Προσφορά NOVA

Έχοντας ήδη nova από πέρισυ και για 1.5 χρόνο ακόμα,τι τιμή θα μπορούσα να πάρω σε σταθερό και ίντερνετ forthnet?Το σταθ/ιντερνετ της cosmote που έχω λήγει την άλλη βδομάδα.

Παιδιά βλέπω στη σελίδα της nova και λέει ότι "Ο αποκωδικοποιητής NovaBox+ προσφέρεται δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα και μέχρις εξαντλήσεως των αποθεμάτων." για νέες συνδρομές σε σκέτη nova στα πακέτα full,sports,cinema.Δεν αναφέρει στις σχετικές σελίδες για το χρόνο δέσμευσης του συμβολαίου.Παρατηρώ γενικότερα ότι το χρόνο δέσμευσης της σύμβασης,που είναι ένα από τα σημαντικότερα δεδομένα,επιμελώς παραλείπουν να το αναφέρουν! Όπως επιμελώς παραλείπουν να αναφέρουν και το τέλος (ρήτρα,ποινή) πρόωρης διακοπής/αποδέσμευσης.

Ερωτήσεις:

1. Γνωρίζει κάποιος αν ο δωρεάν δέκτης NovaBox 5001 HD PVR είναι μόνο για νέο 24μηνο συμβόλαιο ή αν ισχύει και για π.χ. 12 μηνο ?

2. Σε περίπτωση διακοπής πριν το τέλος του συμβολαίου (π.χ. πριν τον 1 χρόνο αν γίνεται ετήσιο συμβόλαιο) ποιά είναι η ρήτρα πρόωρης διακοπής/αποδέσμευσης που πληρώνεις? Μιλάμε για πακέτο σκέτη nova τηλεόραση.

Επίσης μια γενικότερη ερώτηση:

3. Νέο συμβόλαιο ή ανανέωση υπάρχοντος συμβολαίου εκτός από 2 χρόνια,υπάρχει δυνατότητα να γίνει για μικρότερο χρονικό διάστημα?Για παράδειγμα για 12 μήνες.Ρωτάω γιατί βλέπω ότι με ευκολία όπου κι αν έχω ρωτήσει από μαγαζιά forthnet μου λένε μόνο για 24 μήνες δέσμευση!

Παιδιά βλέπω στη σελίδα της nova και λέει ότι "Ο αποκωδικοποιητής NovaBox+ προσφέρεται δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα και μέχρις εξαντλήσεως των αποθεμάτων." για νέες συνδρομές σε σκέτη nova στα πακέτα full,sports,cinema.Δεν αναφέρει στις σχετικές σελίδες για το χρόνο δέσμευσης του συμβολαίου.Παρατηρώ γενικότερα ότι το χρόνο δέσμευσης της σύμβασης,που είναι ένα από τα σημαντικότερα δεδομένα,επιμελώς παραλείπουν να το αναφέρουν! Όπως επιμελώς παραλείπουν να αναφέρουν και το τέλος (ρήτρα,ποινή) πρόωρης διακοπής/αποδέσμευσης.

Ερωτήσεις:

1. Γνωρίζει κάποιος αν ο δωρεάν δέκτης NovaBox 5001 HD PVR είναι μόνο για νέο 24μηνο συμβόλαιο ή αν ισχύει και για π.χ. 12 μηνο ?

2. Σε περίπτωση διακοπής πριν το τέλος του συμβολαίου (π.χ. πριν τον 1 χρόνο αν γίνεται ετήσιο συμβόλαιο) ποιά είναι η ρήτρα πρόωρης διακοπής/αποδέσμευσης που πληρώνεις? Μιλάμε για πακέτο σκέτη nova τηλεόραση.

Επίσης μια γενικότερη ερώτηση:

3. Νέο συμβόλαιο ή ανανέωση υπάρχοντος συμβολαίου εκτός από 2 χρόνια,υπάρχει δυνατότητα να γίνει για μικρότερο χρονικό διάστημα?Για παράδειγμα για 12 μήνες.Ρωτάω γιατί βλέπω ότι με ευκολία όπου κι αν έχω ρωτήσει από μαγαζιά forthnet μου λένε μόνο για 24 μήνες δέσμευση!

Το τέλος διακοπής υπάρχει στον ισχύοντα τιμοκατάλογο:
http://www.nova.gr/files/1/Pricelists/nova_TV_pricelist_0319.pdf
Η ελάχιστη χρονική διάρκεια της δέσμευσης δεν είδα να αναγράφεται κάπου (πολύ κακώς), αλλά στο 3play είναι 24 μήνες εδώ και πολύ καιρό, ακόμη και για ανανέωση. Δεν υπάρχει 18μηνη ή 12 μηνη δέσμευση δηλαδή.

Το στάνταρ πια σε όλες τις εταιρείες είναι οι 24 μήνες. Ο,τιδήποτε άλλο είναι αποτελέσμα μεμονωμένης διαπραγμάτευσης.

