Με πήραν τηλέφωνο (από συνεργαζόμενη εταιρία μάλλον - θα σου δώσω τηλέφωνο αύριο γιατί είμαι εκτός σπιτιού τώρα)...
Υπέγραψα -κατ, αρχήν- συμβόλαιο (απεριόριστα σταθερά & κινητά συν ADSL 24) στα 19,90
Ζήτησα (τότε) να βάλω VDSL με +5,25 αλλά μου είπαν ότι δεν είναι εξουσιοδοτημένοι για τέτοια προσφορά
Μετά από 14 μέρες (και αφού "κατοχυρώθηκε" στην NOVA το συμβόλαιο) με πήραν εκ νέου τηλέφωνο (από NOVA αυτή την φορά) και μου πρότειναν να μπει VDSL με +5,25 , κάτι που δέχθηκα αμέσως...
Η μετάπτωση από Cosmote σε NOVA έγινε αμέσως, κανένα πρόβλημα... Παρασκευή (1-3-2019) στις 13:30 έπαψα να έχω τηλέφωνο από Cosmote και σύνδεσα το router της NOVA... Μετά από 10' συνδέθηκα στα πάντα.
Κόστος: Τέλη φορητότητας σύνδεσης 35 (περίπου, δεν θυμάμαι ακριβώς) συν 20 το router ( μου ζητήθηκαν και 25 τέλη σύνδεσης VDSL αλλά ήμουν ΑΠΟΛΥΤΑ αρνητικός και δέχθηκαν να μην τα χρεώσουν)
ΥΓ. Ζήτησα και full TV (στα 43 τελική τιμή) αλλά μου είπαν ότι "δεν είναι δικής τους αρμοδιότητας και θα με πάρουν από.. άλλο τμήμα την Δευτέρα (άντε βγάλε άκρη...

)