Προσφορά NOVA

Όπως έχει γράψει κάποιος φίλος πριν μερικές σελίδες, η αλλαγή ονόματος είναι μια λύση, αλλά αυτή χρειάζεται τουλάχιστον 2 βδομάδες για να ολοκληρωθεί και αν δεν πάρει άλλη παράταση η προσφορά, τότε θα μείνεις ξεκρέμαστος.
Από την άλλη, η διακοπή, είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι.
Αν διακόψεις, κανένας δεν σου εγγυάται ότι θα σου κάνουν την προσφορά που θέλεις.
Επίσης, κανένας δεν σου εγγυάται ότι θα σου κάνουν κάποια προσφορά άμεσα. Για παράδειγμα, στο φίλο μου και τον jimmy0077 (όπως έγραψε), την προσφορά την έκαναν μετά από 4-5 μήνες. Αν λοιπόν είσαι "εξαρτημένος" με τη nova (γιατί π.χ. είσαι "αρρωστάκι" με την μπάλα ή γιατι μένεις στην επαρχία και τα επίγεια κανάλια τα βλέπεις μόνο από το δορυφόρο κτλ.) θα αντέξεις να μείνεις τόσο καιρό στην αναμονή μήπως και σου κάνουν κάποια προσφορά;
Κι αν συνυπολογίσεις και το penalty, τότε ζορίζουν τα πράγματα.
Ένας φίλος είχε προτείνει πριν μερικές μέρες σ' αυτούς που δεσμεύονται με συμβόλαια και penalty και θέλουν να πιέσουν για την προσφορά, να κάνουν αίτηση διακοπής και μία μέρα πριν λήξει ο μήνας (οι διακοπές γίνονται πάντα στο τέλος του μήνα) αν δεν τους έχει γίνει κάποια προσφορά, να ακυρώσουν τη διακοπή.
Γι' αυτό, θα πρέπει να τα ζυγίσεις όλα και να δεις τι σε βολεύει καλύτερα και πόσο ρίσκο είσαι διατεθιμένος να πάρεις...

Φίλε foufoutos7,σε ευχαριστώ για τις σκέψεις και συμβουλές σου.
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση προς όλους τους φίλους:

Οι γνωστές προσφορές για 3play + cinema/sport στα 39.90 ή 3play full στα 54,90 ή 59,90 συνήθως απευθύνονται:

1. Σε συνδρομητές forthnet που έχουν διακόψει τη nova, ή δεν έχουν βάλει nova ποτέ μέχρι σήμερα ??

ή

2. Σε συνδρομητές σκέτης nova με σκοπό να συνδιάσουν και forthnet σε 3play πρόγραμμα ??

Σε ποιά κατηγορία από τις 2 παραπάνω κατηγορίες συνδρομητών απευθύνονται συνήθως οι παραπάνω προσφορές 3play ?

Ο λόγος που ρωτάω είναι γιατί νομίζω έχει σημασία για την τακτική που σκέφτομαι να ακολουθήσω:

Αυτή τη στιγμή έχω και forthnet και nova στο ίδιο όνομα με τη διαφορά όμως ότι φαίνονται ξεχωριστά.
Δηλαδή στη μια καρτέλα στο αρχείο τους φαίνεται να έχω στο όνομα π.χ. Α μόνο forthnet και
στην άλλη καρτέλα φαίνεται να έχω στο ίδιο όνομα Α, μόνο nova.
Αυτό που σκέφτομαι είναι να κάνω αλλαγή ονόματος στο λογαριασμό της Forthnet από Α σε Β ώστε να
φαίνεται πως το όνομα Β έχει μόνο forthnet και δεν έχει συνδιάσει ποτέ με nova.
Στη συνέχεια αφού γίνει αυτή η αλλαγή να ζητήσω ως όνομα Β πλέον, προσφορά για 3play κι αν
μου δώσουν,τότε ενδεχομένως να ζητήσω διακοπή της nova με το όνομα Α κι ας έχω ενδεχομένως
και penalty...

