Προσφορά NOVA

Έχει γίνει καμιά προσφορά σ αυτούς που έχουν νόβα σίνεμα για να προσθέσουν το αθλητικό πακέτο με κανά 5ευρω? Το ζήτησα αλλά μου είπαν ότι πάω στο full αν θέλω με 61 ευρώ. Άστο τους είπα καλύτερα!

ναι.. με sms

Η προσφορά που έχουν κάνει ισχύει αν το έχεις σε συνδυασμό με Forthnet Double play economy.

Έχει γίνει καμιά προσφορά σ αυτούς που έχουν νόβα σίνεμα για να προσθέσουν το αθλητικό πακέτο με κανά 5ευρω? Το ζήτησα αλλά μου είπαν ότι πάω στο full αν θέλω με 61 ευρώ. Άστο τους είπα καλύτερα!

Με τηλέφωνο, έχω το αθλητικό πακέτο για να προσθέσω το νόβα σίνεμα με 5 .

Αυτα ειναι μεμονομενες περιπτωσεις , σε μενα που εχω κοψει απο τον μαιο δεν εχει γινει κανενα τηλεφωνο και καμμια προσφορα...

Εγώ έκοψα πριν 2μιση μήνες και με πήρανε σήμερα για το full pack με 45 (ή 46 δεν θυμάμαι γιατί περίμενα πότε θα τελειώσει να τις πω ένα ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ) ευρώ και δωρεάν ο pace και φυσικά αρνήθηκα.

Ενεργή, έστειλε e-mail ζητώντας μια καλύτερη τιμή και μετά από μερικές ημέρες τον κάλεσαν. Βασικά περίμενα να μπει ο ΑΝΤ1 στο πακέτο του ΟΤΕ για να του γυρίσω το πιάτο αλλά η προσφορά ήρθε την κατάλληλη στιγμή.

Ενεργή, έστειλε e-mail ζητώντας μια καλύτερη τιμή και μετά από μερικές ημέρες τον κάλεσαν. Βασικά περίμενα να μπει ο ΑΝΤ1 στο πακέτο του ΟΤΕ για να του γυρίσω το πιάτο αλλά η προσφορά ήρθε την κατάλληλη στιγμή.

Παρόμοια περίπτωση με τη δική μου.
Στην αρχή του χρόνου, όταν είδα τις προσφορές στα 30,90 για το full στους νέους συνδρομητές, ενώ το είχα κανονικό με προνόμιο, τους έστειλα μήνυμα ζητώντας την ίδια τιμή, με πήρε κάποιος και, μετά από συζήτηση, μου το έδωσε μέχρι το τέλος του χρόνου.

Πρέπει να τους ξαναστείλω μήνυμα τώρα για παράταση ή καλλίτερη τιμή.
Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι διαφημίζουν το full με 27,54 στο συνδυαστικό με Forthnet2Play και συνολική τιμή 89,46 ενώ δεν εξηγούν από που προκύπτει το 27,54.

Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι διαφημίζουν το full με 27,54 στο συνδυαστικό με Forthnet2Play και συνολική τιμή 89,46 ενώ δεν εξηγούν από που προκύπτει το 27,54.

το full pack κάνει 61,92 . Και σου προτείνει να δώσεις +27,54 δηλ. 89,46 για να έχεις full pack+forthnet 2 play unlimited (που αθροιστικά είναι 111,82 -20% έκπτωση=89,46 )

Last edited by a moderator:
Ευχαριστώ για την ερμηνεία αλλά οι άνθρωποι πρέπει να είναι τελείως αλλού.
Όταν προσφέρουν το πλήρες πακέτο με 30,90 για να μαζέψουν νέους πελάτες, έχουν το θράσος να λένε ότι η κανονική τιμή του είναι 61,92 και να διαφημίζουν το προνόμιο του 20%;

Θα είχε πάντως ενδιαφέρον αν κάποιος έχει συγκεντρωτικά στοιχεία για το πόσο κάνουν τα πακέτα συνδρομητικής σε χώρες του εξωτερικού να τα ποστάρει για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης. Σε κάθε περίπτωση, το να δίνεις κάποιος 50 και 60 μού φαίνεται υπερβολικό, πολλώ δε μάλλον για μια χώρα σαν τη δική μας.

Παρόμοια περίπτωση με τη δική μου.
Στην αρχή του χρόνου, όταν είδα τις προσφορές στα 30,90 για το full στους νέους συνδρομητές, ενώ το είχα κανονικό με προνόμιο, τους έστειλα μήνυμα ζητώντας την ίδια τιμή, με πήρε κάποιος και, μετά από συζήτηση, μου το έδωσε μέχρι το τέλος του χρόνου.

Πρέπει να τους ξαναστείλω μήνυμα τώρα για παράταση ή καλλίτερη τιμή.
To sport μαζι με 2play economy εχει 54 ευρω σε 18μηνο συμβολαιο.Ζητανε αλλα 35 ευρω για το full (δηλαδη μονο για το cinema);Οντως δεν πανε καλα...

Last edited by a moderator:
Γενικά, στη Nova φαίνεται ότι εφαρμόζουν 1) ένα πακέτο προγραμμάτων με βασικές (retail) τιμές, 2) ένα πακέτο με προσφορές, που έχουν στόχο αφενός να τραβήξουν νέους συνδρομητές αφετέρου να επαναφέρουν "στο μαντρί" παλαιούς που διέκοψαν για διάφορους λόγους και 3) ένα απροσδιόριστο εύρος τιμολογίων για όλα τα πακέτα, τα οποία προσφέρουν και, μετά από παζάρια, καταλήγουν και συμφωνούν, σε παλαιούς, κυρίως, συνδρομητές, οι οποίοι έχουν κάποια χαρακτηριστικά "καλού συνδρομητή", όπως πχ μακροχρόνιος πελάτης, πελάτης που πληρώνει με κάρτα ή άλλο τρόπο σίγουρης και σταθερής καταβολής της μηνιαίας συνδρομής κλπ.

Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι οι συνδρομητές της Nova δεν είναι όλοι ψαγμένοι και δεν διαβάζουν fora για να ενημερώνονται σχετικά με το τι συμβαίνει με τις συνδρομές. Υπάρχουν πολλοί γνωστοί μου που είτε από αμέλεια είτε από αφέλεια εξακολουθούν να πληρώνουν τα 62 ευρώ, παρά το ότι τους έχω ενημερώσει σχετικά. Και οι συνδρομητές αυτής της κατηγορίας είναι αρκετοί και η Nova στηρίζεται συτούς, κατά βάση, και για το λόγο αυτό εξακολουθεί να κρατάει τα υλά τιμολόγια. Μέχρι πότε, όμως;