Προσφορά NOVA

Ακριβά το 49 για την τώρα εποχή που η τηλεόραση τους συμπιέζεται. Με 20 ευρώ βάζεις iptv cosmote είτε με 10 iptv cosmote και με άλλα 10 Netflix και τα κόβεις και όταν το θέλεις.

Εννοείται δεν βάζω, απλά το έγραψα ενημερωτικά για όσους ψάχνονται.

Σήμερα με πήραν τηλέφωνο από nova και από 49 ευρώ που δίνω τώρα για απεριόριστα κινητά και σταθερά full πακέτο τηλεόραση και internet 50αρα με 53 ευρώ μου δίνουν 100αρα με οπτική. Ήθελαν και 25 ευρώ για κατασκευή γραμμής. Δεν ξέρω τι να κάνω. Πώς σας φαίνεται η τιμή??

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Σήμερα με πήραν τηλέφωνο από nova και από 49 ευρώ που δίνω τώρα για απεριόριστα κινητά και σταθερά full πακέτο τηλεόραση και internet 50αρα με 53 ευρώ μου δίνουν 100αρα με οπτική. Ήθελαν και 25 ευρώ για κατασκευή γραμμής. Δεν ξέρω τι να κάνω. Πώς σας φαίνεται η τιμή??

Άμα στο αφήσουν 49,64 παραπάνω δεν , γιατί να δίνεις παραπάνω για το ίδιο προϊόν που το έχουν δώσει σε πολλούς με αυτήν την τιμή. Τι διαφορετικότητα έχουμε εμείς είναι ποιο γρήγορο αυτό που πουλάνε 53,64 αντί του 49,64 ! που πολλοί το πήραν.

Υπομονή και εγώ είμαι σε αυτούς και περιμένω το 49,64 μαζί με εσένα είμαστε δύο, ελπίζω να γίνουμε αρκετοί και αν κάποιος το έχει και ποιο φθηνά το αναφέρει.
Δεν είναι απαραίτητο αντί να κατεβάζουμε ένα αρχείο 2 λεπτά το κατεβάζουμε σε 5 λεπτά.

Εγώ φουλ πακέτο tv και τηλεφωνία, με 30αρι οπτική ίνα και extra Nova Go στα 40, καλά είναι; ανανέωσα πρόσφατα
Πρώτα χωρίς τα cinema, χωρίς extra Nova Go, με 24αρι ίντερνετ και φουλ τηλεφωνία ήμουν στα 35

Ναι μόνο που στα 50 ευρώ έχεις και τα κινηματογραφικά και τα αθλητικά κανάλια. Πόσα θες αντίστοιχα στις άλλες πλατφόρμες;

Τα κινηματογραφικά αν δεν έβαζε τα ίδια και τα ίδια και αν είχε και τις ελληνικές ταινίες που είχε και το HBO που μας τέλειωσε θα έλεγα ότι είναι εντάξει τα 50 ευρώ για όλα. Τώρα που αυτά έχουν βγει το 50 για όλα νομίζω ότι είναι υψηλό με τα τωρινά δεδομένα.

μη βασανιζεστε παιδες
διαβαζετε το φορουμ ναστε παντα ενημεροι
δεν παιρνουν ολοι τις ιδιες προσφορες και μη χαλιεστε για λιγα ευρω διαφορα
για μενα η νοβα ειναι μακρα η καλυτερη στις τιμες της για τις προσφερομενες υπηρεσιες οτι και να πουν μερικοι
και ναι dimtz μια χαρα εισαι

Εγώ φουλ πακέτο tv και τηλεφωνία, με 30αρι οπτική ίνα και extra Nova Go στα 40, καλά είναι; ανανέωσα πρόσφατα
Πρώτα χωρίς τα cinema, χωρίς extra Nova Go, με 24αρι ίντερνετ και φουλ τηλεφωνία ήμουν στα 35

Πολύ καλό η καλύτερη τιμή στους περισσότερους είναι 39,64 όλα και το vdsl50 σαν δώρο οπότε είσαι ακόμα ένας σε αυτούς με αυτήν την καλή τιμή, το 30αρι το αντιλαμβάνομαι ότι σου έχουν δώσει 50 vdsl και η γραμμή σου σηκώνει 30vdsl και φυσικά κινητά σταθερά απεριόριστα. Νομίζω για συντομία ότι όταν λέμε όλοι για τηλεφωνία μιλάμε για αστικά - κινητά απεριόριστα ποια.

