dnik
Senior Member
Υπάρχει κάτι σε αυτους που είχαν πάρει την Χριστουγεννιάτικη προσφορά, δεδομένου ότι πλησιάζει και το 12μηνο λήξης της σύμβασης..;;
Εμένα, για να φύγω από τη χριστουγεννιάτικη, μου είχαν προτείνει με 39,90 το μήνα: 24άρι ίντερνετ, απεριόριστα σταθερά ΚΑΙ κινητά, και είτε όλα τα Novasports, είτε Novasports1 και όλα τα Novacinema και δώρο τα HD για κάποιους μήνες.Υπάρχει κάτι σε αυτους που είχαν πάρει την Χριστουγεννιάτικη προσφορά, δεδομένου ότι πλησιάζει και το 12μηνο λήξης της σύμβασης..;;
Υπάρχει και η επιλογή χωρίς τα 720' για κινητά,όπου η τιμή είναι συνολικά 49,90 ευρώ για πάντα.
Φίλε keraki,απαντώ ένα ένα όλα τα ερωτήματά σου για να λυθούν οι απορίες όλων.
Δεν περιλαμβάνονται κλήσεις προς το εξωτερικό.Αυτή είναι και η μόνη διαφορά από το πλήρες 3play full.
Με την μετατροπή αυτή ξεκινάνε άμεσα 12 μήνες δωρεάν multivew.
Για να ενεργοποιήσει κάποιος από την συγκεκριμένη κατηγορία αυτή την προσφορά,πρέπει να κάνει αίτηση μετατροπής σε κατάστημα Forthnet.Μπορεί να πάει όποιος δικαιούται αυτή την προσφορά σε ένα κατάστημα και αφού πει τα στοιχεία του και διαπιστωθεί ότι είναι συνδρομητής του πακέτου της καλοκαιρινής προσφοράς,κάνει άμεσα αίτηση μετατροπής ώστε να προστεθούν τα κανάλια που τον ενδιαφέρουν.Η ενεργοποίηση των καναλιών δεν αργεί καθόλου.Εμένα μου ενεργοποιήθηκαν τα cinema κανάλια σε λιγότερο από 2 ώρες.
Να επαναλάβω ότι,όπως μου είπαν,υπάρχει η δυνατότητα να μην πάρει κάποιος τα 720' προς κινητά και το ποσό του πακέτου βγαίνει έτσι 49,90 ευρώ το μήνα.
Η τιμή είναι για πάντα,όπως για πάντα είναι δωρεάν και τα HD κανάλια.
Ο κύκλος τιμολόγησης όπως είναι φυσικό αλλάζει και ξεκινάει από την ημερομηνία που άρχισε η μετατροπή.Όπως επίσης ξεκινάει νέο 12μηνο δέσμευσης στην υπηρεσία.
Ελπίζω να έλυσα όλες τις απορίες,θα επανέλθω αργότερα για οποιεσδήποτε άλλες τυχόν απορίες υπάρχουν.Πρέπει να λείψω για λίγο.
Με την μετατροπή αυτή ξεκινάνε άμεσα 12 μήνες δωρεάν multivew.
Πως την ζητάς την προσφορά αυτή ρε φιλαράκι? Ξαναπήρα σήμερα και πάλι γείωση. Μου είπαν δεν υπάρχει τέτοια προσφορά.Ενημερώνω για μια νέα προσφορά,όχι κρυφή,απλά αφορά μια συγκεκριμένη κατηγορία ενεργών συνδρομητών.Συγκεκριμένα αφορά τους συνδρομητές της καλοκαιρινής προσφοράς 3play με 29,90 το μήνα και προαιρετικά novacinema ή novasports.Από 18/9 η συγκεκριμένη κατηγορία συνδρομητών μπορεί να έχει Nova 3play + 720 κινητά + όλα τα novasports + όλα τα novacinema στην τιμή των 54,90 ευρώ το μήνα για πάντα.Η προσφορά περιλαμβάνει τα HD δωρεάν για πάντα και 12 μήνες δωρεάν multivew.Μάλιστα,επειδή ήδη μόλις έκανα αίτηση και ενεργοποίησα την προσφορά,ρώτησα ειδικά για το multivew αν μετά από 12 μήνες θα αρχίσει να χρεώνεται κανονικά και ο υπάλληλος στο κατάστημα μου είπε λίγο πριν τελειώσει το 12μηνο να πάω πάλι από εκεί.Υπάρχει και η επιλογή χωρίς τα 720' για κινητά,όπου η τιμή είναι συνολικά 49,90 ευρώ για πάντα.
Σεραφείμ δεν άνοιξα καινούργιο thread επειδή η προσφορά αφορά μια συγκεκριμένη κατηγορία συνδρομητών.Αν κρίνεις ότι πρέπει να ανοίξεις καινούργιο με τίτλο "Προσφορά 3play Full με 54,90 ευρώ για πάντα",κάνε το.Επίσης να συμπληρώσω ότι σε αυτή την περίπτωση δεν θα αλλάξουν οι κωδικοί για το Nova Go,μου το ανέφερε μόνος του ο υπάλληλος.
Πάντως να ξέρουν ότι έτσι και δεν με πάρουν στο άμεσο χρονικό διάστημα δεν υπάρχει περίπτωση να το βάλω μετά. Εγώ θέλω όλα τα υπόλοιπα Sports. Άμα τελείωνει η σεζόν όμως τι ναγινεται τηλεφωνικα σε συγκεκριμενα ατομα,οπως και ολες οι παρομοιες προσφορες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.