Προσφορά NOVA

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Δε νομίζω να έγινε αυτό. Δε θα σου άνοιγε και ακριβώς στις 00:00. Τι εννοείς καλωδιακό;

Λογικά έχεις δίκαιο γιατί το sms έλεγε για προσφορά από 11 έως 17/7, χθες είχε 10/7, σήμερα το πρωί ήταν 11/7.

Καλωδιακό εννοώ ότι το σήμα της nova διανέμεται στο διαμέρισμα μου από κεντρική εγκατάσταση και cable σύστημα διανομής (όπως Πλάκα...)
καλωδιακό?
Δηλαδή?
Και ξαναρωτώ…….. Έχεις διακόψει όπως αναφέρεις ποιο πάνω???
Μιας και μόνο εσύ έχεις αναφέρει αυτό το δώρο. Εκτός αν δεν το έχω διαβάσει εγώ από κάποιο άλλο φίλο που του έτυχε κάτι ανάλογο.
Σόρυ πιστεύω να μην με παρεξηγείς.
Δεν υπάρχει θέμα άλλωστε και εμένα ενώ μου έγραψαν για συντονισμό στη θέση 201 και 301 μόνο το sport pack μου άνοιξαν...

καμια προσφορα nova εκτος συνδυασμος forthnet υπαρχει?Γιατι δυσκολα βλεπω να βαζω nova αυτο το χειμωνα αμα δεν κανουν καμια μειωση.....και δεν ειμαι και ο μονος!

Ειμαι τοσα χρονια συνδρομητης NOVA και για πρωτη φορα την εκοψα φετος το καλοκαιρι με σκοπο να την επανασυνδεσω στις 25 Αυγουστου λογω πρωταθληματος. Με τα σημερινα οικονομικα δεδομενα εαν δεν γινει σοβαρη μειωση - οχι 5 Ευρω - τοτε bye bye NOVA

Δεν παίρνουν πάντα. Έχω φίλο που είχε και γω δεν ξέρω πόσα χρόνια είχε συνδρομή. Τη έχει κόψει χρόνια και προσφορά δεν έχει πάρει.

Κανεις λαθος φιλε μου, σε μενα δεν πηρανε ποτε...
Τι να σου πω......
Εγω λεω αυτό που έγινε....
Αν διαβάσεις το νήμα πιο πάνω θα δείς.
Λάθος σίγουρα δεν κάνω. Και να σου πω και κάτι οσο παρακαλάτε προσφορα δεν έχει......
Όταν φύγετε κανα δύμηνο και το χωνέψουν, τότε να δούμε ποιός κάνει λάθος.....

Τι να σου πω......
Εγω λεω αυτό που έγινε....
Αν διαβάσεις το νήμα πιο πάνω θα δείς.
Λάθος σίγουρα δεν κάνω. Και να σου πω και κάτι οσο παρακαλάτε προσφορα δεν έχει......
Όταν φύγετε κανα δύμηνο και το χωνέψουν, τότε να δούμε ποιός κάνει λάθος.....

Το νημα το διαβαζω εδω και χρονια , προσπαθω να σου πω οτι δεν το κανουν σε ολους οπως λες. Και εχω φυγει εδω και 4 μηνες μετα απο 9 χρονια παρουσιας αδιαλλειπτως.Παρολα αυτα δεν με πηρανε αλλα και δεν καιγομαι να με παρουν. Αυτο ομως ειναι δικο μου θεμα και προβλημα.Σε ολους ομως δεν παιρνουν.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Το νημα το διαβαζω εδω και χρονια , προσπαθω να σου πω οτι δεν το κανουν σε ολους οπως λες. Και εχω φυγει εδω και 4 μηνες μετα απο 9 χρονια παρουσιας αδιαλλειπτως.Παρολα αυτα δεν με πηρανε αλλα και δεν καιγομαι να με παρουν. Αυτο ομως ειναι δικο μου θεμα και προβλημα.Σε ολους ομως δεν παιρνουν.

Σωστός .....
Και συμπληρώνω ότι δίνουν προσφορές ανάλογα με το προφίλ του (παλιού) πελάτη.

Επανέρχομαι για συμβουλή!
Μετά τη 1 εβδομάδα δωρεάν χρήσης, μου έστειλαν sms να καλέσω το 18345 για να επωφεληθώ προσφοράς..
Εκει μου είπαν όττι μπορώ να διαλέξω είτε startpack με 10,90, είτε sport pack με 39,90, είτε full pack με 45,90 (ή cinema με 40,90)...
Δεν επέμειναν να απαντήσω άμεσα γιατί η προσφορά τρέχει ακόμα κάποιες μέρες και κατάλαβα ότι ισχύει ανεξάρτητα αν έχεις λάβει sms ή όχι...
Για όλα τα παραπάνω ισχύει 12μηνη δέσμευση..
Δεδομένου ότι κάθε χρόνο πληρώνα 52,20 από Σεπτέμβριο μέχρι και Απρίλιο για το πρωτάθλημα (+ λίγο Αγγλία και Euro-league αντε και λίγο Boomerang τα παιδιά) τι συμβουλέυετε;

εγω εβαλα με 30 λογω το οτι ημουν παλιος συνδρομιτης και ειχα διακοψει πριν τον απριλη. αλλα μπορει να γιενι και με καινουργιους συνδρομητες αυτο απλα θελει 60 εξοπλισμος + 50 εγκατασταση μετα ειανι 30.96

Μου εστειλαν σημερα sms απο την γοβα,αλλα κατα λαθος το εσβησα.Προλαβα να δω κατι για προσφορα απο 23/7 εως 29/7 σε μια συχνοτητα 300(??).Ξερει κανεις τι ειναι αυτο,και πως μπαινεις στην συχνοτητα που εννοει?

έλαβα το ίδιο μήνυμα ,τηλεφώνησα και ήδη έχω ενεργοποιήσει το αθλητικό πακέτο για μία εβδομάδα δωρεάν. Κουφετάκι ήταν, θα δω τα 3 φιλικά του θρύλου μέχρι την Παρασκευή!!!!!