Ναι φίλε, κινητά - σταθερά είναι απεριόριστα, η γραμμή μου σηκώνει μέχρι 100 mbps, μου προσέφεραν το 50αρι στα 44 και κάτι αλλά δεν ήθελα, επέλεξα το 30αρι, εγώ γενικά από την νόβα είμαι ευχαριστημένος γι αυτό που πληρώνω

Καλημέρα.
Έχω το nova 3play full+ με απεριόριστα σταθερά - κινητά, adsl24 ( Πραγματικά 7 ) και πληρώνω 29.63 με πιστωτική κάρτα ( 1 πάγιο δωρεάν ). Το συμβόλαιο μου είναι σε ισχύ. Έχω άλλον 1 χρόνο.
Μου έγινε προσφορά για αναβάθμιση είτε vdsl50 με 47 είτε vdsl100 με 49.64 + 25 ενεργοποίηση vdsl. Η διάρκεια του συμβολαίου θα ξεκινήσει από τη αρχή για 2 χρόνια.
Πιστεύετε ότι είναι καλή η προσφορά? Συμφέρει το vdsl100 για 2.64 διαφορά?
Επίσης το συμβόλαιο όντως ξεκινάει από την αρχή για 2 χρόνια?
Ευχαριστώ.

Γνωστός μου που είπε το ΝΑΙ, σε παρόμοια πρόταση, πιάνει (από KV) τα 60-65 αντί 50 που είχε πριν.
Αν πρόκειται για τέτοια διαφορά, δεν αξίζουν ούτε τα 4 επιπλέον.

Δίνω 35 ευρώ για 3play με sports pack (με δωρεάν κινητά κτλ) σε 50αρα vdsl, ήμουν ανάμεσα σε αυτό τότε και στα 39 ευρώ για full pack (+ cinema και + το extra novago) αλλά πήγα σε sports pack γιατί απλά δεν βλέπω ταινίες στην nova (ούτε αθλητικά πολυβλέπω αλλά μην το κάνουμε θέμα...) και με την διαφορά που γλίτωσα απο πριν έχω και Cosmote TV sports pack με 15 ευρώ, οπότε με 50 όλα και μια χαρά.
Με πήραν πριν 2-3 μέρες απο NOVA για να μου πουν να πάω σε full με 100αρα στα 49 ευρώ (τόσα έδινα για full pack με 50αρα μέχρι πριν λίγους μήνες) με + 25 ευρώ για την αλλαγή.
Αυτό που θεώρησα κάπως είναι ότι άρχισε το παραμύθι του στυλ "μετρήσαμε την γραμμή σας και είδαμε ότι θα έχετε εξασφαλισμένη καλή ταχύτητα! γιαυτό σας καλούμε!" ...της λέω, βρε καλή μου, είμαι 450 μέτρα μακριά απ το καφάο και η γραμμή μου δεν σηκώνει πάνω απο 70 σε ιδανικές συνθήκες, ζήτημα αν θα έχω τίποτα 65 στην πραγματικότητα, εσύ πιστεύεις πως αξίζει να δώσω 15 ευρώ επιπλέον για 10-15 mbit? άσε της λέω που μου ζητάς και άλλα 25 για την αλλαγή όταν κατά την ανανέωση μου είχαν προτείνει ΑΚΡΙΒΩΣ ίδια τιμή για το 100ρι ΧΩΡΙΣ το 25ρι. Αμέσως άλλαξε το παραμύθι πως "είναι εξασφαλισμένο ότι θα έχετε καλύτερη ταχύτητα αλλιώς δεν θα σας καλούσαμε!!! σας το εγγυόμαστε.... τώρα το πόσο καλύτερη δεν μπορώ να σας το πω, μπορεί να είναι 65 μπορεί 70 αλλά θα είναι καλύτερη!" ... σώπα... και το 51 απ το 50 καλύτερη είναι.

Επειδή θα καλέσουν πολλούς (και φαντάζομαι η δέσμευση τους καίει περισσότερο και απ τα χρήματα), πριν πείτε το ναι, ότι και αν σας πουν ότι δήθεν ότι έλεγξαν την γραμμή και χαζομάρες, κοιτάξτε λίγο την γραμμή σας αν έχει νόημα να κάνετε νέο 24μηνο, να δώσετε πόσα παραπάνω και να δώσετε και το 25ρι. Αν είναι να κερδίσετε πχ 5-10-15mbps δεν νομίζω να αξίζει σε καμία περίπτωση.

