Πραγματικά τραγικά πράγματα συνάδελφοι! Οι υφιστάμενοι πελάτες είμαστε ουσιαστικά τα κορόιδα με αυτήν την τιμολογιακή πολιτική.Σε 2 τηλεφωνικές συνομιλίες που είχα μου έλεγαν πως δεν δικαιούμαι την γνωστή προσφορά με τα 39.90 γιατί είμαι υφιστάμενος συνδρομητής κι αυτή ισχύει μόνο για νέους!
Στη συνέχεια όταν ρώτησα αν υπάρχει κάποια προσφορά για 3play full μου είπε πως είναι στα 79.90 ευρώ.
Ναι της λέω αλλά κάποια προσφορά δεν υπάρχει για το 3play full σε καλύτερη τιμή? Και μου απαντάει χαρακτηριστικά:
"Μα αν υπήρχε κάποια προσφορά καλύτερη λέτε να μην σας το έλεγα??!"
Εννοείται πως εμείς οι υφιστάμενοι συνδρομητές που έχουμε και δεσμευτικά συμβόλαια ότι είμαστε τα κορόιδα.
Όπως έχει γραφτεί κι άλλες φορές, οι προσφορές ισχύουν και για υφιστάμενους συνδρομητές, μόνο όταν πρόκεται για αναβάθμιση του συμβολαίου. Για υποβάθμιση, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μας κάνουν τη χάρη και γι' αυτό δεν έχω μπει καν στον κόπο να πάρω τηλ. αφού ξέρω εκ των προτέρων τι θα μου πουν. Από τα 53.90 που είμαι τώρα, θα μου δώσουν και τα κινητά με αστική χρέωση στα 54.90 (που είναι η κανονική χρέωση του 3play με τα αθλητικά μαζί)
αποκλειστικά για εμένα για να νιώσω κι εγώ περήφανος όπως τόσοι άλλοι φίλοι εδώ μέσα!
Τώρα όσον αφορά την προσφορά του 3play full στα 54,90 στον ένα φίλο και στα 59,90 στον άλλο φίλο,επειδή
η διαφορά είναι ακριβώς 5 ευρώ σκέφτομαι μήπως στον έναν φίλο που του είπαν για 59,90 του έδωσαν και τα HD μαζί.
Αυτό με τα HD θα το ρωτήσω το φίλο μου, μήπως θυμάται να του το ανέφεραν, γιατί σ' εμένα πάντως δεν είπε κάτι για HD όταν μου εξηγούσε αναλυτικά την προσφορά που του έκαναν.
Εγώ σκέφτομαι τώρα τι να κάνω όπως τα έχουνε κάνει: Να αλλάξω όνομα στο λογαριασμό της Forthnet ή να διακόψω τη nova ή και τα δυο? Και σκέφτομαι ίσως να διακόψω τη nova κι ας έχω και penalty...Ίσως τότε θυμηθούν να μου πουν κι εμένα για 3play full στα 54,90 ή 59,90 ευρώ...
Όπως έχει γράψει κάποιος φίλος πριν μερικές σελίδες, η αλλαγή ονόματος είναι μια λύση, αλλά αυτή χρειάζεται τουλάχιστον 2 βδομάδες για να ολοκληρωθεί και αν δεν πάρει άλλη παράταση η προσφορά, τότε θα μείνεις ξεκρέμαστος.
Από την άλλη, η διακοπή, είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι.
Αν διακόψεις, κανένας δεν σου εγγυάται ότι θα σου κάνουν την προσφορά που θέλεις.
Επίσης, κανένας δεν σου εγγυάται ότι θα σου κάνουν κάποια προσφορά άμεσα. Για παράδειγμα, στο φίλο μου και τον jimmy0077 (όπως έγραψε), την προσφορά την έκαναν μετά από 4-5 μήνες. Αν λοιπόν είσαι "εξαρτημένος" με τη nova (γιατί π.χ. είσαι "αρρωστάκι" με την μπάλα ή γιατι μένεις στην επαρχία και τα επίγεια κανάλια τα βλέπεις μόνο από το δορυφόρο κτλ.) θα αντέξεις να μείνεις τόσο καιρό στην αναμονή μήπως και σου κάνουν κάποια προσφορά;
Κι αν συνυπολογίσεις και το penalty, τότε ζορίζουν τα πράγματα.
Ένας φίλος είχε προτείνει πριν μερικές μέρες σ' αυτούς που δεσμεύονται με συμβόλαια και penalty και θέλουν να πιέσουν για την προσφορά, να κάνουν αίτηση διακοπής και μία μέρα πριν λήξει ο μήνας (οι διακοπές γίνονται πάντα στο τέλος του μήνα) αν δεν τους έχει γίνει κάποια προσφορά, να ακυρώσουν τη διακοπή.
Γι' αυτό, θα πρέπει να τα ζυγίσεις όλα και να δεις τι σε βολεύει καλύτερα και πόσο ρίσκο είσαι διατεθιμένος να πάρεις...
Και με τους 10 πόντους περηφάνιας δώρο από τη nova, έφτασες αισίως τα 2 μέτρα. Άντε, λίγο ακόμα και θα αρχίσεις να μοιράζεις τάπες ακόμα και στον Lebron James! :worshippy: