Προσφορά NOVA

To sport μαζι με 2play economy εχει 54 ευρω σε 18μηνο συμβολαιο.Ζητανε αλλα 35 ευρω για το full (δηλαδη μονο για το cinema);Οντως δεν πανε καλα...

δεν είναι απολύτως ακριβές αυτό που γράφεις. Το ένα πακέτο είναι forthnet 2 play economy+sports pack ΠΡΟΣΦΟΡΑ 53,90 με 18μηνη δέσμευση
το άλλο πακέτο είναι forthnet 2 play unlimited +full pack 20% έκπτωση 89.46

Last edited by a moderator:
Απολυτως ακριβες ειναι.Συγκρινω αυτο που πληρωνω και αυτο που ζητανε απο τον φιλο.Κολλησες στη μια ωρα στα κινητα; 5 ευρω ειναι η διαφορα...

Απολυτως ακριβες ειναι.Συγκρινω αυτο που πληρωνω και αυτο που ζητανε απο τον φιλο.Κολλησες στη μια ωρα στα κινητα; 5 ευρω ειναι η διαφορα...

Συζητάμε για τα εξής 2 πακέτα:
α) double play economy (αστικές και υπεραστικές δωρεάν)+sports pack 53,90 για 18μηνη δέσμευση
β) double play unlimited (αστικές και υπεραστικές δωρεάν, δωρεάν κλήσεις σε 50 χώρες, 240' σε κινητά)+full pack 89,46 (με την κλασσική 20% έκπτωση).

Το τι πληρώνεις δεν είμαι σε θέση προφανώς να ξέρω. Το πού κολλάνε τα '5 διαφορά' δεν καταλαβαίνω

double play unlimited (αστικές και υπεραστικές δωρεάν, δωρεάν κλήσεις σε 50 χώρες, 240' σε κινητά)+full pack 89,46¤ (με την κλασσική 20% έκπτωση).

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται ακριβό. Αλλά από ότι τσέκαρα το ίντερνετ έχεις τα πάντα από ίντερνετ, τηλεφωνία εσωτερικού και εξωτερικού και Νόβα . Εάν το κάναν 30% έκπτωση θα ήταν καλύτερα.

Μακάρι, αλλά στο συγκεκριμένο πακέτο φρονώ ότι πολύ δύσκολα θα δούμε προσφορά γιατί περιλαμβάνει τις μέγιστες παρεχόμενες υπηρεσίες και από forthnet και από nova. Οπότε, αν έκαναν έκπτωση για ένα διάστημα σε αυτό το πακέτο και το πούλαγαν π.χ. 70 , τότε μια σειρά από άλλα πακέτα που κοστίζουν παραπάνω με την κλασσική 20% έκπτωση, προφανώς δε θα τα επέλεγε κανένας (οπότε, επί της ουσίας θα τα καταργούσαν).

Συζητάμε για τα εξής 2 πακέτα:
α) double play economy (αστικές και υπεραστικές δωρεάν)+sports pack 53,90 για 18μηνη δέσμευση
β) double play unlimited (αστικές και υπεραστικές δωρεάν, δωρεάν κλήσεις σε 50 χώρες, 240' σε κινητά)+full pack 89,46 (με την κλασσική 20% έκπτωση).

Το τι πληρώνεις δεν είμαι σε θέση προφανώς να ξέρω. Το πού κολλάνε τα '5 διαφορά' δεν καταλαβαίνω
31 ευρω επιπλεον για 4 πρεμιερες και 4 ωρες για κινητα; αν αυτο το κρινεις συμφερον παω πασο... Εκτος κι αν εχεις συγγενεις σε εξωτερικο τοτε ναι συμφερει.

α) είναι ακόμη μεγαλύτερη η διαφορά (~35,5 )
β) Aφού το double play economy + sports pack είναι σε προσφορά, είναι προφανές ότι η διαφορά στην τιμή θα είναι (ακόμη) μεγαλύτερη
γ) Ποτέ δεν έγραψα ότι το double play unlimited+full pack συμφέρει. Έγραψα πόσο κάνει και τι περιέχει γιατί αυτά που έγραφες δεν αντιστοιχούσαν ούτε στο πακέτο ούτε στην τιμή του (καίτοι επέμενες ότι τα γράφεις με απόλυτη ακρίβεια)

Kαι το β ειναι σε προσφορα (-20%).Δεν καταλαβαινω το λογο που διαφωνεις.. Εγω εγραψα οτι πληρωνω 54 ευρω για να εχω 2play eco + sports pack , και καποιος αλλος πληρωνει 89 ευρω για να εχει extra απο μενα το cinema pack + 4 ωρες σε κινητα + κλησεις στο εξωτερικο.Και λεω λοιπον οτι δεν θα τα εδινα με τιποτα αυτα τα 35 ευρω εκτος κι αν ειχα συγγενεις στο εξωτερικο.

