Προσφορά NOVA

Τα οικονομικά υποφέρουν αλλά θέλω και ο πατερας να έχει κάποιο ενδιαφέρον αφού δεν ειναι φαν του καφενείου.
Το ενεργοποιησα σήμερα. 39.90 / μηνά τα αθλητικά(45 ευρώ ολα είναι η προσφορά) και δωρο για ολο το χρόνο ολα τα hd κανάλια (νόμιζα ότι είχε ένα μονό αλλά όπως μου είπε σε κάθε κατηγορια πλέον έχει και ένα hd κανάλι). Κανονική χρέωση για τα hd είναι 5 ευρώ/μηνά. Τα παζάρια μου για περαιτέρω μείωσή δεν πιάσανε βεβαία ( τους ειπα να μην μου βάλουν τα hd και να το κάνουμε 35 η να "βγάλουμε" κανάλια και να αφήσουμε μονό τα αθλητικά) και η προσφορά είναι μέχρι 10/8 (την προηγούμενη εβδομάδα μου είχαν πει ότι είναι μέχρι την Κυριακή. Άραβες, τι περιμένεις?...). Ο Αύγουστος θα χρεωθεί από σήμερα δλδ περίπου 28 ευρώ και η πληρωμή πρέπει να γίνει σε 5 εργάσιμες.
Για να γίνει η ενεργοποίησή μου ζήτησε να ηχογραφησουμε. Προφανώς υπολογίζουν για πολλές ακυρώσεις και θέλουν να είναι καλυμμένοι. Το πρόστιμο για διακοπή νωρίτερα είναι 80 ευρώ. Μεγαλο ποσό. Άραβες, gypsy kings.
Δυστυχώς επειδή ο δεκτής είναι κλειστός ίσως να μην "πιάσει" η ενεργοποίησή που γινεται αμεσα οπότε ίσως χρειαστεί να ξανακαλεσω. Ελπίζω να μην περιμένω 17 λεπτά όπως σήμερα..

Nova:έκπτωση 50% σε Nova Sports Pack & Nova Επίγεια Sports μονο σε ''γαυρους''
Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός σε συνεργασία με την Nova προσφέρουν έκπτωση 50 % στις υπηρεσίες Nova Sports Pack & Nova Επίγεια Sports.

Nova Sports pack: Δείτε φέτος όλους τους αγώνες του Ολυμπιακού στην SuperLeague ΟΠΑΠ και τους μεγάλους αγώνες του στο UEFA Champions League. Απολαύστε κάθε μέρα μεγάλες αθλητικές μεταδόσεις αλλά και το καλύτερο τηλεοπτικό περιεχόμενο σε ξένες σειρές, παιδικά και ντοκιμαντέρ. Και όλα αυτά στην μοναδική τιμή των 299 για ένα ολόκληρο χρόνο αντί 624 που στοιχίζει κανονικά.

Nova Επίγεια sports: Δείτε φέτος μεγάλα ματς του Ολυμπιακού στην SuperLeague ΟΠΑΠ αλλά και αποκλειστικές ζωντανές μεταδόσεις από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις του κόσμου. Μαζί με την καλύτερη πρωινή ζώνη παιδικού προγράμματος στην μοναδική τιμή των 149 για ένα ολόκληρο χρόνο αντί 299 που στοιχίζει κανονικά.

Αποκλειστική διάθεση στο κατάστημα «RED STORE», στο Στάδιο «Γ.Καραϊσκάκης» & στο www.redstore.gr.
πηγη:http://www.olympiacos.org

ηρθε η ωρα να αλλαξουμε ομαδα :)

Γαμώτο!!
Σημερα τελικά πήρα και εγώ την "προσφορά" των 39.90 (χωρίς HD εμένα που άλλωστε δεν έχω λόγω ανύπαντρης κάρτας) και μάλιστα έτρεξα ο ηλίθιος να κάνω και την καταβολή..
και το βράδυ νάσου η προσφορά των 299 ευρώ!!!!!
Πάω να τρελαθώ.....

Δεν θα βιαστώ ... σπαστικό μεν αλλα θέλω να δω τι άλλες προϋποθέσεις θα έχει ειδικά σε επίπεδο κάρτας και κλειδώματος...
Όσο καλή και αν ακούγεται η προσφορά ακόμα λίγα ξέρουμε για αυτήν...

