Όπως έχει γράψει κάποιος φίλος πριν μερικές σελίδες, η αλλαγή ονόματος είναι μια λύση, αλλά αυτή χρειάζεται τουλάχιστον 2 βδομάδες για να ολοκληρωθεί και αν δεν πάρει άλλη παράταση η προσφορά, τότε θα μείνεις ξεκρέμαστος.
Από την άλλη, η διακοπή, είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι.
Αν διακόψεις, κανένας δεν σου εγγυάται ότι θα σου κάνουν την προσφορά που θέλεις.
Επίσης, κανένας δεν σου εγγυάται ότι θα σου κάνουν κάποια προσφορά άμεσα. Για παράδειγμα, στο φίλο μου και τον jimmy0077 (όπως έγραψε), την προσφορά την έκαναν μετά από 4-5 μήνες. Αν λοιπόν είσαι "εξαρτημένος" με τη nova (γιατί π.χ. είσαι "αρρωστάκι" με την μπάλα ή γιατι μένεις στην επαρχία και τα επίγεια κανάλια τα βλέπεις μόνο από το δορυφόρο κτλ.) θα αντέξεις να μείνεις τόσο καιρό στην αναμονή μήπως και σου κάνουν κάποια προσφορά;
Κι αν συνυπολογίσεις και το penalty, τότε ζορίζουν τα πράγματα.
Ένας φίλος είχε προτείνει πριν μερικές μέρες σ' αυτούς που δεσμεύονται με συμβόλαια και penalty και θέλουν να πιέσουν για την προσφορά, να κάνουν αίτηση διακοπής και μία μέρα πριν λήξει ο μήνας (οι διακοπές γίνονται πάντα στο τέλος του μήνα) αν δεν τους έχει γίνει κάποια προσφορά, να ακυρώσουν τη διακοπή.
Γι' αυτό, θα πρέπει να τα ζυγίσεις όλα και να δεις τι σε βολεύει καλύτερα και πόσο ρίσκο είσαι διατεθιμένος να πάρεις...
Φίλε foufoutos7,σε ευχαριστώ για τις σκέψεις και συμβουλές σου.
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση προς όλους τους φίλους:
Οι γνωστές προσφορές για 3play + cinema/sport στα 39.90 ή 3play full στα 54,90 ή 59,90 συνήθως απευθύνονται:
1. Σε συνδρομητές forthnet που έχουν διακόψει τη nova, ή δεν έχουν βάλει nova ποτέ μέχρι σήμερα ??
ή
2. Σε συνδρομητές σκέτης nova με σκοπό να συνδιάσουν και forthnet σε 3play πρόγραμμα ??
Σε ποιά κατηγορία από τις 2 παραπάνω κατηγορίες συνδρομητών απευθύνονται συνήθως οι παραπάνω προσφορές 3play ?
Ο λόγος που ρωτάω είναι γιατί νομίζω έχει σημασία για την τακτική που σκέφτομαι να ακολουθήσω:
Αυτή τη στιγμή έχω και forthnet και nova στο ίδιο όνομα με τη διαφορά όμως ότι φαίνονται ξεχωριστά.
Δηλαδή στη μια καρτέλα στο αρχείο τους φαίνεται να έχω στο όνομα π.χ. Α μόνο forthnet και
στην άλλη καρτέλα φαίνεται να έχω στο ίδιο όνομα Α, μόνο nova.
Αυτό που σκέφτομαι είναι να κάνω αλλαγή ονόματος στο λογαριασμό της Forthnet από Α σε Β ώστε να
φαίνεται πως το όνομα Β έχει μόνο forthnet και δεν έχει συνδιάσει ποτέ με nova.
Στη συνέχεια αφού γίνει αυτή η αλλαγή να ζητήσω ως όνομα Β πλέον, προσφορά για 3play κι αν
μου δώσουν,τότε ενδεχομένως να ζητήσω διακοπή της nova με το όνομα Α κι ας έχω ενδεχομένως
και penalty...
Θα μου πείτε τώρα αλχημείες και κόλπα...αλλά με αυτές τις τακτικές που ακολουθούν που εμάς τους
τακτικούς συνδρομητές τους μας θεωρούν κορόιδα πρέπει κι εμείς να κάνουμε ότι είναι δυνατόν από
μεριά μας...
Τι γνώμη έχετε σχετικά?
Επίσης να ρωτήσω,το penalty είναι 80 ή 100 ευρώ, γνωρίζει κανείς?
Σας ευχαριστώ για τις όποιες γνώμες!
Last edited: