Προσφορά NOVA

Tους εκανες καθολου παζαρι για τον 3001?

Μπορεις να παρεις αυτα που εχεις στα 43.15

Μου είπαν να μιλήσω με τους τεχνικούς ( δεν γνωρίζω το λόγο) και αυτοί μου είπαν 29 εκτός αν μου τον δώσουν Δωρεάν από το τμήμα προσφορών τους πράγμα πιυ δεν το έκαναν....Τους είπα να μου το αφήσουν το πακέτο σε τιμή 43,15 αντί 43,27 αλλά μου είπαν ότι αυτές οι τιμές τρέχουν τώρα....

Καλησπέρα.

Από χθες (1-3-2019) "τρέχει" το συμβόλαιό μου με NOVA (μετά από φορητότητα από Cosmote).

Τα ...γνωστά (απεριόριστα αστικά, υπεραστικά, κινητά) συν VDSL 50 στα 25,15

Σε ποια τιμή εκτιμάτε ότι θα μπορούσα να διαπραγματευτώ ΚΑΙ full pack TV? Θα με πάρουν για προσφορά την Δευτέρα.

Υπάρχει κάποιος που έχει διαπραγματευτεί την προσθήκη TV μετά το NOVA 2play ?

Θελω να φυγω και εγω απο οτε που ειναι αυτη η προσφορα?Μπορεις να στειλεις λινκ?Ποσα πληρωσες συνολικα για την μεταφορα σου απο τον οτε(εκτος απο αυτο παγιο)δηλαδη για τελη συνδεσης κ.τ.λ.Ευχαριστω!

Με πήραν τηλέφωνο (από συνεργαζόμενη εταιρία μάλλον - θα σου δώσω τηλέφωνο αύριο γιατί είμαι εκτός σπιτιού τώρα)...

Υπέγραψα -κατ, αρχήν- συμβόλαιο (απεριόριστα σταθερά & κινητά συν ADSL 24) στα 19,90

Ζήτησα (τότε) να βάλω VDSL με +5,25 αλλά μου είπαν ότι δεν είναι εξουσιοδοτημένοι για τέτοια προσφορά

Μετά από 14 μέρες (και αφού "κατοχυρώθηκε" στην NOVA το συμβόλαιο) με πήραν εκ νέου τηλέφωνο (από NOVA αυτή την φορά) και μου πρότειναν να μπει VDSL με +5,25 , κάτι που δέχθηκα αμέσως...

Η μετάπτωση από Cosmote σε NOVA έγινε αμέσως, κανένα πρόβλημα... Παρασκευή (1-3-2019) στις 13:30 έπαψα να έχω τηλέφωνο από Cosmote και σύνδεσα το router της NOVA... Μετά από 10' συνδέθηκα στα πάντα.

Κόστος: Τέλη φορητότητας σύνδεσης 35 (περίπου, δεν θυμάμαι ακριβώς) συν 20 το router ( μου ζητήθηκαν και 25 τέλη σύνδεσης VDSL αλλά ήμουν ΑΠΟΛΥΤΑ αρνητικός και δέχθηκαν να μην τα χρεώσουν)

ΥΓ. Ζήτησα και full TV (στα 43 τελική τιμή) αλλά μου είπαν ότι "δεν είναι δικής τους αρμοδιότητας και θα με πάρουν από.. άλλο τμήμα την Δευτέρα (άντε βγάλε άκρη... :) )

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Μήπως γνωρίζεις μέσω του φίλου σου εάν τρέχει ακόμα η προσφορά για εκτός δικτύου forthnet σύνδεση Nova τηλεόραση με την τιμή των 25 ευρώ; Ευχαριστώ.
θα ρωτησω φιλε και θα σου γραψω

Πριν μια βδομάδα με είχαν πάρει τηλέφωνο από εξωτερικό συνεργάτη για προσφορά, την οποία και δέχτηκα.
Από τότε όμως δεν έχω ξαναμιλήσει με κανέναν για να συνεννοηθώ για παραλαβή νέου μόντεμ και ενεργοποίηση του VDSL.
Έχεις κάνεις παρόμοιο πρόβλημα;;

VDSL + Nova3play Full (Nova 3play, Απεριόριστα Σταθερά & Κινητά & όλα τα κανάλια Nova Sports & όλα τα κανάλια Novacinema)
Κατόπιν αιτήματος για ανανέωση συνδρομής, με 24 μήνη δέσμευση, δόθηκε τελική τιμή 39,64 .

Καλό νέο!
Μακάρι να εδραιωθεί η προσφορά για τους περισσοτερους

VDSL + Nova3play Full (Nova 3play, Απεριόριστα Σταθερά & Κινητά & όλα τα κανάλια Nova Sports & όλα τα κανάλια Novacinema)
Κατόπιν αιτήματος για ανανέωση συνδρομής, με 24 μήνη δέσμευση, δόθηκε τελική τιμή 39,64 .

Ωραίος φίλε.. Μόλις το "τσίμπησα" ...

Από που την πήρατε βρε παιδιά αυτή την προσφορά; Εγώ που είπα ότι έδινα και 43 άμα ήταν για κάτι αντίστοιχο και με γειώσανε...

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Ποτε τελειωνε το συμβολαιο σου?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Σε λίγες μέρες τελειώνει το nova 3play full+vdsl συμβόλαιο μου και αυτή η προσφορά με τα 39,64Ε ακούγεται πολύ καλή. Απο το τμήμα προσφορών της nova το πήρατε ή απο εξωτερικό συνεργάτη; Ευχαριστώ.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Σε λίγες μέρες τελειώνει το nova 3play full+vdsl συμβόλαιο μου και αυτή η προσφορά με τα 39,64Ε ακούγεται πολύ καλή. Απο το τμήμα προσφορών της nova το πήρατε ή απο εξωτερικό συνεργάτη; Ευχαριστώ.

ε ναι αν πληρώνεις 24ρι+cinema στα 37,τόσο όπως εγώ τα 40 για φούλ είναι σούπερ!

Από κινητό σε πιο νούμερο παίρνω χωρίς χρέωση για εξυπηρέτηση πελατών;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπαρχει υπηρεσια εξυπηρετησης πελατων χωρις χρεωση σε 5ψηφιο νουμερο. Ισως αν υπαρχει κληση σε σταθερο τηλεφωνο βλεπε τηλεφβωνο δηθεν απο εξωτερικο και μονον τοτε

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Από κινητό σε πιο νούμερο παίρνω χωρίς χρέωση για εξυπηρέτηση πελατών;

Εξυπηρέτηση πελατών 13731, χωρίς χρέωση.

@ilise
Όλες οι εταιρείες έχουν, πλέον, υποχρέωση να διαθέτουν 5ψήφια τηλέφωνα, χωρίς χρέωση.

Από κινητό θα πάρω, υπάρχει κάποιο;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk