Προσφορά NOVA

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Πριν από λίγο με πήραν απο ΝΟΒΑ και συμφώνησα σε προσφορα ..3play απεριοριστα σταθερα,κινητα(750 λεπτα),εξωτερικο, internet +Full Pack+hd (για ενα χρόνο)
με 49,90 για πάντα.Πιστεύω πως είναι καλή προσφορα.

υγ.Πριν απο 1 εβδομάδα περίπου είχα καλέσει την nova και είχα ζητήσει σε αυτή την τιμη ..και δεν έπεφταν καθόλου απο τα 65 ευρώ και χωρίς κινητά!!
Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο ή είναι τυχαίο!!

Γιατι δεν κανουν αυτη τη τιμη για ολους ;
Πιστευω οτι θα αναβαθμιστουν σχεδον ολοι οσοι εχουν σταρτ πακ .
Δεν θα προλαβαινει να δεχεται νεους συνδρομητες η νοβα.

Πήρα τηλέφωνο πριν απο λίγο και τους ρώτησα ποιές προυποθέσεις πρέπει να έχει κάποιος συνδρομητής σας για να του δώσετε με 49,90 το 3play απεριοριστα σταθερα,κινητα(750 λεπτα),εξωτερικο, internet +Full Pack+hd ?
Μου απάντησαν ότι δεν υπάρχει τέτοια τιμή... Οι τιμές είναι αυτές που αναφέρερουμε στο site...

Πιασ 'τα αυγό και κούρευτο...

Εγώ έχω το 3play + κινητά + εξωτερικό στα 41,90 αυτή τη στιγμή...

Την Τετάρτη μου έφερε courier τα συμβόλαια να τα υπογράψω ...περιμένω να με πάρουν τηλεφωνο ή τους καλώ εγώ για να προχωρήσουμε με την εγκατάσταση?
Επειδή θα βάλω την νοβα σε διαφορετική διεύθυνση απο αυτή που εχω δήλωση το λέω στον τεχνικό ή παίρνω τον εξοπλισμό και το κανω μόνος μου?

Last edited by a moderator:

Πήρα τηλέφωνο πριν απο λίγο και τους ρώτησα ποιές προυποθέσεις πρέπει να έχει κάποιος συνδρομητής σας για να του δώσετε με 49,90 το 3play απεριοριστα σταθερα,κινητα(750 λεπτα),εξωτερικο, internet +Full Pack+hd ?
Μου απάντησαν ότι δεν υπάρχει τέτοια τιμή... Οι τιμές είναι αυτές που αναφέρερουμε στο site...

Πιασ 'τα αυγό και κούρευτο...

Εγώ έχω το 3play + κινητά + εξωτερικό στα 41,90 αυτή τη στιγμή...

και εγω ρωτησα το ιδιο μου. ειπαν οτι αυτες οι προσφορες ειναι στοχευμενες και δεν μπορει να γινει κατι...
Αυτο βεβαια να μου το πουν σε 2 μηνες που τελειωνει το συμβολαιο... οπως και περυσι θα αναγκαστουν να κανουν προσφορα, αλλιως...-bye-

Πάντως, αυτή την περίοδο τηλεφωνούν φορτικά από εξωτερικούς συνεργάτες (213...) σε όλους όσοι αγόρασαν το πακέτο 3play με 29,90, στην αρχή του καλοκαιριού, για αναβάθμιση με τα cinema με 15 επιπλέον.

Στα επίμονα και επανειλημμένα τηλεφωνήματα, για δύο συνδέσεις που διαχειρίζομαι, τους είπα ότι όταν θα μου προσφέρουν το full pack με 49 συμπεριλαμβανομένων και των HD, ...θα το σκεφτώ.

Εμένα τελειώνει η προσφορά (Full+HD 45.00) τέλος του μήνα.Τι κάνω? Περιμένω? η τους ζητάω ανανέωση?

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Ανάλογα το πρόγραμμα.Συνήθως για τηλ.-ιντερνετ είναι 110 ευρώ.Και εννοούσα τέλη αποδέσμευσης τηλεφωνίας και τηλεόρασης, αλλά όπως πολύ σωστα λέει ο sotiriadisc και δεν το είχα σκεφτεί, πως μέχρι 1/11 μπορείς να κόψεις τον otetv αζημίως.Γιατί αλλιώς ο thanasiskokk θα έπρεπε να πληρώσει 110+160(οι υπόλοιποι μήνες για otetv)= 270 ευρώ περίπου.Εξ ου και το "πολλά λεφτά".

Ετσι ακριβώς θα πληρώσω -αν πληρώσω- μόνο την αποδέσμευση από την τηλεφωνία και ιντερνετ (110 μου είπαν από τον ΟΤΕ). Για την τηλεόραση έκανα καταγγελία σύμβασης λόγω της αθέμιτης αύξησης και δεν πληρώνω τίποτα!

Παιδιά, όσοι έχετε δεχθεί προσφορά τύπου 39,9 για sports pack ή 49,9 για full pack γράψτε το νούμερο απ το οποίο σας κάλεσαν μήμπως μπορέσουν και άλλα μέλη να ωφεληθούν

Δέχτηκα τηλεφώνημα από το 213 0393180 για αναβάθμιση του 3play strart pack 29,90 με την προσθήκη cinema με 15 επί πλέον και φυσικά αρνήθηκα για 2 λόγους: 1) γιατί στη συγκεκριμένη γραμμή έβαλα αυτή την προσφορά γιατί ήταν φτηνότερη από οποιαδήποτε άλλη για ίντερνετ και τηλεφωνία και δεν έχω σκοπό να την αναβαθμίσω και 2) γιατί έχω διαβάσει εδώ για τις προσφορές full pack με 45 και 49.

Έτσι κι αλλιώς το +15 για το cinema είναι η στανταρ τιμή... Δεν είναι προσφορά! Μας δουλεύει η Forthnet... Ψάχνουν για λαλάκες...

Last edited by a moderator:
το 45 βαση τιμοκαταλογου νοβα,εχει το 3play+novacinemapack.
το 49,80 που εγινε σε εσενα-προφανως-περιλαμβανει το 3play+fullpack,που σημαινει οτι ειναι πολυ καλη προσοφορα.
εκτος και εαν σου ειπαν για 3play+sportpack,που βγαινει και αυτο 49,80 και βεβαια δεν προκειται για προσφορα,
αλλα τιμη καταλογου της forthnet.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

καλησπερα παιδια περναγα σημερα εξω απο ενα καταστημα που κανει εγκαταστασεις νοβα και εχει απεξω ενα χαρτι κολλημενο που εγραφε προσφορα μεχρι τελος σεμπτεβριου το sport ή το cinema στα 29,90 για παντα χωρις να σε υποχρεωνη για 3play αλλα μονο για νεους πελατες μπηκα μεσα ρωτησα και οντως ετσι ειναι τι λετε ειναι καλη η προσφορα ?

Σε φίλο μου που έχει διακόψει τη ΝΟΒΑ περίπου έναν χρόνο. Σήμερα, τον πήραν τηλέφωνο και του πρόσφεραν: 3PLAY FULL με 39,90 για πάντα και δωρεάν εξοπλισμός!!!??? Οι τύποι είναι για γέλια. Χτυπάνε όπου να είναι και όσο να είναι! Και εσύ πιστέ πελάτη, πλήρωνε τα κέρατά σου!

@bluevayero:Σοβαρά μιλάς?Έκαναν τέτοια προσφορά και μάλιστα για πάντα?Κι όταν λες δωρεάν εξοπλισμός,εννοείς και δέκτη δωρεάν?Αν σου τα μετέφερε σωστά ο φίλος σου,δε νομίζω ότι θα ξαναβρεί ποτέ τέτοια προσφορά.Μου φαίνεται απίστευτη προσφορά.Πάντως έχεις κι ένα δίκιο που λες ότι είναι για γέλια.Δίνουν τέτοιες προσφορές επιλεκτικά,ενώ αν τους ζητήσει κάποιος κάποια έκπτωση ή κάποια πρόσθεση στο πακέτο τους,τους το αρνούνται.Έχω την καλοκαιρινή προσφορά + τα κανάλια novasports και τους ζήτησα να προσθέσω τα novacinema με την τιμή που κοστίζουν από τον τιμοκατάλογο και μου το αρνούνται.Το ξέρω εκ των προτέρων ότι δεν δικαιούμαι να προσθέσω οτιδήποτε άλλο στο πακέτο που έχω.Τη στιγμή όμως που κάνουν τέτοιου τύπου προσφορές,σκέφτομαι ότι αυτό που ζητάω δεν είναι τίποτα παράλογο.
Ο φίλος σου την πήρε την προσφορά?

Όταν μου το είπε, του απάντησα ότι κάτι δεν έχει καταλάβει καλά. Το επιβεβαίωσε και μου είπε ότι ισχύει ακριβώς όπως τα λέω. Νομίζω ότι αύριο-μεθαύριο, θα το προχωρήσει. Θα ενημερώσω για τις εξελίξεις....

@bluevayero:Σοβαρά μιλάς?Έκαναν τέτοια προσφορά και μάλιστα για πάντα?Κι όταν λες δωρεάν εξοπλισμός,εννοείς και δέκτη δωρεάν?Αν σου τα μετέφερε σωστά ο φίλος σου,δε νομίζω ότι θα ξαναβρεί ποτέ τέτοια προσφορά.Μου φαίνεται απίστευτη προσφορά.Πάντως έχεις κι ένα δίκιο που λες ότι είναι για γέλια.Δίνουν τέτοιες προσφορές επιλεκτικά,ενώ αν τους ζητήσει κάποιος κάποια έκπτωση ή κάποια πρόσθεση στο πακέτο τους,τους το αρνούνται.Έχω την καλοκαιρινή προσφορά + τα κανάλια novasports και τους ζήτησα να προσθέσω τα novacinema με την τιμή που κοστίζουν από τον τιμοκατάλογο και μου το αρνούνται.Το ξέρω εκ των προτέρων ότι δεν δικαιούμαι να προσθέσω οτιδήποτε άλλο στο πακέτο που έχω.Τη στιγμή όμως που κάνουν τέτοιου τύπου προσφορές,σκέφτομαι ότι αυτό που ζητάω δεν είναι τίποτα παράλογο.
Ο φίλος σου την πήρε την προσφορά?

Και εγώ παρομοίως, με προσφορά ΠΑΕ, αν μου έδιναν τα cinema για 10 ευρώ ακόμα, θα τα έβαζα.
Χρήματα χάνουν που δεν το κάνουν.

Με τέτοιες προσφορές και χρήματα κερδίζουν και ο συνδρομητής είναι πιο ικανοποιημένος.