Προσφορά NOVA

Και εγώ δεν πρόκειται πλέον να δεχτώ full pack + 100αρα πάνω από τα 42.20. Και πολλά τους είναι.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Το όλα με vdsl 100 συμφωνώ και εγώ μέχρι 43 και τίποτα ποιο πάνω δεν αξίζει να δίνεις. Το αιτιολογώ το γιατί με σύγκρισή το τι προσφέρει η cosmote tv και ο ανταγωνισμός, στην δυνατότητα να βλέπεις ότι θέλεις εκτός της δορυφορικής και στην τηλεόραση. Αν έδιναν την δυνατότητα να έχεις δορυφορική και να βλέπεις ταυτόχρονα το περιεχόμενο σε άλλη τηλεόραση με μια εφαρμογή θα έδινα το παραπάνω. Στο σήμερα μένω όπως είμαι , το vdsl100 είναι πλεονασμός και δεν μου χρειάζεται με σχέση το vdsl50 που έχω και επιπλέον δεν θέλω να δεσμευτώ για δύο χρόνια με την υπάρχουσα τεχνολογία. Αν αλλάξει και δώσει δυνατότητα να βλέπεις και σε τηλεόραση το συζητώ, με την cosmote δίνεις λίγα παραπάνω αλλά έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Εκτός από σταθερότητα δικτύου που αγοράζεις αγοράζεις και τεχνολογία με δυνατότητες που οι δυνατότητες τις έχει ο χρήστης χωρίς περιορισμούς τι δίκτυο έχεις και που βρίσκεσαι.

Εντάξει, αυτό με τον περιορισμό στο Nova go είναι αγκάθι, δεν νομίζω όμως να είναι το πρόβλημα εκεί, στην ουσία σου δίνει με 20 ευρώ και κατι ψιλά τα πάντα στην τηλεφωνία και με 20 ευρώ και κάτι ψιλά την TV , εντάξει, μην τρελαθουμε κιόλας, μια χαρά είναι οι τιμές

Λοιπον να πω και την προσφορα που δεχτηκα και ανανεωσα,ειχα απεριοριστα σταθερα και κινητα,50αρα με σπορτς πακ στα 34,90.
και πηρα προσφορα απεριοριστα σταθερα και κινητα,100αρα με σπορτς πακ στα 38,40 και ανανεωσα για 2 ακομα χρονια,το συμβολαιο μου εληγε τον αυγουστο.
αξιζει λετε η προσφορα και η αλλαγη που εκανα??
και τι διαφορες θα δω απο 50 σε 100?στο ping? σιγουρα καλυτερο download.η κατι αλλο?καποιος που εκανε την αλλαγη ας πει.

Λοιπον να πω και την προσφορα που δεχτηκα και ανανεωσα,ειχα απεριοριστα σταθερα και κινητα,50αρα με σπορτς πακ στα 34,90.
και πηρα προσφορα απεριοριστα σταθερα και κινητα,100αρα με σπορτς πακ στα 38,40 και ανανεωσα για 2 ακομα χρονια,το συμβολαιο μου εληγε τον αυγουστο.
αξιζει λετε η προσφορα και η αλλαγη που εκανα??
και τι διαφορες θα δω απο 50 σε 100?στο ping? σιγουρα καλυτερο download.η κατι αλλο?καποιος που εκανε την αλλαγη ας πει.

Από εξωτερικό συνεργάτη η από τους ίδιους?

απο εξωτερικο συνεργατη νομιζω,αλλα ημουν ηδη πελατης της νοβα.καλη προσφορα ειναι?

Από που σε πήραν?

Καλή τιμή μου φαίνεται.

Διαφορά κυρίως στο upload θα δεις

απο εναν αριθμο αθηνα,αν θες να τον δω

Δε σημαίνει ότι αν παρει κάποιος στον ίδιο αριθμο και το σηκωσουν θα δώσουν την ίδια προσφορα επειδή την έδωσαν κι αλλου.

Λοιπον παίδες έχω απεριόριστα παντού και εξωτερικό μαζί με cinema pack και adsl. Πληρώνω 38-39 , το μήνα ενδιαφέρομαι πάλι με αυτά απλώς θελω vdsl 50 τι μπορώ να πετύχω καλύτερο σε τιμή? Με πρότειναν 42 αλλά είπα όχι