Θα μου πείτε τώρα αλχημείες και κόλπα...αλλά με αυτές τις τακτικές που ακολουθούν που εμάς τους
τακτικούς συνδρομητές τους μας θεωρούν κορόιδα πρέπει κι εμείς να κάνουμε ότι είναι δυνατόν από
μεριά μας...

Τι γνώμη έχετε σχετικά?
Επίσης να ρωτήσω,το penalty είναι 80 ή 100 ευρώ, γνωρίζει κανείς?

Σας ευχαριστώ για τις όποιες γνώμες!

Last edited:
κανονικα το ποστ του κερακι πρεπει να το στειλουμε ολοι με ε-μαιηλ η
φωτοτυπημενο στο φαξ της φορτνετ μπας και καταλαβουν την παρανοια τους
βρε τι τραβαμε απο δαυτους

Καλησπερα και παλι παιδες. Ειμαι σιγουρος οτι εχει ηδη απαντηθει , αλλα που να διαβαζω 40 σελιδες τωρα...με αυτες τις ζεστες:bigcry:. Αυριο παω να μεταφερω την μανα σε Forthnet για να παρω με +10 Euro το sports pack.
Εδω ειναι η απορια . Εννοουμε το sports pack οπως αυτο πωλειται και ξεχωριστα με ολα τα documantaries κλπ κλπ ,ή μονο τα 7 Novasports?
Ευχαριστω

Αυτή τη στιγμή έχω και forthnet και nova στο ίδιο όνομα με τη διαφορά όμως ότι φαίνονται ξεχωριστά.
Δηλαδή στη μια καρτέλα στο αρχείο τους φαίνεται να έχω στο όνομα π.χ. Α μόνο forthnet και
στην άλλη καρτέλα φαίνεται να έχω στο ίδιο όνομα Α, μόνο nova.
Τι εννοείς ξεχωριστά; δεν είναι συνδυασμένες; και πάλι όμως φαίνεσαι εσύ σαν κατοχος! έχουν τα στοιχεία της ταυτότητας σου! αλλα δεν χάνεις και κάτι να το δοκιμάσεις...

Last edited by a moderator:
Δεν πρέπει να είναι συνδυασμένες,δηλαδή δεν πρέπει να έχει ενεργοποιηθεί το λεγόμενο "προνόμιο" που υπήρχε
στην προ 3play εποχή.
Αυτό το έχω καταλάβει από το γεγονός ότι μόλις σε ένα κατάστημα forthnet τους λέω το τηλ.μου βλέπουν πως
έχω μόνο 2play forthnet και όχι nova.
Στη nova πρέπει να εμφανίζομαι σε ξεχωριστή καρτέλα μάλλον.

Για να γίνει αλλαγή του ονόματος της Forthnet,τι χρειάζεται ? Αρκεί για παράγειγμα να έχω μαζί μου την ταυτότητα
π.χ. του πατέρα μου και να ζητήσω στο κατάστημα Forthnet να γίνει αλλαγή ονόματος?
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν τίποτα τέλη ενεργοποίησης (34.90) σε αυτή τη διαδικασία αλλαγής του ονόματος?

κατσε λίγο πληρώνεις ξεχωριστά νόβα και φόρθνετ η μέσω κάποιας προσφοράς;

Ξεχωριστά εντελώς πληρώνω forthnet και nova.Είναι 2 ξεχωριστοί λογαριασμοί κάθε μήνα.Στη nova είχα πάρει εκείνη την "προσφορά" για το cinema pack στα 29,90.Τότε φυσικά δυστυχώς δεν υπήρχε κάτι καλύτερο...
Τι γνώμη έχεις για τη σκέψη μου για αλλαγή του ονόματος στη Forthnet?
Αλλαγή του ονόματος στη nova έχει νόημα?

