Προσφορά NOVA

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Ήδη σε συνδρομητές μόνο Nova, η Nova δίνει σε προσφορά με δέσμευση 12 μήνες και δωρεάν τα HD κανάλια για 12 μήνες...:
Start Pack (+ δωρεάν τα HD κανάλια για 12 μήνες), σε προσφορά χωρίς δέσμευση : προσφορά τους πρώτους 6 μήνες 10.00 `η 10.90 και κατόπιν 20.56 (εάν θες να συνεχίσεις)...

Τους είπε κανείς ότι ο οτε έχει το φουλ πακ με 20 ευρώ ;;;;

Ήδη σε συνδρομητές μόνο Nova, η Nova δίνει σε προσφορά με δέσμευση 12 μήνες και δωρεάν τα HD κανάλια για 12 μήνες...:

Cinema Pack (+ δωρεάν τα HD κανάλια για 12 μήνες), σε προσφορά με δέσμευση 12 μήνες : 29.90
Sport Pack (+ δωρεάν τα HD κανάλια για 12 μήνες), σε προσφορά με δέσμευση 12 μήνες : 39.90
Full Pack (+ δωρεάν τα HD κανάλια για 12 μήνες), σε προσφορά με δέσμευση 12 μήνες : 45.00
Start Pack (+ δωρεάν τα HD κανάλια για 12 μήνες), σε προσφορά χωρίς δέσμευση : προσφορά τους πρώτους 6 μήνες 10.00 `η 10.90 και κατόπιν 20.56 (εάν θες να συνεχίσεις)...
Αυτή η προσφορά είναι επίσημη?Ισχύει για όλους?Όχι ότι αλλάζει δραματικά τα πράγματα,αλλά ίσως είναι μια αρχή για να σταματήσουν να χρεώνονται τα HD.

Δυστυχώς στην μνημονιακή Ελλάδα τα πχ για το σπόρ 40 ευρώ το μήνα είναι πολύ μεγάλο ποσό για να βλέπεις τηλεόραση,,,,

λαθος το θετεις.

αν εισαι με τους νεους μισθους δεν θα εχεις συνδρομητικη τβ. ειναι και ηταν ειδος πολυτελειας.

οπως δεν θα πας σε ακριβο εστιατοοριο. δεν θα παραγγειλεις κοκτειλ των 10 ευρω κλπ..

Last edited by a moderator:
Κι εσύ το βλέπεις λάθος. Αν τα 40 ή 45 είναι πολλά, θα βάλει ΟΤΕ TV με 25. Πάντως αυτές οι τιμές που αναφέρθηκαν παραπάνω δεν υπάρχουν επίσημα πουθενά και απ' όσο καταλαβαίνω εγώ είναι οι τιμές που δίνονται σε όποιους, ενώ είναι συνδρομητές, κάνουν αίτηση διακοπής. Οι επίσημες τιμές για cinema/sport και full pack παραμένουν στα 50+ και 60+ αντίστοιχα.

Μόλις μίλησα με forthnet και η κοπέλα μου είπε οτι μέσα και στον επόμενο μήνα ίσως θα υπάρξει μείωση των πακέτων! για να δούμε...

Cinema Pack (+ δωρεάν τα HD κανάλια για 12 μήνες), σε προσφορά με δέσμευση 12 μήνες : 29.90
Sport Pack (+ δωρεάν τα HD κανάλια για 12 μήνες), σε προσφορά με δέσμευση 12 μήνες : 39.90
Full Pack (+ δωρεάν τα HD κανάλια για 12 μήνες), σε προσφορά με δέσμευση 12 μήνες : 45.00
Μπορεί το μόνο που μένει να ανακοινωθούν και επίσημα!

Αυτά είναι πακέτα προσφορών αποκλειστικά για συνδρομητές nova (τηλεόρασης), τα οποία δεν ανακοινώνονται επίσημα, όπως το ίδιο κάνει και ο OTE TV, στα πακέτα προσφορών "με εξάμηνη συνδρομή 50% έκπτωσης και κατόπιν εξάμηνη με την επίσημη συνδρομή με δέσμευση". Και εφαρμόζονται και από τις δυο πλατφόρμες σε συνδρομητές που έχουν διακόψει `η ετοιμάζονται να διακόψουν…
Οπότε στο χέρι του κάθε συνδρομητή είναι να διεκδικήσει τα πακέτα προσφορών που ισχύουν την περίοδο που τελειώνει κάθε φορά η δέσμευση του, `η να διακόπτει και να περιμένει πότε θα τον καλέσουν για να του κάνουν προσφορά πακέτου…

Ήδη σε συνδρομητές μόνο Nova, η Nova δίνει σε προσφορά με δέσμευση 12 μήνες και δωρεάν τα HD κανάλια για 12 μήνες...

