πιστευω οτι πρεπει να εισαι ο μονοςΔεν γίνεται να πέσει η τιμή στα επίπεδα του οτέ γιατί τα πακέτα δεν είναι συγκρίσιμα.:beatnik2:
Θεωρώ σωστή τιμή για τη nova τα 50 ευρώ μαζί με τα hd φυσικά.
Μπάααααα εγώ πιστεύω πρέπει να την ανεβάσουν και λίγο ακόμη. . . . . .Δεν γίνεται να πέσει η τιμή στα επίπεδα του οτέ γιατί τα πακέτα δεν είναι συγκρίσιμα.:beatnik2:
Θεωρώ σωστή τιμή για τη nova τα 50 ευρώ μαζί με τα hd φυσικά.
Βασικα να ρωτήσω κατι;;;
Γιατι να μην κλεισουν και οι 2 και να τα βλεπουμε ολα free!!!! ???? :fahne90::fahne90:
Μπάααααα εγώ πιστεύω πρέπει να την ανεβάσουν και λίγο ακόμη. . . . . .
Ειδικά τώρα που ξεκινάει το σαββατοκύριακο η souper liga αποκλειστικά από την nova. . .
το sportpack,χωρις hd καναλια,μονο με ελληνικο πρωταθλημα στην ουσια.εσυ το βρισκεις ευκαιρια δηλαδη;Αυτη την στιγμη η τιμη ειναι 300 ευρω δηλαδη 25 ευρω το μηνα. Ειναι παρα πολυ καλη τιμη
Μα για αυτό λέω κι εγώ πρέπει να ανεβάσουν λίγο τις τιμές τους. . .Αυτη την στιγμη η τιμη ειναι 300 ευρω δηλαδη 25 ευρω το μηνα. Ειναι παρα πολυ καλη τιμη
το sportpack,χωρις hd καναλια,μονο με ελληνικο πρωταθλημα στην ουσια.εσυ το βρισκεις ευκαιρια δηλαδη;
σιγουρα θα ηταν καλη τιμη αν ειχε τις ιδιες μεταδοσεις premier league οπος περιση και δεν ηταν τοοοοοοσο χαλια το ελληνικο πρωταθλημα.για καποιον που εδινε 52 ευρω τον μηνα ειναι σαφως τεραστια διαφορα..αλλωστε εκτος το ελληνικο ειναι και το champions league και η euroleague στο μπασκετ..απλα η νοβα εχει τις διοργανωσεις με το μεγαλυτερο ενδιαφερον..παντως μακαρι να επαιρνε εστω το γαλλικο σαν απαντηση στο ιταλικο του οτε..ονειρα να μου πεις..
Καλημέρα και από εμένα.
Ήμουν συνδρομητής NOVA και forthnet για αρκετά χρόνια.
Το θέμα είναι ότι εδώ και 3-4 χρόνια θεωρούσα ακριβή την Nova.
Σε αυτά τα χρόνια έχει χάσει πρωταθλήματα. Μας έχει χορτάσει επαναλήψεις στα nova cinema.
Χρεώνει τα HD.
Παρόλα αυτά δεν έχει κατεβάσει ούτε cent την τιμή της.
Το χειρότερο όμως από όλα που με έκανε να την διακόψω λίγο πριν το καλοκαίρι είναι ότι με θεωρεί χαζό.
Η τιμή της NOVA κύπρου είναι στα 33,17 για το full pack. Εμένα μου ζητάει 65 .
Είναι ακριβώς το ίδιο πακέτο. Μα ακριβώς το ίδιο όμως.
Ιδού και η απόδειξη.
http://www.novacyprus.com/ContentI.aspx?a_id=786
Όταν θα πάνε το full pack με τα Hd μέσα σε μία τίμη γύρω στα 35 ευχαρίστως να την ξαναβάλω.
Μέχρι τότε θα βρούμε την άκρη...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.