Έχει γίνει καμιά προσφορά σ αυτούς που έχουν νόβα σίνεμα για να προσθέσουν το αθλητικό πακέτο με κανά 5ευρω? Το ζήτησα αλλά μου είπαν ότι πάω στο full αν θέλω με 61 ευρώ. Άστο τους είπα καλύτερα!
ναι.. με sms
Έχει γίνει καμιά προσφορά σ αυτούς που έχουν νόβα σίνεμα για να προσθέσουν το αθλητικό πακέτο με κανά 5ευρω? Το ζήτησα αλλά μου είπαν ότι πάω στο full αν θέλω με 61 ευρώ. Άστο τους είπα καλύτερα!
Ενεργή, έστειλε e-mail ζητώντας μια καλύτερη τιμή και μετά από μερικές ημέρες τον κάλεσαν. Βασικά περίμενα να μπει ο ΑΝΤ1 στο πακέτο του ΟΤΕ για να του γυρίσω το πιάτο αλλά η προσφορά ήρθε την κατάλληλη στιγμή.
Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι διαφημίζουν το full με 27,54 στο συνδυαστικό με Forthnet2Play και συνολική τιμή 89,46 ενώ δεν εξηγούν από που προκύπτει το 27,54.
To sport μαζι με 2play economy εχει 54 ευρω σε 18μηνο συμβολαιο.Ζητανε αλλα 35 ευρω για το full (δηλαδη μονο για το cinema);Οντως δεν πανε καλα...Παρόμοια περίπτωση με τη δική μου.
Στην αρχή του χρόνου, όταν είδα τις προσφορές στα 30,90 για το full στους νέους συνδρομητές, ενώ το είχα κανονικό με προνόμιο, τους έστειλα μήνυμα ζητώντας την ίδια τιμή, με πήρε κάποιος και, μετά από συζήτηση, μου το έδωσε μέχρι το τέλος του χρόνου.
Πρέπει να τους ξαναστείλω μήνυμα τώρα για παράταση ή καλλίτερη τιμή.
Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι διαφημίζουν το full με 27,54 στο συνδυαστικό με Forthnet2Play και συνολική τιμή 89,46 ενώ δεν εξηγούν από που προκύπτει το 27,54.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.