ε αφού είναι ξεχωριστά πάρτους και πες τους να στα συνδυάσουν! οσον αφορά την αλλαγή ονόματος δεν στην προτείνω διοτι παίρνει περίπου 15-20 μερες ενώ η προσφορά λήγει τέλη του μήνα! και 2ον πιστεύω πως θέλοντας και μη θα βγάλουν τις ίδιες μπορεί και καλύτερες προσφορές(θέλω να πιστεύω) και για υφιστάμενους! στο λέω γιατι μου το είπαν προχθές στο τηλ κέντρο!

Φίλε bagtzim,

Θα σου πω την εμπειρία μου 2 φορές που μίλησα την βδομάδα που μας πέρασε με το τμήμα προσφορών:
Μου είπαν πως δε δικαιούμαι τις παραπάνω προσφορές ως υφιστάμενος και μου πρότεινε ένα 3play + cinema
με κινητά με χρέωση σταθερού στα 44.90 δηλαδή αν κοιτάξεις τις τιμές τιμοκαταλόγου για το 3play απλά μου
πρόσφερε τιμές τιμοκαταλόγου! Δεν μου έκανε κάτι καλύτερο!
Για να είμαι τίμιος το μόνο επιπλέον που μου είπε ήταν στα 44.90 δώρο και τα HD για πάντα,όπως χαρακτηριστικά μου είπε!

Της είπα να με ξαναπάρει μετά απο δυο μέρες.Την Τετάρτη που με ξαναπήραν τους είπα πως αυτά που μου προσφέρατε δεν ήταν κάποια προσφορά αλλά απλά τιμές τιμοκαταλόγου του 3play και μπορώ να τις πάρω οποιαδήποτε στιγμή από ένα κατάστημα Forthnet!
Το παραδέχτηκε,μου είπε "έχετε δίκιο,έτσι είναι" και όπως θα δεις σε προηγούμενο μου post όταν τη ρώτησα αν
υπάρχει κάποια προσφορά για το 3play full μου ανέφερε την κανονική τιμή 79,90 και όταν την ξαναρώτησα και επέμεινα για το αν υπάρχει κάποια προσφορά,μου είπε χαρακτηριστικά:
"Λέτε να υπήρχε κάποια προσφορά και να μη σας το έλεγα?"

Τι θέλω να πω με όλα αυτά: 3play μου κάνουν,δηλαδή μου συνδιάζουν τις υπηρεσίες μαζί όπως λες...
Το θέμα είναι πως μου δίνουν απλά τις τιμές του τιμοκαταλόγου για το 3play! Τις προσφορές 39.90
και 54.90 ή 59,90 δεν μου κάνουν!

Επίσης λίγο πριν ολοκληρωθεί το τελευταίο αυτό τηλεφώνημα,ρώτησα την κοπέλα αν γνωρίζει αν πρόκειται
να γίνουν προσφορές για εμάς τους υφιστάμενους συνδρομητές και μου είπε πως δυστυχώς δε γνωρίζει...
Εσένα τώρα μου λές σου είπε πως θα γίνουν...τι να πω!

Last edited:
Πάντως φίλε keraki,εγώ πιστεύω ότι αν κάνεις μεταφορά του ονόματος θα σου περάσουν την αίτηση εντός προθεσμίας και θα πάρεις την προσφορά.Κάνε μια βόλτα από κάποιο κατάστημα και συζήτησέ το μαζί τους.Εμένα τουλάχιστον έτσι μου είχαν πει,άσχετα αν δεν μου χρειάστηκε τελικά.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον φίλε hdanca και για τις αρκετές εξαιρετικά χρήσιμες και διαφωτιστικές πληροφορίες που μας έχεις δώσει τόσο καιρό!
Έχω πάει από 2-3 φορές και στα 2 καταστήματα forthnet που έχουμε,και τιποτα...για τη μεταφορά ονόματος μου έλεγαν πως θα κάνει 15-20 μέρες κι έτσι κι αλλιώς δεν προλαβαίνω...
Όμως σκέφτομαι να πάω αύριο και να κάνω αλλαγή του ονόματος για το λογαριασμό της forthnet κι ας καθυστερήσει...Αφού γίνει η αλλαγή του ονόματος,σκέφτομαι να προσπαθήσω περισσότερο για την προσφορά του 3play full στα 54,90 ή 59,90.

