Προσφορά NOVA

Προφανώς λοιπόν, αυτές τις προσφορές τις κάνουν σε παλιούς συνδρομητές κι όχι σε μας που θέλουμε να γίνουμε πρώτη φορά συνδρομητές στη nova.
Κρίμα και πάλι.

Κι εγώ πάντως το Full pack το πήρα για να ανανεώσω συνδρομή στη Nova και όχι για φορητότητα από ΟΤΕ. Στη φορητότητα δεν μου το έδιναν με τπτ, παρά το γεγονός ότι διαπραγματευόμουν 1 ώρα περίπου από το τηλέφωνο...

Το καλό είναι ότι το συμβόλαιο προέβλεπε ένα χρόνο παραμονής και έχασα μόλις για ένα χρόνο τις ταινίες.

Πολύ καλή προσφορά, παίζει να είναι και η καλύτερη τιμή που έχει γραφτεί μέσα σε αυτό το forum και συνδιάζει triple play με vdsl και full pack Nova.

Συμφωνησα και εγώ σήμερα για: VDSL,FULL NOVA TV,ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΑΣΤΙΚΑ,12 ΩΡΕΣ ΚΙΝΗΤΑ με 48,78. Ευχαριστώ πολύ το Support και το Forum!
Αυτη την τιμη προαφερει η ΝΟΒΑ για αυτο το πακετο αν επικοινωνησεις, απλα ο φιλος πηρε και multiview (για ενα χρονο φανταζομαι).

Παιδιά καλησπέρα και απο εμένα και πολλές ευχαριστίες, καθώς με βαση τις συμβουλές σας εδώ την προηγούμενη εβδομαδα, μετα απο επικοινωνία μου με το support πήρα fullpack+multiview+κινητά 12ωρες+ σταθερά+24αρη στα 43,14 τελική τιμή για παντα με ανανέωση της συνδρομής μου για 24μηνες. Είχα κοντά στα 44 όλα τα παραπανω χωρίς τα κινητα, με συμβολαιο που είχα κανει το καλοκαίρι και με βαση τα παραπανω ανανέωσα, χωρίς να λήγει το συμβόλαιο μου τώρα για αλλά 2χρονια. Νομιζω πολύ καλά και σας ευχαριστώ για απλή μια φορά...

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δημήτρης Π η τιμή είναι με πάγια εντολή, πιστωτική η κάτι τέτοιο;

Πιστωτική, ο 13ος δωρεάν, χωρίς όμως να έχει σχέση ο τροπος πληρωμής στο υψος της τιμής, αλλά μονο στον δωρεάν μήνα

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Μπραβο Δημητρη , φοβερη τιμη!!!! Λογικα αν δωσεις παγια εντολη θα κατεβεις περιπου 2 ευρω το μηνα.

Μπραβο Δημητρη , φοβερη τιμη!!!! Λογικα αν δωσεις παγια εντολη θα κατεβεις περιπου 2 ευρω το μηνα.

καλο και το μειον 2 ευρω.μπορει να το κανω.ευχαριστω.

Ρε με δουλεύεις;

15 χρονια πελατης χωρις ποτε να καθυστερησω πληρωμη.(χωρις παρεξηγηση,σιγουρα δεν ειμαι ο μοναδικος,αλλα λεμε τωρα..).
Ε..!να μην παρω και εγω μια καλη προσφοριτσα..

Τι, δεν σου κάνανε δώρο και μια OLED TV? Kώτσο σε πιάσανε :drool1:

:music-smiley-005:

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

15 χρονια πελατης χωρις ποτε να καθυστερησω πληρωμη.(χωρις παρεξηγηση,σιγουρα δεν ειμαι ο μοναδικος,αλλα λεμε τωρα..).

Μήτσε το με δουλεύεις πήγαινε στην κουβέντα που είχαμε τις προάλλες για την πίτα και μου είπες ότι θα τα κόψεις όλα.

Όσο για την τιμή που πείρες, συμφωνώ με Αλέξανδρο.

καλο και το μειον 2 ευρω.μπορει να το κανω.ευχαριστω.

:music-smiley-005:
Βάλε κάρτα αν μπορείς, κερδίζεις εναν ολόκληρο μήνα και σε συμφέρει σε σχέση με την πάγια εντολη

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

τα εκοψα,επεσα στο μικρο πακετο και τωρα πηρα αυτην την προσφορα.να την αφηνα...?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

πιστωτικη?δεν εχω...!την εκοψα πριν κανα 5αρι χρονια και ησυχασα...