Δικό τους πρόβλημα. Όχι δικό μου... :vroam:
Φυσικά δικό τους..... -1 (ένας)
Δικό τους πρόβλημα. Όχι δικό μου... :vroam:
Μετά από ηλεκτρονικό μήνυμα και τηλεφωνική επικοινωνία η προσφορά ανανεώθηκε για ένα εξάμηνο ακόμη χωρίς καμία δέσμευση.Στον πατέρα μου, που έχει start pack, του το έδωσαν στα 10,28 ευρώ μέχρι 30/04/13 (6 μήνες στη μισή τιμή).
Μετά από ηλεκτρονικό μήνυμα και τηλεφωνική επικοινωνία η προσφορά ανανεώθηκε για ένα εξάμηνο ακόμη χωρίς καμία δέσμευση.
Μια χαρά είναι οι τιμές αυτές. Αλλά με λυπεί που δεν πέφτουν και για τους εν δυνάμει νέους πελάτες σκέτης δορυφορικής. Πραγματικά με λυπεί.
Ακριβώς.Φαντάζομαι στόχος είναι να πάνε όλοι οι συνδρομητές στους 2 νέους δέκτες;
Όχι.Υποστηρίζει κωδικοποίηση mpeg4 ο 1110;
Άρα, απ' ότι καταλαβαίνω, σκοπός τους είναι κάποια στιγμή να αναβαθμίσουν τους αναμεταδότες σε mpeg4 και για να το επιτύχουν αυτό, θα πρέπει και οι συνδρομητές να έχουν τον ανάλογο εξοπλισμό.Φαντάζομαι στόχος είναι να πάνε όλοι οι συνδρομητές στους 2 νέους δέκτες; Υποστηρίζει κωδικοποίηση mpeg4 ο 1110;
οσον αφορα το πρωτο σκελος 30+15 = 45 για ολα τα σπορτ σωστα; πολυ καλή προσφορά! αλλα λαθος τους η δεσμευση! οσον αφορα το multiview επειδη είναι επιπρόσθετη υπηρεσία την σταματας οποτε θέλεις δεν έχει δεσμευση αλλά ο δευτερος αποκωδικοποιητής κάνει 149 ευρώ και ναι τον πληρώνεις! επίσης θέλει και εγκατάσταση για multiview οπότε άλλο ένα 60αρι εκεί! Ελπίζω να σε κάλυψα....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.