Δίνω 35 ευρώ για 3play με sports pack (με δωρεάν κινητά κτλ) σε 50αρα vdsl, ήμουν ανάμεσα σε αυτό τότε και στα 39 ευρώ για full pack (+ cinema και + το extra novago) αλλά πήγα σε sports pack γιατί απλά δεν βλέπω ταινίες στην nova (ούτε αθλητικά πολυβλέπω αλλά μην το κάνουμε θέμα...) και με την διαφορά που γλίτωσα απο πριν έχω και Cosmote TV sports pack με 15 ευρώ, οπότε με 50 όλα και μια χαρά.
Με πήραν πριν 2-3 μέρες απο NOVA για να μου πουν να πάω σε full με 100αρα στα 49 ευρώ (τόσα έδινα για full pack με 50αρα μέχρι πριν λίγους μήνες) με + 25 ευρώ για την αλλαγή.
Αυτό που θεώρησα κάπως είναι ότι άρχισε το παραμύθι του στυλ "μετρήσαμε την γραμμή σας και είδαμε ότι θα έχετε εξασφαλισμένη καλή ταχύτητα! γιαυτό σας καλούμε!" ...της λέω, βρε καλή μου, είμαι 450 μέτρα μακριά απ το καφάο και η γραμμή μου δεν σηκώνει πάνω απο 70 σε ιδανικές συνθήκες, ζήτημα αν θα έχω τίποτα 65 στην πραγματικότητα, εσύ πιστεύεις πως αξίζει να δώσω 15 ευρώ επιπλέον για 10-15 mbit? άσε της λέω που μου ζητάς και άλλα 25 για την αλλαγή όταν κατά την ανανέωση μου είχαν προτείνει ΑΚΡΙΒΩΣ ίδια τιμή για το 100ρι ΧΩΡΙΣ το 25ρι. Αμέσως άλλαξε το παραμύθι πως "είναι εξασφαλισμένο ότι θα έχετε καλύτερη ταχύτητα αλλιώς δεν θα σας καλούσαμε!!! σας το εγγυόμαστε.... τώρα το πόσο καλύτερη δεν μπορώ να σας το πω, μπορεί να είναι 65 μπορεί 70 αλλά θα είναι καλύτερη!" ... σώπα... και το 51 απ το 50 καλύτερη είναι.
Επειδή θα καλέσουν πολλούς (και φαντάζομαι η δέσμευση τους καίει περισσότερο και απ τα χρήματα), πριν πείτε το ναι, ότι και αν σας πουν ότι δήθεν ότι έλεγξαν την γραμμή και χαζομάρες, κοιτάξτε λίγο την γραμμή σας αν έχει νόημα να κάνετε νέο 24μηνο, να δώσετε πόσα παραπάνω και να δώσετε και το 25ρι. Αν είναι να κερδίσετε πχ 5-10-15mbps δεν νομίζω να αξίζει σε καμία περίπτωση.