Προσφορά NOVA

Λοιπόν,επειδή υπάρχουν πολλές απορίες,θα προσπαθήσω να λύσω όλες όσες είδα ότι υπάρχουν από τα προηγούμενα posts.
Η προσφορά ισχύει από τις 18/9 και αν πήρε κάποιος τηλέφωνο και του είπαν ότι δεν ισχύει,είναι σίγουρο ότι αυτός που έδωσε τέτοια απάντηση δεν ήταν ενημερωμένος(πρωτοφανές ε?)και δεν έκανε τον κόπο να ψάξει περισσότερο.Αρκεί να σας πω ότι μετά την ενημέρωση που είχα από το τηλέφωνο,πήγα αμέσως στο κατάστημα όπου το πρώτο που είπα ήταν ότι είμαι συνδρομητής της καλοκαιρινής προσφοράς και θέλω να προσθέσω και τα κανάλια cinema,το δικαιούμαι?Άμεσα μου απάντησε ο υπάλληλος και μου είπε τα ίδια ακριβώς που μου είχαν πει και στο τηλέφωνο από τη Forthnet.Ότι δηλαδή ναι,με τη συγκεκριμένη προσφορά μπορώ να προσθέσω τα υπόλοιπα κανάλια με τελική τιμή 54,90 ευρώ το μήνα για πάντα.Μετά από αυτό έδωσα τα στοιχεία μου και κάναμε αίτηση μετατροπής.Τόσο απλά.Συνεπώς,θα πρότεινα σε όποιον ενδιαφέρεται για τη συγκεκριμένη προσφορά να πάει απευθείας σε κατάστημα Forthnet.Η προσφορά ισχύει όπως ακριβώς την περιέγραψα και μάλιστα η ενεργοποίηση των καναλιών που προστίθενται γίνεται σχεδόν άμεσα.Εμένα άνοιξαν τα νέα κανάλια σε 1,5 με 2 ώρες από την ώρα που έκανα την αίτηση.Παρακαλώ πολύ,μην γράφει κανείς ότι του είπαν ότι δεν ισχύει κλπ,σε τέτοιες απαντήσεις από τους υπαλλήλους να επιμένετε να το ψάξουν και να σιγουρευτούν.Εμένα και στο τηλέφωνο και στο κατάστημα πρώτα μου είπαν ότι από 18/9 ισχύει και μετά έδωσα τα στοιχεία μου να ελέγξουν το πακέτο που είχα.Τέλος με αυτό.
Όσον αφορά το multivew...Μην το ψειρίζετε πολύ,με την νέα αίτηση μετατροπής ξεκινάει 12μηνο δωρεάν multivew,όπως και 12μηνη δέσμευση παραμονής.Μην το ψάχνετε αν είχατε,πόσο είχατε,πότε θα τελείωνε,αν αφαιρούνται ή προστίθενται μήνες.Ξεκινάει 12μηνο δωρεάν θέασης.Α,και κάτι άλλο.Ανεξάρτητα από αυτό,τα HD είναι δωρεάν για πάντα.Για το τελευταίο,είναι το μόνο που δεν το ρώτησα και δεν το ξεκαθάρισα αν απαραίτητος όρος είναι η πάγια εντολή με πιστωτική(εγώ πληρώνω με τέτοια εντολή) ή όχι.Προσωπικά όμως νομίζω πως όχι.
Ελπίζω να λυθούν οι απορίες όλων με όσα ανέφερα.
Χμ..Εγώ έχω το πακέτο Σταθερά+720' Κινητά + Novacinema Full + Novasports 1 στα 39.90. Είμαι άραγε στην καλοκαιρινή προσφορά? Θα πάω να ρωτήσω σε κατάστημα τότε..

Επιβεβαιώνω και εγώ τον "hdanca" ...φίλος με την καλοκαιρινή προσφορα πρόσθεσε όλα τα κανάλια με τελική τιμή 54,90

Να επαναλάβω κιόλας οτι σε εμένα(παλιός συνδρομητής για 2 μήνες) ,μου έγινε προσφορά πριν 3 μέρες για 3play full me 49.90.

να τα πω και εγω ? περασε 1 εβδομαδα και δεν εχει γινει κατι με το να παει η αλλαγη για πληρωμη σε visa απο το καταστημα στα κεντρικα ωστε να μπορει να μπει στον φακελο μου. Εντωμεταξυ μου ειχανε πει απο τη nova να ερθει ενας courier να υπογραψω την αιτηση κτλ... ηρθε σημερα και βλεπω δεν εχει στο πακετο επιλεγμενα τα κινητα ... επ φιλε μου αστο λεω θα μιλησω στο τηλεφωνο ... περνω τηλεφωνο μου λενε ναι σωστα δεν ειναι τα κινητα μεσα εαν κανεις αλλαγη πακετου θα βγουνε ... βρε καλη μου βρε χρυση μου τι μου λες ... κοιτα τι μου εχουνε προτεινει τις λεω .... με τα πολλα ναι μου λεει το βρηκα εχετε δικιο ειναι ειδικη τιμη αυτη για εσας ωστε να εχει και τα κινητα μαζι και τα σταθερα και το HD και τα εργα και τα αθλητικα στα 49.90 .... λεω δεν γινεται με ενα fax να μου κανεις αιτηση και μετα να το στειλω με υπογραφη και να γινει η αλλαγη αμεσα ? οχι θα πρεπει να σας παρουμε τηλεφωνο να γινει εγραφη μεσω τηλεφωνου και ολα καλα .... και γιατι ρε παιδια 10 μερες με τρεχετε δηλαδη ?? ουφ με ιδρωσαν οι μπαγασιδες ..αντε να δουμε τι θα δουμε ποτε θα παρουνε τηλεφωνο τωρα

Παιδια, σε οσους σας εχουν προτεινει Nova full pack με 50% δινουν τα hd δωρεαν ή θελουν + 5 ευρω; Εμενα με ειχε παρει μια προχθες με αποκρυψη και μου προτεινε αυτα με 30,96, ενω σημερα που μιλησα με Forthnet,μου εκανε λογο για +5 ευρω για τα hd, και οταν της ανεφερα το προχθεσινο μου ειπε πως μονο στο Nova 3play full pack δινουν δωρεαν τα hd. Παντως στην κανονικη τιμη στο site της Forthnet τα δινουν δωρεαν για νεες συνδεσεις ή δωρεαν μεσω πιστωτικης. Το δευτερο το οταν το ρωτησα, χωρις να εχω δει τι λεει στο site, μου ειπε πως δινεται μονο ενας μηνας δωρεαν για το full pack στο τελος και οχι ενας χρονος τα hd... Τωρα τι ακριβως ισχυει αραγε;

Υπάρχει κάτι σε αυτους που είχαν πάρει την Χριστουγεννιάτικη προσφορά, δεδομένου ότι πλησιάζει και το 12μηνο λήξης της σύμβασης..;;
Σήμερα που πήγα σε ένα κατάστημα ζήτησα να κάνω ενοποίηση των λογαριασμών, να μου έρχεται δηλαδή μόνο ένας και όχι ξεχωριστά και μου είπαν ότι γίνετε, αλλά έτσι θα χάσω το Supersport1!
Τώρα με τι λογική αυτό δεν κατάλαβα, ή μάλλον κατάλαβα όπως εξηγώ πιο κάτω...
Μου είπε πως αν δεν κάνω ενοποίηση, δεν θα μπορώ να εκμεταλλευτώ κάποια μελλοντική προσφορά. Οι προσφορές θα γίνουν ΜΟΝΟ σε όποιους έχουν ενοποιημένο λογαριασμό! Εκβιασμός λέγετε αυτό? Νομίζω ναι και με έχασαν!
Εμένα, για να φύγω από τη χριστουγεννιάτικη, μου είχαν προτείνει με 39,90 το μήνα: 24άρι ίντερνετ, απεριόριστα σταθερά ΚΑΙ κινητά, και είτε όλα τα Novasports, είτε Novasports1 και όλα τα Novacinema και δώρο τα HD για κάποιους μήνες.
Την ίδια είχαν κάνει και σε μένα τον Ιούλιο. Τώρα τίποτα...

Φιλος με ξεχωριστα συμβολαια nova sports pack & forthnet 2play με εκπτωση 20% εκαστος...
στο τελος του συμβολαιου του στην nova(30/09) και μετα απο καμποσα τηλεφωνα στο τηλ. κεντρο και απειλη διακοπης αν δεν εχει καποια καλυτερη προσφορα...
καταφερε και πηρε την προσφορα του καλοκαιριου: 39,90 το μήνα για 3play με 24άρι ίντερνετ, απεριόριστα σταθερά ΚΑΙ κινητά, και όλα τα Novasports...

Σήμερα που πήγα σε ένα κατάστημα ζήτησα να κάνω ενοποίηση των λογαριασμών, να μου έρχεται δηλαδή μόνο ένας και όχι ξεχωριστά και μου είπαν ότι γίνετε, αλλά έτσι θα χάσω το Supersport1!
Τώρα με τι λογική αυτό δεν κατάλαβα, ή μάλλον κατάλαβα όπως εξηγώ πιο κάτω...
Μου είπε πως αν δεν κάνω ενοποίηση, δεν θα μπορώ να εκμεταλλευτώ κάποια μελλοντική προσφορά. Οι προσφορές θα γίνουν ΜΟΝΟ σε όποιους έχουν ενοποιημένο λογαριασμό! Εκβιασμός λέγετε αυτό? Νομίζω ναι και με έχασαν!