Διαδικαστικά τώρα φαντάζομαι πάει ξεχωριστά η αλλαγή ονόματος και αφού αλλάξει το όνομα (15-20 ημέρες)
βλέπω αναλόγως πως θα το χειριστώ!
Να κάνω μεταφορά ονόματος στο λογαριασμό της Forthnet ή της nova καλύτερα? Ποιά είναι η γνώμη σου?

Σε ευχαριστώ πολύ!

Τώρα που το σκέφτομαι μάλιστα,μου ήρθε φλασιά και νομίζω ότι βρήκα τη λύση στο πρόβλημά σου.Δε θα κάνεις καμμιά μεταφορά ονόματος.Εφόσον δεν έχεις κάποιο συνδυαστικό πρόγραμμα,θα πας σε κάποιο κατάστημα και θα μετατρέψεις το 2play που έχεις στο 3play της προσφοράς,χωρίς να κάνεις διακοπή στη ΝΟΒΑ που έχεις.Εσύ θα τους ζητήσεις να πας από 2play σε 3play.Δεν μπορούν να σου το αρνηθούν.Η ΝΟΒΑ που θα είναι στο 3play,θα είναι ΝΕΑ συνδρομή.Δε θα τους πεις ότι θα κόψεις την ΝΟΒΑ που έχεις τώρα.Αυτήν θα την κόψεις όταν τελειώσει η δέσμευσή σου.Αν δε σε πειράζει να πληρώνεις και την άλλη συνδρομή μέχρι να τελειώσει η δέσμευσή σου,τότε προχώρα.Είμαι σίγουρος ότι θα το πετύχεις.Με αυτόν τον τρόπο μάλιστα θα πάρεις τον 865 με 49 ευρώ,αν βάλεις πληρωμή μέσω πιστωτικής.Αν θυμάμαι καλά είχες αναφέρει παλιότερα ότι ενδιαφέρεσαι για multivew.Και κρατάς και τον δέκτη που έχεις τώρα για να το κάνεις(το multivew) αργότερα.Πιστεύω να σε κάλυψα.Θα το πετύχεις σίγουρα.

Φίλε hdanca είχα ρωτήσει στο κατάστημα αν μπορεί να γίνει κάτι με αυτό το "κόλπο" που μόλις μου ανάφερες παραπάνω και δεν πήρα θετική απάντηση...Πριν ζητήσω αλλαγή ονόματος θα κάνω πάλι μια προσπάθεια να κάνω αυτό που μόλις μου είπες!
Πολύ σωστά θυμάσαι,ενδιαφέρομαι για multiview και έχω ήδη τον 831.

Μάλιστα για να δεις τραγικότητα θα σου πω ότι στο τηλ. που μου είχαν προτείνει 3play + όλα τα novacinema με αστική χρέωση στα κινητά 44.90 ,δηλαδή ακριβώς την τιμή του τιμοκαταλόγου!
Και το καλύτερο: Στην περίπτωση αυτή μου είπε ότι τον 865 τον παίρνω στα 149 ευρώ γιατί (ανεξάρτητα αν βάλω ή όχι πιστωτική κάρτα) θεωρούμε υφιστάμενος συνδρομητής που έχει ήδη ως κύριο δέκτη τον 831 και άρα στην περίπτωση αυτή ο 865 λογίζεται ως δέκτης multiview (2ος δέκτης) και χρεώνεται 149 ευρώ!
Και όντως έτσι είναι αν δεις το σχετικό pdf αν θεωρηθεί πως ως κύριο δέκτη έχεις ήδη τον 831 ως υφιστάμενος!

