Λοιπον να πω και την προσφορα που δεχτηκα και ανανεωσα,ειχα απεριοριστα σταθερα και κινητα,50αρα με σπορτς πακ στα 34,90.
και πηρα προσφορα απεριοριστα σταθερα και κινητα,100αρα με σπορτς πακ στα 38,40 και ανανεωσα για 2 ακομα χρονια,το συμβολαιο μου εληγε τον αυγουστο.
αξιζει λετε η προσφορα και η αλλαγη που εκανα??
και τι διαφορες θα δω απο 50 σε 100?στο ping? σιγουρα καλυτερο download.η κατι αλλο?καποιος που εκανε την αλλαγη ας πει.
Από εξωτερικό συνεργάτη η από τους ίδιους?
Ουσιαστικά μόνο καλύτερο download & upload θα έχεις.
Τα υπόλοιπα μένουν ως έχουν.
απο εξωτερικο συνεργατη νομιζω,αλλα ημουν ηδη πελατης της νοβα.καλη προσφορα ειναι?
απο εναν αριθμο αθηνα,αν θες να τον δω
Το όλα με vdsl 100 συμφωνώ και εγώ μέχρι 43 και τίποτα ποιο πάνω δεν αξίζει να δίνεις. Το αιτιολογώ το γιατί με σύγκρισή το τι προσφέρει η cosmote tv και ο ανταγωνισμός, στην δυνατότητα να βλέπεις ότι θέλεις εκτός της δορυφορικής και στην τηλεόραση. Αν έδιναν την δυνατότητα να έχεις δορυφορική και να βλέπεις ταυτόχρονα το περιεχόμενο σε άλλη τηλεόραση με μια εφαρμογή θα έδινα το παραπάνω. Στο σήμερα μένω όπως είμαι , το vdsl100 είναι πλεονασμός και δεν μου χρειάζεται με σχέση το vdsl50 που έχω και επιπλέον δεν θέλω να δεσμευτώ για δύο χρόνια με την υπάρχουσα τεχνολογία. Αν αλλάξει και δώσει δυνατότητα να βλέπεις και σε τηλεόραση το συζητώ, με την cosmote δίνεις λίγα παραπάνω αλλά έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Εκτός από σταθερότητα δικτύου που αγοράζεις αγοράζεις και τεχνολογία με δυνατότητες που οι δυνατότητες τις έχει ο χρήστης χωρίς περιορισμούς τι δίκτυο έχεις και που βρίσκεσαι.
Δε σημαίνει ότι αν παρει κάποιος στον ίδιο αριθμο και το σηκωσουν θα δώσουν την ίδια προσφορα επειδή την έδωσαν κι αλλου.
ασε pirovola η ζωη δεν ειναι η θεαση μεσω novago μονο αλλα το συνολικο πακετο στην καταλληλη τιμη
και σαυτο η νοβα υπερεχει παρασαγγας απο την κοσμοτεοι τιμες της οποιας ξεφευγουν (ημουν παθων καιγω)
Καλά δεν το λες ότι στην Nova παίρνεις και τιμές. Για να σου δώσει προσφορά η Nova πρέπει να τραβιεσαι στα τηλέφωνα στα αιτήματα και εαν θα σου την δώσουν μετά από επικοινωνία....Ότι πληρώνεις παίρνεις στην cosmote παίρνεις τεχνολογία στην nova τιμές.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.