Προσφορά NOVA

Σημερα με πηραν τηλεφωνο επειδη ληγει το συμβολαιο (sports pack + forhnet) ηταν περιπου 53 ευρω το μηνα, να το ανανεωσω για ενα χρονο με 1 ευρω παραπανω το μηνα να ανοιξουν και τα cinema.
Δηλαδή με 54,90 το μήνα full pack nova + 2 play forthnet; Αν ναι, είναι εξαιρετική τιμή.

Σαν φουλ πακετο ειναι καλη τιμη , αλλα το θεμα ειναι δεν θελω τις ταινιες τους γιατι θυμαμαι τα Χριστουγεννα τα ειχαν ανοιξει με προσφορα 5 ευρω και εβλεπα οτι εβαζαν τα ιδια και τα ιδια και δεν ειδα τιποτα.
Οποτε μονο τα αθλητικα θελω και αυτα για να βλεπω τον Παοκ .
Μαλλον δεν με συμφερει εκτος και αν τους πω αντι για ταινιες να ανοιξουν δωρεαν τα σταθερα τηλεφωνα , αφου δεν θελουν μειωση .
Εξαλλου καλοκαιρι ερχεται δεν την χρειαζομαι τη νοβα , μαλλον για διακοπη θα παει . θα δω τη Δευτερα αν με παρουν τηλεφωνο

Οποτε μονο τα αθλητικα θελω και αυτα για να βλεπω τον Παοκ. Μαλλον δεν με συμφερει εκτος και αν τους πω αντι για ταινιες να ανοιξουν δωρεαν τα σταθερα τηλεφωνα , αφου δεν θελουν μειωση.
καλημερα
μπορεις να πεις εαν στην τιμη που αναφερεις σου προτειναν και απεριοριστες κλησεις σε σταθερα τηλεφωνα? ή απλα η τιμη αφορα το φουλ πακετο και απλη τηλεφωνια (με χρεωση) και ιντερνετ(δωρεαν).

ευχαριστω

Last edited by a moderator:
Oxι δεν μου προτειναν , αφου λεω θα τους το προτεινω εγω τη Δευτερα αντι για cinema

Σημερα με πηραν τηλεφωνο επειδη ληγει το συμβολαιο (sports pack + forhnet) ηταν περιπου 53 ευρω το μηνα, να το ανανεωσω για ενα χρονο με 1 ευρω παραπανω το μηνα να ανοιξουν και τα cinema .
Θα με ξαναπαρουν τη Δευτερα γιατι ειπα να το σκεφτω .
Εχουν κανει και σε άλλον τετοια προσφορα ? Δεν ριχνουν τις τιμες καθολου στo sportpack ?

Έχω και εγώ το ίδιο πακέτο με εσένα. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι αυτή η προσφορά που γράφεις δεν ισχύει.

Σημερα με πηραν τηλεφωνο επειδη ληγει το συμβολαιο (sports pack + forhnet) ηταν περιπου 53 ευρω το μηνα, να το ανανεωσω για ενα χρονο με 1 ευρω παραπανω το μηνα να ανοιξουν και τα cinema .
Εχουν κανει και σε άλλον τετοια προσφορα ? Δεν ριχνουν τις τιμες καθολου στo sportpack ?

54 για φουλ πακέτο και τηλ απεριόριστα + ίντερνετ;! Νομίζω πως είναι σουπερ αμα είναι έτσι!

:SFGSFGSF:
Καλή τιμή είναι για Full pack+2 play economy.

Έχω και εγώ το ίδιο πακέτο με εσένα. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι αυτή η προσφορά που γράφεις δεν ισχύει.

Καλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν του την έκαναν.
Η ενδοσυνενόηση στην εταιρία είναι ανύπαρκτη. Όπως και η αντιμετώπιση απέναντι στους πελάτες είναι απαράδεκτη.

παιδιά γενικά πιστεύω πως θα κάνουν καλύτερες προσφορές ειδικά σε αυτούς που έχουν φορθνετ+σπορτ πακ με 53.90 η το αντιστοιχο σινεμα! φαντάζεστε να διακόψουν όλοι αυτοί τι έχει να γίνει; Προσωπική μου άποψη παντα!

Εμενα μου εδωσαν 865+831+εγκατασταση δωρεαν. Ειχα πριν φορθνετ και νοβα pvr full pack. Αυτοι πηραν και μου εκαναν αυτη την προσφορα. Η μονη επιβαρυνση σε σχεση με πριν ηταν +2 ευρω το μηνα.