Θα κάνω λοιπόν μια τελευταία προσπάθεια με αυτό που μου πρότεινες,κι αν δε γίνεται τίποτα θα ζητήσω αλλαγή του ονόματος του λογαρισμού forthnet στο όνομα π.χ.του πατέρα μου.Στη συνέχεια αφού γίνει η αλλαγή θα προσπαθήσω περισσότερο για την προσφορά των 54,90 ή 59,90 που απ'ότι ανάφερε φίλος παραπάνω που του την έκαναν περιλαμβάνει κανονικά και 12 μήνες multiview + HD (ενώ η προσφορά με τα 39,90 περιλαμβάνει 6 μήνες mutiview + HD)

Θα ενημερώσω για τις όποιες εξελίξεις...εδώ που έχουμε μπλέξει!!

Εγώ νομίζω πως αν δείξεις επιμονή θα το πετύχεις.Βάλτους να πάρουν τηλέφωνο στα κεντρικά. Εξήγησέ τους ότι αυτό που ζητάς είναι ΝΕΑ συνδρομή.Δεν έχεις κάποιο συνδυαστικό πρόγραμμα αυτή τη στιγμή.Ζητάς αναβάθμιση από 2play σε 3play.Δεν έχεις συνδυασμό 2play με ΝΟΒΑ. Τη ΝΟΒΑ που πληρώνεις τώρα να την αφήσουν στην άκρη.Είναι άλλη συνδρομή κι εσύ δεν ζητάς να την κόψεις.Εσύ ζητάς ΝΕΑ συνδρομή.Επέμεινε και πες τους να καλέσουν τα κεντρικά.Δεν έχει λογική να σου το αρνηθούν.Η δικιά μου περίπτωση είναι κάπως παρόμοια.Η μόνη διαφορά είναι πως δεν πληρώνω συνδρομή για ΝΟΒΑ,αλλά έχω το προπληρωμένο από τις ομάδες.Μάλιστα,πριν από 2 μέρες με κάλεσαν από τα κεντρικά και μου έκαναν αυτήν την προσφορά που τρέχει(την οποία και έχω ήδη πάρει)!Να αναβαθμίσω δηλαδή από 2play economy στο 3play της προσφοράς.Τους εξήγησα ότι την πήρα ήδη την προσφορά.Και είπαμε καληνύχτα!Χεχεχε!Θέλω να σου πω ότι σίγουρα την δικαιούσαι,γιατί αυτό που ζητάς είναι ΝΕΑ συνδρομή.Να πας από 2play σε 3play.Μήπως δεν τους το εξήγησες σωστά?Επέμεινε και πες αποτελέσματα.

Last edited:
Έλα τώρα, πες την αλήθεια. Η κύρια πρόθεσή σου είναι να "συνδεθείς" με τη γειτόνισσα από κάτω και άσε τους δέκτες στην άκρη...
Πάντως, πέρα από την πλάκα, τη σύνδεση των δεκτών δεν τη γλιτώνεις σε μια τέτοια περίπτωση.

Eντάξει ωραία είναι και στην ηλικία μου, αλλά έχω αλλού συμβόλαιο αορίστου χρόνου:2thumb22sup:
Δεν θα ήταν κακό πάντως σαν ιδέα.:firstprize:
Η σύνδεση δεν είναι πρόβλημα. 1 τρύπα σε κάθε διαμέρισμα.

π' όσο θυμάμαι από αυτά που έχουν γραφτεί, 149 τον δίνει στη συγκεκριμένη περίπτωση ή 49 αν γίνει χρήση πιστωτικής κάρτας για τις πληρωμές της συνδρομής (λογικά προπληρωμή για 1 χρόνο). Όμως, ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος που το έχει εφαρμόσει ήδη.

Ναι αλλά τώρα η άλλη έχει ήδη 3play απλό. Αν ζητήσει αναβάθμιση στο full(με την δικιά μου προσφορά πάντα) τι θα κάνουν?
Ας μας πει κάποιος αν το έχει κάνει.

Και πάλι εγώ σκέφτομαι αν αξίζουν 15 ευρώ για το full pack της Nova.
Δεδομένου του ότι θα έχω σίγουρα JSC και βλέπω Premier League,NBA,Euroleague και CH.L κυρίως που τα βλέπω και από εκεί, δεν ξέρω αν αξίζει να δώσω ακόμα 15 ευρώ για την Nova.