Είναι μια καλή κίνηση η προσφορά της nova.
Το ζόρικο είναι αν χρειάζεται προπλήρωση όλο το ποσό, τώρα που η αγορά έχει στερέψει από ρευστό.
Και να μην ξεχνάμε ότι η προσφορά αυτή οφείλεται στον ΟΤΕ που βαδίζει με γοργούς ρυθμούς για 100000 συνδρομητές και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Δεν θα βιαστώ ... σπαστικό μεν αλλα θέλω να δω τι άλλες προϋποθέσεις θα έχει ειδικά σε επίπεδο κάρτας και κλειδώματος...
Όσο καλή και αν ακούγεται η προσφορά ακόμα λίγα ξέρουμε για αυτήν...
Δεν θα σε πιέσει κανείς να παντρευτείς.
Εκτός αν θέλεις τα HD.
Αυτό είναι και τι Δόλομα.

Το ζόρικο είναι αν χρειάζεται προπλήρωση όλο το ποσό, τώρα που η αγορά έχει στερέψει από ρευστό.
Και να μην ξεχνάμε ότι η προσφορά αυτή οφείλεται στον ΟΤΕ που βαδίζει με γοργούς ρυθμούς για 100000 συνδρομητές και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Και εγώ αυτό έχω σκεφτεί. Για να αναφέρουν ολο το πόσο του 12μηνου λογικά θα το θέλουν ολόκληρο. Συν αυτό που ανάφερα ότι λογικά πρέπει να είσαι μέλος του ολυμπιακού το οποίο δεν ξέρω τι κόστος έχει και αυτό.

οχι ρε παιδια ισχυει για ολους οχι μονο τα μελη που ετσι κιαλλοιως εχουν περιοριστει σημαντικα

Μίλησα πριν λίγο και με ολυμπιακό και με nova. Στον ολυμπιακο δεν είχαν τεχνικού χαρακτήρα απαντήσεις, ενώ στη nova ηταν ενήμεροι.
Η διαδικασία ειναι η ακόλουθη. Αγοράζεις είτε απο τη μπουτίκ είτε απο το ηλεκτρονικό καταστημα το πακέτο (δορυφορικο αθλητικό είτε επίγειο αθλητικο) και προπληρωνεις την ετήσια συνδρομή παίρνοντας ουσιαστικά μια ΚΑΡΤΑ πρόσβασης. Εννοείτε ότι ΔΕΝ αφορά μόνο μέλη αλλα ΟΛΟΥΣ. Μετα ΕΆΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ ΝΟVA ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΡΕΜΑΤΟΣ ,τότε ενενεγοποιηται η συνδρομή σου στο δικό σου δεκτη, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ δίνεις επιπλέον 49,90 ευρω και αγοράζεις νέον δεκτη με δυνατοτητα παντρεματος!

Αυτό δεν είναι τόσο σίγουρο. Πριν ξεκινήσει το δορυφορικό πακέτο, οι συνδρομητές μέσω IPTV ήταν 56.000, ενώ στις 31 Μαρτίου 2012 ήταν 63.000 (IPTV + δορυφορικό).
Οι συνδρομητές της δορυφορικής του ΟΤΕ ήταν σχεδόν 18.000 στις 31 Μαρτίου 2012. Δεν προκύπτουν από τα αποτελέσματα γοργοί ρυθμοί.
Τα νούμερα από εδώ: http://www.ote.gr/portal/page/porta...sket/OTE_Q1_2012_RESULTS_FINAL_ENGLISH_v3.pdf

Άρα σε αναγκάζει να πας σε παντρεμένη κάρτα;;
Να το συνδέσω σε μια δική μου που έχω ξεκλείδωτη και τη μεταφέρω από δέκτη σε δέκτη δεν γίνεται;

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Μίλησα πριν λίγο και με ολυμπιακό και με nova. Στον ολυμπιακο δεν είχαν τεχνικού χαρακτήρα απαντήσεις, ενώ στη nova ηταν ενήμεροι.
Η διαδικασία ειναι η ακόλουθη. Αγοράζεις είτε απο τη μπουτίκ είτε απο το ηλεκτρονικό καταστημα το πακέτο (δορυφορικο αθλητικό είτε επίγειο αθλητικο) και προπληρωνεις την ετήσια συνδρομή παίρνοντας ουσιαστικά μια ΚΑΡΤΑ πρόσβασης. Εννοείτε ότι ΔΕΝ αφορά μόνο μέλη αλλα ΟΛΟΥΣ. Μετα ΕΆΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ ΝΟVA ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΡΕΜΑΤΟΣ ,τότε ενενεγοποιηται η συνδρομή σου στο δικό σου δεκτη, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ δίνεις επιπλέον 49,90 ευρω και αγοράζεις νέον δεκτη με δυνατοτητα παντρεματος!
στο ηλεκτρονικο καταστημα δεν βλεπω καποιο λινκ....υπαρχει,,,,???

