Προσφορά NOVA

Μάλλον εκεί κοντά είναι οι τιμές. Προσπάθησε στα 48,5 να χτυπήσεις και το vdsl.

τέλος Ιουνίου λήγει τελικά οπότε λέω να περιμένω! μετά μου είπαν θα πάει στα 56,κάτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μέχρι τότε μάλλον θα έχει πουληθεί. Και αν πάει σε Vida wind δε θα χρειαστεί να ψαχτείς που θα πας χαχα

Για VDSL 50 + full pack τι είναι το καλύτερο που παίζει;

Αποκωδικοποιητή και κάρτα έχω το Novabox 831 HD και θα χρειαστώ μόνο πιάτο και εγκατάσταση.

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα φίλε.
Δε με ενδιαφέρει καθόλου η τηλεφωνία.
Μόνο το VDSL συν τηλεόραση.
Υπάρχει δυνατότητα χαμηλότερης τιμής;

Ευχαριστώ για την άμεση απόκριση.

Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Στην ουσία στα δίνουν δωρεάν (απεριόριστα σταθερά και κινητά)

κοιτουσα πριν λιγο τη τιμες καταλογου για σκετη nova τιμη sports pack 43,89 και τιμη full pack 49,39 δια φορα 5,50 ευρω στην προσφορα που κανανε η διαφορα sports pack (21,89) με full pack(32,80) διαφορα 10,90 ευρω τους προτεινα να μοιρασουμε την διαφορα και να παρω full pack αλλα δεν το δεχθηκαν πρακτικα με εσπρωξαν στο sports pack . Ρωταω λοιπον εχει λογικη κατι τετοιο απο πλευρα τιμολογησης και marketing? η nova δεν χανει λεφτα ετσι?

Είναι γνωστό το πρόβλημα με τις υψηλές τιμές καταλόγου και στις πολλές και συνήθως
διαφορετικές προτάσεις σε περιπτώσεις ανανεώσεων διαχωρίζοντας ακόμη και τις
χρονικές περιόδους που είναι κάποιος συνδρομητης η και τον τρόπο πληρωμής της συνδρομής
Στην πρόταση που σου κάνανε έχεις την καλύτερη τιμή και μην υπολογίζεις" μπακαλιστικα"
γιατί ετσι με την συλλογιστική που κανείς και 22,89 να πληρώνει κάποιος για το φουλπακ
πάλι θαχανε η νόβα που δεν θα το δεχόταν
Και μη ξεχνάς ότι σε νέους συνδρομητές η τιμή που έχεις τώρα είναι 6ευρω παραπανω

Είναι γνωστό το πρόβλημα με τις υψηλές τιμές καταλόγου και στις πολλές και συνήθως
διαφορετικές προτάσεις σε περιπτώσεις ανανεώσεων διαχωρίζοντας ακόμη και τις
χρονικές περιόδους που είναι κάποιος συνδρομητης η και τον τρόπο πληρωμής της συνδρομής
Στην πρόταση που σου κάνανε έχεις την καλύτερη τιμή και μην υπολογίζεις" μπακαλιστικα"
γιατί ετσι με την συλλογιστική που κανείς και 22,89 να πληρώνει κάποιος για το φουλπακ
πάλι θαχανε η νόβα που δεν θα το δεχόταν
Και μη ξεχνάς ότι σε νέους συνδρομητές η τιμή που έχεις τώρα είναι 6ευρω παραπανω
προτεινα full pack στα 28 και δεν το δεχθηκανε εγω τον Αυγουστο κελινω 7 χρονια συνδρομητης

Το 28 με το 32 που το δίνουν είναι 4 ευρώ διαφορά. Σιγά το ποσό ρε παιδιά

Το 28 με το 32 που το δίνουν είναι 4 ευρώ διαφορά. Σιγά το ποσό ρε παιδιά

Σε ένα 24μηνο συμβόλαιο είναι 96Ευρώ , δεν τα λες και λίγα...

Πάντως ότι και να πούμε,αν αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς μάλλον αυτές οι τιμές
που παίρνουμε τώρα θάναι μια ευχάριστη ανάμνηση ,ιδίως αυτές των 3play συμβολαίων
γι'αυτό και υπερασπίζομαι τόσο την νόβα γιατί ξέρω τι κακο θα μας βρει...!

Καλησπερα παιδια,

Ποια ειναι η καλυτερη τιμη μπορουμε να εχουμε για σταθερο (αστικα υπεραστικα και κινητα) και Internet χωρις TV??

Στα 48 για vdsl 50 απεριοριστα σταθερα απεριοριστα κινητα και full pack

Εμένα η προσφορά που μου έκαναν για να επιστρέψω από ΟΤΕ ήταν 59 ευρώ το μήνα για VDSL 50 + full pack.
Για να μου δώσουν το δέκτη 5001 ούτε λόγος και η μόνη παροχή ήταν ο 13ος μήνας σε περίπτωση πιστωτικής που δίνουν σε ΟΛΟΥΣ.
Τους είπα ότι στον ΟΤΕ δίνω ένα ευρώ λιγότερο και τους το έκλεισα...

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ

παιδιά τα φουλ πακέτα με 25 ευρώ που έδινε κάποτε ισχύουν ακόμα; ή ανέβηκε η τιμή τους;

Στα 48 για vdsl 50 απεριοριστα σταθερα απεριοριστα κινητα και full pack

Καλησπέρα,

την τιμή αυτήν που την τσιμπάμε?
επίσης ήθελα να ρωτήσω αν χρεώνουν τέλη μεταφοράς γραμμής και τι δέσμευση υπάρχει.

υπάρχει κάποιο τηλέφωνο που μπορούμε να καλέσουμε γιατί στην εξυπηρέτηση πελατών δεν δίνουν αυτην την τιμή.

είμαι συνδρομητης OTE και OTEtv αν βοηθάει σε κάτι

Χθες με πήρανε τηλ να μου κάνουνε "δωράκι"...

Έχω το πακέτο 3play με τα αθλητικά και απεριόριστα σταθερά-κινητά στα 43,49. Προσφέρθηκαν να μου ανοίξουν και τα σίνεμα κι εκεί που περίμενα να ακούσω "στην ίδια τιμή, απλά με νέο συμβόλαιο", ακούω πως αντί για την τιμή καταλόγου στα 60 κάτι ευρώ θα μου κάνουνε έκπτωση 40% κτλ κτλ. Κάπου εκεί έκοψα το παραμύθι κι είπα ότι δεν ενδιαφέρομαι.

Τραγικοί απλά...

60 ευρω - 40% μας κανει 36 ευρώ τελική τιμή για το full pack.
κάτι δεν μας μεταφέρεις σωστα.

εχω παρει διάφορα τηλ και την προσφορά με τα 48 ευρω δεν την εχω βρει πουθενα.
με βλέπω με VDSL 50 και απεριοριστα σταθερα, κινητα στα 28 ευρω και netflix