Προσφορά NOVA

Στον πατέρα μου, που έχει start pack, του το έδωσαν στα 10,28 ευρώ μέχρι 30/04/13 (6 μήνες στη μισή τιμή).
Μετά από ηλεκτρονικό μήνυμα και τηλεφωνική επικοινωνία η προσφορά ανανεώθηκε για ένα εξάμηνο ακόμη χωρίς καμία δέσμευση.

παιδιά το έκανε ο φίλος μου με 10,28 για 6 μήνες! απο εκέι και πέρα ελπίζω οτι θα του το ανανεώσουν με τα ίδια λεφτά! σας ευχαριστώ όλους!

Μια χαρά είναι οι τιμές αυτές. Αλλά με λυπεί που δεν πέφτουν και για τους εν δυνάμει νέους πελάτες σκέτης δορυφορικής. Πραγματικά με λυπεί.

αυτο είναι ενα μεγάλο πρόβλημα! τουλάχιστον όμως πρέπει να ανανεώνουν τις προσφορές που ήδη έχουμε και όχι να μας βάζουν σε νέα πακέτα ακριβότερα!

Μια χαρά είναι οι τιμές αυτές. Αλλά με λυπεί που δεν πέφτουν και για τους εν δυνάμει νέους πελάτες σκέτης δορυφορικής. Πραγματικά με λυπεί.

Δεν ξέρω βρε Σεραφείμ πως το βλέπουν έτσι. Πάμε από το κακό στο χειρότερο οικονομικά. Πρέπει να το καταλάβουν ότι πλέων είναι πολυτέλεια ποια η δορυφορική με τις τιμές που μας πλασάρουν….

Ίσως για τους πελάτες σκέτης δορυφορικής, απλά να θέλουν να τους βάλουν στο τρυπάκι …..

Χθες το πρωί, πέρασα στα γρήγορα από ένα υποκατάστημα forthnet για να πληρώσω τη συνδρομή μου (dp economy + sports pack) και μου είπαν ότι δικαιούμαι εντελώς δωρεάν τον Pace 831 HD.
Επειδή βιαζόμουν για να μην καθυστερήσω σε μια δουλειά που είχα, δεν ρώτησα λεπτομέρειες, παρά μόνο αν έχω κάποιο χρονικό περιθώριο για να το σκεφτώ και μου απάντησαν όποτε θέλω και απλά όταν θα τον πάρω στα χέρια μου, μέσα σε 3 μέρες θα βγει off ο παλιός δέκτης και θα ενεργοποιηθεί ο νέος. Οπότε έφυγα και θα επανέλθω κάποια στιγμή για να τους ρωτήσω περισσότερες λεπτομέρειες.

Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι εγώ δεν ανήκω στην κατηγορία με τις ανύπαντρες κάρτες, αφού εδώ και χρόνια, δυστυχώς λόγω συγκυριών, αποχωρίστηκα την παλιά μου κάρτα και πλέον έχω παντρεμένη με τον panasat 1110. Πώς λοιπόν και μου κάνουν τέτοια προσφορά, αφού δεν υπάρχει το δέλεαρ του παντρέματος; Μόνο και μόνο για την πιθανότητα να βάλω HD με 5 παραπάνω;

Ο 1110 είναι της πλάκας δέκτης (τον θεωρώ χειρότερο και από τον panasat 720ι που είχα για πολλά χρόνια), αλλά με τόσα που έχω διαβάσει στο θέμα για τον 831, αρχίζω να πιστεύω ότι ο τελευταίος είναι χειρότερος και από τον 1110. Οπότε, αξίζει τον κόπο να πάρω των Pace ή θα μου σπάσει τα νεύρα στο τέλος; Δεν έχω σκοπό να πληρώσω extra για τα HD κανάλια κι αν θα πάρω το δέκτη, θα το κάνω μόνο και μόνο επειδή μου το δίνουν δωρεάν, αφού έτσι κι αλλιώς δεν χάνω κάτι (από πάντρεμα σε πάντρεμα θα πάω). Τέλος, δεν πιάνω άλλο δορυφόρο πέρα από hotbird, οπότε σ' αυτό το κομμάτι που είναι "δυσκοίλιος" ο Pace δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Τι γνώμη έχετε;

Φαντάζομαι στόχος είναι να πάνε όλοι οι συνδρομητές στους 2 νέους δέκτες; Υποστηρίζει κωδικοποίηση mpeg4 ο 1110;

Φαντάζομαι στόχος είναι να πάνε όλοι οι συνδρομητές στους 2 νέους δέκτες; Υποστηρίζει κωδικοποίηση mpeg4 ο 1110;
Άρα, απ' ότι καταλαβαίνω, σκοπός τους είναι κάποια στιγμή να αναβαθμίσουν τους αναμεταδότες σε mpeg4 και για να το επιτύχουν αυτό, θα πρέπει και οι συνδρομητές να έχουν τον ανάλογο εξοπλισμό.
Παραμένει όμως η απορία αν αξίζει τον κόπο να πάρω αυτή τη στιγμή τον Pace ή θα βάλω περισσότερες σκοτούρες στο κεφάλι μου, λόγω των διαφόρων προβλημάτων που διαβάζω ότι εμφανίζει ο συγκεκριμένος δέκτης.
Διότι ο 1110 μπορεί να είναι της πλάκας, όμως τουλάχιστον με τις διάφορες αναβαθμίσεις του παρελθόντος έχει σταθεροποιηθεί πλέον και είναι ok, ενώ ο μόνος άμεσος κίνδυνος που έχει, είναι να τα "παίξει" κάποια στιγμή από τη χρήση κάποιος από τους ηλεκτρολυτικούς πυκνωτές στην πλακέτα του τροφοδοτικού (γνωστό θέμα από παλιά που έχουν οι panasat) και να θέλει ευτελούς αξίας επιδιόρθωση.