Οπότε μονό η ετησία προπληρωμή είναι το μονό "ελάττωμα". Κατά τα αλλά πολύ καλη τιμή. 25 ευρώ το μηνά ολα τα αθλητικά. Κλαίω ήδη τα λεφτα μου αλλά και 300 ντούκου δεν ειχα να δωκω (βασικά δεν έχω να πάρω τυροπιτά αλλά είναι άλλο θέμα αυτό :-).

Ακόμα πάντως δεν είναι όλοι ενήμεροι!
Την πρώτη φορά η κοπέλα στη NOVA ήξερε για την προσφορά και μου είπε ότι και υφιστάμενοι πελάτες μπορούν να κάνουν χρήση του πακέτου!
Μάλιστα πριν προλάβω να ρωτήσω οτιδήποτε άλλο με σύνδεσε σε άλλο τμήμα για να δώσω τον αριθμό της νέας κάρτας του πακέτου για να συνδεθεί με το λογαριασμό μου. Δυστυχώς το έκλεισα γιατί η αναμονή θα ξεπερνούσε τα 15 λεπτά!
Μετά ξαναπήρα αλλά αυτός που μίλησα δεν ήξερε τίποτα και μου ανέφερε άλλη προσφορά για τους κατόχους διαρκείας.
Του εξήγησα την περίπτωσή μου και μου είπε ότι το σημειώνει για να ρωτήσει!
Βασικά του πρότεινα να προκαταβάλω τα 299 ευρώ και να τύχω της νέας προσφοράς χωρίς αλλαγή καρτών καθώς δεν μπορώ να αλλάξω την κάρτα μου ούτε δέκτη..

Μήπως έβγαλες κάποιο συμπέρασμα από τη συνομιλία που έιχες με τη nova για το αν το hd είναι μέσα στην τιμή των 299 ευρώ για ολόκληρο το χρόνο?

Μήπως έβγαλες κάποιο συμπέρασμα από τη συνομιλία που έιχες με τη nova για το αν το hd είναι μέσα στην τιμή των 299 ευρώ για ολόκληρο το χρόνο?
Δεν το ρώτησα , αλλα δεν νομίζω να συμπεριλαμβάνεται.

Πολύ δύσκολο να συμπεριλαμβάνονται και τα hd.
Περιμένουμε την "απάντηση του ΟΤΕ στην προσφορά της νοβα.
Αν και τρέχει το 12+2 μήνες αλλά η nova μπήκε δυνατά με την τελευταία προσφορά.

Δεν είμαι νοβαλαβερ αλλά αν κάποιον τον ενδιαφέρουν τα αθλητικά (ποδόσφαιρο α εθνικη και τσαμπιονς λίγκα) τι του προσφέρει ο οτε? Τη νοβα στα 500-600 το χρόνο την θεωρώ ακριβή αλλά προφανώς πουλάει αυτά τα δυο που ανάφερα.

Δεν είμαι νοβαλαβερ αλλά αν κάποιον τον ενδιαφέρουν τα αθλητικά (ποδόσφαιρο α εθνικη και τσαμπιονς λίγκα) τι του προσφέρει ο οτε? Τη νοβα στα 500-600 το χρόνο την θεωρώ ακριβή αλλά προφανώς πουλάει αυτά τα δυο που ανάφερα.
νοβαλαβερ-νοβαφαν-υπαλληλος της νοβα-γοβαχειτερ
τελικα μου φαινεται οτι ολοι εχουμε σχεση αγαπης -μισους με την ακατανομαστη!

νοβαλαβερ-νοβαφαν-υπαλληλος της νοβα-γοβαχειτερ
τελικα μου φαινεται οτι ολοι εχουμε σχεση αγαπης -μισους με την ακατανομαστη!

Αγαπη και μισος ταυτοχροτα σημαινει παθος. Χαχα. :-))