έχω nova full TV που λήγει τον Αύγουστο του 2020.
Θέλω να πάω τηλέφωνο + ιντερνετ απο τον ΟΤΕ που είμαι τώρα στην nova.
Ποιά πιστεύετε ότι είναι η καλύτερη τιμή/προσφορά που μπορώ να πετύχω;
Παίζει ρόλο το γεγονός ότι έχω ήδη nova TV και ίσως μπορέσω να διεκδικήσω κάποιο καλό πακέτο;
Έχετε κάποιο τηλέφωνο (ίσως και εξωτερικού συνεργάτη) που να σας έκανε πρόσφατα κάποια καλή πρσφορά;

ευχαριστώ

Θα ζητήσεις από το Support της Nova στο forum, να επικοινωνήσει μαζί σου το Τμήμα Προσφορών.
Η καλλίτερη προσφορά που τρέχει αυτή την περίοδο για full Nova και vdsl 50 + απεριόριστα σε σταθερά και κινητά είναι στα 39 περίπου.

Καλησπέρα.Το συμβόλαιο του πεθερού μου έληξε.Δεν έχουν πάρει για προσφορά.Αν κάνουμε αίτηση διακοπής σε πόσες μέρες ξεκινάει η διαδικασία? Και αν για κάποιο λόγο θέλει να παραμείνει δηλαδή το μετανιώσει πόσες μέρες έχει? Ευχαριστώ....

Καλησπέρα!!! Έχω πακέτο Nova family pack στα 26,77 καί θέλω να προσθέσω τα αθλητικά κανάλια πόσο θα κοστίσει;

Καλησπέρα. Είναι Καλή η προσφορά για nova sports 20 ευρώ το μήνα; Μονο τηλεόραση, δεν υπάρχει δυνατότητα και τηλ. Στην περιοχή.

Εγώ ενδιαφέρθηκα για το Family Pack στα 13 και μου προσέφεραν το Cinema με άλλα 6, δλδ σύνολο 19 .
Το θεωρώ εξαιρετικό καθώς δεν ειμαι τηλεορασάκιας για να σκάω 50άρια όπως ήξερα ότι πλήρωναν στο παρελθόν.
Ούτε μπάλα βλέπω, μόνο κανένα ντοκιμαντέρ.

Καλησπέρα. Είναι Καλή η προσφορά για nova sports 20 ευρώ το μήνα; Μονο τηλεόραση, δεν υπάρχει δυνατότητα και τηλ. Στην περιοχή.

Aν επιτρεπεται, που ή πως την βρηκες;

βλέπω ότι μειώθηκαν αρκετά οι απαντήσεις στο θέμα τον τελευταίο καιρό....να υποθέσω ότι είναι εποχή που δεν γίνονται προσφορές;
σε εμένα πάντως τελείωσε το συμβόλαιο Σταθερό + Internet με τον ΟΤΕ και είμαι ελεύθερος να πάω σε άλλον πάροχο......αλήθεια η προσφορά μαζί με fullTV στα 39ευρώ παίζει ακόμη; έχει γίνει σε κανέναν τον τελευταίο καιρό; σε εμένα που στην περιοχή μου δεν έχει διαθέσιμο vdsl ποιά πιστεύετε ότι μπορεί να είναι η καλύτερη προσφορά Σταθερό + Internet 24 + full TV;

βλέπω ότι μειώθηκαν αρκετά οι απαντήσεις στο θέμα τον τελευταίο καιρό....να υποθέσω ότι είναι εποχή που δεν γίνονται προσφορές;
σε εμένα πάντως τελείωσε το συμβόλαιο Σταθερό + Internet με τον ΟΤΕ και είμαι ελεύθερος να πάω σε άλλον πάροχο......αλήθεια η προσφορά μαζί με fullTV στα 39ευρώ παίζει ακόμη; έχει γίνει σε κανέναν τον τελευταίο καιρό; σε εμένα που στην περιοχή μου δεν έχει διαθέσιμο vdsl ποιά πιστεύετε ότι μπορεί να είναι η καλύτερη προσφορά Σταθερό + Internet 24 + full TV;

37.50 και στο κατάστημα με κόπο θα σου κόψουν το τέλος φορητοτητας.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

37.50 και στο κατάστημα με κόπο θα σου κόψουν το τέλος φορητοτητας.

37.50 είναι προσφορά που δίνουν στα καταστήματα ή τηλεφωνικώς;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

...και στα δύο.Απλώς στο κατάστημα με λίγο ζόρι αφαιρούν το κόστος φορητότητας,κάτι που αρνούνται στο τηλέφωνο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

...και στα δύο.Απλώς στο κατάστημα με λίγο ζόρι αφαιρούν το κόστος φορητότητας,κάτι που αρνούνται στο τηλέφωνο.

σε εμένα πάντως (τηλεφωνικώς) πριν απο 20 ημέρες μου έκαναν προσφορά στα 43,27 χωρίς υποχρέωση για τέλη μεταφοράς +20 ευρώ αν θέλω router. Η τιμή που αναφέρεις φίλε μου είναι σαφώς καλύτερη, την προσφορά αυτή την έχει δεχτεί και κάποιος άλλος να μας ενημερώσου απο που και πότε;