Το όλα με vdsl 100 συμφωνώ και εγώ μέχρι 43 και τίποτα ποιο πάνω δεν αξίζει να δίνεις. Το αιτιολογώ το γιατί με σύγκρισή το τι προσφέρει η cosmote tv και ο ανταγωνισμός, στην δυνατότητα να βλέπεις ότι θέλεις εκτός της δορυφορικής και στην τηλεόραση. Αν έδιναν την δυνατότητα να έχεις δορυφορική και να βλέπεις ταυτόχρονα το περιεχόμενο σε άλλη τηλεόραση με μια εφαρμογή θα έδινα το παραπάνω. Στο σήμερα μένω όπως είμαι , το vdsl100 είναι πλεονασμός και δεν μου χρειάζεται με σχέση το vdsl50 που έχω και επιπλέον δεν θέλω να δεσμευτώ για δύο χρόνια με την υπάρχουσα τεχνολογία. Αν αλλάξει και δώσει δυνατότητα να βλέπεις και σε τηλεόραση το συζητώ, με την cosmote δίνεις λίγα παραπάνω αλλά έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Εκτός από σταθερότητα δικτύου που αγοράζεις αγοράζεις και τεχνολογία με δυνατότητες που οι δυνατότητες τις έχει ο χρήστης χωρίς περιορισμούς τι δίκτυο έχεις και που βρίσκεσαι.

ασε pirovola η ζωη δεν ειναι η θεαση μεσω novago μονο αλλα το συνολικο πακετο στην καταλληλη τιμη
και σαυτο η νοβα υπερεχει παρασαγγας απο την κοσμοτεοι τιμες της οποιας ξεφευγουν (ημουν παθων καιγω)

Δε σημαίνει ότι αν παρει κάποιος στον ίδιο αριθμο και το σηκωσουν θα δώσουν την ίδια προσφορα επειδή την έδωσαν κι αλλου.

Όχι, απλά με πήραν και μένα από ένα

Μου προτειναν παλι σημερα full pack nova tv στα 31,75 αλλα χαριστικα επειδη ερχομαι απο cosmote στα 29 και κατι. Φυσικα αρνηθηκα καθως πληρωνω 22,5 στην κοσμοτε

ασε pirovola η ζωη δεν ειναι η θεαση μεσω novago μονο αλλα το συνολικο πακετο στην καταλληλη τιμη
και σαυτο η νοβα υπερεχει παρασαγγας απο την κοσμοτεοι τιμες της οποιας ξεφευγουν (ημουν παθων καιγω)

Ότι πληρώνεις παίρνεις στην cosmote παίρνεις τεχνολογία στην nova τιμές.

Ότι πληρώνεις παίρνεις στην cosmote παίρνεις τεχνολογία στην nova τιμές.
Καλά δεν το λες ότι στην Nova παίρνεις και τιμές. Για να σου δώσει προσφορά η Nova πρέπει να τραβιεσαι στα τηλέφωνα στα αιτήματα και εαν θα σου την δώσουν μετά από επικοινωνία....
Προσφορά δεν λέγεται να σε παίρνουν για full pack στα 25 να σε καλούν μετά από 2 ημερε να σου λένε 27 και εαν ξαναρώτησεις προσφορά μετά από καμιά εβδομάδα να σου λένε 31 ευρώ.... 2 ποστ παραπάνω φαίνεται από άλλο συνφορουμιτη ότι το τιμολόγιο των προσφορών της Nova πάει αναλογα με το βαρομετρικο χαμηλό που έχει η χώρα εκείνη την στιγμή.
Εμενα μου έχουν βγάλει το λάδι τόσα χρόνια για να πάρω μια σοβαρη προσφορά....
Ο ακριβός ΟΤΕ ωστόσο στην δεύτερη κρούση έδειχνε πιο ήπιο πρόσωπο και έδειχνε κάτι καλύτερο.
Μην ξεχνάμε ότι έχουν περάσει χρόνια που η άδεια Nova προ 2ετιας ή τριετίας δεν κατεβαινε κάτω από τα 25 ευρώ στο full και με κουτση SL ενώ όλοι έχουμε δει ότι ο υπερπλήρης ΟΤΕ έδειχνε μεχρι και 15 ευρώ το full σε προσφορά.

Τωρα που πήρε αρκετά θα δούμε εάν πραγματικά θέλει όπως λέει να δώσει και μια σωστή εμπορική πολιτική.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Σημερα που τους ξαναπηρε παντως και τους ξαναζητησα προσφορα διοτι προερχομαι απο φουλ πακ κοσμοτε στα 20 ευρω, μου καναεκαναν την ιδια. 31,75 φουλ πακ. Μαλλον απευθυνονται σε ανθρωπους που δεν ξερουν τις τιμες της αγορας, δεν εξηγειται αλλιως. Ιδια απαντηση απο μερους τους και στις 2 περιπτωσεις...ναι αλλα ξερετε...αλλο περιεχομενο η νοβα αλλο ο οτε. Αυτο μου ειπαν. Αυτο το λεει ο market leader συνηθως οχι ο δυτερος της αγορας. Τελος παντων