Προσφορά NOVA

Σε εμένα που είχα κάνει διακοπή(και είχε βγει πέναλτυ αλλά δεν το είχα πληρώσει ), με πήραν σήμερα που έδωσαν την προσφορά των 39,90 για 24αρι internet,απεριόριστα σταθερά,720 προς κινητά και το sports pack.

Επίσης, μου είπαν πως δεν χρωστάω τίποτα από προηγούμενα.

Δεν πρόκειται να το βάλω, απλά προς ενημέρωση το έγραψα.

Πόσο καιρό πριν είχες κάνει διακοπή;

Εχω διακοψει αρκετους μηνες, χθες μου προτειναν τηλεφωνικα 2 Play + Cinema Pack ή 2 Play + Sports Pack στα 39.90.

Ζητησα προσφορα για 2 Play + Full Pack, επεσε αναμονη για διαβουλευση και τελικα μου ειπε οτι ειδικα για μενα (χαχα, ψηλωσα 10 ποντους) μπορουν να δωσουν 2 Play + Full Pack στα 59.90 με 12μηνη δεσμευση.
Δεν διευκρινησα αν τα HD ειναι επιπλεον.

Συμπερασμα, συμβαινει αυτο ακριβως που περιγραφει απο πανω ο tiniakos με το γλαφυρο παραδειγμα του...
Το ίδιο ψήλωμα (10 πόντους και λίγο λέω) συνέβη και σ' ένα φίλο μου προχθές.
Έχει διακόψει από την Άνοιξη τη nova κι έχει κρατήσει το DP Eco με τα 24,90 το μήνα.
Τον πήραν λοιπόν τηλ. και του έκαναν, αποκλειστικά γι' αυτόν, την προσφορά του 3Play Full μαζί με τα κινητά και τα διεθνή, στα 59,90 .
Τώρα, για ποιο λόγο στο φίλο μου και σ' εσένα πρόσφεραν το Full στα 59,90 , ενώ στον jimmy0077 στα 54,90 , είναι κάτι που μόνο η Forthnet ξέρει.
Ίσως (χωρίς παρεξήγηση) ο jimmy0077 είναι ελαφρώς πιο κοντός και θέλησαν να τον ψηλώσουν περισσότερο από περηφάνια! :flipout:
Κοινώς, ό,τι νά 'ναι... :bang:

Παιδιά πρέπει να καταλάβουμε όμως ότι στην πατρίδα μας έτσι δυστυχώς λειτουργεί η αγορά...όλα αυτά που λέμε και όλοι συμφωνούμε πόσοι τα βλεπουν?? να μην πω νούμερο και πέσω έξω Υπάρχει πέρα από εμάς μια τεράστια αγορά με μη ενήμερους καταναλωτές που ακόμα και τώρα πληρώνουν 100 ευρώ για της δυο υπηρεσίες. Εδώ πληροφόρησα γείτονα μεγάλης ηλικίας που έσπευσε για αίτηση χωρίς να γνωρίζει τίποτα από την τόση διαφήμιση και οι περισσότεροι είναι δυστυχώς έτσι!!!! οπότε ο γενικός διευθυντής που έχει σκαρφιστεί αυτό το τόσο άσχημο τρόπο προσφορών να πήρε και μπόνους για των τρόπο που η εταιρία κερδίζει.....Αυτα!!!!
υγ : η υπηρεσία ebill σας ανοίγει τους λογαριασμούς να βλέπεται τη πληρώνεται??? εμένα εδώ και τρεις μήνες και μετά από αρκετά τηλέφωνα άκουσα εχτές ότι θα μου κάνουν ρισετ στην υπηρεσία αλλά δεν έγινε τίποτα....τα pdf αρχεία δεν ανοίγουν. Μόνο ο πρώτος λογαριασμό που εκδόθηκε πριν 3 μήνες ανοίγει!!!!:fahne90:

Last edited:
Έχω κι εγώ πρόβλημα με τα pdf και τα jpg τα τελευταία, αυτά που είναι 3play. Επικοινώνησα μαζί τους, είναι κάτι που το γνωρίζουν και θα το φτιάξουν είπαν...

οτι ναναι... σε μενα οπως ειπα πριν ειπαν οτι με ενα ρεσετ που θα μου κανουν θα φτιαχτει....τι να πω (και εμενα απο οταν ενταχθηκα στο 3play ξεκινησε το προβλημα):SFGSFGSF: .

