Τα οικονομικά υποφέρουν αλλά θέλω και ο πατερας να έχει κάποιο ενδιαφέρον αφού δεν ειναι φαν του καφενείου.
Το ενεργοποιησα σήμερα. 39.90 / μηνά τα αθλητικά(45 ευρώ ολα είναι η προσφορά) και δωρο για ολο το χρόνο ολα τα hd κανάλια (νόμιζα ότι είχε ένα μονό αλλά όπως μου είπε σε κάθε κατηγορια πλέον έχει και ένα hd κανάλι). Κανονική χρέωση για τα hd είναι 5 ευρώ/μηνά. Τα παζάρια μου για περαιτέρω μείωσή δεν πιάσανε βεβαία ( τους ειπα να μην μου βάλουν τα hd και να το κάνουμε 35 η να "βγάλουμε" κανάλια και να αφήσουμε μονό τα αθλητικά) και η προσφορά είναι μέχρι 10/8 (την προηγούμενη εβδομάδα μου είχαν πει ότι είναι μέχρι την Κυριακή. Άραβες, τι περιμένεις?...). Ο Αύγουστος θα χρεωθεί από σήμερα δλδ περίπου 28 ευρώ και η πληρωμή πρέπει να γίνει σε 5 εργάσιμες.
Για να γίνει η ενεργοποίησή μου ζήτησε να ηχογραφησουμε. Προφανώς υπολογίζουν για πολλές ακυρώσεις και θέλουν να είναι καλυμμένοι. Το πρόστιμο για διακοπή νωρίτερα είναι 80 ευρώ. Μεγαλο ποσό. Άραβες, gypsy kings.
Δυστυχώς επειδή ο δεκτής είναι κλειστός ίσως να μην "πιάσει" η ενεργοποίησή που γινεται αμεσα οπότε ίσως χρειαστεί να ξανακαλεσω. Ελπίζω να μην περιμένω 17 λεπτά όπως σήμερα..
Nova:έκπτωση 50% σε Nova Sports Pack & Nova Επίγεια Sports μονο σε ''γαυρους''
Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός σε συνεργασία με την Nova προσφέρουν έκπτωση 50 % στις υπηρεσίες Nova Sports Pack & Nova Επίγεια Sports.
Nova Sports pack: Δείτε φέτος όλους τους αγώνες του Ολυμπιακού στην SuperLeague ΟΠΑΠ και τους μεγάλους αγώνες του στο UEFA Champions League. Απολαύστε κάθε μέρα μεγάλες αθλητικές μεταδόσεις αλλά και το καλύτερο τηλεοπτικό περιεχόμενο σε ξένες σειρές, παιδικά και ντοκιμαντέρ. Και όλα αυτά στην μοναδική τιμή των 299 για ένα ολόκληρο χρόνο αντί 624 που στοιχίζει κανονικά.
Nova Επίγεια sports: Δείτε φέτος μεγάλα ματς του Ολυμπιακού στην SuperLeague ΟΠΑΠ αλλά και αποκλειστικές ζωντανές μεταδόσεις από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις του κόσμου. Μαζί με την καλύτερη πρωινή ζώνη παιδικού προγράμματος στην μοναδική τιμή των 149 για ένα ολόκληρο χρόνο αντί 299 που στοιχίζει κανονικά.
Αποκλειστική διάθεση στο κατάστημα «RED STORE», στο Στάδιο «Γ.Καραϊσκάκης» & στο www.redstore.gr.
πηγη:http://www.olympiacos.org
ηρθε η ωρα να αλλαξουμε ομαδα![]()
Γαμώτο!!
Σημερα τελικά πήρα και εγώ την "προσφορά" των 39.90 (χωρίς HD εμένα που άλλωστε δεν έχω λόγω ανύπαντρης κάρτας) και μάλιστα έτρεξα ο ηλίθιος να κάνω και την καταβολή..
και το βράδυ νάσου η προσφορά των 299 ευρώ!!!!!
Πάω να τρελαθώ.....