Η απόφασή είναι δική σου. Με δεδομένο ότι σε ενδιαφέρει μόνο το πακέτο, προσωπικά θα πήγαινα από τώρα στον pace.

Απ' ότι διάβασα στις τελευταίες 2-3 σελίδες του θέματος για τον Pace 831 κι άλλοι φίλοι έχουν αντικαταστήσει αυτές τις μέρες τον Panasat με τον Pace. Άρα, φαίνεται ότι είναι γενικότερη πολιτική της nova να επισπεύσει τις διαδικασίες για τη μετάβαση σε mpeg4. Οπότε, θα πάω πάλι σε ένα υποκατάστημα forthnet για να ρωτήσω περισσότερες λεπτομέρειες, μήπως υπάρχουν επιπλέον όροι και δεσμεύσεις και αναλόγως θα ενεργήσω.

Σ' ευχαριστώ Άκη για τη θέση σου :smile:

Last edited:
Ψαξε για καταστηματα της Nova που κανουν αντικατασταση. Τα υπολοιπα θα στο δωσουν ακριβοτερα. Το καλοκαιρι μου χαλασε ο Panasat και μου ζηταγαν 129 για τον Pace ή 49 με ανανεωση. Απο το τηλεφωνικο κεντρο με ενημερωσαν οτι θα πρεπει να κανω αντικατασταση με 49 ή δωρεαν με ανανεωση. Ομως δεν ειναι πολλα τα σημεια αντικαταστασης. Πρεπει να ειναι 2-3 και εγω ειχα παει στο Κουκακι. Παρε στο 2106602000 για να σου πουν. ΟΚ;

Φίλοι μου,

Έχω την Christmas pack προσφορα και βλέπω απο αθλητικά το ns1. Λόγω λοιπόν των 3 τελευταίων αγωνιστικών της super league όπου όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν την ίδια ώρα, πήρα τηλέφωνο ( περισσότερο απο περιέργεια) να δώ τι θα πληρώσω αν "ανοιγα" και τα υπόλοιπα αθλητικά.
Μου λέει η κοπέλα: και βέβαια γίνεται κύριε και είναι 15 το μήνα.
Της λέω: Οκ, απλα μετα το πέρας του πρωταθλήματος, θα το κόψω. Δλδ για ενα μήνα το θέλω.
Κοπέλα: θα έχετε ποινή. Τα 15 /μήνα είναι με ετήσια δέσμευση.!!!! Αλλιώς θα έχετε 80 ποινή.!!!!
Εγω: μαλιστα. Το πρωτάθλημα λήγει σε ενα μήνα. Μετα τι να το κάνω;
Κοπέλα: σας καταλαβαίνω.!!!!!!!! Με μετα απότομα μου λέει, κάτι άλλο θέλετε;;;
Εγω: Ευχαριστω. Όχι.

Οι άνθρωποι οδεύουν στην καταστροφή...

Ερώτηση:
Σε περίπτωση που,κάποιος έχει full πακέτο, και θέλει multiview, μπορει να το πάρει τώρα και να το κόψει σε ενα-δυο μήνες ;;;
Θα υπάρξει επιβάρυνση αγοράς αποκωδικοποιητή;;;
Για Βοηθήστε ....:) :)

οσον αφορα το πρωτο σκελος 30+15 = 45 για ολα τα σπορτ σωστα; πολυ καλή προσφορά! αλλα λαθος τους η δεσμευση! οσον αφορα το multiview επειδη είναι επιπρόσθετη υπηρεσία την σταματας οποτε θέλεις δεν έχει δεσμευση αλλά ο δευτερος αποκωδικοποιητής κάνει 149 ευρώ και ναι τον πληρώνεις! επίσης θέλει και εγκατάσταση για multiview οπότε άλλο ένα 60αρι εκεί! Ελπίζω να σε κάλυψα....

Last edited by a moderator:
οσον αφορα το πρωτο σκελος 30+15 = 45 για ολα τα σπορτ σωστα; πολυ καλή προσφορά! αλλα λαθος τους η δεσμευση! οσον αφορα το multiview επειδη είναι επιπρόσθετη υπηρεσία την σταματας οποτε θέλεις δεν έχει δεσμευση αλλά ο δευτερος αποκωδικοποιητής κάνει 149 ευρώ και ναι τον πληρώνεις! επίσης θέλει και εγκατάσταση για multiview οπότε άλλο ένα 60αρι εκεί! Ελπίζω να σε κάλυψα....

Ευχαριστω....

Σημερα με πηραν τηλεφωνο επειδη ληγει το συμβολαιο (sports pack + forhnet) ηταν περιπου 53 ευρω το μηνα, να το ανανεωσω για ενα χρονο με 1 ευρω παραπανω το μηνα να ανοιξουν και τα cinema .
Θα με ξαναπαρουν τη Δευτερα γιατι ειπα να το σκεφτω .
Εχουν κανει και σε άλλον τετοια προσφορα ? Δεν ριχνουν τις τιμες καθολου στo sportpack ?