Προσφορά NOVA

έλαβα το ίδιο μήνυμα ,τηλεφώνησα και ήδη έχω ενεργοποιήσει το αθλητικό πακέτο για μία εβδομάδα δωρεάν. Κουφετάκι ήταν, θα δω τα 3 φιλικά του θρύλου μέχρι την Παρασκευή!!!!!
Πρεπει να παρω τηλεφωνο δλδ?Και για να δω κιολας gayro?Ουτε καν!
:violent-smiley-030::flipout:

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

έλαβα το ίδιο μήνυμα ,τηλεφώνησα και ήδη έχω ενεργοποιήσει το αθλητικό πακέτο για μία εβδομάδα δωρεάν. Κουφετάκι ήταν, θα δω τα 3 φιλικά του θρύλου μέχρι την Παρασκευή!!!!!

Η απενεργοποίηση θα γίνει αυτόματα ή θα πρέπει να τους πάρεις τηλέφωνο για να γίνει η διακοπή;

είπαν πως θα πρέπει να τηλεφ. αν επιθυμώ την συνέχιση της υπηρεσίας, ότι αυτό σημαίνει..Στην χειρότερη, αν δεν το διακόψουν μόνοι τους τηλεφωνώ (παρεμπιμτόντως, ένα τεταρτάκι αναμονή στο τηλέφωνο!).

Από την πρώτη κιόλας ημέρα που σας ανοίγουν τα κανάλια, γνωστοποιήστε τους ότι τα θέλετε μόνο για το δωρεάν διάστημα για να ξεμπερδεύετε.

Και πάλι αν δεν τηλεφωνήσεις για διακοπή .... :food-smiley-005: ...
Αυτό θέλουν κι αυτοί. Όλο και κάποιοι θα ξεχαστούν και θα την "πατήσουν".

Εαν η NOVA δεν κανει το φουλ πακετο στα 30 Ευρω με την νεα μειωση μισθων συνταξεων θα πει καληνυχτα...!!!

Πηρα τηλεφωνο σημερα το πρωι,ετσι για την ...κουλτουρα.Ο υπαλληλος στο τηλεφωνο εσκισε τα ρουχα του οτι δεν θα χρεωθω γιατι θα γινει αυτοματη διακοπη μετα το περας της "προσφορας".

ΥΓ.Off topic.Θελοντας να με ...δελεασει να δεχτω,προεβαλλε σαν ...επιχειρημα οτι "θα δειτε και τα φιλικα του ολυμπιακου".Με ομορφο τροπο ακουσε οτι αυτο δεν ειναι ...δελεαρ για να επανασυνδεθω,αλλα αποτρεπτικο επιχειρημα και καλυτερα να μη το χρησιμοποιει γενικως γιατι δεν ξερει που θα πεσει.Μετα μου ειπε οτι ειναι κι αυτος Παναθηναικος,αλλα το ειχε χασει το θεμα...:violent-smiley-030:

Last edited by a moderator:
παιδια εχω με full pack multiview +hd εχω καμια τυχη για προσφορα κλεινω χρονο 10 Αυγουστου τα 71 ειναι πολλα λετε να υπολογισουν το οτι τους πληρωνω με παγια εντολη μεσω πιστωτικης?

Ναι, θα σου πούνε βάλε Forthnet για να έχεις 20% έκπτωση. Εγώ ήμουν μέχρι πριν ένα μήνα συνδρομιτής από την εποχή του "αναλογικού", και εδώ και 2 χρόνια συνδρομητής και στη Forthnet. Όταν έκανα αίτηση διακοπής με πήραν την άλλη μέρα να μου διαβάσουν τα πακέτα που έχουν αναρτημένα στο site τους. Ευγενικά τους είπα ότι τα γνωρίζω τα πακέτα τους και ότι δεν υπάρχει λόγος να προσπαθούν εκτός και αν έχουν να μου προτείνουν κάτι άλλο εκτός από αυτά που δίνουν και στους νέους συνδρομητές τους. Επίσης τους ανέφερα ότι θα το ξανασκεφτώ από Σεπτέμβρη, αλλά ότι λογικά θα προτιμήσω τη δορυφορική του ΟΤΕ μαζί με τις ίντερνετ υπηρεσίες του. Λες να ψαρώσουν; Μπαααααα

Γενικότερα υπάρχει κάποιος συνδρομητής Forthnet+NOVA που έχει καταφέρει καλύτερη τιμή πέρα του -20% που δίνουν σε όλους έτσι και αλλιώς;

Γενικότερα υπάρχει κάποιος συνδρομητής Forthnet+NOVA που έχει καταφέρει καλύτερη τιμή πέρα του -20% που δίνουν σε όλους έτσι και αλλιώς;

ναι. το full pack με 31 ευρω. και σε αλλους 45 αν θυμαμαι καλα..

Ναι, θα σου πούνε βάλε Forthnet για να έχεις 20% έκπτωση. Εγώ ήμουν μέχρι πριν ένα μήνα συνδρομιτής από την εποχή του "αναλογικού", και εδώ και 2 χρόνια συνδρομητής και στη Forthnet. Όταν έκανα αίτηση διακοπής με πήραν την άλλη μέρα να μου διαβάσουν τα πακέτα που έχουν αναρτημένα στο site τους. Ευγενικά τους είπα ότι τα γνωρίζω τα πακέτα τους και ότι δεν υπάρχει λόγος να προσπαθούν εκτός και αν έχουν να μου προτείνουν κάτι άλλο εκτός από αυτά που δίνουν και στους νέους συνδρομητές τους. Επίσης τους ανέφερα ότι θα το ξανασκεφτώ από Σεπτέμβρη, αλλά ότι λογικά θα προτιμήσω τη δορυφορική του ΟΤΕ μαζί με τις ίντερνετ υπηρεσίες του. Λες να ψαρώσουν; Μπαααααα

το θεμα ειναι οτι εδω που μενω δεν εχουμε ιδιοκτητο της forthnet αρα δεν πρεπει να προνοησουν και για μας?

Έχω μισή τιμή προνόμιο 2χ3 μήνες λόγω 2 φίλων που αλληλοπροταθήκαμε για όποιον θυμάται την προσφορά.
Πήρα μετά το 3 μηνο να υποβαθμίσω από sport σε start και μου είπαν δε γίνεται υποβάθμιση θα χάσω την προσφορά.
Και μίλησα μαζί τους στην αρχή της προσφοράς και μου είχαν πει οκ.
Τέλος του μήνα το έκοψα και πάω ΟΤΕ 12+2 μήνες. (γνωστοί μου παλαιοί συνδρομητές nova το κόβουν και πάνε ΟΤΕ, κάτσε να μπει και ο ΑΝΤ1 και μετά θα δεις γλέντια.)

το θεμα ειναι οτι εδω που μενω δεν εχουμε ιδιοκτητο της forthnet αρα δεν πρεπει να προνοησουν και για μας?

Έρχονται σύντομα οι υπηρεσίες μέσω ΧΕΓ ( Χονδρικής Εκμίσθωσης Δικτύου απο τον ΟΤΕ ) , οπού θα ισχύει οτι και για το ιδιόκτητο

Έρχονται σύντομα οι υπηρεσίες μέσω ΧΕΓ ( Χονδρικής Εκμίσθωσης Δικτύου απο τον ΟΤΕ ) , οπού θα ισχύει οτι και για το ιδιόκτητο

Δηλαδή; Ίδιες τιμές ή σαν αυτές που είχαμε με shared LLU στην αρχή του ADSL?