Προσφορά NOVA

Dear karatas μιλας προφανως μονο για νοβα ετσι...???
οχι για 3play,δηλ. πακετο με forthnet μαζι ετσι...???
Παιζει να τον βρει και καποιος αλλος αυτον τον συνεργατη της νοβα η μονο αν του κατσει random τηλ. ???

ισχυει προφανως για οσους εχουν διακοψει τη νοβα-σκετη
αν σε ενδιαφερει δοκιμασε το2130393100 και πες οτι στο εδωσε ενας γνωστος σου
καλη τυχη

Στον πεθερό μου που έχει διακόψει περισσότερο από ένα χρόνο, έγινε η παρακάτω προσφορά:
- Cinema ή Sport pack στα 29,90
- Full Pack στα 44,90
με δωρεάν δέκτη Pace 831 (είχε Panasat 1110)

Δε ξέρω αν είναι άψογη, είναι για σκέτη Nova και όχι 3play (δεν έχει δίκτυο στο χωριό). Μπορεί να πάρει το sport pack για ένα χρόνο από τις ομάδες με 300 (25 το μήνα).

Όχι, σαν παλιός συνδρομητής με δικό τους δέκτη (Panasat 1110) δικαιούται τον Pace 831 δωρεάν.

ρε πάρε καλα;;; 45 ευρω μόνο το φουλ πακέτο οχι το 3play+full,για μένα δεν αξίζει! οπως είπε και ο malakudi ''χτυπάς" πακέτο ομάδων και μ ένα 25αρι είσαι μια χαρα!

πρέπει να παίζει νέα προσφορά με 3play kai νοβα φουλ εκτος απεριοριστων κινητων με αστικη χρεωση στα 49 ευρώ περίπου! την εκαναν στον αδερφο μου!

είχε 2 play και φουλ πακ με 20% εκπτωση πριν λήξει το συμβόλαιο του πρότειναν το παραπάνω!

Γεία σας είναι το πρώτο μήνυμα στο φόρουμ αν και η αλήθεια είναι ότι σας διαβάζω καιρό. Σήμερα ενεργοποίησα το νοβα φουλ πακ μιας και με κάλεσαν αφού άφησα μήνυμα στο facebook ότι ενδιαφέρομαι. Μου έκαναν κάποιες προτάσεις και τελικά καταλήξαμε η στο σπόρτς πακ στα 40 ευρώ το μήνα με δώρο 2 μήνες HD και εγκατάσταση ή στα 45 ευρώ φουλ πακ με δώρο 12 μήνες HD και 2 μήνες adult pack και δώρο η εγκατάσταση. Διάλεξα το δεύτερο. Να σημείωθει ότι είμαι κάτοχοσ οτε φοVλ πακ ήδη και ζήτησα προσφορά μόνο για τηλεόραση. Σαν προσφορά πως τι βλέπετε? Ευχαριστώ

Last edited by a moderator:
Tηλεφωνική προσφορά μέσω φατσοβιβλίου?
Ξέφυγαν εκεί στη nova...:beatnik2:

Από τις 2 προσφορές που αναφέρεις, προφανώς η δεύτερη είναι καλύτερη.
Με την πρώτη ουσιαστικά δεν θα γλύτωνες τίποτα, εφ´όσον τα hd ήταν δωρεάν μόνο για 2 μήνες, θα είχες και λειψό περιεχόμενο.
Επρόκειτο για ομολογουμένως φοβερή προσφορά...

Αν όμως ενδιαφερόσουνα μόνο για τα sports, υπήρχε η προσφορά για τους φιλάθλους, θα σου ερχότανε 30 ευρώ το μήνα (μαζί με τα hd).

Κοίταξε να δεις φίλε μου.Δεν μπορείς να την πεις και τρομερή ευκαιρία,αλλά ούτε και κακή τιμή.Είναι από την τιμή τιμοκαταλόγου με έκπτωση περίπου 25%.Δεδομένου ότι δεν έχεις Forthnet,η έκπτωση που σου έκαναν είναι καλούτσικη.Πάντως,σε σχέση με την άλλη επιλογή που σου πρόσφεραν,το πακέτο που πήρες είναι ασύγκριτα καλύτερο.Και έχεις και τα HD δώρο για 12 μήνες + τη δωρεάν εγκατάσταση.Δεν είναι κι άσχημα.Καλή τηλεθέαση!

Το σκέφτηκα για την προσφορά για τους φιλάθλους αλλά ήταν στα 300 ευρώ μετρητά + 40 πιάτο εγκατάσταση που τώρα είναι δωρεάν , αλλά δεν ανέφερε κάτι για hd.

Κοίταξε να δεις φίλε μου.Δεν μπορείς να την πεις και τρομερή ευκαιρία,αλλά ούτε και κακή τιμή.Είναι από την τιμή τιμοκαταλόγου με έκπτωση περίπου 25%.Δεδομένου ότι δεν έχεις Forthnet,η έκπτωση που σου έκαναν είναι καλούτσικη.Πάντως,σε σχέση με την άλλη επιλογή που σου πρόσφεραν,το πακέτο που πήρες είναι ασύγκριτα καλύτερο.Και έχεις και τα HD δώρο για 12 μήνες + τη δωρεάν εγκατάσταση.Δεν είναι κι άσχημα.Καλή τηλεθέαση!
Ευχαριστώ. Περιμένω να δω λίγο hd μιας και OTE είναι IPTV που έχω.

Προσφορά θεωρείται για την NOVA τα 45 ευρώ το μήνα?

Καλά το "δωρεάν HD" είναι ανέκδοτο , έτσι και αλλιώς κανείς δεν θα έπρεπε να τα πληρώνει έξτρα.

40 και 45 ευρώ με υποβαθμισμένο προϊόν φέτος είναι ληστεία.
30 το full και 25 το sport είναι τα μέγιστα ποσά για εμένα που και αυτά δύσκολα τα αξίζει.
Τίμιο θα ήταν στα 20 ευρώ τα αθλητικά και στα 25 το full με τα hd στην τιμή αυτή.

Ναι,για τη NOVA τα 45 ευρώ το μήνα για full πακέτο αυτόνομο,χωρίς Forthnet,θεωρείται προσφορά.Τη στιγμή που η τιμή του τιμοκαταλόγου είναι σχεδόν 62 ευρώ και του το πρόσφερε με σχεδόν 30% έκπτωση,είναι μια προσφορά.Δεν είπα ότι είναι super προσφορά,αλλά δεν παύει να είναι μια προσφορά.Όσο για τα HD,το έχουμε πει χιλιάδες φορές ότι δεν έπρεπε να χρεώνονται,είναι αυτονόητο.