jbousounis
Senior Member
- 5 September 2009
- 301
Έπρεπε να τους πεις να πάνε να μάθουν και να σε ξαναπάρουν. Τα 60,00 δεν παίζουν ούτε τώρα. Κάνε άλλη μια προσπάθεια με τα εδώ παιδιά και ζήτα να σε ξαναπάρουν (με pm).
Μετά από επικοινωνία με το εδώ support με κάλεσαν από nova και η προσφορά που μου έδωσαν για το full πακέτο triple play (απεριόριστα σταθερά-κινητά, 24άρι και nova fullpack) μαζί με τα τέλη και φπα έφτασε στα 60 ευρώ.
Τους ανέφερε τις προσφορές των άλλων μελών αλλά δεν γνώριζαν κάτι.
Κρίμα.
Επίσης είναι κακό για την nova να αναφέρει κάποιος ότι είναι μέλος του forum και ο εκπρόσωπος της nova να μην γνωρίζει το forum
που έχει χιλιάδες Μέλη και που το υποστηρίζει και επίσημα η nova.
Στείλτε προσωπικό μήνυμα για προσφορά στην εδώ υποστήριξη και σε παίρνουν τηλέφωνο τα υπόλοιπα είναι γνωστά.
Καλησπέρα σας.
Συγχωρέστε μου την ερώτηση αλλά είμαι λιγάκι άσχετος.....πως στέλνω προσωπικό μήνυμα στο support της nova?Εννοώ πάω private messages με παραλήπτη ποιόν?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Προφανώς λοιπόν, αυτές τις προσφορές τις κάνουν σε παλιούς συνδρομητές κι όχι σε μας που θέλουμε να γίνουμε πρώτη φορά συνδρομητές στη nova.
Κρίμα και πάλι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.