Προσφορά NOVA

+1
και εγώ το ίδιο! έχω την καλοκαιρινή προσφορά με novacinema (39,90) αν μπορούσα να βάλω με +10 ευρώ τα Novasports θα τα έβαζα ΣΙΓΟΥΡΑ! , άσχετα αν δεν βλέπω πολύ ποδόσφαιρο (ειδικά superleague) δεν θα με πείραζε καθόλου να δω κάνα ευρωπαικό αγώνα και κάνα αγώνα μπάσκετ.
Αυτοί χάνουν!!!

+1 και απο μενα. 19,90 δεν τα δινω το οριο μου ειναι 15 ευρω. ελπιζω να αρχισοουν να ασχολουνται και με αυτην την ομαδα συνδρομητων ωστε να αυξανεται το μηνιαιο ποσο συνδρομης. αν και κατι μου λεει οτι αυτον τον καιρο μονο με τους 29,90 ασχολουνται ωστε να τους ανεβασουν.

Το τραγικό με την προσφορά των ΠΑΕ είναι ότι δεν σε αφήνουν να βάλεις ούτε με την τιμή του τιμοκαταλόγου τα cinema.
Και είναι θέμα μηχανογράφησης....
Με ότι αυτό συνεπάγεται..

Το είχαμε αναλύσει αυτό το θέμα σε προηγούμενα posts.
Δεν είναι απλά "θέμα μηχανογραφισης".
Απλά με τιμολογιακή πολιτική.
Τις προσφορές δεν μπορείς να τις συνδιάσεις με κάτι άλλο.

Αν μπορούσες να το κανείς αυτό που λες, αυτομάτως θα άλλαζε και η τιμή του full πακέτου.

Με βρίσκει σύμφωνο αυτό που λες.Το θέμα είναι όμως ότι με τέτοιου τύπου προσφορές που γίνονται επιλεκτικά σε κάποιους,αυτά που ζητάνε οι υπόλοιποι είναι ψίχουλα σε σύγκριση με αυτές.Η συνολική τιμή που θα πλήρωναν αν έπαιρναν αυτό που ζητούσαν,θα ήταν μεγαλύτερη από την τιμή αυτών των προσφορών.Άλλωστε,την τιμή του Full πακέτου την αλλάζουν οι ίδιοι από τη στιγμή που προσφέρουν τέτοιες προσφορές.

Υπάρχει μία τιμή του full πακέτου στον τιμοκατάλογο και την αλλάζουν μόνο για προσφορά περιορισμένης διάρκειας με σκοπό την μαζική προσεύλευση (όσο το δυνατόν) συνδρομητών.
Έχει παρατηρηθεί όμως, ότι σε προσωπικό επίπεδο μπορείς να διεκδικήσεις καλές προσφορές. Το θέμα είναι βάσει ποιών κριτιρίων γίνεται η επιλογή από πλευράς τους για να αποδεχθούν αυτό που ζητάς.

Αν μπορούσες να το κανείς αυτό που λες, αυτομάτως θα άλλαζε και η τιμή του full πακέτου.

Το full pack(σε 3play) αποτελείται από το 3play +όλα τα Novasports + όλα τα Novacinema.

Όπως μπορείς στο site της Forthnet να τα προσθέσεις όλα για να σου βγει 64,80(τα Novasports 19,90 είναι προσφορά και μπορούν να προστεθούν),έτσι θα έπρεπε να μπορούσε ο καθένας να μπαίνει με το account του και να προσθαφαιρεί ότι θέλει(με βάση τις δεσμεύσεις του συμβολαίου του πάντα).

Ακόμα και με προσφορά των ΠΑΕ, πάλι έχει κάποιος όλα τα Novasports. Δεν κατανοώ γιατί υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση και δεν προστίθεται τίποτα ούτε με τιμή τιμοκαταλόγου, σε σχέση με κάποιον που έχει βάλι αυτό με τα 19,90.
Ναι δίνει λιγότερα χρήματα, αλλά τα δίνει προκαταβολικά και εκτός από αυτό κακό είναι να εκμεταλλεύεσαι μία προσφορά και σε αντιμετωπίζουν ως υποδεέστερο?

Το να μην μπορείς να βάλεις 2 προσφορές μαζί έχει βάση θεωρητικά, αλλά η ίδια η εταιρεία κάνει προσφορές σε άτομα που έχουν πάρει ήδη άλλη προσφορά.

Πουθενά μια προσφορά δεν συνδυάζεται με κάτι άλλο. Είναι απλό. Τώρα αν η Nova θέλει να δίνει μεμονωμένα ίσως και καλύτερες τιμές τις δίνει όχι βασιζόμενη στην προσφορά, αλλά στην υφιστάμενη τιμή τιμοκαταλογου. Δηλαδή γιατί είναι τόσο δύσκολο να κατανοηθεί αυτό;

Σε φίλο μου που έχει διακόψει τη ΝΟΒΑ περίπου έναν χρόνο. Σήμερα, τον πήραν τηλέφωνο και του πρόσφεραν: 3PLAY FULL με 39,90 για πάντα και δωρεάν εξοπλισμός!!!??? Οι τύποι είναι για γέλια. Χτυπάνε όπου να είναι και όσο να είναι! Και εσύ πιστέ πελάτη, πλήρωνε τα κέρατά σου!

Έχεις νεότερα από τον φίλο σου για την προσφορά αυτή;

Οφείλω μία διόρθωση. Τελικά, η προσφορά αφορά sports pack + τηλέφωνα + internet + 12 ώρες κινητά για πάντα με 39,90. Όλος ο εξοπλισμός δωρεάν.

Πουθενά μια προσφορά δεν συνδυάζεται με κάτι άλλο. Είναι απλό. Τώρα αν η Nova θέλει να δίνει μεμονωμένα ίσως και καλύτερες τιμές τις δίνει όχι βασιζόμενη στην προσφορά, αλλά στην υφιστάμενη τιμή τιμοκαταλογου. Δηλαδή γιατί είναι τόσο δύσκολο να κατανοηθεί αυτό;

Στην χριστουγεννιάτικη προσφορά είχε κάνει προσφορά για προσθήκες σε τιμές μικρότερες του τιμοκαταλόγου.

Δεχτηκα τηλ. απο ΝΟΒΑ χθες και μου προτειναν Full Pack + HD για ενα χρονο στα 30,96 ευρω.
Και τον δεκτη δωρεαν.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Στην χριστουγεννιάτικη προσφορά είχε κάνει προσφορά για προσθήκες σε τιμές μικρότερες του τιμοκαταλόγου.

Δεν ήταν συνδιαστικό πακέτο από τον συνδρομητή, ήταν "option" της προσφοράς που είχε ανακοινώσει

Με πηραν απο αποκρυψη και τις δυο φορες που μιλησαμε.
Παντως πιστευω και εγω οτι η προσφορα αυτη ειναι καλη.
Γιατι κατι αλλες που μου εκαναν κατα καιρους ηταν απλως ακαιρες.

Last edited: