Προσφορά NOVA

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Η Nova λοιπόν αυτή την στιγμή απαιτεί από μένα 75 για όλα αυτά που ανέφερα. Πλήρωνα 65 και τώρα που έληξε ο χρόνος του δωρεάν multiview δεν μου το ανανεώνουν. Για να μου κάνουν λένε νέα προσφορά πρέπει να συμπληρωθεί ένας χρόνος από τότε που αναβάθμισα την γραμμή σε VDSL.(φυσικά όταν την αναβάθμισα δεν τέθηκε θέμα προηγούμενης συμφωνίας που θα έπρεπε πρώτα να λήξει) Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στο εμπορικό τμήμα της Nova. Είναι πραγματικά πολύ λογική και εμπορική κίνηση τώρα που τελειώνει το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και η Euroleague κάποιος να δίνει 75 τον μήνα...

Ο ΟΤΕ χρεώνει και το εξοχικό με 12μηνη υποχρεωτική παραμονή. Τουλάχιστον στη νόβα είναι δωρεάν
Ενδιαφέρον αυτό . Ο ΟΤΕ δίνει την παροχή του εξοχικου με 3.5 ευρώ τον μήνα με δέσμευση ένα χρόνο όπως λες, και δωρεάν τον δέκτη . Η Nova δίνει δωρεάν τον αποκωδικοποιητη ; Ξέρει κανείς ; Γιατί εάν ζητά να αγοράσεις τον δέκτη είναι κάνα 60αρι οπότε σε αυτή την περίπτωση είναι πιο φθηνός ο ΟΤΕ . Ψάχνω αυτήν την λύση γιατί η digea δεν πιάνει καλά και δεν πιάνει η ΕΡΤ οπότε θα βολευε να είχα μια τέτοια λύση εκεί οπότε πάω .

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Ενδιαφέρον αυτό . Ο ΟΤΕ δίνει την παροχή του εξοχικου με 3.5 ευρώ τον μήνα με δέσμευση ένα χρόνο όπως λες, και δωρεάν τον δέκτη . Η Nova δίνει δωρεάν τον αποκωδικοποιητη ; Ξέρει κανείς ; Γιατί εάν ζητά να αγοράσεις τον δέκτη είναι κάνα 60αρι οπότε σε αυτή την περίπτωση είναι πιο φθηνός ο ΟΤΕ . Ψάχνω αυτήν την λύση γιατί η digea δεν πιάνει καλά και δεν πιάνει η ΕΡΤ οπότε θα βολευε να είχα μια τέτοια λύση εκεί οπότε πάω .

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Υπάρχει και η δυνατότητα να βλέπεις ERT και Digea δωρεάν χωρίς να κανεις καμία συνδρομή. Αν έχεις χρόνο διάβασε εδώ Eutelsat-3Β 3-1°E

Καλησπέρα, ποιο είναι το τηλέφωνο για το τμήμα ειδικών προσφορών της νόβα;

σημερα δεχθηκα μετα απο αιτηση τηλεφωνο απο ενα ευγενικο παλικαρι που μου προτεινε το full pack στα 32,89 και το sports pack στα 21,89 επειδη δεν με νοιαζουν οι ταινιες πλεον επελεξα το sports pack στα 21,89 την θεωρω πολυ καλη τιμη και επιτελους βρεθηκε ενας ανθρωπος αφησε την ξυλινη γλωσσα και μου μιλησε ειλικρινα

Ποιο είναι το τηλέφωνο για να πάρουμε την προσφορά;;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

σημερα δεχθηκα μετα απο αιτηση τηλεφωνο απο ενα ευγενικο παλικαρι που μου προτεινε το full pack στα 32,89 και το sports pack στα 21,89 επειδη δεν με νοιαζουν οι ταινιες πλεον επελεξα το sports pack στα 21,89 την θεωρω πολυ καλη τιμη και επιτελους βρεθηκε ενας ανθρωπος αφησε την ξυλινη γλωσσα και μου μιλησε ειλικρινα

Μιλάμε για σκέτη nova ; η έχεις και 2 play ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

22 για σκέτο full νομίζω είναι καλά !
Ξέρει κανείς όμως τι γίνεται με τις ομάδες της super league θα τις έχει η nova όλες του χρόνου ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

22 το σπορτπακ,32 το φουλ
Και πάλι όμως είναι με διαφορά οι καλύτερες προτάσεις
όσο για τις ομάδες μάλλον θα πάνε όλες νόβα η με ελάχιστες εξαιρεσεις

Όχι ,τόσο μένει
Έχει αναφερθεί ξανά σε ανανεώσεις όχι όμως σε νέο συνδρομητη

Καλησπέρα,

Ενδιαφέρομαι για το εξής ( έχω ήδη nova δορυφορική sports pack ) :

Vdsl 50 + απεριόριστες κλήσεις + nova full pack . Σε τιμή < 50,00 ευρώ .

Δοκίμασα να βρω προσφορά από το [email protected] και από φυσικό κατάστημα αλλά οι προσφορές δεν είναι ικανοποιητικές.
Έχετε κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας ώστε να μιλήσω με κάποιον εξωτερικό συνεργάτη ;; ( συχνά έχουν τις καλύτερες τιμές ) .

Καλησπέρα,

Ενδιαφέρομαι για το εξής ( έχω ήδη nova δορυφορική sports pack ) :

Vdsl 50 + απεριόριστες κλήσεις + nova full pack . Σε τιμή < 50,00 ευρώ .

Δοκίμασα να βρω προσφορά από το [email protected] και από φυσικό κατάστημα αλλά οι προσφορές δεν είναι ικανοποιητικές.
Έχετε κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας ώστε να μιλήσω με κάποιον εξωτερικό συνεργάτη ;; ( συχνά έχουν τις καλύτερες τιμές ) .

Μιλα με τα παιδια στο επίσημο thread εδω στο φορουμ να επικοινωνησει καποιος μαζι σου.
Η τιμη που παιζει ειναι στα 48 Ευρω με απεριοριστα και τα κινητα.

μου τηλεφώνησαν ότι λήγει το συμβόλαιο και μου κάνανε προσφορά

3 play adsl 24 + απεριόριστα κινητά υπεραστικά + cinema pack στα 37,5

είναι καλά ή να το κόψω?

μου τηλεφώνησαν ότι λήγει το συμβόλαιο και μου κάνανε προσφορά

3 play adsl 24 + απεριόριστα κινητά υπεραστικά + cinema pack στα 37,5

είναι καλά ή να το κόψω?

Είναι βέβαια τιμή καταλόγου αυτή
Κυνήγησε κάτι καλύτερο για ανανέωση πχ ένα ταλληρακι κατω

ποιο εύρος τιμής θεωρείτε καλό για ανανέωση..
3 play adsl 24 + απεριόριστα κινητά υπεραστικά + full pack

Είναι βέβαια τιμή καταλόγου αυτή
Κυνήγησε κάτι καλύτερο για ανανέωση πχ ένα ταλληρακι κατω

ναι, δώστε καμιά πληροφορία γιατί πρέπει να τηλεφωνήσουμε σήμερα!