tiniakos
AVClub Fanatic
Μπα εγώ θα έλεγα ότι πλησιάζει το σύνδρομο της Στοκχόλμης η σχέση με τη νόβα.
Δένεσαι συναισθηματικά με το δυνάστη σου για να αποφύγεις τη βία.
Δένεσαι συναισθηματικά με το δυνάστη σου για να αποφύγεις τη βία.
Δεν τη θεωρώ καν προσφορά. Γιατί και η extra χρέωση των 5 ευρώ για τα hd κανάλια είναι απαράδεκτη.Αν δηλαδή βγάλεις τα HD (60 ολόκληρα ευρώπουλα) μπορεί κάποιος να μου πει τι σόι προσφορά ήταν αυτή που δέχτηκα;
Απλώς πας στο redstore και το αγοράζεις.δεν έχω καταλάβει αν χρειάζετια να είσαι μέλος ή να έχεις διαρκείας ή τίποτα και απλά πάς στο redstore και την παίρνεις την προσφορά. ξέρει κανείς?
Αυτό δεν είναι τόσο σίγουρο. Πριν ξεκινήσει το δορυφορικό πακέτο, οι συνδρομητές μέσω IPTV ήταν 56.000, ενώ στις 31 Μαρτίου 2012 ήταν 63.000 (IPTV + δορυφορικό).
Οι συνδρομητές της δορυφορικής του ΟΤΕ ήταν σχεδόν 18.000 στις 31 Μαρτίου 2012. Δεν προκύπτουν από τα αποτελέσματα γοργοί ρυθμοί.
Τα νούμερα από εδώ: http://www.ote.gr/portal/page/porta...sket/OTE_Q1_2012_RESULTS_FINAL_ENGLISH_v3.pdf
Τις εξυπνάδες στα οπαδικά νήματα (αν και ούτε και εκεί θα γίνουν δεκτές).Ούτε μέλος, ούτε διαρκείας, ούτε εκδηλώσεις λατρείας για το διορισμένο.
Ο ΟΤΕ ανακοίνωσε αποτελέσματα 2ου τριμήνου σήμερα. Δεν αναφέρει αριθμό συνδρομητών δορυφορικής, αλλά ο συνολικός αριθμός συνδρομητών IPTV & δορυφορικού είναι 76.345. Σε σχέση με τους 63.497 πριν 3 μήνες, και αν υποθέσουμε ότι όλοι οι νέοι συνδρομητές επέλεξαν το δορυφορικό πακέτο, ο ΟΤΕ μπορεί να έφτασε τους 30.000 συνδρομητές δορυφορικής τηλεόρασης τέλος Ιουνίου 2012.
Δεν εννοεί κουπόνι μηνιαίας έκπτωσης στα πάγια της δορυφορικής?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.