Προσφορά NOVA

Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Διάβασα το σχόλιό σου, όπως και τα προηγούμενα, αλλά δεν μπόρεσα να βρω ούτε ένα στοιχείο που να τεκμηριώνει το συμπέρασμα που ΗΘΕΛΕΣ, εκ των προτέρων, να καταλήξεις.

Αντίθετα, από το σύνολο των γνωστών μου που είχαν Nova ούτε ένας δεν έχει διακόψει τη συνδρομή του, αν και καθένας από αυτούς έχει διαφορετικά ενδιαφέροντα στη συνδρομητική τηλεόραση. Ακόμη και ο κουνιάδος μου, στον οποίο επαναλαμβάνω συνεχώς να κόψει το επιπλέον έξοδο για την έντυπη έκδοση του μηνιαίου προγράμματος, όπως έχω κάνει και εγώ από χρόνια, αρνείται να το κάνει, με τη δικαιολογία ότι βολεύει όλη την οικογένεια να το έχει σ' αυτή τη μορφή, αντί να το ψάχνει στο internet ...

Η προσωπική μου εμπειρία είναι εντελώς διαφορετική. Από τον κύκλο μου η πλειοψηφία έχει κόψει συνδρομητικές υπηρεσίες. Ουσιαστικά όλη στην οικογένεια μου είχαν nova. Οι γονείς μου, η αδερφή μου, κάτι θείοι μου, γείτονες, εγώ - έχουμε κόψει όλοι. Είτε λόγω οικονομικών, είτε λόγω προβλημάτων του δέκτη (εγώ λ.χ.), είτε λόγω αλλαγής τηλεφωνικής εταιρίας. Μένω επαρχία, οπότε είναι οπωσδήποτε κάπως δυσκολότερη η κατάσταση...

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι κάθε σαββατοκύριακο, λινκς για streaming αγώνων δίνουν και παίρνουν και κάνοντας κλικ στα λινκς στο κάτω μέρος της οθόνης, στον μετρητή βλέπεις τουλάχιστον 4-ψήφιους αριθμούς. Μάλιστα ο αγώνας ΟΣΦΠ-ΠΑΟ είχε μέσω Justin τουλάχιστον 70 χιλιάδες θεατές...

Είναι αλήθεια, πως δεν θα μάθουμε ποτέ για πτωτική πορεία συνδρομητών... όπως είναι και αλήθεια ότι ο αριθμός των 400 χιλιάδων ΕΝΕΡΓΩΝ συνδρομητών, στην μνημονιακή Ελλάδα των 400 βασικού, των υποσιτισμένων παιδιών στα σχολεία, των 1,5 εκατομμυρίων (πραγματικών) ανέργων είναι μάλλον ΟΥΤΟΠΙΑ, για να μην πω ΚΟΡΟΪΔΙΑ.

Εδώ δεν έχουμε να πληρώσουμε τα χαράτσια της ΔΕΗ... τι λέμε τώρα!!!

Last edited:
Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Εμένα δεν μου είναι καθόλου δύσκολο να πιστέψω ότι 400.000 συνδρομητές δεν τους έχει επηρεάσει καθόλου η κρίση.

Χθες άκουσα στις ειδήσεις ότι πουλήθηκαν πάνω από 3.000 ipad3 την 1η μέρα στην Ελλάδα, με τον δημοσιογράφο να επισημαίνει ότι ξοδεύτηκαν 2 εκ. ευρώ για πλάκα.

Για κάποιους, η κρίση απλά δεν υπάρχει.

Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Εμένα δεν μου είναι καθόλου δύσκολο να πιστέψω ότι 400.000 συνδρομητές δεν τους έχει επηρεάσει καθόλου η κρίση.

Χθες άκουσα στις ειδήσεις ότι πουλήθηκαν πάνω από 3.000 ipad3 την 1η μέρα στην Ελλάδα, με τον δημοσιογράφο να επισημαίνει ότι ξοδεύτηκαν 2 εκ. ευρώ για πλάκα.

Για κάποιους, η κρίση απλά δεν υπάρχει.

Υπάρχει και για αυτούς κρίση… Έχουν όμως λεφτά ακόμη…. Και θα έχουν για καιρό ακόμα…. Κάποιοι τα μάζευαν τόσα χρόνια.

Αααα...... γι' αυτό έχει γεμίσει ο τόπος αγγελίες με ipad.. Πάνε για το καινούριο.

