Προσφορά NOVA

Τι το θέλετε το 3Δ, αδυνατώ να το καταλάβω. Εκτός του ότι δεν το έχω δει ποτέ, δεν έχει και πρόγραμμα. Για αύριο, ολόκληρη την ημέρα, θα έχει πρόγραμμα μόνο 11:00-12:25, κάτι που ονομάζεται "Glee: the 3d concert movie". Δεν νομίζω να αξίζει να ασχοληθεί κανείς.

Τι το θέλετε το 3Δ, αδυνατώ να το καταλάβω. Εκτός του ότι δεν το έχω δει ποτέ, δεν έχει και πρόγραμμα. Για αύριο, ολόκληρη την ημέρα, θα έχει πρόγραμμα μόνο 11:00-12:25, κάτι που ονομάζεται "Glee: the 3d concert movie". Δεν νομίζω να αξίζει να ασχοληθεί κανείς.

Φίλε μου το ότι δεν το καταλαβαίνεις δε σημαίνει ότι πρέπει και να το απορρίπτεις.Όπως και να το κάνεις το 3d είναι κάτι νέο ακόμα και γι αυτούς που έχουν τηλεόραση με αυτή τη δυνατότητα είναι κρίμα να μην μπορούν να το απολαύσουν.

Κόψτε το ρημάδι.
Αμάν με την κοροϊδία της νόβα.
Αφού έχεις τα κανάλια του full πως είναι δυνατόν να σου λένε ότι δεν είσαι στο full

και που να παμε? στην κοροιδια του οτε? με 15 περιφερειακα καναλια και hd καναλια ταινιων με 2 ταινιες την ημερα ιδιες με το sd?

στον λογαριασμο παντως λεει cinema pack και απο κατω επιπροσθετο πακετο sports.

και εμενα φιλε με ενδιαφερει το 3d. και απο τη στιγμη που διαθετει 3d υπηρεσια η νοβα που την πληρωνω θελω να το εχω και ας μην βλεπω το αδιαφορο glee.

εγω τους εχς παρει για το 3d τρεις φορες και εχω παραπονεθει. παρτε και οι υπολοιποι. to +5 ευρω ισχυει μεχρι τελος δεκεμβρη. αν δεν θελουν να τους δινω 5 ευρω παραπανω καθε μηνα πολυ απλα επιστρεφω στο 49,90 :guitarist:

Last edited:
μόλις τηλεφώνησαν προσφέροντας δωρεάν τον δέκτη hd,δωρεάν τα hd και 30.9 το full πακέτο μέχρι 31-12-2012.'Οταν το πάνε 20.90 το σκέφτομαι..

μόλις τηλεφώνησαν προσφέροντας δωρεάν τον δέκτη hd,δωρεάν τα hd και 30.9 το full πακέτο μέχρι 31-12-2012.'Οταν το πάνε 20.90 το σκέφτομαι..
Αν και μικρό το διάστημα, είναι πολύ καλή προσφορά. Να πάνε 20,90 ποιο, το full πακέτο;

Συμφωνώ!!! Το full πακέτο με 20 θα ήταν πολύ καλό για να γίνει πραγματικότητα..

Last edited by a moderator:
οχι. εγω προτεινω τζαμπα και να μας δινουν και 20 ευρω εξτρα.

Πάντως η NOVA έχει βγει σε κυνήγι συνδρομητών δυναμικά!
με πήραν σήμερα για να μου προσφέρουν το full πακέτο για 1 χρόνο στην μισή τιμή (30 κάτι) και δωρεάν τον αποκωδικοποιητή ΗD μαζί με τα κανάλια high definition...
δεν είναι καθόλου κακή η προσφορά!

δεν τους απάντησα γιατί περιμένω να δω τι θα κάνει ο ΟΤΕ...
:sheep:

Μεχρι 33 euro, full πακετο kai HD το εβαζα αμεσως για ενα χρονο αν με παιρναν τηλεφωνο, αντε κανενας απο nova εδω μεσα:smile::smile:

Καλα εκανες φιλε και την εκοψες και εγω ειχα 3 χρονια συνδρομη σε αυτους και εφυγα γιατι δεν αντεχα την τιμολογιακη πολιτικη τους..
Τωρα που υπαρχει ανταγωνισμος τρεμουν και αποφασισαν να ριξουν τις τιμες στο μισο ακομα και τα HD τα εχουν δωρεαν πλεον αν ισχυει, ενω τοσο καιρο τα πληρωνε οποιος ηθελε... Ετσι και με παρουν τηλ θα τους στειλω στο (αντε μη πω που)..
Μην παει κανενας σ'αυτους, σαν ενα μαθημα για αυτα που πληρωναμε τοσο καιρο και δεν μας σεβονταν..
Μη σας ριχνουν το τυρακι και αμεσως να τσιμπησετε.. Σκεφτειτε το καλα ο οτε tv ειναι πλεον η ανερχομενη δυναμη..
Ετσι πιστευω εγω τουλαχιστον!!

οκ...αλλά άντε να εξηγήσεις τώρα στην υπόλοιπη φαμίλια γιατί κρατάς τον ote με το απαράδεκτο village cinema που δεν αντέχεται με τίποτα και δεν βάζεις nova cinema pack με 3-4 κανάλια ταινιών που βλέπονται + HD με τα ίδια σχεδόν χρήματα....
και είναι όντως πλέον μια καλή ερώτηση....δεν κολλάω σε brands..τι νόβα τι οτε....για μένα το ίδιο είναι...προσωπικά έχω 2 συνδρομές στον ΟΤΕ και επειδή λόγω χειμώνα θα κάθομαι αρκετές ώρες στην TV θα περιμένω να δώ τι θα κάνει ο ΟΤΕ...πλέον η δικαιολογία "25 ευρώ δίνεις μην ζητάς πολλά...μην είσαστε αχάριστοι" δεν ισχύει γιατί η νόβα ζητάει σχεδόν τα ίδια και ευτυχώς ή δυστυχώς προσφέρει προς το παρών περισσότερα...
όλα αυτά είναι προσωπική μου γνώμη....

εκτος απο τα αθλητικα σε ολα τα αλλα η nova ειναι καλυτερη,κιεγω με τετοια τιμη δεν θα το σκεφτομουνα καν οτε ή nova.

Δεν μπορω να καταλάβω που ακριβώς υπερτερεί η ΝΟΒΑ στις ταινίες αφού απο τις πρεμιέρες και μονο αξιζουν οι μισές και παλι το παγιο ειναι πολυ μεγάλο αν δεν εισαι νέος συνδρομητής. Στον ΟΤΕ με λιγότερα χρήματα μπορεις να έχεις ταινίες και ταυτόχρονα με καποιο αντίτιμο να μπορείς να δεις 2-3 τίτλους που δεν ανεβάζουν το συνολικό κόστος.