Προσφορά NOVA

Υπάρχει κάτι σε αυτους που είχαν πάρει την Χριστουγεννιάτικη προσφορά, δεδομένου ότι πλησιάζει και το 12μηνο λήξης της σύμβασης..;;

@Ducksong:Η συγκεκριμένη προσφορά έχει λήξει.Δε χάνεις όμως τίποτα αν πάρεις τηλέφωνο στη Forthnet και τους ρωτήσεις.Είναι πολύ πιθανό,αν δε σου κάνουν άμεσα κάποια προσφορά,να σε καλέσουν μόνοι τους κάποια άλλη φορά.Τα πάντα καταγράφονται.
@dnik:Στη θέση σου θα έπαιρνα οπωσδήποτε τηλέφωνο άμεσα,είναι πολύ πιθανό να σου προσφέρουν κάτι.

Υπάρχει κάτι σε αυτους που είχαν πάρει την Χριστουγεννιάτικη προσφορά, δεδομένου ότι πλησιάζει και το 12μηνο λήξης της σύμβασης..;;
Εμένα, για να φύγω από τη χριστουγεννιάτικη, μου είχαν προτείνει με 39,90 το μήνα: 24άρι ίντερνετ, απεριόριστα σταθερά ΚΑΙ κινητά, και είτε όλα τα Novasports, είτε Novasports1 και όλα τα Novacinema και δώρο τα HD για κάποιους μήνες.

Υπάρχει και η επιλογή χωρίς τα 720' για κινητά,όπου η τιμή είναι συνολικά 49,90 ευρώ για πάντα.

Την ίδια προσφορά μου είχαν κάνει και εμένα τέλος Αυγούστου αλλά χωρίς τα 720' για κινητά η τιμή πήγαινε στα 53,90!

Δεν την δέχτηκα.

Φίλε keraki,απαντώ ένα ένα όλα τα ερωτήματά σου για να λυθούν οι απορίες όλων.
Δεν περιλαμβάνονται κλήσεις προς το εξωτερικό.Αυτή είναι και η μόνη διαφορά από το πλήρες 3play full.
Με την μετατροπή αυτή ξεκινάνε άμεσα 12 μήνες δωρεάν multivew.
Για να ενεργοποιήσει κάποιος από την συγκεκριμένη κατηγορία αυτή την προσφορά,πρέπει να κάνει αίτηση μετατροπής σε κατάστημα Forthnet.Μπορεί να πάει όποιος δικαιούται αυτή την προσφορά σε ένα κατάστημα και αφού πει τα στοιχεία του και διαπιστωθεί ότι είναι συνδρομητής του πακέτου της καλοκαιρινής προσφοράς,κάνει άμεσα αίτηση μετατροπής ώστε να προστεθούν τα κανάλια που τον ενδιαφέρουν.Η ενεργοποίηση των καναλιών δεν αργεί καθόλου.Εμένα μου ενεργοποιήθηκαν τα cinema κανάλια σε λιγότερο από 2 ώρες.
Να επαναλάβω ότι,όπως μου είπαν,υπάρχει η δυνατότητα να μην πάρει κάποιος τα 720' προς κινητά και το ποσό του πακέτου βγαίνει έτσι 49,90 ευρώ το μήνα.
Η τιμή είναι για πάντα,όπως για πάντα είναι δωρεάν και τα HD κανάλια.
Ο κύκλος τιμολόγησης όπως είναι φυσικό αλλάζει και ξεκινάει από την ημερομηνία που άρχισε η μετατροπή.Όπως επίσης ξεκινάει νέο 12μηνο δέσμευσης στην υπηρεσία.
Ελπίζω να έλυσα όλες τις απορίες,θα επανέλθω αργότερα για οποιεσδήποτε άλλες τυχόν απορίες υπάρχουν.Πρέπει να λείψω για λίγο.

Επομένως συγκεντρωτικά έχουμε ότι η νέα προσφορά είναι:
Nova 3play + 720 κινητά + όλα τα novasports + όλα τα novacinema στην τιμή των 54,90 ευρώ το μήνα για πάντα.
ή αλλιώς το nova3play full εκτός από το εξωτερικό.