Να μην κανεις τίποτα θα σου πρότεινα. Διότι εάν είσαι σαν και εμένα ( Christmas offer) λογικά κλείνουμε χρόνο την περίοδο των εορτών περίπου. Πιστεύω ότι κάτι θα κάνουν. Απο εκεί και πέρα. Σήμερα που κάλεσα και ζήτησα κάποια προσφορά, μου είπαν ότι σαν τηλεφωνικό κέντρο δεν είχαν να μου προτείνουν κάτι καλύτερο απο αυτό που είχα, με τη λογική να μην δίνω παραπάνω λεφτά για υπηρεσίες που τωρα δεν πληρώνω. ( τηλεφωνία). Η κοπελα βεβαια, πολυ εξυπηρετική με "πάσαρε" στο τμήμα προσφορών που το μόνο που μου έκαναν ήταν να μου προτείνουν αυτό που δίνουν τα καταστήματα. Απο 29,90 Christmas offer, σε 49,80 με όλα τα sports, ta hd για 12 μήνες και adult pack 3 μήνες. Της είπα ότι μου ειναι δύσκολο να το υποστήριξω οικονομικά αυτό το πακέτο και ότι δύσκολα θα το προχωρούσα. Μου είπε ότι θα προωθήσει ένα αίτημα για νέα προσφορά ( που εγώ δεν ζήτησα την δεδομένη στιγμή) και ότι θα με καλέσουν να με ενημερώσουν.
Αυτά.... :)

Last edited by a moderator:
Λοιπόν πήγα σε μαγαζί τα ίδια..Δεν υπάρχει καμία προσφορά μου είπαν και ειδικά απο 18/9. Υπάρχει μία για αυτούς των Christmas offer μου είπαν αλλά όχι τόσο καλή για μένα. Άρα γείωση πάλι. Εντάξει αν υπάρχει κανένας υπάλληλος Forthnet εδω μέσα που να ξέρει κάτι παραπάνω ας μου στείλει pm. Ειδάλλως ας μην λέει ο καθένας ανακρίβειες. Δεν μπορεί να λέει ο καθενας εδω πέρα και καλά προσφορές που βγαίνουν ενώ δεν υπάρχουν. Πάντως αν συνεχίσει και άλλο η σεζόν δεν θα μενδιαφέρει να προσθέσω τα Sports αφού ο Παναθηναικός παίζει να μείνει εκτός στόχου πρωταθλήματος (λέμε τώρα) από τα Χριστούγεννα.

Λες φίλε όλα αυτά που έγραψα με τέτοια λεπτομέρεια,να τα έβγαλα από την κοιλιά μου?Καλό θα ήταν,επειδή είσαι καινούργιος στο forum,να διαβάσεις πρώτα αρκετά posts από αυτούς που γράφουν εδώ μέσα,ώστε να είσαι σε θέση να κρίνεις αν κανείς λέει ανακρίβειες.Πιο πάνω δε διάβασες ότι και άλλος πήρε ακριβώς την ίδια προσφορά?Δηλαδή θεωρείς ότι όλα αυτά που έγραψα,κάθισα πρώτα να τα φανταστώ και να τα εμπλουτίσω με διάφορες λεπτομέρειες που μου κατέβηκαν από το κεφάλι μου?Και καλά αυτό.Θα έπρεπε να ξέρεις όμως,εφόσον πρώτα είχες διαβάσει,ότι εδώ δε γράφουμε φανταστικές ιστορίες,γράφουμε με σκοπό να βοηθούμε όλα τα μέλη μεταξύ μας.

Οποιαδήποτε προσφορά λέγεται εδω μέσα (ή και έξω από δω) και δεν είναι στο site της forthnet είναι ΜΟΝΟ για στοχευμένους πελάτες, όπερ και σημαίνει ότι η εταιρεία αποφασίζει που, και σε ποιον, κατα το δοκούν.
σ.σ.: Δεν είμαι υπάλληλος καμίας forthnet... για να μην παρεξηγηθούμε...
Αντε στην υγειά μας τωρα :ADFADF1:

Πάντως αν συνεχίσει και άλλο η σεζόν δεν θα μενδιαφέρει να προσθέσω τα Sports αφού ο Παναθηναικός παίζει να μείνει εκτός στόχου πρωταθλήματος (λέμε τώρα) από τα Χριστούγεννα.
Εντάξει, αυτό ζητάει σχολιασμό. Για τον Παναθηναϊκό θα έχει αγωνία η χρονιά μέχρι το τέλος, μέχρι και το Μάιο. Όχι φυσικά για το πρωτάθλημα, αυτό ούτε γι' αστείο δε το λες. Ούτε καν για τα playoff. Για την παραμονή θα παλέψει.