Δίνω 35 ευρώ για 3play με sports pack (με δωρεάν κινητά κτλ) σε 50αρα vdsl, ήμουν ανάμεσα σε αυτό τότε και στα 39 ευρώ για full pack (+ cinema και + το extra novago) αλλά πήγα σε sports pack γιατί απλά δεν βλέπω ταινίες στην nova (ούτε αθλητικά πολυβλέπω αλλά μην το κάνουμε θέμα...) και με την διαφορά που γλίτωσα απο πριν έχω και Cosmote TV sports pack με 15 ευρώ, οπότε με 50 όλα και μια χαρά.
Με πήραν πριν 2-3 μέρες απο NOVA για να μου πουν να πάω σε full με 100αρα στα 49 ευρώ (τόσα έδινα για full pack με 50αρα μέχρι πριν λίγους μήνες) με + 25 ευρώ για την αλλαγή.
Αυτό που θεώρησα κάπως είναι ότι άρχισε το παραμύθι του στυλ "μετρήσαμε την γραμμή σας και είδαμε ότι θα έχετε εξασφαλισμένη καλή ταχύτητα! γιαυτό σας καλούμε!" ...της λέω, βρε καλή μου, είμαι 450 μέτρα μακριά απ το καφάο και η γραμμή μου δεν σηκώνει πάνω απο 70 σε ιδανικές συνθήκες, ζήτημα αν θα έχω τίποτα 65 στην πραγματικότητα, εσύ πιστεύεις πως αξίζει να δώσω 15 ευρώ επιπλέον για 10-15 mbit? άσε της λέω που μου ζητάς και άλλα 25 για την αλλαγή όταν κατά την ανανέωση μου είχαν προτείνει ΑΚΡΙΒΩΣ ίδια τιμή για το 100ρι ΧΩΡΙΣ το 25ρι. Αμέσως άλλαξε το παραμύθι πως "είναι εξασφαλισμένο ότι θα έχετε καλύτερη ταχύτητα αλλιώς δεν θα σας καλούσαμε!!! σας το εγγυόμαστε.... τώρα το πόσο καλύτερη δεν μπορώ να σας το πω, μπορεί να είναι 65 μπορεί 70 αλλά θα είναι καλύτερη!" ... σώπα... και το 51 απ το 50 καλύτερη είναι.

Επειδή θα καλέσουν πολλούς (και φαντάζομαι η δέσμευση τους καίει περισσότερο και απ τα χρήματα), πριν πείτε το ναι, ότι και αν σας πουν ότι δήθεν ότι έλεγξαν την γραμμή και χαζομάρες, κοιτάξτε λίγο την γραμμή σας αν έχει νόημα να κάνετε νέο 24μηνο, να δώσετε πόσα παραπάνω και να δώσετε και το 25ρι. Αν είναι να κερδίσετε πχ 5-10-15mbps δεν νομίζω να αξίζει σε καμία περίπτωση.

Με 50 ευρώ όλο το ποδόσφαιρο είναι το τοπ το καλύτερο DEAL, αυτό είναι ποια ο κανόνας σε πολλούς , κάτι οικονομικό και μέγιστο ταυτόχρονα, για ταινίες υπάρχουν τρόποι και βλέπεις όποιες θέλεις και ποια η τηλεόραση έχει γεμίσει με ταινίες που βάζουν όλα τα κανάλια, χρόνος ποια για όλα δεν υπάρχει. Μεν η διαφορά από adsl24 vdsl50 είναι η μέρα με την νύχτα αλλά η διαφορά vdsl50 με vdsl100 αν δεν σου χρειάζεται πραγματικά αυτές οι ταχύτητες είναι περιττά ανούσια έξοδα. Τι να κατεβάζεις κάτι και να κάνει 7 λεπτά τι να κατεβαίνει σε δύο λεπτά , νομίζω ότι συνδυαστικά να έχεις κάτι από όλους είναι το καλύτερο. Αν θέλεις να έχεις ταινίες βάζεις netflix με 7,99 και το κόβεις και όποτε θέλεις.
Η εποχή χρειάζεται προσαρμογή και ευελιξία και όπως σωστά αναφέρει ο συνομιλητής θα πρέπει ποια αυτό που αγοράζουμε να είναι η πραγματικότητα και όχι το μέχρι. Αυτός ο κανόνας τον έχει οροθετήσει η Ιαπωνία δηλαδή η πραγματικότητα καθρεφτίζεται σε όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες. Αυτό που βλέπεις αυτό πληρώνεις η πραγματικότητα δεν είναι διαφορετική από το προϊόν που τελικά παίρνεις.

