Προσφορά NOVA

Ρε κοίτα θράσος και πάντρεμα και 45 ευρώ ο μήνας με λιγότερο ποιοτικό προϊόν από κάθε άλλη χρονιά από το 2003 που ήταν συνδρομητής.

ποιο ειναι το νουμερο τηλεφωνου που περνουμε στην Νοβα για προσφορες ?? εκτος το 18345 διοτι δεν ισχυει αυτο οταν περνεις απο εξωτερικο!!!
καποιο αλλο νουμερο τηλεφωνου υπαρχει????

καμια προσφορα για μη συνδρομητες forthnet παιζει να βγαλουν;μαλλον οχι ε;αποτι εχουνε δηξει δεν τους ενδιαφερει νακανουν συνδρομητες nova αλλα forthnet.

Σε εμένα που είχα κάνει διακοπή(και είχε βγει πέναλτυ αλλά δεν το είχα πληρώσει ), με πήραν σήμερα που έδωσαν την προσφορά των 39,90 για 24αρι internet,απεριόριστα σταθερά,720 προς κινητά και το sports pack.

Επίσης, μου είπαν πως δεν χρωστάω τίποτα από προηγούμενα.

Δεν πρόκειται να το βάλω, απλά προς ενημέρωση το έγραψα.

Το φουλ 3play με 55 φαίνεται μια πιο λογική τιμή που θα μπορούσε να συγκρατήσει δυσαρεστημένους πελάτες. από τη στιγμή που δίνουν με 40 π.χ. όλα τα αθλητικά και φουλ τηλεφωνία, το +15 για όλα τα σίνεμα που διαμορφώνει τελική τιμή 55 είναι σχετικά αξιοπρεπής αν και κατά τη γνώμη μου όχι τρελή ευκαιρία.
Εκεί που έχουν φτάσει τα πράγματα, ένα 40άρι για όλο το πακέτο θα ήταν η ιδανική τιμή... ελπίζω να το βλέπουν για το προσεχές μέλλον.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Πιστεύω μια ιδανική τιμολόγηση για αρκετούς θα είναι:

3play 30 (start pack)
3play 40 (sports pack/cinema pack)
3play 45 (sports pack+nc1/cinema pack+ns1) ανεξαρτήτως christmas
3play 55 (full pack+HD)

ενδεχομένως +5 για τους παλιούς που θέλουν να ανανεώσουν
και -10/15 για όσους θέλουν μόνο nova (ή δεν υποστηρίζεται 3 play εκεί που είναι)

τι λέτε?

Last edited:
προφανώς εκεί θα πάει το σεπτέμβρη η τιμή! πάντως θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα! και το φουλ με 55 και μόνο με ελληνικό πρωτάθλημα χωρίς αεκ!(ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΣΑ) θεωρώ πως παλι ακριβό είναι!:furious3:

το χιλιοειπωμένο πρόβλημα που υπάρχει με αυτή την εταιρεία είναι ότι υπάρχουν 50 (ίσως και παραπάνω) διαφορετικές τιμολογήσεις των υπηρεσιών που προσφέρει.

Η καθαρή και έντιμη λύση:
4 τιμές για start/sport/cinema/full σκέτο
4 τιμές για start/sport/cinema/full + forthnet που να ισχύουν για ΟΛΟΥΣ (παλιούς+νέους, σε ιδιόκτητο ή μη)

δεν είναι δυστυχώς στο ρεπερτόριο της εταιρείας.

Έχεις δίκιο.
Σκέψου σε ανάλογη περίπτωση να πήγαινες στο ταμείο στο supermarket και εσύ να πλήρωνες 2 ευρώ το μπουκάλι το γάλα ο μπροστινός σου να το έπαιρνε 1,5 ευρώ και ο επόμενος από εσένα να το έπαιρνε 1,20 και δώρο 10 φέτες τυρί.
Θα γινότανε επανάσταση μέσα στο κατάστημα.

Εχω διακοψει αρκετους μηνες, χθες μου προτειναν τηλεφωνικα 2 Play + Cinema Pack ή 2 Play + Sports Pack στα 39.90.

Ζητησα προσφορα για 2 Play + Full Pack, επεσε αναμονη για διαβουλευση και τελικα μου ειπε οτι ειδικα για μενα (χαχα, ψηλωσα 10 ποντους) μπορουν να δωσουν 2 Play + Full Pack στα 59.90 με 12μηνη δεσμευση.
Δεν διευκρινησα αν τα HD ειναι επιπλεον.

Συμπερασμα, συμβαινει αυτο ακριβως που περιγραφει απο πανω ο tiniakos με το γλαφυρο παραδειγμα του...

αυτό το καραγκιοζιλίκι, πάρτους τηλέφωνο, απείλησε με διακοπή, ευχήσου μην πέσεις σε άσχετο υπάλληλο, αν δε βγάλεις άκρη πήγαινε στο κατάστημα, όχι όμως σε αυτό το κατάστημα αλλά στο άλλο κατάστημα, ξαναμίλησε με την εξυπηρετήση πελατών, σκέψου μήπως συμφέρει να κάνεις αλλαγή ονόματος συνδρομητή, ζήτησε υποβάθμιση υπηρεσίας για να κάνεις σε επόμενη φάση αναβάθμιση υπηρεσίας κλπ. είναι για γέλια (ή για κλάματα).

Οι τιμές έπρεπε να ανακοινώνονται στο internet και όλοι να μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε προσφορά με αυτόματη επέκταση της δέσμευσής τους αν αλλάξουν πακέτο/τιμή. Μυστικές + προσωποποιημένες προσφορές έπρεπε να κοπούν μαχαίρι