Δεν ξερω αν εχει γραφτει πιο πανω , με πηραν τηλεφωνο πριν λιγο και μου δινουν το full πακετο στα 45 euro και τα HD για ενα χρονο.
(παλιος συνδρομητης)

Δεν ξερω αν εχει γραφτει πιο πανω , με πηραν τηλεφωνο πριν λιγο και μου δινουν το full πακετο στα 45 euro και τα HD για ενα χρονο.
(παλιος συνδρομητης)

Εάν πλήρωνες 61,92 (και όχι -20% λόγω προνομίου) και προσθέσεις 5 για το HD, δηλαδή σύνολο 66,92 ευρώ, τα 45 ακούγονται ως καλή προσφορά αλλά όχι η καλλίτερη που έχουν δώσει μέχρι σήμερα για το full πακέτο.

Θυμίζω την προσφορά στο τέλος του 2011, για νέους συνδρομητές, με 30,90 συν 5 για το HD.
Και γνωρίζω ότι την έχουν δώσει και σε παλιούς συνδρομητές, όπως εγώ.

χριστούγεννα έρχονται πάντως και ήδη ανοίξανε τα ανάποδα κανάλια για το κάθε πακέτο τσάμπα (ns1 στο cinema, cinema1 στο sportpack) οπότε θα παίξουν σίγουρα κι άλλες προσφορές! πάντως και τα 45 από 65 κάτι είναι!

Μου ανοίξανε κι εμένα Sport1+Sport1 HD (έχω Cinema Pack + HD). Καλό δωράκι. Θα έπρεπε πάντως να ανοίγουν και το 3D στους Cinema Pack (αφού το μόνο που δείχνει είναι ταινίες μία στο τόσο).

Όχι, κάθε χρόνο το κάνουν στις γιορτές.

Έτσι είναι κάθε χρόνο κάνουν προσφορά. Πιστεύω ανάλογα της ζήτησης εξαρτάται εάν μια προσφορά γίνεται μόνιμη.

Μου ανοίξανε κι εμένα Sport1+Sport1 HD (έχω Cinema Pack + HD). Καλό δωράκι. Θα έπρεπε πάντως να ανοίγουν και το 3D στους Cinema Pack (αφού το μόνο που δείχνει είναι ταινίες μία στο τόσο).

Συμφωνώ και επαυξάνω φίλε malakudi ! Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω με ποιά λογική ανοίγουν το nova3D
μόνο στους full pack συνδρομητές! Εφόσον δείχνει μια στο τόσο 3D ταινίες ειδικά στους cinema pack συνδρομητές
θα έπρεπε να το ανοίγουν...Και πόσο μάλλον όταν επιπλέον πληρώνουν και 5 ευρώ/μήνα για τα HD.

Ήθελα να ρωτήσω τα εξής:

Διάβασα ότι αν βάλεις πάγια εντολή σε τραπεζικό σου λογαριασμό για να πληρώνεται κάθε μήνα ο λογαριασμός σου,έχεις έκπτωση νομίζω 4%. Ξέρει κανείς αν αρκεί π.χ. από e-banking που έχω να ενεργοποιήσω μόνος μου την σχετική πάγια εντολή ή αν θα πρέπει να γίνει μέσω της nova αυτό ?
Εννοώ αν αυτόματα με το που γίνεται η πληρωμή από πάγια εντολή θα έχω την σχετική έκπτωση του 4% ή θα πρέπει να επικοινωνήσω με nova?

Και μια ακόμα ερώτηση: Αν βάλεις την πιστωτική σου να χρεώνεται αυτόματα κάθε μήνα με το ποσό της συνδρομής σου έχεις την σχετική έκπτωση του 4% ή μόνο για πληρωμή με πάγια εντολή μέσω τραπεζικού λογαριασμού είναι η έκπτωση του 4 % ?

Αν υπάρχει κάποιος που π.χ. πληρώνει με πάγια εντολή ή πιστωτική κάρτα ας μας ενημερώσει σχετικά αν μπορεί!

Ευχαριστώ!