H λεξη μονοπωλιο σου θυμιζει κατι;Και τι πειράζει αν κλείσουν;
H λεξη μονοπωλιο σου θυμιζει κατι;Και τι πειράζει αν κλείσουν;
ε καλα τωρα.οτι ειναι δηλαδη ακριβο για τα κυβικα μας να κλεισει?
προσωπικη αποψη και ευχη,ειναι να μην κλεισει και αν μπορει να εχει συνδρομητες σε αυτην την υψηλη τιμολογιακη πολιτικη,
ας μεινει ως "συνδρομητικη για λιγους.." και ας μην συμπεριλαμβανομαι σε αυτους..
Αν το δούμε από αυτή την πλευρά, να στηρίξουμε τότε όλες τις εταιρίες που δεν πάνε καλά. Πόσες είναι στο άρθρο 99;
(Δεν νομίζω ότι αυτό πρέπει να είναι το κριτήριο του καταναλωτή. Αν μια εταιρία δεν μπορεί να σταθεί στον ανταγωνισμό, θα κλείσει...)
Αυτή θα ήταν η ευχή του κάθε ΔΣ μιάς εταιρείας. Δηλ. "συνδρομητική για λιγους".
Πόσους λίγους? Όλοι όλοι, είμαστε δεν είμαστε 10 εκατομμύρια άτομα, ή 4 εκατομμύρια νυκοκυριά.
Αν μιλούσαμε για μιά αγορά 50 εκ. κατοίκων, θα υπήρχε η επιλογή "συνδρομητική για λίγους". Όμως τώρα? Και σ' αυτή τη κατάσταση?
Διέκοψα τη Νόβα τον Αύγουστο του 2011. Είχε 62 ευρώ τότε. Πόσο έχει τώρα?
Όλοι μιλάνε για μείωση τιμών. Έχουν προηγηθεί απολύσεις προσωπικού, μείωση ΑΕΠ κάθε χρόνο, άνεργοι, φόροι κλπ κλπ.
Όποιος δεν τα είδε όλα αυτά, έ τί να πώ? Ας πάει εκεί που του αξίζει. Στη καλύτερη περίπτωση, στα χέρια κάποιου άλλου!
Νομίζω το βλέπεις ανάποδα.
Η Barcelona δίνει τόσα χρήματα στον Mesi, γιατί τα εισπράττει από τα συμβόλαια (τηλεοπτικά, διαφημιστικά κτλ). Αν δε τα εισέπραττε, θα του έδινε λιγότερα.
ε καλα τωρα.οτι ειναι δηλαδη ακριβο για τα κυβικα μας να κλεισει?
προσωπικη αποψη και ευχη,ειναι να μην κλεισει και αν μπορει να εχει συνδρομητες σε αυτην την υψηλη τιμολογιακη πολιτικη,
ας μεινει ως "συνδρομητικη για λιγους.." και ας μην συμπεριλαμβανομαι σε αυτους..
στην πολιτική οικονομία υπάρχουν 2 καμπύλες αυτή της προσφοράς και της ζήτησης. Εκεί που τέμνονται είναι το σημείο ισορροπίας και καθορίζει την τιμή. Προφανώς και αν αλλαζουν εξωγενείς παράγοντες αλλάζει αυτό το σημείο. όταν κάτι είναι πιο ακριβό για κάποιον δεν πάει να πει οτι είναι κ για κάποιον άλλο. Αγοραστική δύναμη το λένε νομίζω.
στην πολιτική οικονομία υπάρχουν 2 καμπύλες αυτή της προσφοράς και της ζήτησης. Εκεί που τέμνονται είναι το σημείο ισορροπίας και καθορίζει την τιμή. Προφανώς και αν αλλαζουν εξωγενείς παράγοντες αλλάζει αυτό το σημείο. όταν κάτι είναι πιο ακριβό για κάποιον δεν πάει να πει οτι είναι κ για κάποιον άλλο. Αγοραστική δύναμη το λένε νομίζω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.