Εμενα μου εδωσαν 865+831+εγκατασταση δωρεαν. Ειχα πριν φορθνετ και νοβα pvr full pack. Αυτοι πηραν και μου εκαναν αυτη την προσφορα. Η μονη επιβαρυνση σε σχεση με πριν ηταν +2 ευρω το μηνα.
δηλαδή ποσο πληρώνεις τώρα; και τι πρόγραμμα έχεις;

δηλαδή ποσο πληρώνεις τώρα; και τι πρόγραμμα έχεις;

απεριοριστα σταθερα+ιντερνετ 24mbps forthent+ nova full pack( χωρις τις τσοντες :P) . Για το νοβα full pack μαζι με multiview και hd μετα την εκπτωση, 60ευρω το μηνα.

Last edited:
Σαν φουλ πακετο ειναι καλη τιμη , αλλα το θεμα ειναι δεν θελω τις ταινιες τους γιατι θυμαμαι τα Χριστουγεννα τα ειχαν ανοιξει με προσφορα 5 ευρω και εβλεπα οτι εβαζαν τα ιδια και τα ιδια και δεν ειδα τιποτα.
Οποτε μονο τα αθλητικα θελω και αυτα για να βλεπω τον Παοκ .
Μαλλον δεν με συμφερει εκτος και αν τους πω αντι για ταινιες να ανοιξουν δωρεαν τα σταθερα τηλεφωνα , αφου δεν θελουν μειωση .
Εξαλλου καλοκαιρι ερχεται δεν την χρειαζομαι τη νοβα , μαλλον για διακοπη θα παει . θα δω τη Δευτερα αν με παρουν τηλεφωνο
Και πολύ σωστά μιλάς.....

Σιγα την φοβερή προσφορά. Και να μην ξεχνάμε, η premier league ΤΕΛΟΣ.

απεριοριστα σταθερα+ιντερνετ 24mbps forthent+ nova full pack( χωρις τις τσοντες :P) . Για το νοβα full pack μαζι με multiview και hd μετα την εκπτωση, 60ευρω το μηνα.
θεωρώ οτι είναι καλή η τιμή!αλλα προσπάθησε να ''κερδίσεις'' τα απεριορίστα κινητά!

Last edited:
Και πολύ σωστά μιλάς.....

Σιγα την φοβερή προσφορά. Και να μην ξεχνάμε, η premier league ΤΕΛΟΣ.

Ναι γιατί φέτος έδειξε πολλά.:fahne90:

Σήμερα και αύριο π.χ. κανένα ματς.

Για ένα χρόνο συμβόλαιο καλή προσφορά πιστεύω ειναι το 3play. Ομως μετά το 12 μηνο χρέωση 5 βγαίνει πολύ . Για την ώρα κάθομαι στο full pack + doubleplay με- 20%

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Για ένα χρόνο συμβόλαιο καλή προσφορά πιστεύω ειναι το 3play. Ομως μετά το 12 μηνο χρέωση 5 � βγαίνει πολύ . Για την ώρα κάθομαι στο full pack + doubleplay με- 20%
η χρέωση είναι η ιδια για πάντα και δεν αλλάζει η τιμη στο 3play!

Σημερα τελικα με ξαναπηρε μια κυρια απο τη νοβα και με υπενθύμισε να ανανεωσω το συμβολαιο με την ιδια τιμη που ειχα χωρις καμια προσφορα . Της ειπα οτι την Παρασκευη με ειχε παρει καποιος απο τη νοβα για ανανεωση , με τα cinema μεσα + 1 ευρω και η απαντηση της ηταν , οτι αυτη εχει μονο να μου προτεινει την ανανεωση .
Μαλλον η δουλεια παει για bye bye , παντως πολυ ασυνεννοησία μεταξυ τους .
Επισης παιρνουν με τηλεφωνητη αυτοματα τηλεφωνο με αποκριψη και πολλες φορες πεφτει η γραμμη σπαζοντας και νευρα .
Το θυμαμαι αυτο απο την προηγουμενη ανανεωση που τους το ειχα πει και εβαλαν στο συστημα οτι ειχα κλεισει την ανανεωση να μην ξανακαλεσουν .

Το Μαιο μου ειπε ληγει η προσφορα που ειχα , πρεπει να κανω καποια διακοπη μην με χρεωσουν τον επομενο μηνα πολλα ή θα διακοπει αυτοματα ?

Last edited:
παρ τους εσύ και πες τους για διακοπή να δεις αμέσως αν θα σου κάνουν την προηγούμενη προσφορά!