Προσφορά NOVA

Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Bye-bye νοβα!Μειον ενας ακομα!-bye-

βρε τι κακό βρήκε τη γόβα!!!!!!
κατα τα άλλα "τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλετε γοβα"!!!!!

Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

κατα τα άλλα "τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλετε γοβα"!!!!!

απορω με ποια λογικη βγαλανε τετοια διαφημιση τωρα που τελειωνει η super league? και γενικα τα παντα τελειωνουν απο Αυγουστο παλι

Last edited by a moderator:
Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Η διαφήμιση είναι περσινή, δεν είναι τωρινή... Όταν η νόβα ξεκινούσε το HD...
Και τόσο πετυχημένη, που ακόμα μνημονεύεται...

Σημερα με τηλεφωνημα ζητησα διακοπη απο 1 Μαϊου Απο Σεπτεμβρη και αναλογα την τιμη και την κριση βλεπουμε

Σκεφτομαι και γω να το κάνω μολις τελειώσουν τα ξένα. Ποσο πάει το μαλλί όμως η διακοπή και η επανασύνδεση;

Eγω εχω Forthnet Unlimited + Nova fullpack +HD + multiview με 20% εκπτωση "για παντα"

Σκεφτομαι να τους παρω τηλ και να τους ζητησω αλλαγη στο πακετο Forthnet 2play economy + Nova cinema+value pack που το εχουν προσφορα στα 49,90 για 18μηνες ..

Το εχει καταφερει κανεις αυτο ?

εαν εισαι με συμβολαιο και δεν εχει ληξει η συμβαση σου,δεν νομιζω να το δεχτουν απο την στιγμη που ακομη σε εχουν δεμενο..

Στην τηλεφωνια ειμαι με συμβολαιο απο 01/08/11,οποτε δεν εχω κλεισει χρονο ακομη .
Νova ειχα εναν χρονο πριν .

Στην τηλεφωνια ειμαι με συμβολαιο απο 01/08/11,οποτε δεν εχω κλεισει χρονο ακομη .

εαν ειναι ετσι,πιστευω οτι δεν θα τους χαλασει μια ακομη δεσμευση.
περνα απο ενα καταστημα forthnet(απο το τηλεφωνο δεν θα βγαλεις ακρη)και ρωτα.δεν εχεις να χασεις κατι.

εαν εισαι με συμβολαιο και δεν εχει ληξει η συμβαση σου,δεν νομιζω να το δεχτουν απο την στιγμη που ακομη σε εχουν δεμενο..

Δυστυχώς έχω και φορθνετ οπότε πάει στα 100 +35+10=145. Μάλλον δε με συμφέρει

Ξέρει κανείς αν πιάνει το κόλπο που γίνεται με τα συμβόλαια των κινητών; Δηλαδή αν πάρω και τους πω να μου το κόψουν ύστερα από 15χρόνια συνεχούς συνδρομής, υπάρχει περίπτωση να με πάρουν πίσω να μου προσφέρουν κάτι καλύτερο πέρα από τις υπάρχουσες προσφορές ή θα μου κάνουν διακοπή χωρίς να προλάβω να το καταλάβω καν;

Ξέρει κανείς αν πιάνει το κόλπο που γίνεται με τα συμβόλαια των κινητών; Δηλαδή αν πάρω και τους πω να μου το κόψουν ύστερα από 15χρόνια συνεχούς συνδρομής, υπάρχει περίπτωση να με πάρουν πίσω να μου προσφέρουν κάτι καλύτερο πέρα από τις υπάρχουσες προσφορές ή θα μου κάνουν διακοπή χωρίς να προλάβω να το καταλάβω καν;

Θα σε κόψουν με χαρά (μία ανύπαντρη κάρτα λιγότερη) και μετά ίσως σου προτείνουν κάποια προσφορά αλλά μόνο με Pace και νέα παντρεμένη κάρτα.

Να σου πω την αλήθεια, η κάρτα δε με απασχολεί, διότι δεν ασχολούμαι σε βάθος ώστε να θέλω να έχω δικό μου δέκτη, άλλες πλατφόρμες κτλ. Άλλωστε είμαστε 3 σπίτια (μία οικογένεια) που το μοιραζόμαστε και δεν μπορώ να βάλω όλο τον κόσμο σε τέτοια διαδικασία. Θα μου πεις τώρα ότι δια 3 γίνομαι τσίπης, αλλά σε κάποια φάση θα χρειαστεί να μπει μία δεύτερη γραμμή τηλεφώνου να μην είμαστε όλοι σε μία όπως τώρα, μπορεί να μπει ΟΤΕ ή εγώ να μην θέλω άλλο να έχω Nova. Άλλωστε φτάνουμε πλέον στο σημείο όπου 10€ από εδώ, 10€ από εκεί είναι σημαντική οικονομία.

Τώρα που τελειώνουν πρωταθλήματα και ευρωπαϊκά είναι νομίζω καλή ευκαιρία για κόψιμο. Με βλέπω να τζογάρουμε και ότι γίνει...

Εάν το κόψεις και πάρεις άλλο δέκτη,απλά θα βλέπεις μόνο σε 1 τηλεόραση.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Θα σε κόψουν με χαρά (μία ανύπαντρη κάρτα λιγότερη) και μετά ίσως σου προτείνουν κάποια προσφορά αλλά μόνο με Pace και νέα παντρεμένη κάρτα.
Όσες φορές μου έκαναν προσφορά για ξανά ενεργοποίηση, ποτέ δεν είπαν ότι θα πάρω στην προσφορά νέο δέκτη pace. Μάλιστα ρώτησα μένω με τον panasat 990 αν ξανακάνω ενεργοποίηση και απάντησαν ναι, εκτός αν θέλω και τα HD. Συνφορουμήτες στο νήμα (προσφορά νόβα) έχουν γράψει ότι επανασυνδέθηκαν με την χ,ψ,ζ προσφορά, με τους δέκτες που είχαν πρίν.
Αν άλλαξε κάτι τώρα Παναγιώτη δεν το γνωρίζω