solareagle
AVClub Addicted Member
- 13 March 2014
- 1,671
Έχοντας ήδη nova από πέρισυ και για 1.5 χρόνο ακόμα,τι τιμή θα μπορούσα να πάρω σε σταθερό και ίντερνετ forthnet?Το σταθ/ιντερνετ της cosmote που έχω λήγει την άλλη βδομάδα.
Παιδιά βλέπω στη σελίδα της nova και λέει ότι "Ο αποκωδικοποιητής NovaBox+ προσφέρεται δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα και μέχρις εξαντλήσεως των αποθεμάτων." για νέες συνδρομές σε σκέτη nova στα πακέτα full,sports,cinema.Δεν αναφέρει στις σχετικές σελίδες για το χρόνο δέσμευσης του συμβολαίου.Παρατηρώ γενικότερα ότι το χρόνο δέσμευσης της σύμβασης,που είναι ένα από τα σημαντικότερα δεδομένα,επιμελώς παραλείπουν να το αναφέρουν! Όπως επιμελώς παραλείπουν να αναφέρουν και το τέλος (ρήτρα,ποινή) πρόωρης διακοπής/αποδέσμευσης.
Ερωτήσεις:
1. Γνωρίζει κάποιος αν ο δωρεάν δέκτης NovaBox 5001 HD PVR είναι μόνο για νέο 24μηνο συμβόλαιο ή αν ισχύει και για π.χ. 12 μηνο ?
2. Σε περίπτωση διακοπής πριν το τέλος του συμβολαίου (π.χ. πριν τον 1 χρόνο αν γίνεται ετήσιο συμβόλαιο) ποιά είναι η ρήτρα πρόωρης διακοπής/αποδέσμευσης που πληρώνεις? Μιλάμε για πακέτο σκέτη nova τηλεόραση.
Επίσης μια γενικότερη ερώτηση:
3. Νέο συμβόλαιο ή ανανέωση υπάρχοντος συμβολαίου εκτός από 2 χρόνια,υπάρχει δυνατότητα να γίνει για μικρότερο χρονικό διάστημα?Για παράδειγμα για 12 μήνες.Ρωτάω γιατί βλέπω ότι με ευκολία όπου κι αν έχω ρωτήσει από μαγαζιά forthnet μου λένε μόνο για 24 μήνες δέσμευση!
Ερώτηση, για ενεργοποίηση VDSL σας ζήτησαν τέλος ενεργοποίησης 60 κάτι ευρώ ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλησπέρα. Είναι Καλή η προσφορά για nova sports 20 ευρώ το μήνα; Μονο τηλεόραση, δεν υπάρχει δυνατότητα και τηλ. Στην περιοχή.
βλέπω ότι μειώθηκαν αρκετά οι απαντήσεις στο θέμα τον τελευταίο καιρό....να υποθέσω ότι είναι εποχή που δεν γίνονται προσφορές;
σε εμένα πάντως τελείωσε το συμβόλαιο Σταθερό + Internet με τον ΟΤΕ και είμαι ελεύθερος να πάω σε άλλον πάροχο......αλήθεια η προσφορά μαζί με fullTV στα 39ευρώ παίζει ακόμη; έχει γίνει σε κανέναν τον τελευταίο καιρό; σε εμένα που στην περιοχή μου δεν έχει διαθέσιμο vdsl ποιά πιστεύετε ότι μπορεί να είναι η καλύτερη προσφορά Σταθερό + Internet 24 + full TV;
37.50 και στο κατάστημα με κόπο θα σου κόψουν το τέλος φορητοτητας.
37.50 είναι προσφορά που δίνουν στα καταστήματα ή τηλεφωνικώς;
37.50 είναι προσφορά που δίνουν στα καταστήματα ή τηλεφωνικώς;
...και στα δύο.Απλώς στο κατάστημα με λίγο ζόρι αφαιρούν το κόστος φορητότητας,κάτι που αρνούνται στο τηλέφωνο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.