Προσφορά NOVA

Έπρεπε να τους πεις να πάνε να μάθουν και να σε ξαναπάρουν. Τα 60,00 δεν παίζουν ούτε τώρα. Κάνε άλλη μια προσπάθεια με τα εδώ παιδιά και ζήτα να σε ξαναπάρουν (με pm).

Κάπως παρόμοια απάντησαν & σε εμένα κάτοχο υπηρεσιών 3play + αθλητικά ...
Ζήτησα αναβάθμιση σε VDSL & μου ανέφεραν 10,50 + τελη κλπ...
Οταν τους είπα για τιμή που πήρε άλλος συμφουρίτης εδώ το έπαιξαν Κινέζοι...
Δεν ξέρουμε κάτι , θα σας ειδοποιησουμε αν βγει κάποια προσφορά κλπ

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Μετά από επικοινωνία με το εδώ support με κάλεσαν από nova και η προσφορά που μου έδωσαν για το full πακέτο triple play (απεριόριστα σταθερά-κινητά, 24άρι και nova fullpack) μαζί με τα τέλη και φπα έφτασε στα 60 ευρώ.
Τους ανέφερε τις προσφορές των άλλων μελών αλλά δεν γνώριζαν κάτι.
Κρίμα.

Χα, χα... ναι, το ίδιο συνέβει και με μένα.

Εντύπωση μου προξενεί το γεγονός ότι τους προηγούμενους μήνες δέχθηκα αμέτρητες κλήσεις με "προσφορές" από την Nova και ευγενικά τους εξηγούσα ότι έχω συμβόλαιο με ΟΤΕ μέχρι Μάρτιο 2017.

Τώρα που λήγει το συμβόλαιο, μου "πρόσφεραν" τιμές... καταλόγου.

Δεν βγαίνει άκρη, οπότε μένεις για 1-2 μήνες στον παλαιό σου πάροχο με αορίστου χρόνου (με μία μικρή επιβάρυνση για αυτό το μικρό χρονικό διάστημα) και στην συνέχεια αποφασίζεις εκ νέου...

Το έχω ξαναγράψει. Μην τους αφήνετε, πιέστε τους με ότι έχετε στα χέρια σας. Πείτε τους να το κοιτάξουν και να σας πάρουν αμέσως μετά ή να μιλήσουν με κάποιον προϊστάμενο (και καλά), γιατί οι τιμές που έχουν γραφτεί στο forum ισχύουν άρα τις δίνουν.

Μπορούμε απλά να αιτηθούμε φίλε jbousounis, δεν μπορούμε να ... απαιτήσουμε... :)

Είναι προφανές ότι κανένας από αυτούς που μπαίνουν στον παρόντα ιστότοπο (και άρα γνωρίζει τις προσφορές που "παίζουν") δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσει συμβόλαιο με την Nova σε τιμή καταλόγου.

Για πια αιτία συμβαίνει αυτό (να σου τηλεφωνούν κατόπιν όχλησης του Support και να σε... δουλεύουν - γιατί περί αυτού πρόκειται- ), μπορεί κάποιος, να σκεφτεί κάποιους λόγους, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να προσδιορίσει επακριβώς τις συνθήκες της διαφορετικής αντιμετώπισης των μελών ενός ενιαίου forum.

Εξωτερικός συνεργάτης θα πήρε όχι από τα κεντρικά.
Κάνε νέα επικοινωνία ώστε να σου δώσουν προσφορά.
Επίσης είναι κακό για την nova να αναφέρει κάποιος ότι είναι μέλος του forum και ο εκπρόσωπος της nova να μην γνωρίζει το forum
που έχει χιλιάδες Μέλη και που το υποστηρίζει και επίσημα η nova.
Ας το λάβουν λίγο υπόψη ώστε να γίνουν καλύτεροι γιατί στην εποχή μας έχουμε άμεση ενημέρωση
και επικοινωνία μεταξύ μας οι συνδρομητές με τα εφόδια που μας δίνει το internet.

Last edited:
Επίσης είναι κακό για την nova να αναφέρει κάποιος ότι είναι μέλος του forum και ο εκπρόσωπος της nova να μην γνωρίζει το forum
που έχει χιλιάδες Μέλη και που το υποστηρίζει και επίσημα η nova.

