Προσφορά NOVA

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Με επιμερισμο των δωρεαν μηνων , σου βγαινει ο μηνας γυρω στα 39 ευρω!!! Αρχοντας εισαι!!!

3play full+12 ώρες κινητά+multiview( για 12 μηνες)δωρεάν εγκατάσταση+adultpack 3 μηνες+2 μηνες δώρο πάγια+τον 3001Αλλα σε νεώτερη επικοινωνία επειδή δεν υποστηριζει multiview θα προσπαθήσει να μου βρει τον 831 δωρεαν.Όλα αυτά στα 42 μου είχε πει για 18 μηνες.Σήμερα που Μίλησα για άλλο θέμα με νόβα Ρώτησα ποσο πληρώνω και μου ειπαν 42.38

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τελική τιμή με ολους τους φόρους.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Είχα 3 play +12ωρες κινητά +sportspack στα 42.73

Εμένα με τους δυο μηνες μου βγαινειπεριπου 37.70 !!!

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Στα 42,73. Είναι η τιμή που πλήρωνα μέχρι τώρα. Υπενθυμίζω ότι είχα 24αρι internet, αστικά, υπεραστικά, 720 ώρες προς κινητά + sports pack.

Σε αυτά προστέθηκε το Full pack + 2 πάγια δώρο.

Το πρώτο τηλεφώνημα ήταν από το 2119552000 και το δεύτερο ήταν από το 13831.

Για την αίτηση συνοψίζω: Πήρα προσφορά από ΟΤΕ την 1/12 και υπέγραψα σε κούριερ στις 8/12. Το αίτημά μου δρομολογήθηκε σήμερα το πρωί, όπως με ενημέρωσε ο ΟΤΕ μέσω μηνύματος στο κινητό μου. Συνεπώς περίπου τρεις ημέρες μετά δρομολογήθηκε.

PS Η υπάλληλος, ευγενέστατη, αλλά προσπάθησε στην αρχή να μου πουλήσει ότι η τιμή προσφοράς του ΟΤΕ δεν περιλαμβάνει τα τέλη συνδρομητικής και η τελική τιμή θα είναι 47 . Όταν της είπα, αν έχει να μου προτείνει κάτι και να μην προσπαθεί να με παραμυθιάσει γιατί έχω και ΟΤΕ σε αυτή την τιμή, πέρασε στο παρασύνθημα.

Δεν σου ειπανε κατι για προσθηκη vdsl εναλλακτικα των "παροχων" ?

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Δεν σου ειπανε κατι για προσθηκη vdsl εναλλακτικα των "παροχων" ?

Όχι. Δεν μου προτάθηκε ποτέ και δεν με ενδιέφερε κιόλας. Θεωρώ όμως ότι δεν θα ήθελε να ρισκάρει να βάλει σε μία διαδικασία διαπραγμάτευσης και την VDSL γιατί ήξερε ότι μπορεί να απαιτούσα και το VDSL στα 43 :p

42.39 full pack. Απεριόριστα σταθερά 12 ώρες κινητά και 2 μήνες δώρο.. και αν βγουν άκρη με τον pvr δεκτη που έχω θα μου βάλει και ένα χρόνο multiview.....μία χαρά τιμουλα. .. συμφωνησα - ακυρωσαν τν ότε. Και παρέμεινα πιστός στην κυρία...!! Σας ευχαριστω

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

42.39 full pack. Απεριόριστα σταθερά 12 ώρες κινητά και 2 μήνες δώρο.. και αν βγουν άκρη με τον pvr δεκτη που έχω θα μου βάλει και ένα χρόνο multiview.....μία χαρά τιμουλα. .. συμφωνησα - ακυρωσαν τν ότε. Και παρέμεινα πιστός στην κυρία...!! Σας ευχαριστω

Σε ποιο τηλεφωνο μιλησες γι αυτό?

Εγω που είμαι ΟΤΕ και τα πηρα στο κρανιο και θελω να φυγω τι μπορω να πετυχω?
Κατι χειροτερο?

Μία προσφορά που βλέπω στο nova.gr είναι στο πακέτο
Nova3play Family+ (http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/nova-3play-/3playfamilyplus/)
Δίνουν δώρο τα αθλητικά κανάλια με 29,90 + 1,49 τέλος συνδρομητικής

Σχόλιο: Ενώ το Nova3play Sports το δίνουν με 44,90 + 2,99 τέλος συνδρομητικής
:firstprize:

Το nova family+ μάλλον είναι το παλιό start pack ενώ το family "κουτσουρεμένο" start pack χωρίς novasports24HD, novasportsstoriesHD, Eurosport1 και 1HD, Eurosports2, FoxSports, MotorSports.
Δείτε εδώ : http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/nova-3play-/3playfamily/ δεν αναφέρει καθόλου την κατηγορία αθλητικά.
ενώ εδώ : http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/nova-3play-/3playfamilyplus/ την έχει.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Εγω που είμαι ΟΤΕ και τα πηρα στο κρανιο και θελω να φυγω τι μπορω να πετυχω?
Κατι χειροτερο?

Περιλαμβάνει την νοβα εκτος τα novasports, εξοπλισμός+εγκατάσταση (10 για το πιάτο αν χρειάζεται), τα hd, ondemand, internet, απεριόριστα σταθερά, 720' προς κινητά. Είναι αυτό το πακέτο στην ουσία http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-...laycinemaplus/
Το 36,90 είναι τελική τιμή, περιλαμβάνει και το τελος συνδρομητικής
2111030500

Ρωτάς και για το full αν σε ενδιαφέρουν τα αθλητικά

Παιδιά πήρα σήμερα να ρωτήσω κάτι άλλο που ήθελα και μου είπανε πως από αύριο θα ξεκινήσουν χριστουγεννιάτικα πακέτα με επίκεντρο τα family! Για να δούμε...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Ρωτάς και για το full αν σε ενδιαφέρουν τα αθλητικά

Μα κυριως τα αθλητικα με ενδιαφερουν.
Ταινιες σπανια βλεπω στην ΤιΒι