Εχω nova sport pack και forthnet 2 play unlimited εδω και 2 χρονια ανελλιπως... σημερα πηγα να αλλαξω τo 2play και να το κανω economy... εκπληκτος ακουσα τον υπαλληλο της forthnet να μου λεει οτι με την αλλαγη αυτη ουσιαστικα ειναι σαν να υπογραφω καινουργιο συμβολαιο για 12 μηνες και αν το διακοψω νωριτερα θα πληρωσω "πεναλτυ"... Ισχυει κατι τετοιο; γνωριζει καποιος να μου πει;

Εχω nova sport pack και forthnet 2 play unlimited εδω και 2 χρονια ανελλιπως... σημερα πηγα να αλλαξω τo 2play και να το κανω economy... εκπληκτος ακουσα τον υπαλληλο της forthnet να μου λεει οτι με την αλλαγη αυτη ουσιαστικα ειναι σαν να υπογραφω καινουργιο συμβολαιο για 12 μηνες και αν το διακοψω νωριτερα θα πληρωσω "πεναλτυ"... Ισχυει κατι τετοιο; γνωριζει καποιος να μου πει;

Ναι ισχύει αυτό.

Είναι νόμιμο να ζητάνε 12 μηνη δέσμευση για κάθε αλλαγή προγράμματος; Μπορεί ο κάθε ένας να ισχυρίζεται ό,τι θέλει για να κερδίσει. Αν δεν θέλει κάποιος πελάτης να ξανα-δεσμευτεί, μπορεί η εταιρία να του αρνηθεί την πώληση-συνέχιση παροχής υπηρεσιών;
Και πέρα από το νομικό μέρος, είμαστε τόσο λίγοι όσοι θεωρούμε απαράδεκτη αυτή τη στάση της εταιρίας, ότι έτσι και γίνεις πελάτης μια φορά, σε έχουν για πάντα στο χέρι;

πηγα να αλλαξω τo 2play και να το κανω economy... εκπληκτος ακουσα τον υπαλληλο της forthnet να μου λεει οτι με την αλλαγη αυτη ουσιαστικα ειναι σαν να υπογραφω καινουργιο συμβολαιο για 12 μηνες και αν το διακοψω νωριτερα θα πληρωσω "πεναλτυ"... Ισχυει κατι τετοιο; γνωριζει καποιος να μου πει;
επιπλεον
σε παρομοια περιπτωση με χρεωσανε και τελος ενεργοποιησης.

Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Είναι νόμιμο να ζητάνε 12 μηνη δέσμευση για κάθε αλλαγή προγράμματος; Μπορεί ο κάθε ένας να ισχυρίζεται ό,τι θέλει για να κερδίσει. Αν δεν θέλει κάποιος πελάτης να ξανα-δεσμευτεί, μπορεί η εταιρία να του αρνηθεί την πώληση-συνέχιση παροχής υπηρεσιών;
Και πέρα από το νομικό μέρος, είμαστε τόσο λίγοι όσοι θεωρούμε απαράδεκτη αυτή τη στάση της εταιρίας, ότι έτσι και γίνεις πελάτης μια φορά, σε έχουν για πάντα στο χέρι;

Νομίζω επιτρέπεται. Πρόσφατα αναβάθμισα την σύνδεση ADSL του ΟΤΕ από 2 Mbps σε 24, και μου είπαν 12μηνη δέσμευση. Οπότε απαίτησα και νέο μόντεμ, και μου έστειλαν. :nounder:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Η προσωπική μου εμπειρία είναι εντελώς διαφορετική. Από τον κύκλο μου η πλειοψηφία έχει κόψει συνδρομητικές υπηρεσίες. Ουσιαστικά όλη στην οικογένεια μου είχαν nova. Οι γονείς μου, η αδερφή μου, κάτι θείοι μου, γείτονες, εγώ - έχουμε κόψει όλοι. Είτε λόγω οικονομικών, είτε λόγω προβλημάτων του δέκτη (εγώ λ.χ.), είτε λόγω αλλαγής τηλεφωνικής εταιρίας. Μένω επαρχία, οπότε είναι οπωσδήποτε κάπως δυσκολότερη η κατάσταση...

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι κάθε σαββατοκύριακο, λινκς για streaming αγώνων δίνουν και παίρνουν και κάνοντας κλικ στα λινκς στο κάτω μέρος της οθόνης, στον μετρητή βλέπεις τουλάχιστον 4-ψήφιους αριθμούς. Μάλιστα ο αγώνας ΟΣΦΠ-ΠΑΟ είχε μέσω Justin τουλάχιστον 70 χιλιάδες θεατές...

Είναι αλήθεια, πως δεν θα μάθουμε ποτέ για πτωτική πορεία συνδρομητών... όπως είναι και αλήθεια ότι ο αριθμός των 400 χιλιάδων ΕΝΕΡΓΩΝ συνδρομητών, στην μνημονιακή Ελλάδα των 400 βασικού, των υποσιτισμένων παιδιών στα σχολεία, των 1,5 εκατομμυρίων (πραγματικών) ανέργων είναι μάλλον ΟΥΤΟΠΙΑ, για να μην πω ΚΟΡΟΪΔΙΑ.

Εδώ δεν έχουμε να πληρώσουμε τα χαράτσια της ΔΕΗ... τι λέμε τώρα!!!

Η πραγματικότητα είναι ότι κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικά γούστα από το διπλανό του.
Εσύ πχ είσαι ευχαριστημένος να βλέπεις ένα αγώνα, όπως το ντέρμπυ ΠΑΟ-ΟΣΦΠ, στο Justin ενώ ο άλλος κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να δει τον ίδιο αγώνα σε 3D. Φυσικά, υπάρχουν πολλοί που δεν ενδιαφέρονται καθόλου για το ποδόσφαιρο και γενικά για τον αθλητισμό ή τις ταινίες που προβάλλονται στη Νόβα.

Είναι θετικό ότι παραδέχεσαι ότι "δεν θα μάθουμε ποτέ για πτωτική πορεία συνδρομητών" αν και χρησιμοποίησες την πτωτική πορεία στο προηγούμενο σχόλιό σου για να καταλήξεις στο ατεκμηρίωτο συμπέρασμά σου.

Σε ότι αφορά στο θέμα των 400.000 ενεργών συνδρομητών, σου απάντησαν ήδη και εγώ θα προσθέσω ότι, καλώς ή κακώς, στην Ελλάδα υπάρχουν πάρα πάρα πολλοί που δεν σκέπτονται και δεν λειτουργούν με τον τρόπο το δικό σου.

Εδω υπαρχει κοσμος που πληρωνει τεχνικη εξυπηρετηση για μια εγκατασταση antivirus. Και ειναι πολυς. Ενας μεσος χρηστης δεν ξερει καν τι ειναι το hd. Παιρνει hd τηλεοραση και νομιζει βλεπει τον ant1 σε υψηλη ευκρινεια. Οποιος δεν ασχολειται με το αθλημα των δορυφορικων κλπ απλα ειναι ασχετος και ουτε θελει να μαθει και τπτ παραπανω. Απλα να "πιανει καλα το καναλι"

Σε ποσους δεν εχει τυχει να πατε σε ενα σπιτι η τβ να εχει χαλια αναλογικη ληψη (εσυ να σκεφτεσαι οτι εχεις nova cinema HD σε 1080i) και αλλος να σου λεει γιατι τι εχει η δικια μου τβ; Μια χαρα τα δειχνει.... (και η εικονα να ειναι με χιονι και ειδωλα) αυτη ειναι η πλειοψηφια!

400000 συνδρομες, αν αφαιρεσουμε συνδρομες επαγγελματιων και μεταναστων,
καταληγουμε στο (προχειρο) συμπερασμα οτι περιπου ενα 10% του πληθυσμου παρακολουθει νοβα.

Ενα τετοιο πληθυσμιακο ποσοστο ειναι απολυτως αποδεκτο να βρισκεται σε τετοια
οικονομικη-επαγγελματικη κατασταση ωστε να συνεχιζει απροσκοπτα να διατηρει
υψηλα εισοδηματα (η αποθεματικα) παρα την κριση.

Εξαιρουνται λιγοστοι φανατικοι φιλοι της εταιρειας που λειτουργουν ανεξαρτητως κρισεων
και οικονομικης καταστασης.

Οσο για το ipad σιγουρα βρεθηκε ενας εθισμενος στη τεχνολογια και με
χοντρο πορτοφολι για καθε 3500 κοσμο (τοση ειναι η αναλογια) που
ετρεξε να παρει το gadget τη πρωτη μερα της κυκλοφοριας του.

Δηλαδη για να καταλαβω.... το 53,90 το θεωρει ιδανικη προσφορα η νοβα????
Ενα προιον που με τα βιας θα πουλουσε σε αλλη Ευρωπαικη χωρα στη τιμη των 15 εδω θελει 53.90
:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Μα είναι εύκολο να αγοράσεις πακέτο των 15 ευρώ, από άλλη χώρα αν θες. Αρκετοί το κάνουν...

Δηλαδη για να καταλαβω.... το 53,90 το θεωρει ιδανικη προσφορα η νοβα????
Ενα προιον που με τα βιας θα πουλουσε σε αλλη Ευρωπαικη χωρα στη τιμη των 15 εδω θελει 53.90
:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

ιδανικη δεν μπορεις να την πεις.καλη ομως ναι.
και δια 2 να το βαλεις,σου ερχεται απο 27 ευρω η καθε υπηρεσια(τηλεφ&ιντερνετ/νοβα).
τσαμπα παντως,κανενας δεν προκειται να το προσφερει.

53 είναι για όλα. Αν βγάλεις τα 35 του τηλ και νετ, σου έρχεται στα 18 η νόβα.

19 μεν αλλα δεν εχει cinema και ουτε HD
εχει σπορ μεν αλλα χωρις ισπανικο- γεμανικο - ιταλικο πρωταθλημα ουτε ελληνικο κυπελλο
στην ουσια εχει μονο ελληνικο και αγγλικο πρωταθλημα
και εχει και 18μηνη δεσμευση...
ασε που πρεπει να κανουμε και συλλογη απο εναν δεκτη ακομα....
"ειναι πολλα τα λεφτα αρη " και ειδικα σε αυτην την δυσκολη εποχη