- Η παρουσία της Nova στο forum δεν αντικαθιστά το customer care της Nova, και δεν είναι τμήμα προσφορών. Η όποια εξυπηρέτηση για προσφορά, γίνετε χάρη στην καλή διάθεση τις ομάδος του support, που προωθούν τα όποια αιτήματά μας για προσφορές στα ανάλογα τμήματα, και στην καλή διάθεση των συντονιστών.

- Η παρουσία της Nova στο forum προσφέρει επίσημη παρουσία και υποστήριξη, για τις υπηρεσίες που μας παρέχονται από την nova, και βοηθούν να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζει ένα μέλος του avclub.gr γρήγορα και άμεσα.

Σημερα μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια για 2 χρονια με : απεριοριστα σταθερα και 720' για κινητα - internet - full pack , στα 41,75 με παγια εντολη. Και με την προσφορα των 5,25 ευρω για το vdsl , οταν σε 2-3 μηνες ερθει στη περιοχη μου.
Ειχα ακριβως τα ιδια αλλα με 48,88 ευρω.

Προφανώς λοιπόν, αυτές τις προσφορές τις κάνουν σε παλιούς συνδρομητές κι όχι σε μας που θέλουμε να γίνουμε πρώτη φορά συνδρομητές στη nova.
Κρίμα και πάλι.

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Στείλτε προσωπικό μήνυμα για προσφορά στην εδώ υποστήριξη και σε παίρνουν τηλέφωνο τα υπόλοιπα είναι γνωστά.

Καλησπέρα σας.
Συγχωρέστε μου την ερώτηση αλλά είμαι λιγάκι άσχετος.....πως στέλνω προσωπικό μήνυμα στο support της nova?Εννοώ πάω private messages με παραλήπτη ποιόν?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ευχαριστώ, Νίκο, για την ενημέρωση.
Γνώριζα ότι είναι παλιό μέλος αλλά δεν γνώριζα ότι η προσφορά ήταν αποτέλεσμα συνεννόησης με τη βοήθεια του Support.
Θα το επιχειρήσω και εγώ.

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Καλησπέρα σας.
Συγχωρέστε μου την ερώτηση αλλά είμαι λιγάκι άσχετος.....πως στέλνω προσωπικό μήνυμα στο support της nova?Εννοώ πάω private messages με παραλήπτη ποιόν?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ξεστραβώθηκα μόνος μου.
Ευχαριστώ.

Πάντως σε περίπτωση που νομίζουμε ότι τα 5 που κοστολόγησαν την αναβάθμιση σε VDSL είναι προσφορά , αυτή η "προσφορά" πλέον την δίνει και η Cosmote... Μόλις είδα την διαφήμιση.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Προφανώς λοιπόν, αυτές τις προσφορές τις κάνουν σε παλιούς συνδρομητές κι όχι σε μας που θέλουμε να γίνουμε πρώτη φορά συνδρομητές στη nova.
Κρίμα και πάλι.

Antony, μετά από προσφορά που πήρα σήμερα από ΟΤΕ, διαπιστώνω ότι οι εταιρίες προσανατολίζονται πλέον πιότερο στην παραμονή των υφιστάμενων συνδρομητών τους. :smash:

Αυτό σημαίνει περισσότερη ευελιξία για τον καταναλωτή.... μην σκας... :)

Ανανέωσα και εγώ μετά από μήνυμα που έστειλα στο support της Νόβα.
Η προσφορά που μου έγινε και αποδέχτηκα
Nova full pack, Internet, απεριόριστα σταθερά και 720 λεπτά προς κινητά, multiview για 12μηνες (αν καταφέρω να βρω δεύτερο δεκτή 831) και o δωδέκατος μήνας δωρεάν με πάγια εντολή μέσω πιστωτικής κάρτας. Δέσμευση για 24 μήνες και η τιμή (43.50 ) είναι για πάντα.

Συγχαρητήρια στα παιδιά του support κάνουν καταπληκτική δουλειά

Sent from my X800+ using Tapatalk

Η τιμή είναι για πάντα, καλό αλλά οι τιμές θα πέσουν και άλλο έτσι και αλλιώς

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk