Προσφορά NOVA

Άρα από ότι διαβάζω δεν δίνουν κάτι καλύτερο από τις τιμές καταλόγου που έχουν στο site .άρα και εγώ που έχω μόνο internet 100αρα στα 26 .για να προσθέσω το full πακέτο tv θα πάω στα 46 και μετά +3 για τα cosmote .σωστά;
Κάπως έτσι. Εμένα στην Cosmote ήταν ανένδοτοι στο να μου κάνουν καλύτερη προσφορά μόνο στα 25 μου έκαναν (+3 = 28 με τα Novasports) και έχω και κινητό. Αντίστοιχα πέρσι στη nova (EON) ανανέωσα το συμβόλαιο στα 25 ευρώ, και τότε είχα το κινητό μου ακόμα στη nova ήταν επίσης ανένδοτοι για μια καλύτερη προσφορά

Μέχρι να πας κάπου αλλού και να αρχίσουν μετά τα παρακάλια...
Το συμβόλαιο έχει λήξει από Μάιο και είχαν στείλει sms ότι θα αυξηθεί 3 ευρώ.
Εισαι πολυ τυχεροϛ, του αδελφου μου που ειχε ληξει η cosmote, χωριϛ καμια ειδοποιηση του χρεωσαν τιμη καταλογου και τραβαγε τα μαλλια του. Τα πληρωσε και εκανε νεο συμβολαιο. Φυσικα δεν του αφαιρεσαν τιποτα απο τα πανωπροικια.

55,90 το 100 fiber με Cosmote full + Novasports πρπσφορα απο 53,17 που πληρωνω τωρα. Το προβλημα ειναι οτι εχω αλλους 18 μηνες συμβαση και με νοβα...

Σήμερα ήρθε ο πρώτος αυξημένος λογαριασμός (28,99). Οπότε και μάλλον χαιρετάω...
Αποκλείεται (αν έχεις σκέτη τηλεόραση) να σου ήρθε παραπάνω από τιμή καταλόγου...25€. Αποκλείεται και απαγορεύεται..... Κάτι άλλο σε έχουν χρεώσει.

Το 25 ευρω ειναι "Προσφορα"
Η "Τιμη καταλογου" ειναι πολυ παραπάνω

Καλο θα ειναι να γνωριζουμε πρωτα πρωτου πουμε αποκλειεται και αλλα τετοια

• Haha
Reactions: Paris2018
Το 25 ευρω ειναι "Προσφορα"
Η "Τιμη καταλογου" ειναι πολυ παραπάνω

Καλο θα ειναι να γνωριζουμε πρωτα πρωτου πουμε αποκλειεται και αλλα τετοια
Είπαμε εσένα θα στο ζωγραφίζουμε.... (Επίσημες τιμές στα sites και των δύο)

Attachments

• Screenshot_2024-08-20-23-31-03-172_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2024-08-20-23-31-03-172_com.android.chrome-edit.jpg
    228.2 KB · Views: 63
  • Screenshot_2024-08-20-23-31-51-961_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2024-08-20-23-31-51-961_com.android.chrome-edit.jpg
    184.3 KB · Views: 63
Αστο δεν το εχεις..

Για αυτο παντα στις τιμες με το 25αρι ελεγε
"Η τιμη ισχυει μονο για νεες ενεργοποιησεις και 24 μηνη δεσμευση..."

Αλλα που να το καταλαβεις...

Αστο δεν το εχεις..

Για αυτο παντα στις τιμες με το 25αρι ελεγε
"Η τιμη ισχυει μονο για νεες ενεργοποιησεις και 24 μηνη δεσμευση..."

Αλλα που να το καταλαβεις...
Αυτό είναι τυπικό και δεν έχει μπει ΠΟΤΕ στις προτάσεις του site για αγορά.... Επίσης αν είναι έτσι, θα του ερχόταν 45€ να πληρώσει, όχι 28.99€.... Επίσης αν μου βρεις έναν που έχει πληρώσει ή πληρώνει 45€, θα βγω γυμνός στο Σύνταγμα.... Ευτυχώς δεν θα βρεις γιατί το θέαμα θα είναι αποκρουστικό.... Και τελευταίο και πιο σημαντικό.... Εγώ που έχει λήξει το συμβόλαιό μου, έπρεπε να πληρώνω 45€ εδώ και ένα χρόνο.... Πήγαινε βρες άλλον να παίξεις τώρα....

Attachments

• Screenshot_2024-08-21-08-50-23-521_gr.wind.mywind-edit.jpg
    Screenshot_2024-08-21-08-50-23-521_gr.wind.mywind-edit.jpg
    89.8 KB · Views: 65
Αυτό είναι τυπικό και δεν έχει μπει ΠΟΤΕ στις προτάσεις του site για αγορά.... Επίσης αν είναι έτσι, θα του ερχόταν 45€ να πληρώσει, όχι 28.99€.... Επίσης αν μου βρεις έναν που έχει πληρώσει ή πληρώνει 45€, θα βγω γυμνός στο Σύνταγμα.... Ευτυχώς δεν θα βρεις γιατί το θέαμα θα είναι αποκρουστικό.... Και τελευταίο και πιο σημαντικό.... Εγώ που έχει λήξει το συμβόλαιό μου, έπρεπε να πληρώνω 45€ εδώ και ένα χρόνο.... Πήγαινε βρες άλλον να παίξεις τώρα....
Για την cosmote που ξερω εκ πειραϛ πληρωνειϛ τιμη καταλογου, την πατησε ο αδελφοϛ μου. Σε αρθρο που διαβασα στουϛ techmaniacs αναφερει πωϛ η ΕΟΝ ανακοινωσε αυξηση μονο 3 € και το χαρακτηριζε πολυ θετικο αφου οι υπολοιποι παροχοι το φουσκωνουν πολυ.

• Like
Reactions: Joker19
Σε αρθρο που διαβασα στουϛ techmaniacs αναφερει πωϛ η ΕΟΝ ανακοινωσε αυξηση μονο 3 € και το χαρακτηριζε πολυ θετικο αφου οι υπολοιποι παροχοι το φουσκωνουν πολυ.
Εξυπνη η νοβα. Σε κραταει στις καθυστερησεις μεχρι να βρει την ευκαιρια να σου πασαρει νεο συμβολαιο.
Δεν ειναι κακο.

Sorry κιολαϛ αλλα στο screenshot που ανεβασεϛ φαινεται μια εταιρια ΕΙΟΝ+, αλλαξαν ονομα?

Sorry κιολαϛ αλλα στο screenshot που ανεβασεϛ φαινεται μια εταιρια ΕΙΟΝ+, αλλαξαν ονομα?
Έτσι το εμφανίζει πάντα...δεν ξέρω γιατί...ίσως είναι λάθος του app....