Φοβερή προσφορά. Δίνουν δωρεάν κάτι που δεν θα έπρεπε να χρεώνεται έτσι και αλλιώς.

Τα 45 ευρώ για το full pack δεν σχολιάζω καν. Ο καθένας μπορεί να καταλάβει αν ανταποκρίνεται στην τιμή που θα έπρεπε να έχει.

Last edited:
... Πάντως αυτές οι τιμές που αναφέρθηκαν παραπάνω δεν υπάρχουν επίσημα πουθενά και απ' όσο καταλαβαίνω εγώ είναι οι τιμές που δίνονται σε όποιους, ενώ είναι συνδρομητές, κάνουν αίτηση διακοπής. Οι επίσημες τιμές για cinema/sport και full pack παραμένουν στα 50+ και 60+ αντίστοιχα.

Αυτά είναι πακέτα προσφορών αποκλειστικά για συνδρομητές nova (τηλεόρασης), ... εφαρμόζονται και από τις δυο πλατφόρμες σε συνδρομητές που έχουν διακόψει `η ετοιμάζονται να διακόψουν…

Αυτό ακριβώς που ανέφερα κι εγώ δηλαδή. Θα έπρεπε να έχεις αυτήν την επισήμανση στο αρχικό σου ποστ με τις τιμές, γιατί διαφορετικά δημιουργούμε λανθασμένες εντυπώσεις. Επιπλέον, δε μπορείς να ξέρεις 100% ότι θα πάρεις αυτή την προσφορά σε περίπτωση αίτησης διακοπής. Αυτό εξαρτάται από διάφορους παράγοντες.

Μου έκαναν την προσφορά και μένα. Για το start pack που έχω αυτή την στιγμή. (ντε και καλά να πάρω από σήμερα την προσφορά...)

Και του λέω:
-Μπορώ να έχω τα HD με δικό μυο δέκτη;
-Φυσικά, μου απαντάει !!!
-Σίγουρα; Δεν έχω τον Pace... Και απ ότι ξέρω δεν ανοίγουν τα HD σε δεκτη του εμπορίου..
-Αααα να πάρετε τη Nova να σας απαντήσει, μου είπε !!
Γιατί, εσείς τι είστε, ρωτάω. Τμήμα προσφορών, μου απαντάει. Και συνεχίζει: καλέστε το τεχνικό τμήμα....

Οκ...

Αυτό ακριβώς που ανέφερα κι εγώ δηλαδή. Θα έπρεπε να έχεις αυτήν την επισήμανση στο αρχικό σου ποστ με τις τιμές, γιατί διαφορετικά δημιουργούμε λανθασμένες εντυπώσεις. Επιπλέον, δε μπορείς να ξέρεις 100% ότι θα πάρεις αυτή την προσφορά σε περίπτωση αίτησης διακοπής. Αυτό εξαρτάται από διάφορους παράγοντες.

Είναι πολύ σίγουρο ότι θα πάρεις προσφορά, αρκεί να έχεις την υπομονή, να μείνεις χωρίς νοβα για μερικούς μήνες, όπως έκανα και εγώ (για δυο μήνες και μου ήρθαν οι σχετικές προσφορές)...
Και φυσικά με τη νέα σαιζόν θα έρθουν ακόμη καλύτερες και για τους συνδρομητές μόνο νοβα (τηλεόραση), που θα ενδιαφέρουν αυτούς που θα απελευθερώνονται εκείνη τη περίοδο, από την ετήσια δέσμευση τους ...

Για να δούμε κι εμένα που διέκοψα πριν ενάμιση μήνα θα μου κάνουν καμμιά προσφορά για το σπορ πακέτο+HD που είχα?
Για τηλεφωνία δεν ενδιαφέρομαι πια.... μόνο για δορυφορική θα το συζήταγα, αν θέλουν βέβαια τα λιγοστά λεφτά μου.... απορώ γιατι δεν κάνουν καλές προσφορές σε αυτους που το κόψανε για οικονομικούς λόγους.... άλλωστε ο εξοπλισμός υπάρχει... όσα και να δίνουμε κέρδος θα έχουν

Tiniake τοσο καιρο ειναι εντελως ξεκαθαρο οτι μοναδικος στοχος της εταιριας ειναι συνδιαστικες 3play υπηρεσιες.

Στο mynova πάντως ψάχνουν για κορόιδα!
Full Pack, 61,92
Sports Pack, 52,20
Cinema Pack, 51,68
Value Pack, 30,90

Εγώ πάντως αυτή την τιμή πληρώνω για το πλήρες πακέτο (+ το multiview).