Last edited by a moderator:
Νομιζω οτι με τα σημερινα μισθολογικα δεδομενα οτι θα πρεπει να συμπιεσουν παρα πολυ το τιμοκαταλογο.Δεν ειναι δυνατον να δινει καποιος το 10% του μισθου του για τηλ +ιντερνετ+ νοβα οταν αυτο αποτελει περιπου το βασικο εργαλειο διασκεδασης και επικοινωνιας.Και αν θεωρησουμε την ακριβη ακομη κινητη τηλεφωνια σαν <ειδος πολυτελειας> ,νομιζω οτι η μονη πολυτελεια στο 3D πακετο ειναι η νοβα ,αλλα στη ουσια αποτελει και ουσιατικο μεσο διασκεδασης
Προσωπικη εκτιμηση ειναι οτι μια τιμη κοντα στα 30 ευρω για φουλ ,θα τους εφερνε παρα πολυ κοσμο και θα βελτιοποιουσε τα οικονομικα τους μεγεθη

εκανα προσφατα το πακετο 3play + novacinema 1 σύνολο 39,90(απο 2DP+ full pack με προνομιο -20%). ειχα κανει αίτημα για να παρω και το πακετο το αθλητικό με 10Ε.σημερα με πηρε μια γκομενα και μου είπε οτι το καλύτερο που μπορεί να κάνει είναι να βγάλω το novacinema1 και να μου δώσουν το αθλητικό πακέτο σύνολο 54ε. μόνο που δεν έπεσα απο την καρέκλα όταν το άκουσα:ears:.φυσικά δεν δέχτηκα και μου είπε θα με ξανακαλέσουν(αμα θέλουμε το πιστεύουμε) .THIS IS NOVA:SFGSFGSF:

Έχει διακόψει από την Άνοιξη τη nova κι έχει κρατήσει το DP Eco με τα 24,90 το μήνα.
Τον πήραν λοιπόν τηλ. και του έκαναν, αποκλειστικά γι' αυτόν, την προσφορά του 3Play Full μαζί με τα κινητά και τα διεθνή, στα 59,90 .
Τώρα, για ποιο λόγο στο φίλο μου και σ' εσένα πρόσφεραν το Full στα 59,90 , ενώ στον jimmy0077 στα 54,90 , είναι κάτι που μόνο η Forthnet ξέρει.
Ίσως (χωρίς παρεξήγηση) ο jimmy0077 είναι ελαφρώς πιο κοντός και θέλησαν να τον ψηλώσουν περισσότερο από περηφάνια! :flipout:

Πραγματικά τραγικά πράγματα συνάδελφοι! Οι υφιστάμενοι πελάτες είμαστε ουσιαστικά τα κορόιδα με αυτήν την τιμολογιακή πολιτική.Σε 2 τηλεφωνικές συνομιλίες που είχα μου έλεγαν πως δεν δικαιούμαι την γνωστή προσφορά με τα 39.90 γιατί είμαι υφιστάμενος συνδρομητής κι αυτή ισχύει μόνο για νέους!
Στη συνέχεια όταν ρώτησα αν υπάρχει κάποια προσφορά για 3play full μου είπε πως είναι στα 79.90 ευρώ.
Ναι της λέω αλλά κάποια προσφορά δεν υπάρχει για το 3play full σε καλύτερη τιμή? Και μου απαντάει χαρακτηριστικά:
"Μα αν υπήρχε κάποια προσφορά καλύτερη λέτε να μην σας το έλεγα??!"

Τώρα όσον αφορά την προσφορά του 3play full στα 54,90 στον ένα φίλο και στα 59,90 στον άλλο φίλο,επειδή
η διαφορά είναι ακριβώς 5 ευρώ σκέφτομαι μήπως στον έναν φίλο που του είπαν για 59,90 του έδωσαν και τα HD μαζί.

Εγώ σκέφτομαι τώρα τι να κάνω όπως τα έχουνε κάνει: Να αλλάξω όνομα στο λογαριασμό της Forthnet ή να διακόψω τη nova ή και τα δυο? Και σκέφτομαι ίσως να διακόψω τη nova κι ας έχω και penalty...Ίσως τότε θυμηθούν να μου πουν κι εμένα για 3play full στα 54,90 ή 59,90 ευρώ...