Τί είναι αυτά που ακούμε εδώ?
Αγωνία θα έχουν όλοι οι αντίπαλοι του Παναθηναικού, ένας κάθε βδομάδα που θα αντιμετωπίζει την πράσινη αρμάδα...:beatnik2:

Εντάξει, αυτό ζητάει σχολιασμό. Για τον Παναθηναϊκό θα έχει αγωνία η χρονιά μέχρι το τέλος, μέχρι και το Μάιο. Όχι φυσικά για το πρωτάθλημα, αυτό ούτε γι' αστείο δε το λες. Ούτε καν για τα playoff. Για την παραμονή θα παλέψει.
Κοίτα όσο υπάρχει Άρης δεν φοβάμαι..Άμα πέσει και μετά βλέπουμε

Πήρα κι εγώ τηλέφωνο μετά από όσα διάβασα εδώ μέσα για προσφορές σε full (εγώ έχω πακέτο 3 play με τα Cinema στα 44.90 και ήθελα να προσθέσω τα sports) και μου είπαν ότι δεν υπάρχει τίποτα , ούτε δεχόταν καν να κάνει αίτημα για νέα προσφορά. Επίσης έχουν πονηρευτεί πλέον με τα forum και όταν τους πεις ότι γνωρίζω άτομα που τους έκαναν προσφορά σου ζητάνε τα ονόματα τους. Μου είπε ακριβώς "πείτε μας το όνομα του συνδρομητή που έγινε η συγκεκριμένη προσφορά κι εμείς θα σας δώσουμε ακριβώς το ίδιο".

Λες φίλε όλα αυτά που έγραψα με τέτοια λεπτομέρεια,να τα έβγαλα από την κοιλιά μου?Καλό θα ήταν,επειδή είσαι καινούργιος στο forum,να διαβάσεις πρώτα αρκετά posts από αυτούς που γράφουν εδώ μέσα,ώστε να είσαι σε θέση να κρίνεις αν κανείς λέει ανακρίβειες.Πιο πάνω δε διάβασες ότι και άλλος πήρε ακριβώς την ίδια προσφορά?Δηλαδή θεωρείς ότι όλα αυτά που έγραψα,κάθισα πρώτα να τα φανταστώ και να τα εμπλουτίσω με διάφορες λεπτομέρειες που μου κατέβηκαν από το κεφάλι μου?Και καλά αυτό.Θα έπρεπε να ξέρεις όμως,εφόσον πρώτα είχες διαβάσει,ότι εδώ δε γράφουμε φανταστικές ιστορίες,γράφουμε με σκοπό να βοηθούμε όλα τα μέλη μεταξύ μας.
Τελικά είχες δίκιο. Σου οφείλω συγγνώμη. Το επιβεβαίωσα σήμερα από έναν υπάλληλο. Αλλά μου είπε ότι για να προσθέσω όλα τα Sports στο ίδιο πακέτο είναι 54.90. Μου είπε να πάω σε κατάστημα να το κάνω.

Μα τόσο είχα γράψει κι εγώ ότι ήταν η τελική τιμή,δηλαδή 54,90 ευρώ το μήνα για πάντα.Με αυτή την τιμή πήρα κι εγώ την προσφορά,με την αίτηση μετατροπής που έκανα στο κατάστημα.Απλά μου είπαν ότι αν δεν ήθελα τα 720' για κινητά,η τελική τιμή θα έβγαινε 49,90 το μήνα.

Εμείς που πληρώνουμε 45 το μήνα για cinema, υπάρχει περίπτωση να πάρουμε αυτή την προσφορά; Έστω στα 55.

Πάνο η προσφορά αφορά τους συνδρομητές του καλοκαιρινού πακέτου 3play,δηλαδή 29,90 ευρώ(μαζί με τα 720' κινητά) + novacinema ή novasports(σύνολο 39,90 ευρώ).Δίνεται η δυνατότητα σ' αυτούς να προσθέσουν τα υπόλοιπα κανάλια στο πακέτο τους με τελική τιμή 54,90 ευρώ ή 49,90 ευρώ χωρίς τα κινητά.

Ναι, το κατάλαβα αυτό. Εμείς στο πηγάδι κατουρήσαμε; Δηλαδή για εμάς ή 65 ή τίποτα. Μπράβο Nova, επιβραβεύεις τους νέους και φτύνεις τους παλιούς πιστούς συνδρομητές σου. Αν και δε βάζω smileys, εδώ νομίζω χρειάζονται ... :SFGSFGSF:

Αλλά τι να πεις, εδώ ήθελα να τους δώσω τα 150 για τα sport και δε μου το επέτρεπαν.

Last edited by a moderator: