Χμ..Εγώ έχω το πακέτο Σταθερά+720' Κινητά + Novacinema Full + Novasports 1 στα 39.90. Είμαι άραγε στην καλοκαιρινή προσφορά? Θα πάω να ρωτήσω σε κατάστημα τότε..Λοιπόν,επειδή υπάρχουν πολλές απορίες,θα προσπαθήσω να λύσω όλες όσες είδα ότι υπάρχουν από τα προηγούμενα posts.
Η προσφορά ισχύει από τις 18/9 και αν πήρε κάποιος τηλέφωνο και του είπαν ότι δεν ισχύει,είναι σίγουρο ότι αυτός που έδωσε τέτοια απάντηση δεν ήταν ενημερωμένος(πρωτοφανές ε?)και δεν έκανε τον κόπο να ψάξει περισσότερο.Αρκεί να σας πω ότι μετά την ενημέρωση που είχα από το τηλέφωνο,πήγα αμέσως στο κατάστημα όπου το πρώτο που είπα ήταν ότι είμαι συνδρομητής της καλοκαιρινής προσφοράς και θέλω να προσθέσω και τα κανάλια cinema,το δικαιούμαι?Άμεσα μου απάντησε ο υπάλληλος και μου είπε τα ίδια ακριβώς που μου είχαν πει και στο τηλέφωνο από τη Forthnet.Ότι δηλαδή ναι,με τη συγκεκριμένη προσφορά μπορώ να προσθέσω τα υπόλοιπα κανάλια με τελική τιμή 54,90 ευρώ το μήνα για πάντα.Μετά από αυτό έδωσα τα στοιχεία μου και κάναμε αίτηση μετατροπής.Τόσο απλά.Συνεπώς,θα πρότεινα σε όποιον ενδιαφέρεται για τη συγκεκριμένη προσφορά να πάει απευθείας σε κατάστημα Forthnet.Η προσφορά ισχύει όπως ακριβώς την περιέγραψα και μάλιστα η ενεργοποίηση των καναλιών που προστίθενται γίνεται σχεδόν άμεσα.Εμένα άνοιξαν τα νέα κανάλια σε 1,5 με 2 ώρες από την ώρα που έκανα την αίτηση.Παρακαλώ πολύ,μην γράφει κανείς ότι του είπαν ότι δεν ισχύει κλπ,σε τέτοιες απαντήσεις από τους υπαλλήλους να επιμένετε να το ψάξουν και να σιγουρευτούν.Εμένα και στο τηλέφωνο και στο κατάστημα πρώτα μου είπαν ότι από 18/9 ισχύει και μετά έδωσα τα στοιχεία μου να ελέγξουν το πακέτο που είχα.Τέλος με αυτό.
Όσον αφορά το multivew...Μην το ψειρίζετε πολύ,με την νέα αίτηση μετατροπής ξεκινάει 12μηνο δωρεάν multivew,όπως και 12μηνη δέσμευση παραμονής.Μην το ψάχνετε αν είχατε,πόσο είχατε,πότε θα τελείωνε,αν αφαιρούνται ή προστίθενται μήνες.Ξεκινάει 12μηνο δωρεάν θέασης.Α,και κάτι άλλο.Ανεξάρτητα από αυτό,τα HD είναι δωρεάν για πάντα.Για το τελευταίο,είναι το μόνο που δεν το ρώτησα και δεν το ξεκαθάρισα αν απαραίτητος όρος είναι η πάγια εντολή με πιστωτική(εγώ πληρώνω με τέτοια εντολή) ή όχι.Προσωπικά όμως νομίζω πως όχι.
Ελπίζω να λυθούν οι απορίες όλων με όσα ανέφερα.
Σήμερα που πήγα σε ένα κατάστημα ζήτησα να κάνω ενοποίηση των λογαριασμών, να μου έρχεται δηλαδή μόνο ένας και όχι ξεχωριστά και μου είπαν ότι γίνετε, αλλά έτσι θα χάσω το Supersport1!Υπάρχει κάτι σε αυτους που είχαν πάρει την Χριστουγεννιάτικη προσφορά, δεδομένου ότι πλησιάζει και το 12μηνο λήξης της σύμβασης..;;
Την ίδια είχαν κάνει και σε μένα τον Ιούλιο. Τώρα τίποτα...Εμένα, για να φύγω από τη χριστουγεννιάτικη, μου είχαν προτείνει με 39,90 το μήνα: 24άρι ίντερνετ, απεριόριστα σταθερά ΚΑΙ κινητά, και είτε όλα τα Novasports, είτε Novasports1 και όλα τα Novacinema και δώρο τα HD για κάποιους μήνες.
Σήμερα που πήγα σε ένα κατάστημα ζήτησα να κάνω ενοποίηση των λογαριασμών, να μου έρχεται δηλαδή μόνο ένας και όχι ξεχωριστά και μου είπαν ότι γίνετε, αλλά έτσι θα χάσω το Supersport1!
Τώρα με τι λογική αυτό δεν κατάλαβα, ή μάλλον κατάλαβα όπως εξηγώ πιο κάτω...
Μου είπε πως αν δεν κάνω ενοποίηση, δεν θα μπορώ να εκμεταλλευτώ κάποια μελλοντική προσφορά. Οι προσφορές θα γίνουν ΜΟΝΟ σε όποιους έχουν ενοποιημένο λογαριασμό! Εκβιασμός λέγετε αυτό? Νομίζω ναι και με έχασαν!
Εντάξει, αυτό ζητάει σχολιασμό. Για τον Παναθηναϊκό θα έχει αγωνία η χρονιά μέχρι το τέλος, μέχρι και το Μάιο. Όχι φυσικά για το πρωτάθλημα, αυτό ούτε γι' αστείο δε το λες. Ούτε καν για τα playoff. Για την παραμονή θα παλέψει.Πάντως αν συνεχίσει και άλλο η σεζόν δεν θα μενδιαφέρει να προσθέσω τα Sports αφού ο Παναθηναικός παίζει να μείνει εκτός στόχου πρωταθλήματος (λέμε τώρα) από τα Χριστούγεννα.
Κοίτα όσο υπάρχει Άρης δεν φοβάμαι..Άμα πέσει και μετά βλέπουμεΕντάξει, αυτό ζητάει σχολιασμό. Για τον Παναθηναϊκό θα έχει αγωνία η χρονιά μέχρι το τέλος, μέχρι και το Μάιο. Όχι φυσικά για το πρωτάθλημα, αυτό ούτε γι' αστείο δε το λες. Ούτε καν για τα playoff. Για την παραμονή θα παλέψει.
Τελικά είχες δίκιο. Σου οφείλω συγγνώμη. Το επιβεβαίωσα σήμερα από έναν υπάλληλο. Αλλά μου είπε ότι για να προσθέσω όλα τα Sports στο ίδιο πακέτο είναι 54.90. Μου είπε να πάω σε κατάστημα να το κάνω.Λες φίλε όλα αυτά που έγραψα με τέτοια λεπτομέρεια,να τα έβγαλα από την κοιλιά μου?Καλό θα ήταν,επειδή είσαι καινούργιος στο forum,να διαβάσεις πρώτα αρκετά posts από αυτούς που γράφουν εδώ μέσα,ώστε να είσαι σε θέση να κρίνεις αν κανείς λέει ανακρίβειες.Πιο πάνω δε διάβασες ότι και άλλος πήρε ακριβώς την ίδια προσφορά?Δηλαδή θεωρείς ότι όλα αυτά που έγραψα,κάθισα πρώτα να τα φανταστώ και να τα εμπλουτίσω με διάφορες λεπτομέρειες που μου κατέβηκαν από το κεφάλι μου?Και καλά αυτό.Θα έπρεπε να ξέρεις όμως,εφόσον πρώτα είχες διαβάσει,ότι εδώ δε γράφουμε φανταστικές ιστορίες,γράφουμε με σκοπό να βοηθούμε όλα τα μέλη μεταξύ μας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.