Προσφορά NOVA

Εξυπνη η νοβα. Σε κραταει στις καθυστερησεις μεχρι να βρει την ευκαιρια να σου πασαρει νεο συμβολαιο.
Δεν ειναι κακο.
Βεβαίως είναι έξυπνη η nova. Αν μείνεις εκτός συμβολαίου η προσθετική τιμή είναι σχετικά μικρή, και όταν είσαι εντός συμβολαίου η ρήτρα αποχώρησης είναι μεγάλη..

Κυκλοφόρησαν οι τιμές μαζί με τα cosmote.

Στο μεγαλύτερο πρόγραμμα η αύξηση είναι 4 ευρώ!

Κυκλοφόρησαν οι τιμές μαζί με τα cosmote.

Στο μεγαλύτερο πρόγραμμα η αύξηση είναι 4 ευρώ!
3 δεν είχαν πει? Λόγο του 4Κ αυτό?

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν νομίζω γιατί το 4Κ θα είναι σε όλα.
Εγώ είδα τη διαφορά στο δικό μου πρόγραμμα. Δε ξέρω αν και τα αλλα είναι 4 ευρώ.

• Like
Reactions: king2009
το προηγούμενο πακέτο, αυτο που έχει τώρα 50€, θυμάται κανεις ποσο είχε πριν;
Άκυρο, νομίζω το βρήκα, ήταν στα 46. Αρα σε όλα το πήγαν +4 για τους καινούργιους
Πάντως μεμονωμένα η τηλεόραση πήγε από τα 25 στα 28
Λίγο μπάχαλο τα έχουν κάνει, αυτοί που πληρώνουν περισσότερα έχουν και την μεγαλύτερη αύξηση.

Last edited:
το προηγούμενο πακέτο, αυτο που έχει τώρα 50€, θυμάται κανεις ποσο είχε πριν;
Άκυρο, νομίζω το βρήκα, ήταν στα 46. Αρα σε όλα το πήγαν +4 για τους καινούργιους
Η cosmote συν 3 η νόβα συν 4 ναι.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απο οτι βλεπω και η Νοβα και Κοσμοτε την πηγαν υποχρεωτικα την αποροφηση... 47 ηταν χωρις Κοσμοτε, 50 το πλασαρουν τωρα...

Απο οτι βλεπω και η Νοβα και Κοσμοτε την πηγαν υποχρεωτικα την αποροφηση... 47 ηταν χωρις Κοσμοτε, 50 το πλασαρουν τωρα...
Η μια φαινεται να εβαλε 3ευρο η αλλη 4ευρω στα πακετα της. Οποιος θελει δεν το πληρωνει αν και οσοι βλεπουν αθλητικα θα τα δωσουν 100% δεν το συζηταμε να τα εχουν ολα. Για το netflix περιμεναμε κατι καλυτερο στις τιμες σαν το disney+vodafone αλλα δεν εκατσε. Ελπιζω καποια στιγμη στα cinema της nova να ερθουν cosmote και το αντιθετο με 3-4 ευρω συν το μηνα θα ειναι οτι πρεπει για μας τους σινεφιλ.

• Like
Reactions: pirovola
Αν κάνει νέο συμβόλαιο για να πάρει τα novasports ενώ έχει ήδη triple play, ας ρωτήσει για τους 2 μήνες δώρο αν μπορεί να τους βάλει ή ισχύουν μόνο για νέους πελάτες

Ξέρει κανεις αν σε πακετο με δορυφορικό Nova sports , προστιθενται τα cosmote sports και πρεπει να έρθει τεχνικός για τη στόχευση? Σε μένα εμφανίζει τα cosmote sports μόνο στο μενου, δεν υπάρχει εικόνα.Εκανα επανεκκίνηση αλλά το ίδια.Αντίστοιχα ,στη δορυφορική cosmote όμως λειτουργουν κανονικά τα Nova sports. Μια σημείωση,Στην ΕΟΝ, μέσω ίντερνετ, όλα λειτουργούν κανονικά. Το προβλημα ειναι στη δορυφορική.

Attachments

• IMG_20240823_193855.jpg
    IMG_20240823_193855.jpg
    1.6 MB · Views: 40
  • Like
Reactions: Bayern7
Ξέρει κανεις αν σε πακετο με δορυφορικό Nova sports , προστιθενται τα cosmote sports και πρεπει να έρθει τεχνικός για τη στόχευση? Σε μένα εμφανίζει τα cosmote sports μόνο στο μενου, δεν υπάρχει εικόνα.Εκανα επανεκκίνηση αλλά το ίδια.Αντίστοιχα ,στη δορυφορική cosmote όμως λειτουργουν κανονικά τα Nova sports. Μια σημείωση,Στην ΕΟΝ, μέσω ίντερνετ, όλα λειτουργούν κανονικά. Το προβλημα ειναι στη δορυφορική.
Θα μπουν σταδιακά στον δορυφόρο....ούτε εμένα παίζουν....

• Like
Reactions: solareagle
Θα μπουν σταδιακά στον δορυφόρο....ούτε εμένα παίζουν....
Κι έλεγα αυριο να παω να ρωτήσω σε κατάστημα. Άρα θα περιμενω, έτσι κι αλλιώς είναι δωρεάν μέχρι τέλη Οκτωβρίου. Απλώς αντίστοιχα στην cosmote , έπαιξαν άμεσα.

• Like
Reactions: Joker19
Κι έλεγα αυριο να παω να ρωτήσω σε κατάστημα. Άρα θα περιμενω, έτσι κι αλλιώς είναι δωρεάν μέχρι τέλη Οκτωβρίου. Απλώς αντίστοιχα στην cosmote , έπαιξαν άμεσα.
Περιμένουμε... Σήμερα αύριο θα μπουν...

Ξερει καποιος αν υπαρχει πέναλτι για υποβαθμιση απο eon + σε cinema. Και ποια η τιμη του cinema? Για ΕΟΝ+ πληρωνω 25.