τρεις ημέρες μετά δρομολογήθηκε.

PS Η υπάλληλος, ευγενέστατη, αλλά προσπάθησε στην αρχή να μου πουλήσει ότι η τιμή προσφοράς του ΟΤΕ δεν περιλαμβάνει τα τέλη συνδρομητικής και η τελική τιμή θα είναι 47 . Όταν της είπα, αν έχει να μου προτείνει κάτι και να μην προσπαθεί να με παραμυθιάσει γιατί έχω και ΟΤΕ σε αυτή την τιμή, πέρασε στο παρασύνθημα.

Last edited:
ευχαριστω φιλε για την αναλυτικη περιγραφη!μια χαρα σου βγηκε, καλες θεασεις απο δω και περα

ενημερωσε μας αν ο οτε σου κανει καμια μανουρα και ζηταει τιποτα τελη ενεργοποιησης (εξοπλισμο ειχες παραλαβει...?)

Θα ενημερώσω για την ομαλή ή μή ακύρωση της αίτησης προς τον ΟΤΕ.

Ευχαριστώ για τις ευχές. Όταν εξέφρασα τα παραπονά μου για την έλλειψη σεβασμού σε υφιστάμενους πελάτες, η εκπρόσωπος της εταιρείας άφησε να εννοηθεί ότι αυτή είναι η πολιτική της εταιρείας και πως καταλαβαίνει και η ίδια ότι αυτό το παιχνίδι είναι λάθος.

Anyway, αφού θέλουν να παίζουμε, θα παίζουμε. Το έχω μάθει καλά αυτό το παιχνίδι πλέον από την εποχή της φορητότητας στα κινητά.

Ενημερώνω ότι ο ΟΤΕ πριν από 2 λεπτά μου έστειλε μήνυμα ότι αποδέχεται την ακύρωση της αίτησης μεταφοράς της γραμμής μου προς αυτόν.

Όλα καλά, τέλος καλό λοιπόν.

Απλά να προσθέσω για χρήση προς ναυτιλομένους ότι αν ήθελα και multiview είμαι πεπεισμένος ότι θα μου το έδιναν. Δεν έχω όμως δεύτερη τηλεόραση και δεν πρόκειται να αποκτήσω (είμαι κατά της τηλεόρασης στο υπνοδωμάτιο)

Συνεπώς αν κάποιος θέλει και multiview μπορεί να πιέσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Στα 42,73. Είναι η τιμή που πλήρωνα μέχρι τώρα. Υπενθυμίζω ότι είχα 24αρι internet, αστικά, υπεραστικά, 720 ώρες προς κινητά + sports pack.

Σε αυτά προστέθηκε το Full pack + 2 πάγια δώρο.

.
Νομιζω οτι πηρες οτι καλυτερο υπαρχει. Ειδικα αν το συμβολαιο ειναι 12μηνο κι εχεις παρει και 2 μηνες δωρεαν , τι να συζηταμε;;;;;; Για τα αντιστοιχα ακριβως εγω πληρωνω 47 , εννοειται χωρις τους 2 μηνες δωρεαν. Καλες θεασεις!!

καλημέρα,
ηθελα να ρωτησω απο που θα μπορούσα να πάρω και εγω μια προσφορά για nova? αν θυμάμαι καλά υπήρχαν? υπάρχουν εξωτερικοί συνεργάτες της Nova που έδιναν καλύτερες τιμές. Μηπως ξέρει καποιος τα τηλέφωνα?

Ευχαριστώ

Από Νόβα η εξωτερικό συνεργάτη έδωσαν 2 πάγια δωρο; Γιατί με είχε πάρει Και εμένα κάποιος να πάω το τηλ εκεί από οτε που το έχω τώρα Αλλά εχω δέσμευση ακόμα και τον είχα πει αν έκανε τπτ δώρο για να μην μου φαινότανε πολύ το πέναλτι Αλλά δεν έδινε τπτ για δώρο

Να αποσαφηνίσω ότι το συμβολαιό μου αφορά 24 μηνη παραμονή (προσωπικά δεν με ενοχλεί) και η επικοινωνία έγινε αποκλειστικά με τη Nova. Κανένας εξωτερικός συνεργάτης δεν μπορεί να δώσει ό,τι δίνει η Nova.

Μην το λες απο εξωτερικό συνεργάτη εχω Αρετη tv με 27 και κάτι το μήνα. 25 ήτανε πριν το φόρο. Full pack