Επομένως ουσιαστικά από τα 39,90 που είσαι τώρα σου ζητάει επιπλέον 15 ευρώ/μήνα για να βάλεις και όλα τα novasports (ή όλα τα novacinema αντίστοιχα)

Με την μετατροπή αυτή ξεκινάνε άμεσα 12 μήνες δωρεάν multivew.

Αυτό το σημείο με το multiview είναι για μένα το πιο βασικό: Δηλαδή αν πάρω αυτή την προσφορά,το γεγονός πως έχουν ήδη ξεκινήσει να μετράνε οι 6 μήνες δωρεάν multiview+HD δεν επηρεάζει και μεταβαίνω σε 12 αντί για 6 μήνες δωρεάν multiview+HD (ξεκινώντας να μετράει τόσο η 12μηνη δέσμευση,όσο και οι 12 μήνες δωρεάν multiview+HD από την ημερομηνία που θα κάνω τη μετατροπή)
Ισχύει δηλαδή το παραπάνω που λέω?

Αν ισχύει αυτό τότε ενώ με την παρούσα κατάσταση στα 39,90/μήνα (με δωρεάν multiview +HD για 6 μήνες) θα δώσω:

Για τους πρώτους 6 μήνες : 39,90 x 6 =239,40
Για τους επόμενους 6 μήνες : (39,90 + 9,90) x 6 = 49,80 x 6 = 298,80
Άρα συνολικά στο χρόνο : 239,40 + 298,80 = 538,20 ευρώ.

Αν πάρω την προσφορά με 54,90 ευρώ/μήνα με δωρεάν multiview + HD για 12 μήνες θα δώσω:

54,90 x 12 = 658,80 ευρώ.

Επομένως διαφορά: 658,80 - 538,20 = 120,60 ευρώ .

Δηλαδή αν ληφθούν υπόψιν τα χρήματα που θα έδινε κάποιος για τους επόμενους 6 μήνες που δεν θα έχει δωρεάν multiview σε σχέση με την προφορά που έχει 12 μήνες δωρεάν multiview,προκύπτει ότι τα επιπλέον
120,60 ευρώ το χρόνο είναι τα επιπλέον χρήματα για όλα τα κανάλια novasports.
Επομένως για κάποιον που έχει multiview τώρα με 6 μήνες δωρεάν,με την παραπάνω προσφορά όλα τα κανάλια novasports του κοστίζουν επιπλέον : 120,60 / 12 = 10,05 ευρώ/μήνα.

Συμπέρασμα από όλα αυτά: Ένας που έχει βάλει multiview με την καλοκαιρινή προσφορά,αν κάνει μετατροπή στην παρούσα προσφορά με τα 54,90 ευρώ/μήνα,θα πληρώσει επιπλέον 120,60 ευρώ το χρόνο για να πάρει επιπλέον όλα τα κανάλια novasports (ή όλα τα κανάλια novacinema αντίστοιχα).Επομένως η προσθήκη των επιπλέον καναλιών θα του κοστίσει επιπλέον 10,05 ευρώ/μήνα.

καλυτερη προσφορα .....να απεχεις απο αυτους, με αυτα που ακους αισθανεσαι μ.λ.κας να πληρωνης 64.80 με πιστωτικη χωρις κινητα και διεθνη,και μια να μην εχεις ιντερνετ μια τηλεφωνο μια καναλια
ας μην ηταν ο παναθηναικος στο πακετο και τα λεγαμε .τελικο συμπερασμα....
ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΟΤΕ

Last edited by a moderator:
@keraki
αυτο που ειχαν πει σε εμενα,ειναι οτι η προσφορα για οποιοδηποτε δωρο(hd,multiview,adult)
μετραει απο την πρωτη φορα που πηρες το δωρο.
δηλαδη εαν εσυ ειχες 6μηνες δωρεαν multiview και εχεις διανυσει τους 5,δεν θα παρεις 12+1,αλλα 12-5.
ρωτησε το παλι για σιγουρια,αλλα νομιζω οτι αυτο ισχυει.

Επίσης είναι σίγουρο ότι για πάντα είναι δωρεάν τα HD κανάλια, μήπως είναι μια πρώτη κίνηση για να "απλωθούν" τα δωρεάν HD σε όλους τους συνδρομητές;
Ξέρεις κανείς αν ισχύει η προσφορά μέχρι τις 5/10; γιατί γι'αυτό το Σαββατοκύριακο δεν με βλέπω να πηγαίνω μια που μπορώ να την πάρω (έχω την καλοκαιρινή προσφορά).

Ενημερώνω για μια νέα προσφορά,όχι κρυφή,απλά αφορά μια συγκεκριμένη κατηγορία ενεργών συνδρομητών.Συγκεκριμένα αφορά τους συνδρομητές της καλοκαιρινής προσφοράς 3play με 29,90 το μήνα και προαιρετικά novacinema ή novasports.Από 18/9 η συγκεκριμένη κατηγορία συνδρομητών μπορεί να έχει Nova 3play + 720 κινητά + όλα τα novasports + όλα τα novacinema στην τιμή των 54,90 ευρώ το μήνα για πάντα.Η προσφορά περιλαμβάνει τα HD δωρεάν για πάντα και 12 μήνες δωρεάν multivew.Μάλιστα,επειδή ήδη μόλις έκανα αίτηση και ενεργοποίησα την προσφορά,ρώτησα ειδικά για το multivew αν μετά από 12 μήνες θα αρχίσει να χρεώνεται κανονικά και ο υπάλληλος στο κατάστημα μου είπε λίγο πριν τελειώσει το 12μηνο να πάω πάλι από εκεί.Υπάρχει και η επιλογή χωρίς τα 720' για κινητά,όπου η τιμή είναι συνολικά 49,90 ευρώ για πάντα.
Σεραφείμ δεν άνοιξα καινούργιο thread επειδή η προσφορά αφορά μια συγκεκριμένη κατηγορία συνδρομητών.Αν κρίνεις ότι πρέπει να ανοίξεις καινούργιο με τίτλο "Προσφορά 3play Full με 54,90 ευρώ για πάντα",κάνε το.Επίσης να συμπληρώσω ότι σε αυτή την περίπτωση δεν θα αλλάξουν οι κωδικοί για το Nova Go,μου το ανέφερε μόνος του ο υπάλληλος.
Πως την ζητάς την προσφορά αυτή ρε φιλαράκι? Ξαναπήρα σήμερα και πάλι γείωση. Μου είπαν δεν υπάρχει τέτοια προσφορά.

Από τα συμφραζόμενα όμως φαίνεται ότι ο Χάρης (hdanca) το πήρε από κατάστημα; μακάρι να γυρίσει σύντομα να μας εξηγήσει λεπτομερώς!

Εγω παλι περιμενω να με παρουν τηλεφωνο για να μου φερουν τον εξοπλισμο, δευτερη μερα τωρα.
Το μετανοιωσανε λετε ;

γινεται τηλεφωνικα σε συγκεκριμενα ατομα,οπως και ολες οι παρομοιες προσφορες.
Πάντως να ξέρουν ότι έτσι και δεν με πάρουν στο άμεσο χρονικό διάστημα δεν υπάρχει περίπτωση να το βάλω μετά. Εγώ θέλω όλα τα υπόλοιπα Sports. Άμα τελείωνει η σεζόν όμως τι να
τα βάλω? Για να βλέπω το Σαν σήμερα ή την ώρα των 6?