Διακοπή για nova προφανώς μιλάς φίλε tiniakos όχι για Forthnet.To θέμα είναι πως χρόνο κλείνω γύρω στα μέσα Οκτώβρη αν θυμάμαι καλά...Γι'αυτό και προβληματίζομαι και σκέφτομαι μήπως συμφέρει να διακόψω τώρα,κι ας έχω και penalty...

Πάρτους τα τώρα που μπορείς μετά θα σου ζητάνε 80αρια.

Δεν με ικανοποιεί. 55 τον μήνα πολλά είναι.
Με 10 έχω douple-play στην hol(24αρι internet χωρίς κλήσεις, κανονικά κάνει 16 αλλά -5 από την Vodafone -1 για μη εκδοση λογαρισμού).
Με 45 ευρώ ακόμα,βάζω αν θέλω JSC full με 15/μήνα και μένουν 30 ευρώ που θα μπορούσα να βάλω κάποιο cinema pack σε άλλο πακέτο.

Πόσο καιρό πριν είχες κάνει διακοπή;
4-5 μήνες

1.90 είμαι.:firstprize:

Last edited:
Πραγματικά τραγικά πράγματα συνάδελφοι! Οι υφιστάμενοι πελάτες είμαστε ουσιαστικά τα κορόιδα με αυτήν την τιμολογιακή πολιτική.Σε 2 τηλεφωνικές συνομιλίες που είχα μου έλεγαν πως δεν δικαιούμαι την γνωστή προσφορά με τα 39.90 γιατί είμαι υφιστάμενος συνδρομητής κι αυτή ισχύει μόνο για νέους!
Στη συνέχεια όταν ρώτησα αν υπάρχει κάποια προσφορά για 3play full μου είπε πως είναι στα 79.90 ευρώ.
Ναι της λέω αλλά κάποια προσφορά δεν υπάρχει για το 3play full σε καλύτερη τιμή? Και μου απαντάει χαρακτηριστικά:
"Μα αν υπήρχε κάποια προσφορά καλύτερη λέτε να μην σας το έλεγα??!"
Εννοείται πως εμείς οι υφιστάμενοι συνδρομητές που έχουμε και δεσμευτικά συμβόλαια ότι είμαστε τα κορόιδα.
Όπως έχει γραφτεί κι άλλες φορές, οι προσφορές ισχύουν και για υφιστάμενους συνδρομητές, μόνο όταν πρόκεται για αναβάθμιση του συμβολαίου. Για υποβάθμιση, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μας κάνουν τη χάρη και γι' αυτό δεν έχω μπει καν στον κόπο να πάρω τηλ. αφού ξέρω εκ των προτέρων τι θα μου πουν. Από τα 53.90 που είμαι τώρα, θα μου δώσουν και τα κινητά με αστική χρέωση στα 54.90 (που είναι η κανονική χρέωση του 3play με τα αθλητικά μαζί) αποκλειστικά για εμένα για να νιώσω κι εγώ περήφανος όπως τόσοι άλλοι φίλοι εδώ μέσα!
Τώρα όσον αφορά την προσφορά του 3play full στα 54,90 στον ένα φίλο και στα 59,90 στον άλλο φίλο,επειδή
η διαφορά είναι ακριβώς 5 ευρώ σκέφτομαι μήπως στον έναν φίλο που του είπαν για 59,90 του έδωσαν και τα HD μαζί.
Αυτό με τα HD θα το ρωτήσω το φίλο μου, μήπως θυμάται να του το ανέφεραν, γιατί σ' εμένα πάντως δεν είπε κάτι για HD όταν μου εξηγούσε αναλυτικά την προσφορά που του έκαναν.
Εγώ σκέφτομαι τώρα τι να κάνω όπως τα έχουνε κάνει: Να αλλάξω όνομα στο λογαριασμό της Forthnet ή να διακόψω τη nova ή και τα δυο? Και σκέφτομαι ίσως να διακόψω τη nova κι ας έχω και penalty...Ίσως τότε θυμηθούν να μου πουν κι εμένα για 3play full στα 54,90 ή 59,90 ευρώ...
Όπως έχει γράψει κάποιος φίλος πριν μερικές σελίδες, η αλλαγή ονόματος είναι μια λύση, αλλά αυτή χρειάζεται τουλάχιστον 2 βδομάδες για να ολοκληρωθεί και αν δεν πάρει άλλη παράταση η προσφορά, τότε θα μείνεις ξεκρέμαστος.
Από την άλλη, η διακοπή, είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι.
Αν διακόψεις, κανένας δεν σου εγγυάται ότι θα σου κάνουν την προσφορά που θέλεις.
Επίσης, κανένας δεν σου εγγυάται ότι θα σου κάνουν κάποια προσφορά άμεσα. Για παράδειγμα, στο φίλο μου και τον jimmy0077 (όπως έγραψε), την προσφορά την έκαναν μετά από 4-5 μήνες. Αν λοιπόν είσαι "εξαρτημένος" με τη nova (γιατί π.χ. είσαι "αρρωστάκι" με την μπάλα ή γιατι μένεις στην επαρχία και τα επίγεια κανάλια τα βλέπεις μόνο από το δορυφόρο κτλ.) θα αντέξεις να μείνεις τόσο καιρό στην αναμονή μήπως και σου κάνουν κάποια προσφορά;
Κι αν συνυπολογίσεις και το penalty, τότε ζορίζουν τα πράγματα.
Ένας φίλος είχε προτείνει πριν μερικές μέρες σ' αυτούς που δεσμεύονται με συμβόλαια και penalty και θέλουν να πιέσουν για την προσφορά, να κάνουν αίτηση διακοπής και μία μέρα πριν λήξει ο μήνας (οι διακοπές γίνονται πάντα στο τέλος του μήνα) αν δεν τους έχει γίνει κάποια προσφορά, να ακυρώσουν τη διακοπή.
Γι' αυτό, θα πρέπει να τα ζυγίσεις όλα και να δεις τι σε βολεύει καλύτερα και πόσο ρίσκο είσαι διατεθιμένος να πάρεις...
1.90 είμαι.:firstprize:
Και με τους 10 πόντους περηφάνιας δώρο από τη nova, έφτασες αισίως τα 2 μέτρα. Άντε, λίγο ακόμα και θα αρχίσεις να μοιράζεις τάπες ακόμα και στον Lebron James! :worshippy:

Eγώ είχα διακόψει και forthnet,ίσως για αυτό τα 5 ευρώ πιο φθηνά.

Μου προσέφεραν 3 play Full προσφορά για 1 χρόνο στα 55 και μετά από ένα χρόνο κανονικά στα 79(αν θέλω όμως να συνεχίσω).
multiview και HD εννοείται συμπεριλαμβάνονται.

Χαχα. Εδώ τον τάπωνε ο Danny Green. Εγώ θα κολλήσω?:firstprize:

Ο μόνος λόγος που σκέφτομαι να το βάλω είναι μήπως το μοιραστούμε με την γειτόνισσα του κάτω ορόφου που θέλει να βάλει 3play.
Οπότε παίρνω εγώ τον PVR, αυτή 2play και τον 831 και έχουμε full pack και οι 2 έτσι(αρκεί να έχουμε δέκτες συνδεδεμένους)?
Ρωτάω επειδή δεν το έχω ξαναδουλέψει το multiview.

Αλλιώς δεν αξίζει(δεδομένο του ότι μένω μόνος).

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Παιδιά πρέπει να καταλάβουμε όμως ότι στην πατρίδα μας έτσι δυστυχώς λειτουργεί η αγορά...όλα αυτά που λέμε και όλοι συμφωνούμε πόσοι τα βλεπουν?? να μην πω νούμερο και πέσω έξω Υπάρχει πέρα από εμάς μια τεράστια αγορά με μη ενήμερους καταναλωτές που ακόμα και τώρα πληρώνουν 100 ευρώ για της δυο υπηρεσίες. Εδώ πληροφόρησα γείτονα μεγάλης ηλικίας που έσπευσε για αίτηση χωρίς να γνωρίζει τίποτα από την τόση διαφήμιση και οι περισσότεροι είναι δυστυχώς έτσι!!!! οπότε ο γενικός διευθυντής που έχει σκαρφιστεί αυτό το τόσο άσχημο τρόπο προσφορών να πήρε και μπόνους για των τρόπο που η εταιρία κερδίζει.....Αυτα!!!!
υγ : η υπηρεσία ebill σας ανοίγει τους λογαριασμούς να βλέπεται τη πληρώνεται??? εμένα εδώ και τρεις μήνες και μετά από αρκετά τηλέφωνα άκουσα εχτές ότι θα μου κάνουν ρισετ στην υπηρεσία αλλά δεν έγινε τίποτα....τα pdf αρχεία δεν ανοίγουν. Μόνο ο πρώτος λογαριασμό που εκδόθηκε πριν 3 μήνες ανοίγει!!!!:fahne90:

Συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφεις για τους συνδρομητές της Νόβα. Το έζησα στα καταστήματα της Forthnet στις αρχές του μήνα, όταν πήγαινα για να βρω λύση στο θέμα της αλλαγής από 2play eco 24,90 στο 3play 29,90. Κανένας δεν ήταν ψαγμένος και ενήμερος για το τι πήγαινε να αγοράσει και, όμως, ...αγόραζαν.

Για το θέμα του e-bill, έχω καταλάβει ότι αυτό συμβαίνει σε όσους μπαίνουν για πρώτη φορά στο σύστημα. Έχω 3 γραμμές στο σύστημα αυτό από χρόνια, την 13/6 ενεργοποιήθηκε το 3play στη μια απ' αυτές και από την 17/6 που ενημερώθηκε το e-bill μου δείχνει κανονικά τα στοιχεία. Δεν ξέρω, βέβαια, τι θα γίνει όταν εκδοθεί ο πρώτος λογαριασμός με τη νέα υπηρεσία.

Καλησπερα σε ολη την παρεα. Γνωστος μου προκειται να μεταφερει το σταθερο του απο ΟΤΕ σε Forthnet γιατι θελει να ενεργοποιησει το διεθνες πακετο για κλησεις προς Ρουμανια.
Δεν ενδιαφερεται για ιντερνετ. Η ερωτηση ειναι : Υπαρχει περιπτωση να του προτεινουν και Nova με ολα τα Sports η Cinema με +10 Euro? Στον καταλογο της Forthnet λεει για +25 για τα Sports η +15 για τα Cinema. Τι ισχυει τελικα. Με ποιος προυποθεσεις ισχυει η προσφορα των 10 Euro?
Ευχαριστω.

Δυστυχώς φίλε η Forthnet δίνει προσφορά τη ΝΟΒΑ μόνο με internet και τηλεφωνία,δηλ. 3play.Για ΝΟΒΑ σε συνδυασμό μόνο με τηλεφωνία ισχύουν οι τιμές της σκέτης ΝΟΒΑ.

Λογικά όχι γιατί δεν θα είναι 3play.

Επεξεργασία:
Ξέρει κάποιος σε υφιστάμενο συνδρομητή με τον 831, αν πάει στο 3play full με πόσο δίνουν τον 865 για multiview?

Οντως ειναι ετσι . Μολις πηρα τηλεφωνο, και μου ειπαν οτι οποiαδηποτε προσφορα με Nova ειναι μονο για πακετο 3play...

Ο μόνος λόγος που σκέφτομαι να το βάλω είναι μήπως το μοιραστούμε με την γειτόνισσα του κάτω ορόφου που θέλει να βάλει 3play.
Οπότε παίρνω εγώ τον PVR, αυτή 2play και τον 831 και έχουμε full pack και οι 2 έτσι(αρκεί να έχουμε δέκτες συνδεδεμένους)?
Ρωτάω επειδή δεν το έχω ξαναδουλέψει το multiview.
Έλα τώρα, πες την αλήθεια. Η κύρια πρόθεσή σου είναι να "συνδεθείς" με τη γειτόνισσα από κάτω και άσε τους δέκτες στην άκρη... :flipout:
Πάντως, πέρα από την πλάκα, τη σύνδεση των δεκτών δεν τη γλιτώνεις σε μια τέτοια περίπτωση.
Ξέρει κάποιος σε υφιστάμενο συνδρομητή με τον 831, αν πάει στο 3play full με πόσο δίνουν τον 865 για multiview?
Απ' όσο θυμάμαι από αυτά που έχουν γραφτεί, 149 τον δίνει στη συγκεκριμένη περίπτωση ή 49 αν γίνει χρήση πιστωτικής κάρτας για τις πληρωμές της συνδρομής (λογικά προπληρωμή για 1 χρόνο). Όμως, ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος που το έχει εφαρμόσει ήδη.