Προσφορά NOVA

Μπα εγώ θα έλεγα ότι πλησιάζει το σύνδρομο της Στοκχόλμης η σχέση με τη νόβα.
Δένεσαι συναισθηματικά με το δυνάστη σου για να αποφύγεις τη βία.

Με πήραν σήμερα τηλέφωνο για να μου κάνουν προσφορά, επειδή έκοψα την υπηρεσία τον περασμένο μήνα. Να σημειώσω ότι είχα FullPack+PVR (από τους παλιούς) ενώ είμαι και συνδρομητής Fortnet.

Μου είπα λοιπόν ότι μου κάνουν δώρο έναν αποκωδικοποιητή αξίας 50€ (δηλαδή τον απλό), ένα χρόνο δωρεάν HD και δωρεάν το τέλος επανασύνδεσης. Όταν του είπα ότι σαν πρώην συνδρομητής που είχε multiview, η προσφορά του μου είναι άχρηστη και ότι θέλω κάτι που να καλύπτει τις προηγούμενες ανάγκες μου, δεν είχε κάτι να πει.

Πάντως μας περνάνε για πολύ καθυστερημένους και θα εξηγήσω το γιατί. Έστω ότι ήμουν καινούριος συνδρομητής. Το πιο πιθανό είναι ότι θα είχα δωρεάν τον απλό αποκωδιοποιητή (κατά καιρούς τον προσφέρουν έτσι δεν είναι;;;) και κανένα τέλος ενεργοποίησης. Τώρα που είμαι παλιός μου προσφέρουν και καλά δωρεάν τον αποκωδικοποιητή και μου λένε ότι δε θα πληρώσω και το "πρόστιμο του μετανιωμένου συνδρομητή". Αν δηλαδή βγάλεις τα HD (60 ολόκληρα ευρώπουλα) μπορεί κάποιος να μου πει τι σόι προσφορά ήταν αυτή που δέχτηκα;

Ε ρε ΟΤΕ που σας χρειάζεται...

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Αν δηλαδή βγάλεις τα HD (60 ολόκληρα ευρώπουλα) μπορεί κάποιος να μου πει τι σόι προσφορά ήταν αυτή που δέχτηκα;
Δεν τη θεωρώ καν προσφορά. Γιατί και η extra χρέωση των 5 ευρώ για τα hd κανάλια είναι απαράδεκτη.

Και επίσης, κάτι που θυμήθηκα τώρα, αν βάλω multiview για να έρθω στα "παλιά" μου, το HD είναι έτσι και αλλιώς δωρεάν.

Χααααχααααααααα. Θεοί εκεί στην Nova...

Μολις πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν 39.90 το σπορτς πακ για 12 μηνες υποχρεωτικα. Συμφερει λετε;το εχω κοψει εδω κ 6 μηνες.

δεν έχω καταλάβει αν χρειάζετια να είσαι μέλος ή να έχεις διαρκείας ή τίποτα και απλά πάς στο redstore και την παίρνεις την προσφορά. ξέρει κανείς?

δεν έχω καταλάβει αν χρειάζετια να είσαι μέλος ή να έχεις διαρκείας ή τίποτα και απλά πάς στο redstore και την παίρνεις την προσφορά. ξέρει κανείς?
Απλώς πας στο redstore και το αγοράζεις.

Ούτε μέλος, ούτε διαρκείας, ούτε εκδηλώσεις λατρείας για το διορισμένο. Απλά πας από εκεί, πληρώνεις, παίρνεις μια κάρτα με τον κωδικό και μετά μιλάς με nova για ενεργοποίηση. Δες εδώ.

μικρή η διαδικασία μου φαίνεται. έχω χρόνια να βγάλω κάρτα μέλους. καιρός ήταν, τουλάχιστον να βλέπουμε champions αυτο το χειμώνα γτ θα είναι πολύ βαρής χειμώνας

Κινήσεις Μάρκετινγκ σαν και αυτή γίνονται συνέχεια στο εξωτερικό εδώ κάποιοι πήγαν να το δαιμονοποιήσουν και αυτό αλλά
τελικά φαίνεται καλή περίπτωση αφού δεν έχεις καμία άλλη υποχρέωση.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/98054-NOVA-ΣΤΗ-ΜΙΣΗ-ΤΙΜΗ

Last edited:
Ξέρεις, κατά καιρούς σε διάφορα νήματα εδώ μέσα εκφράζονται απόψεις θαυμασμού για το επίπεδο των Ευρωπαίων οι οποίοι απολαμβάνουν δωρεάν HD υπηρεσίες, δωρεάν δορυφορικές για απομακρυσμένες περιοχές, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με χαμηλές τιμές κτλ κτλ, ταυτόχρονα διαμαρτυρόμαστε για το πόσο πίσω είναι η Ελλαδίτσα μας όχι μόνο σε θέματα υπηρεσιών αλλά κυρίως μυαλών ώστε να δεχτούμε σαν κοινωνία ορισμένα πράγματα και μετά από όλα αυτά αρνούμαστε να δεχτούμε μία προσφορά η οποία ναι μεν κινείται σε επίπεδα όσων λέμε ότι μας λείπουν, αλλά έχει κάποιον ομαδικό μανδύα. Μόνο εγώ βλέπω την ειρωνία;

Αυτό δεν είναι τόσο σίγουρο. Πριν ξεκινήσει το δορυφορικό πακέτο, οι συνδρομητές μέσω IPTV ήταν 56.000, ενώ στις 31 Μαρτίου 2012 ήταν 63.000 (IPTV + δορυφορικό).
Οι συνδρομητές της δορυφορικής του ΟΤΕ ήταν σχεδόν 18.000 στις 31 Μαρτίου 2012. Δεν προκύπτουν από τα αποτελέσματα γοργοί ρυθμοί.
Τα νούμερα από εδώ: http://www.ote.gr/portal/page/porta...sket/OTE_Q1_2012_RESULTS_FINAL_ENGLISH_v3.pdf

Ο ΟΤΕ ανακοίνωσε αποτελέσματα 2ου τριμήνου σήμερα. Δεν αναφέρει αριθμό συνδρομητών δορυφορικής, αλλά ο συνολικός αριθμός συνδρομητών IPTV & δορυφορικού είναι 76.345. Σε σχέση με τους 63.497 πριν 3 μήνες, και αν υποθέσουμε ότι όλοι οι νέοι συνδρομητές επέλεξαν το δορυφορικό πακέτο, ο ΟΤΕ μπορεί να έφτασε τους 30.000 συνδρομητές δορυφορικής τηλεόρασης τέλος Ιουνίου 2012.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Ούτε μέλος, ούτε διαρκείας, ούτε εκδηλώσεις λατρείας για το διορισμένο.
Τις εξυπνάδες στα οπαδικά νήματα (αν και ούτε και εκεί θα γίνουν δεκτές).

Ο ΟΤΕ ανακοίνωσε αποτελέσματα 2ου τριμήνου σήμερα. Δεν αναφέρει αριθμό συνδρομητών δορυφορικής, αλλά ο συνολικός αριθμός συνδρομητών IPTV & δορυφορικού είναι 76.345. Σε σχέση με τους 63.497 πριν 3 μήνες, και αν υποθέσουμε ότι όλοι οι νέοι συνδρομητές επέλεξαν το δορυφορικό πακέτο, ο ΟΤΕ μπορεί να έφτασε τους 30.000 συνδρομητές δορυφορικής τηλεόρασης τέλος Ιουνίου 2012.

Εγώ και αρκετοί ακόμα, βάλαμε οτέ το β' τρίμηνο.
Με 30000 συνδρομητές δορυφορικού δεν βλέπω να πάει πολύ καλά (λαμβάνοντας υπόψη το χαμηλό κόστος συνδρομής και το δωρεάν εξοπλισμό).

http://www.forthnetgroup.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=4290
Βλέπω προσφορά στο nova in a box με 12 μηνη δέσμευση αυτή τη φορά αλλά και ασάφειες.
1. Η δορυφορική κεραία αποτελεί μέρος της εγκατάστασης. κόστος δορυφορικής κεραίας 10
Δηλαδή δεν είναι στο πακέτο όπως παλαιότερα?Η εγκατασταση είναι υποχρεωτική απο πελάτη?
2. Το προϊόν διατίθεται με 12μηνη σύμβαση στις υπηρεσίες Nova.
Στο πακέτο που επιλέξεις αρχικά?
...και παίρνεις πίσω*κουπόνι*ετήσιας έκπτωσης*99 *στα μηνιαία πάγια
Σε Ισόποσες δόσεις?
Γενικά υπάρχουν ερωτηματικά?
Οποίος ξέρει ας πει τη γνώμη του.
Πάντως εχει μπει δυνατά η νοβα λόγω κρίσης και ΟΤΕ.

Last edited:
η κεραια πλεον δεν ειναι δωρεαν αλλα την πληρωνεις 10 ευρω (με τα καλωδια κλπ)

το κουπονι 99 ευρω εννοει οτι το εξαργυρωνεις σε forthnet υπηρεσιας. αρα σου λεει ειναι σαν να δινεις 99 ευρω αλλα στα ξαναδινουν πισω σε ειδος+οτι σου προφερει το nova in a box.

πιασαν το μαρκετινγκ τη φαση κουπονι που γενικα σαν λεξη σου δινει την εντυπωση οτι κατι ειναι δωρο.

εξυπνο αλλα το παλιο in a box καλυτερο ηταν...

οντως πολυ κινειται η νοβα πλεον.

Last edited:
Δηλαδή για να καταλάβω, μπορώ να δώσω 99 ευρώ και να πάρω αποκωδικοποιητή και κάρτα και 6 μήνες start pack χωρίς να βάλω forthnet ???