Εγώ είχα nova 3play με 29.90+720 κινητά .πριν 1 μηνα μου κάνανε προσφορά +ολα τα novasports με 15 ευρώ.Τώρα πληρώνω πληρώνω 44.90 .Ζήτησα προχθές προσφορά για full pack και μου είπαν το απίστευτο 69.80!χαχαχα!Και είπα ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Λοιπόν,επειδή υπάρχουν πολλές απορίες,θα προσπαθήσω να λύσω όλες όσες είδα ότι υπάρχουν από τα προηγούμενα posts.
Η προσφορά ισχύει από τις 18/9 και αν πήρε κάποιος τηλέφωνο και του είπαν ότι δεν ισχύει,είναι σίγουρο ότι αυτός που έδωσε τέτοια απάντηση δεν ήταν ενημερωμένος(πρωτοφανές ε?)και δεν έκανε τον κόπο να ψάξει περισσότερο.Αρκεί να σας πω ότι μετά την ενημέρωση που είχα από το τηλέφωνο,πήγα αμέσως στο κατάστημα όπου το πρώτο που είπα ήταν ότι είμαι συνδρομητής της καλοκαιρινής προσφοράς και θέλω να προσθέσω και τα κανάλια cinema,το δικαιούμαι?Άμεσα μου απάντησε ο υπάλληλος και μου είπε τα ίδια ακριβώς που μου είχαν πει και στο τηλέφωνο από τη Forthnet.Ότι δηλαδή ναι,με τη συγκεκριμένη προσφορά μπορώ να προσθέσω τα υπόλοιπα κανάλια με τελική τιμή 54,90 ευρώ το μήνα για πάντα.Μετά από αυτό έδωσα τα στοιχεία μου και κάναμε αίτηση μετατροπής.Τόσο απλά.Συνεπώς,θα πρότεινα σε όποιον ενδιαφέρεται για τη συγκεκριμένη προσφορά να πάει απευθείας σε κατάστημα Forthnet.Η προσφορά ισχύει όπως ακριβώς την περιέγραψα και μάλιστα η ενεργοποίηση των καναλιών που προστίθενται γίνεται σχεδόν άμεσα.Εμένα άνοιξαν τα νέα κανάλια σε 1,5 με 2 ώρες από την ώρα που έκανα την αίτηση.Παρακαλώ πολύ,μην γράφει κανείς ότι του είπαν ότι δεν ισχύει κλπ,σε τέτοιες απαντήσεις από τους υπαλλήλους να επιμένετε να το ψάξουν και να σιγουρευτούν.Εμένα και στο τηλέφωνο και στο κατάστημα πρώτα μου είπαν ότι από 18/9 ισχύει και μετά έδωσα τα στοιχεία μου να ελέγξουν το πακέτο που είχα.Τέλος με αυτό.
Όσον αφορά το multivew...Μην το ψειρίζετε πολύ,με την νέα αίτηση μετατροπής ξεκινάει 12μηνο δωρεάν multivew,όπως και 12μηνη δέσμευση παραμονής.Μην το ψάχνετε αν είχατε,πόσο είχατε,πότε θα τελείωνε,αν αφαιρούνται ή προστίθενται μήνες.Ξεκινάει 12μηνο δωρεάν θέασης.Α,και κάτι άλλο.Ανεξάρτητα από αυτό,τα HD είναι δωρεάν για πάντα.Για το τελευταίο,είναι το μόνο που δεν το ρώτησα και δεν το ξεκαθάρισα αν απαραίτητος όρος είναι η πάγια εντολή με πιστωτική(εγώ πληρώνω με τέτοια εντολή) ή όχι.Προσωπικά όμως νομίζω πως όχι.
Ελπίζω να λυθούν οι απορίες όλων με όσα ανέφερα.

Last edited:
Ευχαριστούμε πολυυυυ! :grinning-smiley-043

Μήπως ξέρεις και πόσο θα κρατήσει αυτή η προσφορά; γιατί εγώ θα μπορέσω από το άλλο Σαββατοκύριακο να πάω από κατάστημα Φορθνετ, συγγνώμη για το πρήξιμο!

Δεν με πρήζεις φίλε μου.Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει η προσφορά.Κάνε όμως ένα τηλέφωνο στη Forthnet και ρώτα.Και αν πάρεις αρχικά καμιά απάντηση του τύπου "όχι,δεν ισχύει" (που δεν το νομίζω),πες τους να το τσεκάρουν,αφού τους εξηγήσεις πρώτα ότι είσαι συνδρομητής με την καλοκαιρινή προσφορά.

Δηλαδή λες με 54.90 το μήνα full pack 3play.Σε άλλους έχουν κανει προσφορά full pack3play με 49.90 χωρις hd.Αρα τα HD είναι λες και σου τα χρεώνουν με 54.90.

Εγω που πήρα τηλέφωνο σε κατάστημα και στη νοβα δεν ισχύει λέει κατι τέτοιο .τι να πω τώρα. Άκρη δεν βγάζω