Ακριβώς. Έχω βάλει και netflix μαζί και νομίζω είναι ολοκληρωμένο το πακέτο. Πριν έδινα κοντά 50 μόνο για nova και 25 για Cosmote Tv = 75 .. ακόμα πιο παλιά άστο..
Τώρα με 50 τα έχω και τα 2 απλά χωρίς τις ταινίες και με την διαφορά έβαλα Netflix και μου έμειναν και (αρκετά) ρέστα. Δηλαδή θα μπορούσε κάποιος να βάλει και netflix και αργότερα disney και amazon κτλ και πάλι τα 75 δεν θα τα έφτανε (και δεν μιλάω για λύσεις τύπου Kodi κτλ.. μιλάω για τα πάντα νόμιμα και καθαρά). Δεν αξίζει με τίποτα να παραμένεις δέσμιος και να δίνεις τόσα λεφτά για μέτρια πακέτα ταινιών/σειρών που δεν ξέρεις καν αν θα τα έχουν μεθαύριο (βλέπε χαμένα στούντιο ξαφνικά, βλέπε χαμένο hbο ktl ktl)
Αν σας ενδιαφέρουν μόνο τα sport μπορείτε να πάρετε το πακέτο με τα 35 στον έναν ή με τα 15 στον άλλο τότε βουρ.
Αν πάλι δεν σας ενδιαφέρουν τα sport, με τα ίδια λεφτά πάει κανείς στα cinema πακέτα αλλά εγώ ούτε αυτό δεν θα έκανα και την διαφορά θα την έδινα για άλλα πράγματα..

Γνωρίζει κανείς τι προσφορές παίζουν για Nova δορυφορική α) χωρίς τηλεφωνική γραμμή, β) με ADSL 24 Mbps ή γ) VDSL 100 Mbps για νέο συνδρομητή (μεταφορά από Cosmote TV & ADSL) ;

Πληρωνα 48.5 για 50αρα μονο sports και απεριορ. προς κινητα. Μετα απο ληξη συμβολαιου η προσφορα ηταν 43.5 ευρω και ενα μηνα μετα (τα χριστουγεννα) 47 το σπορτς και 51 το full... ανεβηκε. Συμφωνησα με cosmote για 32.5 τηλεφωνο και 50αρα χωρις τηλεοραση και 50% εκπτωση στο κινητο με συμβολαιο. Συγκεκριμενα απεριορ. προς ολους και 10 giga με 35 ευρω.
Με πηραν απο nova και μου εκαναν ρελανς με 39.5 το full και 2 μηνες δωρο και 1 μηνα ακομα με πιστωτικη δηλ. περιπου στα 35 ευρω. Μετα η cosmote μου ειπε οτι θα μου κανει καλυτερη προταση αλλα ηθελα να μεινω nova λογω αθλητικων και δεν το συνεχισα.
Ορεξη να χεις να τους παζαρευεις.

Καλησπέρα, είχα στην νόβα το πακέτο family+ και μου είχαν δώσει σαν δώρο για ένα χρόνο το φουλ πακέτο τηλεόραση,σταθερά,κινητά,24 ίντερνετ στα 26,70 ευρώ. Επειδή πέρασε ο χρόνος με πήραν τηλ και μου δίνουν τα sports,σταθερά,κινητά ,24 ιντερνετ, on demand & nova go στα 34,90 και νέο συμβόλαιο για 2 χρόνια. Είναι καλή προσφορά;Εχει πάρει κάποιος αυτό το πακέτο με λιγότερα χρήματα;

Έχω το ίδιο που λες (3play sports pack, απεριόριστα σταθερά, απεριόριστα κινητά κτλ) αλλά με 50ρι VDSL στα 34,9 (και με full πήγαινε 39) οπότε για 24ρι φαντάζομαι μπορείς και καλύτερα...

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Έχω το ίδιο που λες (3play sports pack, απεριόριστα σταθερά, απεριόριστα κινητά κτλ) αλλά με 50ρι VDSL στα 34,9 (και με full πήγαινε 39) οπότε για 24ρι φαντάζομαι μπορείς και καλύτερα...

Δυστυχώς στην περιοχή μου δεν έχει 50ρι (500μ πιο κάτω έχει 100ρι!!). Μου είπε στο τηλ οτι θα μου το έδινε στην ίδια τιμή αν είχε.Επίσης μου πε οτι τα πακέτα είναι fix και δεν αλλάζουν οι τιμές μόνο οι υπηρεσίες. Γενικά δεν έχω πρόβλημα με το ιντερνετ πιάνω απο 17-18 και πάνω σταθερά.Η τιμή μου φαίνεται ακριβή.Γι αυτό ρωτάω αν πέτυχε κάποιος καλύτερη τιμή;Δεν λέω να μου δώσει πάλι 26,70 αλλά νομίζω μέχρι 30 είναι καλά για αυτό πακέτο.

Παιδια ποια είναι η καλύτερη τιμή που παιζει για full pack με 50ara. Σκέφτομαι μετά απο πολλά πολλά χρόνια να εγκαταλείψω τη νόβα για voda ή wind...

Στην wind θα έχεις πραγματικό nova full pack μεσω και του novaflix ενώ Vodafone εχει HBO και ίσως καλύτερη τιμή.
Η καλύτερη τιμή Nova full pack 50mbps είναι 49