Προσφορά NOVA

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Σε ποιους την είχε δώσει? Σε αυτούς που διέκοψαν?

Η προσφορά ήταν για νέους συνδρομητές, την απαίτησα ως παλιός και την πήρα για ένα χρόνο, έχοντας ήδη το προνόμιο (-20%), με επί πλέον χρέωση 4,99 για HD.

Όταν έληγε ο χρόνος (31/12) έκανα παζάρια πάλι και μου πρόσφεραν αυτό που δίνουν τώρα (45 με ενσωματωμέν το HD).

Πηραν και εμενα τηλεφωνο πριν καμια βδομαδα για επανασυνδεση.Εxω διακοψει τελος Οκτωβριου εχοντας το full pack συνολικα απο 12 χρονια και εχω βαλει ΟΤΕ TV
Ξεκινησαμε απο τα 45ευρω το full και 40 το sport pack με τις τιμες αυτες να μην περνουν διαπραγματευση και μετα τις συνεχομενες αρνησεις μου,μου προτεινανε το start pack με 10 ευρω.Προσωπικα δεν με καλυπτε ετσι κι αλλιως το start pack αφου απο τα καναλια που εχει βλεπω ελαχιστα και ενα μεγαλο ποσοστο υπαρχει και τον OTE TV.Φυσικα σε κανενα πακετο δεν εγινε λογος για τα HD, οπως δεν εγινε λογος για παντρεμενη καρτα και για ετησιο συμβολαιο, αν και νομιζω οτι τα δυο τελευταια θα μου τα ξεφουρνιζανε αν ελεγα ναι
Εντυπωση μου εκανε επισης οτι περιεργως δεν μου προτεινανε κανενα συνδιαστικο πακετο(οχι οτι θα το επερνα αλλα λεμε)

Καλησπέρα.
Είχα το Nova Value pack (μαζί με Forthnet) το οποίο καταργήθηκε το καλοκαίρι και αν θυμάστε τότε μας είχαν πει να συνεχίσουμε για 3 χρόνια στην ίδια τιμή με το Sport pack αλλιώς με +5,00 το Nova Cinema. Το έκανα με +5,00 .
Σήμερα, αφού είδα στο λογαριασμό ένα περίεργο μήνυμα πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν ισχύει αυτό πια αλλά από τον επόμενο μήνα θα πληρώνω περίπου 30,00 από 23,74 που πληρώνω τώρα για Nova Cinema.
Όταν τους ρώτησα γιατί μου λένε επειδή λήγει λέει το NOVA VALUE!!!!!! (Ένα πρόγραμμα που οι ίδιοι κατάργησαν) και έτσι δεν ισχύει η προσφορά!
Σε ερώτησή μου τι ακριβώς τότε εννοούσαν με τα τρία χρόνια μου απάντησαν ότι είναι το -20% έκπτωση. Τους είπα φυσικά ότι αυτό ισχύει ούτως ή άλλως για πάντα και είναι ξεχωριστή προσφορά και φυσικά δεν είχαν τι να απαντήσουν!!!!!
Ζήτησα την ηχογράφηση να ακούσω με έναν εκπρόσωπο και περιμένω να με πάρουν.

Προσοχή σε όσους είχαν την ίδια προσφορά, μάλλον το μετάνιωσαν και πάνε να καλύψουν ότι μπορούν...

δεν ισχυει αυτο που λες κανονικα συνεχιζει η προσφορα εως 3 χρονια..
Ετσι και αλλιως ειναι ηχογραφημενα και καλυμενος..Καλο ειναι να φιλτραρουμε και να ειμαστε σιγουροι πριν σπειρουμε τον πανικο

Last edited:
Δεν είχες δεσμευτεί με συμβόλαιο; Δεν μπορούν να λήξουν κάτι από την πλευρά τους χωρίς να έχει λήξει το συμβόλαιο.
Ή ήσουν μετά το πέρας του συμβολαίου;

Φίλε μου μίλησα με 3 διαφορετικούς εκπροσώπους και μου λένε τα ίδια!
Πάω για καταγγελία κλπ...
Ευτυχώς που η αδερφή μου είναι δικηγόρος! Ε, ρε γλέντια!

Επεξεργασία:
Το value pack θα έληγε μέσα Φεβρουαρίου 2013. Ομως το κατήργησαν το καλοκαίρι του 2012 και σε αντάλλαγμα μας έδωσαν για 3 χρόνια το sport στην τιμή προσφοράς του value.
Η όποιος ήθελε με + 5,00! Το cinema.
Τώρα το αλλάζουν... Λένε ότι αφού θα έληγε το η προσφορά στο value πας στις ισχύουσες τιμές!!!!

Last edited by a moderator:
Και φαντάζομαι ότι το "αντάλλαγμα" των 3 χρόνων έγινε προφορικά, ε; Για να μην μπορείτε να κάνετε κάτι...

εχεις συνδιαστικο προγραμμα?
αν ναι ποτε ληγει
εγω τωρα μιλησα με εκπροσωπο και μου ειπε οτι οταν περασει ο χρονος συνδιαστικου προγραμματος μπορει να εχω παραδειγμα <μετα τον χρονο hellas on line> και nova με 24.74 ευρω ανεξαρτητος παροχου στο ιντερνετ..
Δηλαδη ειτε εχεις forthnet + nova ειτε περασει ο χρονος και εχεις hol + nova θα πληρωνεις το ιδιο ποσο. 23.74

Επεξεργασία:
εγινε προφορικα αλλα εχει ηχογραφηθει η συνομιλια.
επισης το value pack εληξε τον ιουλιο του 2012.
εμεις εχουμε το cinema pack στην τιμη του value pack Μην μπερδευεσαι

εγω τωρα μιλησα με εκπροσωπο και μου ειπε οτι οταν περασει ο χρονος συνδιαστικου προγραμματος μπορει να εχω παραδειγμα <μετα τον χρονο hellas on line> και nova με 24.74 ευρω ανεξαρτητος παροχου στο ιντερνετ..
Δηλαδη ειτε εχεις forthnet + nova ειτε περασει ο χρονος και εχεις hol + nova θα πληρωνεις το ιδιο ποσο. 23.74
Η hol με τη nova τι σχέση έχει;

Και φαντάζομαι ότι το "αντάλλαγμα" των 3 χρόνων έγινε προφορικά, ε; Για να μην μπορείτε να κάνετε κάτι...

Ακριβώς!
Ζήτησα την ηχογράφηση, που μπορώ να κάνω καταγγελία, ξέρετε;

Η hol με τη nova τι σχέση έχει;

Θέλω να πω το εξής .

Είχα το value pack καταργήθηκε και με 5 ευρώ επιπλέον έχω το σινεμά pack.

Έχω συνδιάστικο μαζί με forthnet

Αν κόψω πριν τον χρόνο η την Νόβα
Η την forthnet θα πληρώσω penalty και πιθανόν χάνω και την προσφορά της Νόβα.
Αν όμως περάσει ο χρόνος μπορώ να αλλάξω πάροχο και η Νόβα θα παραμείνει στην ίδια τιμή 23.74

Με τίποτα! Εδώ εμείς είμαστε στην FORTHNET και το 23,74 για NOVA CINEMA γίνεται ~30,00 .

Πριν μισή ώρα μίλησα αναλυτικά με εκπρόσωπο της nova
Έχουμε το ίδιο πρόγραμμα δεν ισχύει .
Ξανά πάρε και ρωτά πάρε ονόματα ζητά να ηχογραφήθέι η συνομιλία

Σε δουλεύουν φίλε μου...
Κι εμένα πριν μήνες αυτά μου έλεγαν.
Τώρα όμως που συμπλήρωσα 11 μήνες από τότε που έκανα το value pack μου λένε άλλα...

Αν είναι έτσι . . . Αν

Τότε ζητά να βγει η ηχογραφημένη συνομιλία από την μετάβαση του value pack σε cinema και υποστήριξε ότι η εκπρόσωπος είχε πει θα έχω αυτήν την τιμή για 3 χρόνια

Ακριβώς!
Ζήτησα την ηχογράφηση, που μπορώ να κάνω καταγγελία, ξέρετε;

Οι ηχογραφήσεις δεν έχουν κάποιο νόημα... Δεν μπορείς να κάνεις κάτι με αυτές.

Έχουν για αυτούς και όχι για μας;
Δεν νομίζω... Ξέρεις όλο αυτό βρίσκεται στα όρια της απάτης...

Αν είναι έτσι . . . Αν

Τότε ζητά να βγει η ηχογραφημένη συνομιλία από την μετάβαση του value pack σε cinema και υποστήριξε ότι η εκπρόσωπος είχε πει θα έχω αυτήν την τιμή για 3 χρόνια

Αυτό έκανα και περιμένω. Μίλησα με 3 εκπροσώπους - υποτίθεται ότι μίλησαν και με τον υπεύθυνο βάρδιας και επιμένουν!
Το αστείο ( ; ) είναι ότι πριν 2 μήνες επειδή είχα πρόβλημα με αποσυνδέσεις στη γραμμή internet μου είπαν να μου δώσουν το THOMSON αλλά να κάνω ετήσια ανανέωση στη Forthnet όπως κι έκανα μιας και είπα ότι καλός ο συνδυασμός γιατί όχι... Και τώρα λένε 50,00 για να σπάσω το συμβόλαιο (Θέλω να σπάσω και τα δύο Forthnet και Nova).
Θα τους τακτοποιήσω καλά όμως, τόσα χρόνια συνδρομητής πάντα καλοπληρωτής και κάνουν τέτοια, θα δουν!
Μια απορία: Πως πετάνε έτσι 45,00 κάθε μήνα και μάλιστα καλοπληρωμένα;;;;