Y.Γ. Κάτι φταίει με τα quotes.

Eντάξει ωραία είναι και στην ηλικία μου, αλλά έχω αλλού συμβόλαιο αορίστου χρόνου:2thumb22sup:
Δεν θα ήταν κακό πάντως σαν ιδέα.:firstprize:
Η σύνδεση δεν είναι πρόβλημα. 1 τρύπα σε κάθε διαμέρισμα.
Κάπου είχες γράψει ότι μένεις μόνος, οπότε γι' αυτό σου απάντησα για ιδιαίτερη "συνδεσμολογία".
Πού να φανταστώ ότι έχει συμβόλαιο αορίστου χρόνου!
Μην βρούμε και τον μπελά μας κιόλας... :coool:
Κι από τη στιγμή που αναφέρεσαι μόνο σε 1 όροφο διαφορά, λογικά, ούτε με την απόσταση θα έχεις πρόβλημα.
Ναι αλλά τώρα η άλλη έχει ήδη 3play απλό. Αν ζητήσει αναβάθμιση στο full(με την δικιά μου προσφορά πάντα) τι θα κάνουν?
Ας μας πει κάποιος αν το έχει κάνει.
Για μισό, γιατί τώρα μπερδεύτηκε το θέμα. Αφού έχει ήδη 3play η γειτόννισα, πώς θα πάρει αυτή την δικιά σου προσφορά;
Μόνο αν την αναβαθμίσουν, αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα της κάνουν την ίδια προσφορά μ' εσένα. Μπορεί να της πουν την ταρίφα που έχει ο επίσημος τιμοκατάλογος του 3play. Δεν χάνει βέβαια τίποτα να ρίξει ένα τηλ. στα κεντρικά πριν το τέλος του μήνα που λήγουν οι προσφορές και να ρωτήσει με πόσα παραπάνω θα μπορεί να έχει το full πακέτο.
Επίσης, ο pvr δέκτης (865) μπορεί να αγοραστεί στα 49 με πιστωτική, μόνο σε περιπτώσεις νέων συνδρομών. Σε υφιστάμενους συνδρομητές που έχουν ήδη τον 831, λογίζεται υποχρεωτικά ως δέκτης multiview και στον χρεώνουν 149 . Άρα, υπάρχει κι εδώ ένα αγκάθι.
Και πάλι εγώ σκέφτομαι αν αξίζουν 15 ευρώ για το full pack της Nova.
Δεδομένου του ότι θα έχω σίγουρα JSC και βλέπω Premier League,NBA,Euroleague και CH.L κυρίως που τα βλέπω και από εκεί, δεν ξέρω αν αξίζει να δώσω ακόμα 15 ευρώ για την Nova.
Με το JSC είσαι καλυμμένος γι' αυτά που βλέπεις, εκτός κι αν αρχίσουν πάλι τις γνωστές ταρζανιές τους, όπως π.χ. το 2011 που στις 31 Δεκεμβρίου έκλεισαν τα έξτρα κανάλια (+9,+10), παρόλο που είχαν προπληρωθεί για 1 χρόνο. Πέρσι δεν το έκαναν, αλλά κανένας δεν είναι ποτέ σίγουρος μαζί τους. Επίσης έχουν ακουστεί διάφορα περί παντρέματος, που δεν ξέρω αν θα ισχύσουν, ενώ τέλος δεν έχει ξεκαθαρίσει και το τοπίο αν θα δείξει PL στον hotbird.
Από εκεί και πέρα, αν το ζητούμενο είναι οι ελληνικές περιγραφές και οι ελληνικές εκπομπές για Euroleague και CH.L, οι ταινίες των novacinema κτλ. τότε μια χαρά είναι τα 15 . Από εσένα όμως εξαρτάται τι προτιμάς/ψάχνεις περισσότερο για να τα ζυγίσεις και να δεις τι σε συμφέρει πιο πολύ.
Y.Γ. Κάτι φταίει με τα quotes.
Μια χαρά φαίνεται να λειτουργούν. Ίσως κάνεις κάτι λάθος στην αντιγραφή τους.

Xαχχα. Πάντως τα συμβόλαιο αορίστου χρόνου σπάνε όποια στιγμή θες,οπότε όλα είναι πιθανά.:firstprize:

Υποθέτω πως αφού πρόκειται για αναβάθμιση κάποιου προγράμματος σε μεγαλύτερο θα το δεχτούν.
Επίσης, γίνεται αν θυμάμαι καλά να βάλεις την προσφορά που σου έκαναν σε άλλο όνομα.
Αύριο που θα με πάρουν θα ρωτήσω για σίγουρα.

Για τον pvr,από ότι θυμάμαι με κλάψα και τηλεφωνήματα, στον δίνουν πιο φθηνά

Για ελληνικές περιγραφές δεν ενδιαφέρομαι.
Η Euroleague είναι το θέμα.
Ταινίες δεν καίγομαι να βλέπω από την TV.

Γενικά μόνο για την Euroleague αν το βάλω.

Δεν ξέρω φίλε μου! έτσι μου είπαν έτσι σου λέω! εμένα το συμβόλαιο λήγει το σεπτέμβρη(53.90) εάν δεν μου κάνουν την προσφορά με 40 ευρώ αντε 45 με hd θα τους χαιρετήσω! μιλάω για το σπορτ πακέτο!

και κάτι αλλο το μονο που θα μπορει να κάνει αν παει απο το 2plau σε 3play θα είναι να πάρει το πακέτο με τα 40 ευρώ αν του το δώσουν κι αυτο! και σε καμία περίπτωση το 3play full με 54 η 59 ευρώ!

Xαχχα. Πάντως τα συμβόλαιο αορίστου χρόνου σπάνε όποια στιγμή θες,οπότε όλα είναι πιθανά.:firstprize:
Έτσι όπως μου τα λες, πρέπει να αγαπάς πολύ και με πάθος ρε μπαγασάκο... :p :flipout:

Επίσης, γίνεται αν θυμάμαι καλά να βάλεις την προσφορά που σου έκαναν σε άλλο όνομα.
Αύριο που θα με πάρουν θα ρωτήσω για σίγουρα.
Αυτό, για να πω την αλήθεια δεν το έχω ξανακούσει ποτέ και είμαι περίεργος να δω τι θα σου απαντήσουν όταν τους ρωτήσεις.
Για τον pvr,από ότι θυμάμαι με κλάψα και τηλεφωνήματα, στον δίνουν πιο φθηνά
Αν τα καταφέρεις και τους τουμπάρεις, χαλάλι σου. Δεν χάνεις τίποτα πάντως να το προσπαθήσεις!
Υποθέτω πως αφού πρόκειται για αναβάθμιση κάποιου προγράμματος σε μεγαλύτερο θα το δεχτούν.

Για ελληνικές περιγραφές δεν ενδιαφέρομαι.
Η Euroleague είναι το θέμα.
Ταινίες δεν καίγομαι να βλέπω από την TV.
Γενικά μόνο για την Euroleague αν το βάλω.
Από τη στιγμή που κυρίως η Euroleague σ' ενδιαφέρει και όχι τα έργα, τότε γιατί να επιδιώξετε αναβάθμιση σε full?
Θα σου πρότεινα να ζητήσετε να αναβαθμίσετε το απλό 3play στο 3play με τα αθλητικά που κοστίζει 39.90 .
Αυτή είναι επίσημη προσφορά και δεν θα αρνηθούν να σας τη δώσουν, αφού πρόκειται για αναβάθμιση υπηρεσίας.
Έτσι θα δίνεις 10 το μήνα και θα σε συμφέρει καλύτερα.
Επιπλέον, οι προσφορές του full στα 54.90 ή 59.90 δεν είναι επίσημες, αλλά έχουν γίνει επιλεκτικά μέσω τηλεφώνου κι έτσι δεν είναι σίγουρο ότι μπορεί να τις πάρει και κάποιος άλλος πέρα από αυτόν που του τις πρόσφεραν.